Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Roccat Kain 120 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 23.04.2020 18:59:30 Roccat Kain 120 vasta tsitaadiga

Ma postitan siia kuna ei tea kus sellist asja võiks küsida,äkki keegi oskab öelda ? Nimelt sai veebruari rocca arvutitargast ostetud Roccat Kain 120 nimelin hiir ja nüüd viimasel ajal on rullik muutunud kuidagi imelikuks ,nimelt kui ma kerin rullikuga chromes alla siis see muutub kuidagi aeglaseks ja tundub kuidagi kohmakas ? pilt liigub küll alla aga ta kuidagi jääb aeglaseks ja kisub nagu üles tagasi kuigi kerin alla ? icon_rolleyes.gif Ma ei oska seda ehk hästi seletada aga igatahes on rullikuga kerimine kuidagi paha,... kui enne töötas rullik kiiresti siis praegu on kuidagi aeglane ja ebamugav .... Oskab keegi öelda mis tal viga on ? maha ei ole kukkunud ja must ka ei saa olla .... roccat swarmi nimelises tarkvaras on pandud scrolli kiirus 3 peale ja win settingutes ka on see õige või on see hiir katki kuidagi ?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 23.04.2020 20:47:32 vasta tsitaadiga

Gap, aga muudes brauserites on ok`?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 24.04.2020 16:00:06 vasta tsitaadiga

olafsand, ei ma ainult chrome kasutan ja vahest harva seda microsofti edge ka aga seal sama asi ja isegi enda kaustades midagi vaadates rullik samamoodi kui kerin alla tõmbab nagu hoopis ülesse kui kerin alla ... kahtlustan ise et rullik on vist kuidagimoodi praak ?? ma ei tea kas see läheb vist garantii alla ka ja tsekk peaks alles olema kuna alles sai ostetud ... icon_rolleyes.gif iseasi kas arvutitarks midagi vastu võtab ja kuhu ma sellega peaksin minema sinna poodi kuskohast ostsin ?
tagasi üles
AWsander
HV kasutaja
AWsander

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.04.2020 16:23:01 vasta tsitaadiga

Minuteada on hiirte rullikutel optilised sensorid, mis siis teevad rullikust "pilti" kui kerid üles või alla ning vastavalt sellele annavad ka arvutile teada, kuidas scrollida. Tõenäoliselt on rulliku sensori vahele sattunud tolm või mingi muu väike osake ning seetõttu sensor lappab. Proovi alustuseks lase suruõhku rulliku ümbritsevast praost sisse. Kui see ei aita vii garantiisse, mul kunagi oli Razeri hiir sama jamaga, viisin garantiisse, läks paar nädalat aega ja sain uue samasuguse vastu. Infot kuidas praegu garantisse saatmine käib saad ilmselt poele kirjutades või helistades.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 26.04.2020 14:51:52 vasta tsitaadiga

Ühesõnaga tänud ,aga jah lasin suruõhku sinna rulliku vahele aga tundub et see ei aidanud ... sama jama edasi ...jube vilets tõesti eelmine asuse hiir sai ostetud mul 2015 kevad ja töötaks siiamaani edasi,mitte kunagi polnud ühtegi jama sellega... lihtsalt tahtsin uut hiirt... igatahes kui ükskord 100 aasta pärast tehakse kaubanduskeskused lahti eks ma siis viin AT esindusse selle hiire. garantii on 2 aastat väidab nende epoe leht selle hiire kohta ... loodan et see läheb garantii alla ise tahtlikult pole küll vigastanud seda ju siis pisike tolmukübe tegi hiirele liiga icon_confused.gif tsekk on mul alles ja karp ka .. karp on lihtsalt avamisel natuke viga saanud ja äärest veits katki see vast ei tohiks segada ?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Roccat Kain 120
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.