Mingi paar korda olen teda ~15 aasta jooksul tülitanud. Viimati oli eriarstile saatekirja vaja ja eriarstiga kokku lepitud, siis see hakkas ka blokkima, et enne ikka vaatame üle kas laseme su sinna. Oleks pidanud juba siis tegelikult ära vahetama...
Meie tänavas käidi vist kedagi testimas. Kui ma koju jõudsin, siis eelmise maja juures võtsid kiirabitegelased valgeid kostüüme maha. Kummal pool tänavat käisid - ei tea.
Aga kuidas sa nüüd tead mis majale tuli otsa panna?
Või läheb kõigile?
Mul eelmine perearst oli vastupidine. Küsis, et ütle, mis sul viga on ja kirjutan välja. Kohale minna vaja polnud praktiliselt kunagi. _________________ Liitu Z.ai soodsa coding plaaniga Liitu Wise'ga!
Meie tänavas käidi vist kedagi testimas. Kui ma koju jõudsin, siis eelmise maja juures võtsid kiirabitegelased valgeid kostüüme maha. Kummal pool tänavat käisid - ei tea.
Või läheb kõigile?
Vat ei teagi. Puumajad kõik, ühel elatakse veel hoovipealses majas kah.
Krt, tuul kah sealt poolt.
Või läheb kõigile?
Olgu, annan õhuväele häire edasi. Saadavad oma moosiriiuli välja. Valmistu keldrisse kaevuma - tuleb lauspommitamine.
Või läheb kõigile?
Olgu, annan õhuväele häire edasi. Saadavad oma moosiriiuli välja. Valmistu keldrisse kaevuma - tuleb lauspommitamine.
Ehk siis sellest 2500 inimelisest testgrupist oli veidi rohkem kui iga neljas vanuses kuni 44a ja iga kuues selles vanuses vajas haiglaravi. Pole nagu drastiliselt erinev sellest, mis siiani teada. _________________ Liitu Z.ai soodsa coding plaaniga Liitu Wise'ga!
Miks see tähtis on?
et siis hakkame mõtlema, mida teha, kui uue viiruse suremus eestis seda oluliselt ületab?
Senikaua on see mingi hiina või itaalia kohalik probleem?
Joppab, et Reform enam võimul pole, sellise artikli peale ei jää muud arvata, et loodetavasti saab ka selle corona, võibolla see avaks see ta silmad -
Rahva rahustamiseks kehtestavad valitsused liiga karme meetmeid
Ühe viiruse pärast ei saa lasta kogu majandust põhja minna
Hetkel tuleb majanduslikult ellu jääda, et viirus üle elada
https://www.postimees.ee/6927701/jurgen-ligi-selles-kriisis-tahaks-ma-elada _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Täna õhtuks peaks kokku surnuid tulema 10k.
Ca kahepoole kuu jooksul.
Mis iganes sõjalises konfliktis lastakse kordi ja kordi suurem kogus inimesi hakklihaks ja mitte kedagi see ei huvita.
Corona pärast pannakse kõik piirid kinni ja kuulutatakse välja eriolukorrad.Tekib majanduskriis.Suht arusaamatu kui võrrelda seda muude juhtudega kus palju inimesi läheb kasti nt sõda.
Corona puhul tehakse kõike seda mitte nii väga sellepärast mida see on juba teinud vaid sellepärast mida see võib potentsiaalselt teha kui piiri ei panda.
Täna õhtuks peaks kokku surnuid tulema 10k.
Ca kahepoole kuu jooksul.
Mis iganes sõjalises konfliktis lastakse kordi ja kordi suurem kogus inimesi hakklihaks ja mitte kedagi see ei huvita.
Corona pärast pannakse kõik piirid kinni ja kuulutatakse välja eriolukorrad.Tekib majanduskriis.Suht arusaamatu kui võrrelda seda muude juhtudega kus palju inimesi läheb kasti nt sõda.
Palju oleks laipu siis, ja raskelt napilt ellu jäänud, kui mitte midagi poleks tehtud ja oleks lastud minna?
Corona puhul tehakse kõike seda mitte nii väga sellepärast mida see on juba teinud vaid sellepärast mida see võib potentsiaalselt teha kui piiri ei panda.
Nojah.Aga milleks piire enam kinni hoida kui see juba igas riigis kohal on?
Minu talupoja mõistus sellest aru ei saa.
Kas talupojamõistus on parem, kui vastavat eriala(kõrgemat)haridust omavate inimeste grupiviisilised järeldused?
See eriala hariduse grupi võimeid juba kaheldakse mitu kuud.
Just lugesin FB mingi naise palvet teda kaasata näiteks testide analüüsi, sest võimekus olemas..selliseid soovijaid pidavat Tartu kõrgemas koolis rohkem olema...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.