praegune kellaaeg 20.06.2025 23:29:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
M2t
HV vaatleja

|
11.03.2020 20:51:33
Probleem wireless klappidega... |
|
|
Tervitus,
Ehk keegi teab ja on siin sama probleemiga pahuksis mis mina, nimelt on mul see "tüüpiline" viga, et kui juhtmevabad klapid nö ära ühendan desk PC-ga, siis heli hakib ja klappidest tuleb seda kõige hullemat hakkivat staatilist heli.
Olen siin proovinud igasuguseid linnukesi eemaldada heli seadete alt aga mitte midagi paremaks läinud ei ole.. Testinud siis kahtesorti klappidega, ühed on mul JBL-i bt45 klapid ja teised on mingid huawei earpodid, täpselt sama jama mõlemaga. Ostsin ka bluetooth pluginale igaks-juhuks usb pikenduse, et äkki emaplaadi pärast jamab aga ei midagi, hetkel siis testitud kahe emaplaadiga, üks vanem ja teine nüüd täiesti uus x570 seeria oma, mitte mingeid paremaid tulemusi.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxfox04
HV veteran
|
11.03.2020 21:32:53
|
|
|
Kui mobiiliga ühendad, siis kõik korras? Kui jah, siis BT dongle jamab. Iga dongle ei sobi heli edastamiseks.
_________________ Hobielektroonik. Parandan katki läinud elektroonikat.
Huvid: mikrokontrollerid, DIY, IoT, CNC, 3D printer: Prusa i3. |
|
Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
M2t
HV vaatleja

|
11.03.2020 22:14:44
|
|
|
maxfox04 kirjutas: |
Kui mobiiliga ühendad, siis kõik korras? Kui jah, siis BT dongle jamab. Iga dongle ei sobi heli edastamiseks. |
Jep, telefoniga ühendades on kõik nii nagu peab ja võiks olla
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|