Spoiler 
Ma arvan, et selle jaoks on solaris parem. ükskõik missuguselt terminalilt võid sisse logida, kodukaust on alati sama.
See tahab korralikku mainfarame saada vist oli nii, et üks CPU (tuum) saja (või tuhande) kasutaja kohta, 4 GB mälu iga kasutaja kohta ja 1 GB mälu süsteemi vajadusteks iga kasutaja kohta. //pärit täpselt ei mäleta, see oli ammu, kui seda värki studeerisin.
Quota määrab ära, kui palju miski user missugust ressurssi saab.
Solarise puhul maksab aint raud ja mehitatud support.
Kõik, kellega mul on olnud sel teemal mingigi kokkupuude eelistasid omada isiklikku pilve, kui seda rentida kelleltki teiselt. Mis kindlustab selle, et võõras pilv ühel hetkel ära ei haju?
Pilv on selline asi, mis võiks olla pigem ligidal, kui kuskil kaugel. Mida kaugemal, seda suurem on latentsus. siit jaapanisse puttyga, latensus oli keskmiset 10 sekundit, see varieerus laialt. Kirjutad notepadi sõna "Tere", see ilmub täht haaval notepadi aknasse natukese aja pärast.
Endal oli küll põnev saada graafiline pilt ette miskist jaapani ülikooli serverist. Ma päris täpselt ei tea, mis elukas see oli, uname -a peale vastati hieroglüüfides. serveri messengerist teatas, et asi on ca kaks korda väiksem kui k-kompuuter ja koosneb samadest juppidest, mis k-kompuuter.