Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1119, 1120, 1121 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
erick
HV Guru
erick

sõnum 14.03.2020 11:20:36 vasta tsitaadiga

FastPotty, ma ei taha nüüd ülemäära puid sulle alla panna, aga kas sulle endale ei tundu, et analüütikuamet on umbes viimane asi mida sa tegema peaksid? Statistikat sa ju ei usu, ja sinu arvamusi ja seisukohti kallutavad ülivõimsalt mingid vähetõenäoliselt korduvad, aga meeldejäävad erandjuhtumid. See mida sa nimetad "kiireks ja struktuurseks mõtlemiseks" väljendub sinu puhul selles, et üks kord juhtub midagi ebaharilikku ja kohe teed sellest laiapõhjalisi, kõikekatvaid, kaugeleulatuvaid järeldusi. Stiilis, et naabrimees sai välguga pihta, järelikult keegi enam õues käia ei tohiks, ja ilmateated mis lubavad head ilma ning võibolla ka terve äikesevaba talveperiood on meteoroloogide vandenõu. Ühesõnaga, loodan, et sa pole sattunud mingisse kahtlasesse püramiidiskeemi või Forexisse a la Admiral Markets.

Kui on üks asi, mida WG kindlasti avalikus serveris ei testiks, siis need on platoonivad botid.

PS - see nüansside teema oli ka päris hea huumor, ma arvan, et tehniliselt päris paljud mängijad teavad ja märkavad selle mängu juures rohkem kui sina, sest nende kogemus ei piirdu vaid E25ga icon_razz1.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.03.2020 12:38:33 vasta tsitaadiga

See on küll nüüd üks kena nali. Kui analüütik, siis loodetavasti mõne kassikooli kraadiga. Sest asjalikust õppeasutusest sellise analüüsioskusega inimest ei tohiks küll välja lasta. Ja kui lastakse, siis on maailm ikka väga peresekursil.

FastPotty kirjutas:
erick kirjutas:
FastPotty, huvitav, miks botil peaks olema viiest tankist üldse 2 prem tanki? Ja mis point on botil lasta skippida Tierid 2-3 teel arta juurde? Veelgi enam - miks ta Tier 5st edasi pole läinud, kuigi 800 mängu juba all? Miks peaks WG tegema boti mis mängib ainult artat?

Kui aus olla, siis mulle tundub see küll lihtsalt mingi haige inimesena. Võibolla mitmes mõttes. Esiteks et ainult artyt mängida peab juba midagi viltu olema. Teiseks praegu on palju inimesi kes on koroonaviiruse tõttu isolatsioonis. Kuidagi nad ju peavad aega parajaks tegema.

Sa oled nii arrmas Erick icon_smile.gif Ei saa pahaks panna, et sa selle - ja ilmselt väga pingelise - mängu juures väiksemaid nüansse ei märka. Mina jõuan märgata ka kõike seda, mis mängu ümber toimub - see on analüütiku puhul kutsehaigus. Mina lihtsalt mõtlen kiiresti ja struktuurselt, sina aga fokusseeritult.

P.S. Neid "haigeid" inimesi oli ühes mängus lausa kuus ja nad kõik mängisid kogemata kombel M44 tanki, nad kõik olid loodud paar päeva tagasi ja kõik olid teinud üle saja mängu päevas. Ma rohkem puust ja punaseks seda asja teha ei oska.

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 17.03.2020 00:50:45 vasta tsitaadiga

CW loogika lahtiseletatuna icon_smile.gif ...

