Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Presario CQ58 probleemid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 29.04.2020 11:45:03 Presario CQ58 probleemid vasta tsitaadiga

Heips!
Esimene probleem siis selles, et W10x64 "unustab ära" Realtek heliseadmed/draiverid ja käivitamisel topib nende asemele M$ HD Audio(S/PIDF), mida sel läpakal(Presario CQ58-100SY) pole olemaski, äärmisel juhul vaid HDMI väljund, mida klient aga ei kasuta. Tema soovib heli kuulda läpaka kõllidest või kõrvaklappidest. Vahetanud erinevaid draivereid, eemaldanud kõik M$ topitud seadmed(ka peidetud), kuid järgmisel käivitamisel on need jälle platsis ning heli puudub. Aitab vaid Realteki uuesti paigaldamine ja sedagi ainult järgmise "külma käivitamiseni". Äkki peaks ka AMD HD Audio eemaldama? Märkasin, et selle uuendamisel tekivad need idiootsed M$ seadmed.
Teine jama selles, et ku panna läpakas mõneks ajaks "nurka seisma", kaob aeg-ajalt Desktopi pilt. Ekraan must, ainult hiire kursor näha. Käivitamisel pilt olemas, kuni süsteem kasutaja ära tervitanud(Welcome screen), pärast seda "pilt taskus". Mõnikord toimib asi mitu kuud probleemita, kuid siis hakkab jälle jamama. Vahetasin igaks juhuks BIOSi pataka aga ei aidand mitte.
Seega, ku kellelgi head nõu pakkuda(3 liitrisest piisaks), siis oleksin ääretult tänulik icon_smile.gif
P.S. Ei läind õigesse kategooriasse, kuid mujale miskipärast ei saand postitada. Äkki moderaator viitsib õigesse kohta pista.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.04.2020 12:13:38 vasta tsitaadiga

Kontrolli ketast, aga üldiselt arvan, et see AMD kompott hakkab surema.
tagasi üles
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 29.04.2020 12:21:55 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Kontrolli ketast, aga üldiselt arvan, et see AMD kompott hakkab surema.
Tänud vastamast. Ketas kontrollitud, mälud ka, kuid suremise koha päält võib sul õigus olla - seda "preservatiivi" on juba pikalt tarvitatud, sünniaasta 2012 icon_smile.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 29.04.2020 12:25:10 vasta tsitaadiga

Sorry, aga need on odavklassi juustud. Minu kätte jõudis sellest seeriast mitmeid, millel sarnased vead ja muud anomaaliad. Suurim probleem oli see, et antud seeria lihtsalt kuumutas end vigaseks. Nigel jahutus ja tolmu täis ventilaator. Minu kätte jõudsid need masinad, kui oli juba hilja.
Sul on vedanud, et sinu oma nii kaua vastu on pidanud.
tagasi üles
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 29.04.2020 12:42:28 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Sorry, aga need on odavklassi juustud. Minu kätte jõudis sellest seeriast mitmeid, millel sarnased vead ja muud anomaaliad. Suurim probleem oli see, et antud seeria lihtsalt kuumutas end vigaseks. Nigel jahutus ja tolmu täis ventilaator. Minu kätte jõudsid need masinad, kui oli juba hilja.
Sul on vedanud, et sinu oma nii kaua vastu on pidanud.
Vedanud on kliendil. Mina olen seda masinat vaid hooldanud, seetõttu on masina temperatuurid olnud normi piires(32...48 kraadi). Probleemid hakkasid seoses W10-le üleminekuga, enne oli W7 ja ei mingeid jamasid. "Auklik juust" aga on ta tõepoolest, kuid kliendil napib vahendeid, et paremat hankida, kuigi mul oleks isegi pakkuda. See selleks, eks "vägistan" seda "preservatiivi" veel vähe aega ja ku miski ei aita, siis...
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 29.04.2020 13:16:35 vasta tsitaadiga

miks sellisele vanakesele üldse oli vaja w10 peale suruda?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 29.04.2020 13:59:34 vasta tsitaadiga

