Küsimus oli mis auto mulle meeldib. Ilusaim mis mu silm on näinud on Porsche 911 I.põlvkond.
porsche 911 pole väga palju muutund disaini poolest. eriti vahet pole mis gen. ma arvan, et kui mõni värskem 911 sulle järgmine hommik garagest vastu vaatab, siis vist pressi alla ikka ei saadaks.
Küsimus oli mis auto mulle meeldib. Ilusaim mis mu silm on näinud on Porsche 911 I.põlvkond.
porsche 911 pole väga palju muutund disaini poolest. eriti vahet pole mis gen. ma arvan, et kui mõni värskem 911 sulle järgmine hommik garagest vastu vaatab, siis vist pressi alla ikka ei saadaks.
Ford Tourneo Customil on parking ja auxiliary heater. Mis neil kahel vahet ja miks parking heater koguaeg käib(st siis kui mootor käib, käib ka parking heater)? Nagu mingi reaktiivmootor undab rsk.
E39 olid need üks ja sama seade, aga kui polnud park heaterit tellitud siis oli vist migni lisa tsirkulatsioonipump puudu ja töötas ainult automaatselt aux heaterina sõiduajal.
Vbl bussil on neid mitu või kiri ekraanil on lihtsalt suvaline. Või tõesti on aux heater elektriga. Ja park heater kütab salongi.
Mul nii q7 kui a4 peal need auxiliary heaterid. Q7 on see webasto laadne asi, a4 on elektriline radikas. Nimetus on varustuse listis sama neil, PR kood erinev.
Kusjuures q7 puhul on see by default selline, et tõmbab end ise automaatselt mootori käivitusel käima kui temp on alla 10 kraadi. Et see menüüsse saada ja taimereid kasutada, tuli kaabliga häkkida veits. Eelmine omanik ei teadnudki, et tal selline asi auto peal on
Peaks mingi hetk puldi ja antenni jms ka ostma, siis hea mugav toast nuppu vajutada
Mul nii q7 kui a4 peal need auxiliary heaterid. Q7 on see webasto laadne asi, a4 on elektriline radikas. Nimetus on varustuse listis sama neil, PR kood erinev.
Kusjuures q7 puhul on see by default selline, et tõmbab end ise automaatselt mootori käivitusel käima kui temp on alla 10 kraadi. Et see menüüsse saada ja taimereid kasutada, tuli kaabliga häkkida veits. Eelmine omanik ei teadnudki, et tal selline asi auto peal on
Peaks mingi hetk puldi ja antenni jms ka ostma, siis hea mugav toast nuppu vajutada
Siis peaks saama ka danhagi boxi sinna külge panna, mis võimaldab telefonist autot sooja panna. Kaob kauguspiirang ära, mis puldiga jääb 50-600m vahele sõltuvalt takistustest.
Lahe. Ilmselt iga sõidu jaoks paigaldatakse uus mootor - selline "singerimasin" vaevalt kauem vastu peab, kui temast 400hp välja pigistatakse. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Kuidas saada bensiinipeaks? Tuleb seda juua, hingata, veeni süstida?
Saamisega on ilmselt keeruline. Algete testiks aga soovitan 10. ja 11. juuli õhtutel väista Haapsalut, eriti vanalinna. Vihjeks ABCS 2020. _________________ Võib elu palju pakkuda, kui suudad p***et lakkuda!!! (R. Raigna)
no lõbusaid videosid postitas ka _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
UK alles kaalub E10 kasutuselevõttu aastast 2021, siiani neil E5. Pisike Eesti eriti edumeelne.
UK saab seda endale lubada, ta pole enam EU ka peatselt.
Betamax, mikul või? _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
ja ostab sinult juba juppe oma kallimale _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kas "hooldus" tähendab tema puhul "Tartu paketti" _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ei hakka valetama, kui preili plaan läbi läheb ja kolime kuskile eeslinna siis olen ka mõelnud diisel E-klassi (universaal) peale _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
peaasi, et kokku tuleks HMD _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
raxz ju sõidab ka kolmelidrase teedeeiiga. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.