https://clips.twitch.tv/HandsomePopularWatercressTakeNRG
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Edgar
HV kasutaja

sõnum 17.03.2020 10:04:31 vasta tsitaadiga

thomak28 kirjutas:

thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif beer_yum.gif

vlat
HV kasutaja

sõnum 17.03.2020 11:53:02 vasta tsitaadiga

öelge siis mulle, miks mäng ei luba mul kahurile teist triipu peale? Alati kui ma jõuan 84% hakkab näkku nu...kaotused ja s.tt rng kohe kallal? ja see pole esimene kord, selle tankiga olen pea 700 mängu teinud ja nii on juhtunud üle 5 korra, 84% ja tagasi 70 peale. Ei tea mis kokkulepe neil uunikumidel wg on aga asi haiseb s.ita järele.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 17.03.2020 12:18:47 vasta tsitaadiga

vlat kirjutas:
öelge siis mulle, miks mäng ei luba mul kahurile teist triipu peale? Alati kui ma jõuan 84% hakkab näkku nu...kaotused ja s.tt rng kohe kallal? ja see pole esimene kord, selle tankiga olen pea 700 mängu teinud ja nii on juhtunud üle 5 korra, 84% ja tagasi 70 peale. Ei tea mis kokkulepe neil uunikumidel wg on aga asi haiseb s.ita järele.

See näitab lihtsalt su keskmist taset. Kõigud ilmselt kusagil 75-85 vahel (selline tavaline Gaussi jaotus, maksimumiga 80% juures). Need hetked kui saavutad peaaegu selle 85% on lihtsalt kõrvalekalded üldisest keskmisest. Mul mitme tankiga selline napikas teema kas teise või kolmanda gunmarki juures. Muidugi mängib siin rolli ka juhus, kes on viimasel ajal ja kui hästi vastavat tanki mänginud, mis omakorda nihutab su keskmist taset ühes või teises suunas... Pole siin mingit vandenõud sinu kiusamiseks.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vlat
HV kasutaja

sõnum 17.03.2020 12:31:18 vasta tsitaadiga

vale jutt, ei usu seda, pakun et oled uunikum
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 17.03.2020 12:37:33 vasta tsitaadiga

vlat kirjutas:
vale jutt, ei usu seda, pakun et oled uunikum

Nujah, selle peale ei oskagi nagu midagi vastata...
tagasi üles
vlat
HV kasutaja

sõnum 17.03.2020 12:46:09 vasta tsitaadiga

või ei taha...aga eile mul olid paljud mängud selle tankiga 3-5k kahjud, keskmiselt tuli 2500 aga täna on keskmine 1200, üle 2k tuli 2 korda. Ja nii see langeb jälle. Ei ole siin midagi ulmelist ja vandenõuga seotud.
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 17.03.2020 12:50:37 vasta tsitaadiga

Vahel RNG paneb küll korralikult näkku. Skorpa G'ega, sihit tank suurelt ees, keset tanki, tank ei liigu. Lased ja kuul lendab 2 tangi kõrgust üle. WTF. teine lask, sama nali, aga vastu maad. Järgmine mäng kõik korras. Pole ju mingi ebatäpne tank, aga näed vahel nii lihtsalt on. Skilliga siin pole midagi pistmist.

Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 208
tagasi üles
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 17.03.2020 12:57:00 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
Vahel RNG paneb küll korralikult näkku. Skorpa G'ega, sihit tank suurelt ees, keset tanki, tank ei liigu. Lased ja kuul lendab 2 tangi kõrgust üle. WTF. teine lask, sama nali, aga vastu maad. Järgmine mäng kõik korras. Pole ju mingi ebatäpne tank, aga näed vahel nii lihtsalt on. Skilliga siin pole midagi pistmist.

Nii ongi, aga enamasti panevad mängijad endale kasuliku RNG oma oskuste arvele aga vastutöötava RNG vandenõu jms tegurite arvele. Ilmselgelt väga inimlik käitumine. Kui artyga lammutad kümnesse siis oled hea sihtija. Samas kui mürsud lendavad pidevalt üle, siis RNG kiusab. Keegi ei taha arvata, et RNG mängis ka kümnesse lendamisel põhirolli.
tagasi üles
vlat
HV kasutaja

sõnum 17.03.2020 13:10:12 vasta tsitaadiga

hakkasin eile isegi sööki kasutama et see vimane 1% kätte saada aga ei mängud hoopis hullemad, ei teagi mida tuleb teha et see 85 % kätte saada, ajuvaba
tagasi üles
Ahto
Kreisi kasutaja
Ahto