See isend on SSD või HDD?
tagasi üles
maxfox04
HV veteran

sõnum 29.04.2020 17:46:56 vasta tsitaadiga

Proovi selle device driveri update ära keelata.
hashi
Kreisi kasutaja

sõnum 30.04.2020 13:01:21 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
See isend on SSD või HDD?
Ketas on HDD
maxfox04 kirjutas:
Proovi selle device driveri update ära keelata.
Ja kuda see käib? Ma ei leind setingutes siukest kohta icon_sad.gif
EDIT: leidsin nii registri, kui ka "politsei" keelamised ja tegin ära, kuid tolku ei miskit - ikka on pärast shutdown-booti platsis need M$ High Definition Audio(S/PIDF) Device-d ja heli ei kottigi.
Mnator kirjutas:
Kliendi "tungival nõudmisel", sest keegi "tarkpea" oli teda veennud, et kohe-kohe jääb ta oma andmetest ja programmidest ilma icon_biggrin.gif
tagasi üles
Zuumbox
HV kasutaja

sõnum 30.04.2020 19:34:15 vasta tsitaadiga

hashi kirjutas:

Mnator kirjutas:
Kliendi "tungival nõudmisel", sest keegi "tarkpea" oli teda veennud, et kohe-kohe jääb ta oma andmetest ja programmidest ilma icon_biggrin.gif

Mina oleks Sinu asemel talle aru pähe pannud icon_eek.gif
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 01.05.2020 11:46:43 vasta tsitaadiga

hashi kirjutas:
...
Mnator kirjutas:
Veena ta omakorda ümber, et mõnda aega saab ta veel w7-ga vana tarkvara kasutada ( FF riiklike e-teenuste jaoks veel töötab rahumeeli ) ja kui ükskord laiskvorstid RIAs tõesti e-teenused kinni keeravad nagu varemalt wxp puhul tegid, siis on parim variant uus odav laptop juba tehase poolt w10-ga. Nagu ridade vahelt aiman, siis muud kriitilist peale riiklike e-teenuste kliendil pole ja seega tegelikuses kõlbaks talle talle praegu veel w7 ülihästi.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 01.05.2020 11:55:09 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=778259 hashi,
kui otsida, leiab samaväärseid aga värskemaid / asisemaid masinaid veel. samas uus (kasutatud aga töötav) aku ja laadija ning ongi hind seal kuskil 70-80 kandis.

w7 lõppu pole veel kuulutatud. tagasiminekuks tuleb hakata vaeva nägema. teeb sama välja, mis võtta teine masin ja hakata peale installi andmeid sinna tõstma.

CQ dest polnud juba 7-8 aastat tagasi võtta muud kui ekraan. konkreetse masina probleemi võib lahendada reball aga see on kõige suurem töö mille hind on useenesest juba suurem kui maa mehe masina temapoolt omistatav väärtus. ma olen tema käest kolm tükki neid samu hp sid võtnud ja inimesed on peale poolt aastat kasutamist väga rahul nendega.

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 01.05.2020 11:58:57 vasta tsitaadiga

Klient on kuningas. Kasutagu siis rahumeeli seda ikaldust edasi, aga soovita tal andmetest aeg-ajalt tagavarakoopiaid teha. Ma ei raiskaks rohkem selle peale aega.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 01.05.2020 12:02:30 vasta tsitaadiga

ma ei võtaks seda tööd alla 30e/ kord ette aga ilmselt mingil hetkel annaks varudesse tekkinud masina asemele südametunnistuse piinade leevendaiseks.

kunagi krooniajal olid mingid tuttava tuttavad saanud omale arvuti. tasuta. panin sinna 4 korda win98t, iga kord võtsin 300 krooni. neljandal korral andsin mingi asja windows 2000 ga, mida oli sutsu raskem ära rikkuda.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Presario CQ58 probleemid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.