praegune kellaaeg 09.07.2025 18:58:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
minisvami
Kreisi kasutaja
|
10.03.2020 10:58:34
Võõras seade minu wifis? |
|
|
Google Home hakkas telefonis paar päeva tagasi pakkuma, kas ma tahaksin üles seda uue seadme. Mul mõned nutipirnid ja nutikõlar, uusi seadmeid pole soetanud. Selgus, et pakutav on miski Google Connectiga JBL 5.1 saundbar, asi, mida mul pole ja seni, kui terve mõistuse ja normaalse kõrvakuulmise juures püsin, ka olema ei saa.
Kahekorruselise maja alumine korrus (mina teisel) on mõnda aega tühi püsinud, siis müüdi, tehti kapremont ja nüüd teevad töömehed siseviimistlust. Ilmselt on sinna meelelahutuseks niisugune saundbar toodud, aga miks see ennast minu telefonis reklaamib? Kas on võimalik, et ta on miskitpidi minu parooliga kaitstud wifisse ennast ühendnud? Või on ta set-up režiimis ja kiirgab oma wifit, mille minu telefon üles korjab? Ma muidugi proovisin selle JBLiga ka ühenduda, aga ei õnnestunud.
_________________ OM MONEY PADME HUM! |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.03.2020 11:09:30
|
|
|
Google Home pakub sulle lihtsalt saadaolevat seadet, mille ümbruskonda skaneerides leidnud. See ei ole su võrgus.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smati
HV kasutaja
|
01.04.2020 19:17:36
|
|
|
võib ka läbi bt olla, mis ülesse korjatakse.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|