sõnum 17.03.2020 13:51:19 vasta tsitaadiga

Mis tank?
Lihtsalt kaardiservas damaget farmides gunmarke üldjuhul ei teeni. Väga oluline on ka assist ja spot damage.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
vlat
HV kasutaja

sõnum 17.03.2020 13:56:26 vasta tsitaadiga

ei passi tagaservas, olen üldjuhul kõige eest, pz kpfv7 tangiks. Selle tankiga tulevad mul kõige paremad mängud
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 17.03.2020 14:01:20 vasta tsitaadiga

Tipptunnil ei tasu mängida kui sa just uunikum pole. Kuigi isegi need hoiduvad teinekord sellest (kui sa just superuunikum pole).
Gunmarke ja missioone tasub teinekord üritada öösel teha.

Söök, "kuld" jms tuleb ka kõik kasuks. Gunmarki jaoks on iga lask oluline, loeb ainult su enda tulemus, võit on veidi teisejärguline.

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 17.03.2020 14:15:21 vasta tsitaadiga

Nädalavahetuseti ära üldse mängi. Siis on igasugu loomad koos...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
vlat
HV kasutaja

sõnum 17.03.2020 14:25:57 vasta tsitaadiga

kulda kasutangi koguaeg, eilsega juba 1 mill krediiti läinud, söök tundub et ei anna midagi. arvasin et hommikuti on paremad mängud aga tundub et mitte
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 17.03.2020 14:36:54 vasta tsitaadiga

No nüüd istub ju pool Euroopat kodus ja mida muud ikka teha kui woti taguda? icon_biggrin.gif Pikk nädalavahetus...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 17.03.2020 14:40:50 vasta tsitaadiga

Edgar kirjutas:
thomak28 kirjutas:

thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif beer_yum.gif

Kusjuures ma pole nõus sellega icon_smile.gif Tõsi ma arvan, et see kehtib selliste average skill CW mängijate puhul (Overlord_Prime on NA ultrauunikum, olen kursis, võimalik et tal FCdega mingid halvad kogemused mis sunnivad aju välja lülitama et oleks lihtsam). Ja mängijad, kellel pole palju kogemust tiimiformaatides, sõltumata WN8-st, peaksidki kindlasti nii mängima, sest neil endil ja FC-l, kes peab pidevalt rabelema, et üldse oma autoriteeti hoida, on nii lihtsam.

Miks ma siis nõus pole sellise suhtumisega? Esiteks alustame sellest, et sa mängid meeskonnas. Tiimi võidu huvides on ka FC käsu peale mitte mõttetult surra. Teiseks, FC juhib oma tanki, vaatab minimappi, ja tal ei ole isegi kolmandikku sellest olukorratajust mis sul on enda positsioonis. Sa näed detaile mida ta ei näe, nt kui hea positsioon on vastastel, oskad paremini hinnata, kas on mõistlik rushida või mitte ja sul on ka võimalik muutustele kiiremini reageerida kui seda infot läbi FC söötes ja proovides talle seletada sekunditega, mis nüüd saama hakkab.

Tipptasemel on õige mängida nii, et FC seab lahingu alguses tankivaliku, algpositsioonid ja eesmärgi, mida soovitatakse saavutada (mitte lihtsalt, et võidame! vaid ka selle, mida on vaja üldplaanis teha, et võita - nt võita mingi kindel flank, saada sisse mingi kindel positsioon, liigutada mõni oluline tank nagu scout või väiksem grupp tanke kusagile vastase flanki, saada keegi cappi, jne). Tiim hakkab siis seda visiooni ellu viima jooksvalt, kui nad jäävad jänni või on vaja koordineerida mõnda suuremat pushi või rotatsiooni, või ka plaani muuta, siis kõnetatakse FCd, et ta teeks otsuse. Iga mängija võib genereerida häid ideid FC jaoks või leida endale veidigi parem positsioon. Tihtilugu keegi märkab võimalust kusagile lipsata flanki, mida FC ei saagi näha, ja mängija peab olema piisavalt enesekindel et seda FC-le kommunikeerida ja piisavalt oskuslik, et see ka ära teha.

