Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
18.03.2020 16:29:04
|
|
|
Teeme nii, et kui sa kasutada ei oska, siis pole mõtet kritiseerida?
Save all attachments on juba ammu Outlookil olemas. Saad ka Ctrl all hoides vaid soovitud failid alla laadida. Samuti on juba aastaid language packid Office'ile tasuta olemas.
Spoiler 
Spoiler 
Outlookis pole chatti. Selleks on teised programmid. Ja kui sul Send/Saada nupu leidmisega probleeme on, siis... mnjah
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
18.03.2020 16:33:51
|
|
|
Betamax, kas "kui otsustab ikaldama hakata" sõnade kombinatsioon ei computend päris ära? jah, ma tean, et on save all olemas, ja ma tean, et on select all olemas, aga nendest on null kasu, kui save all on grayed out ja ctrl+a peale vahib see outlook lihtsalt vähe kohtlase näoga otsa ei oska selle combo peale tuhkagi ette võtta.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
18.03.2020 16:39:48
|
|
|
Üldiselt jäi arusaamatuks jah, mis asi sul seal ikaldab. Ju sul seal mingi policy või muu turvaseadistus, mis blokib.
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
18.03.2020 16:46:26
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
kui keegi tolbajoob saadab 20 attachmentiga kirja, millest on vaja kõik manused pulgale salvestada ja siis outlook otsustab ikaldama hakata failide valimisel, a'la ei lase kõiki faile korraga salvestada või mitut faili valida, siis ajab "vähe" marru küll. mõnusaks töö tegemiseks ma seda ei nimetaks küll. pluss, kui kirja saatmiseks peab new message ja send nuppu eestikeelsest menüüde ja tabide rägastikust taga ajama.
võimalik, et mingid chatid, grupid ja kalendrid, mugavusestatustika ja ma ei tea mis muud imeloomad veel seal on, võivad ägedad olla, aga oleks vahest tarvis meilindusega ka tegeleda. |
Ära siis kasuta Office 95 Outlooki.
2019 Outlookis on kohe esiplaanil eesti keeles eestikeelses Windowsis "Uus kiri" ja "Saada".
Kui sa pead otsima, siis osta prillid.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
18.03.2020 17:07:38
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Üldiselt jäi arusaamatuks jah, mis asi sul seal ikaldab. Ju sul seal mingi policy või muu turvaseadistus, mis blokib. |
ei oska öelda, mis asi seal blokib. vahest harva tuleb ette, kus lihtsalt ei ole võimalik mitut/kõiki faile korraga valida/salvestada. aitas vist see, kui outlook kinni panna ja kasutaja välja logida ja uuesti üritada.
Märt., ei ole õnneks sysadmin.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
18.03.2020 17:34:07
|
|
|
Üldiselt jäi arusaamatuks jah, mis asi sul seal ikaldab. Ju sul seal mingi policy või muu turvaseadistus, mis blokib. |
ei oska öelda, mis asi seal blokib. vahest harva tuleb ette, kus lihtsalt ei ole võimalik mitut/kõiki faile korraga valida/salvestada. aitas vist see, kui outlook kinni panna ja kasutaja välja logida ja uuesti üritada.
Märt., ei ole õnneks sysadmin. |
kontrolli task Managerist palju ikaldumise korral täiesti vaba mälu on, ehk avastad mingi seaduspärasuse
pead seejuures arvesse võtma ka manuste summaarset mahtu
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
18.03.2020 17:52:39
|
|
|
tsitaat: |
Märt., ei ole õnneks sysadmin.
|
Mina ka mitte.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
18.03.2020 18:31:12
|
|
|
Mnator kirjutas: |
Märt., ei ole õnneks sysadmin. |
kontrolli task Managerist palju ikaldumise korral täiesti vaba mälu on, ehk avastad mingi seaduspärasuse
pead seejuures arvesse võtma ka manuste summaarset mahtu |
Äkki attachmentite Preview põhjustab seda? Valid ühe attachmenti ja siis hakkab kohe kuvama ja see võib Outlooki kooma tõmmata, kui lahjem arvuti.
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
18.03.2020 22:21:35
|
|
|
Mnator, Betamax, võibolla tõesti. tegemist pole mitte niivõrd arvutiga, vaid serveriga, kuhu rdp kaudu oma kasutajaga sisse login ja õnneks mul pole seal tahtmist ega õigusi midagi spoterdamas käia. aga okei, lõpetan oma jauramise siin teemas ära liiga OT juba
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|