Teiseks, carryda CW vms tiimimäng on täpselt samamoodi nagu randomi carrymine. Kui sa piisavalt tihti leiad ennast sellisest olukorrast, siis sa harjud ära ja hakkad performima. Loomulikult kui su valikud on kas surnuks yoloda või võita, siis sa ei kogu seda kogemust ja närvikava üksi mitme vastase vastu tegutsemiseks CW lõpus. Võimalus CWs carryda üksi mitme vastu on väike, aga siiski mitte olematu, ja võimalusel tuleb seda siiski proovida, mitte alla anda eos.

Üks näide kunagisest mängust, mis sai sõna otseses mõttes sita seest kõrvupidi välja toodud:

Link
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 17.03.2020 16:50:29 vasta tsitaadiga

Võtsin paberi ja pliiatsi ja vedasin 50 mängu järel ristikesi, millist "kit"i kasutasin. 50 mängu, 50 repair ja 32 medic. Umbes 100-150 roomiku mahalaskmist võis kokku olla, aga osa roomikuid ootasin lihtsalt ära, ma põhimõtteliselt ei kuluta ühes mängus üle ühe repair kiti, lasku või maha. Tulekahju 6 korda (enamasti eest lastud). Kuna mul tulekustuti asemel on šokolaad ja roomik lastakse maha igas asendis ja igal ajal, siis põles 5 korda tank maha. Kõik 50 mängu oli vaja kasutada kas repairi, medicut või tulekustutit - või kõiki neid ka ühes mängus..

Sellist roomikute mahalaskmise, mootori purukslaskmise, ammo, komandöri, sihturi ja kahuri vigastamise pidu enne uut patchi ei olnud. Midagi muud mängus ei teegi, kui ainult lapi tanki või meeskonda. Ja see pole mingi vandenõuteooria.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 17.03.2020 16:57:26 vasta tsitaadiga

FastPotty, mis mõttes "ma põhimõtteliselt ei kuluta ühes mängus üle ühe repair kiti, lasku või maha." ?
Repait kit kasutamine maksab ju ikka ühepalju, kasutad sa seda 1 kord või 5 korda. Hind on ikka sama. Varudest võetakse alati ainult 1 maha, mitte 5.

yerba
HV Guru
yerba

sõnum 17.03.2020 17:02:55 vasta tsitaadiga

vlat kirjutas:

Teinekord proovi tankiga. tankiga ongi maru raske midagi lahinguväljal saavutada. World of Tongs.

tagasi üles
vlat
HV kasutaja

sõnum 17.03.2020 17:25:14 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
vlat kirjutas:

Teinekord proovi tankiga. tankiga ongi maru raske midagi lahinguväljal saavutada. World of Tongs.

on ikka naljamees siin
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 17.03.2020 17:26:24 vasta tsitaadiga

vlat kirjutas:
yerba kirjutas:
vlat kirjutas:

on ikka naljamees siin

Ise oled naljamees, kui tankiga ringi sõidad. icon_smile.gif Gunmarkidega tegelased sõidavad siiski tankidega.

viimati muutis yerba 17.03.2020 17:26:56, muudetud 1 kord
tagasi üles
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 17.03.2020 17:28:09 vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:
Umbes 100-150 roomiku mahalaskmist võis kokku olla, aga osa roomikuid ootasin lihtsalt ära, ma põhimõtteliselt ei kuluta ühes mängus üle ühe repair kiti, lasku või maha.

See näitab ainult üht:
1) Kas sa oled tuutu-luutu
2) Sa ei tea mängust siiani suurt midagi

Mõlemal juhul ei ole üldse Su argumentidesse mõtet süveneda. Kas Sa ikka tead, et kas või 10x kiti kasutamine mängus maksab ikka 1x kasutamise hinna?
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1119, 1120, 1121 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.