Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tihver
HV veteran

sõnum 19.05.2004 08:53:06 vasta tsitaadiga

PS on arvutid millest jutt käib Okupatsiooni muuseumis ja nendest näidatakse neid ajaloolisi filme. Muuseum ei saa endale lubada seda, et ükspäev ei tööta üks teine päev teine. Klient on kuningas ja kui tuleb muuseumi peab saama näha ka neid filme.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Henrik
HV kasutaja

sõnum 19.05.2004 09:00:56 vasta tsitaadiga

Tihver kirjutas:
PS on arvutid millest jutt käib Okupatsiooni muuseumis ja nendest näidatakse neid ajaloolisi filme. Muuseum ei saa endale lubada seda, et ükspäev ei tööta üks teine päev teine. Klient on kuningas ja kui tuleb muuseumi peab saama näha ka neid filme.

Oled sa seda Tallinna garantiile ka mõistlikult seletanud, mitte ainult nõudnud? Nõudlikud kliendid ei meeldi kellelegi, küll aga mõistlikud kliendid.
tagasi üles
Tihver
HV veteran

sõnum 19.05.2004 17:58:12 vasta tsitaadiga

Olen seda neile iga kord väga rahulikult ja mõistlikult rääkinud. Täna sain arvuti kätte, õiget venti neil ei olnud ja panid sisse 2 40*40 venti, mi teevad jubedat sirinat. Klient ei ole rahul. Vähemalt sain Ordiga kokkuleppele, et kohe kui õige vent tuleb võtavad nad ühendust ja asi saab vahetatud. Mis aga puutub edaspidistesse toiteprobleemidesse, siis kuna garantii on läbi siis maksab parandus 2-300kr.
ponx
HV kasutaja

sõnum 17.06.2004 20:44:23 vasta tsitaadiga

vend ostis 2 nädalat tagasi Ordist "pilli" ja nüüd juba mehed pakkusid uut kuna ema ja video on läbi põlenud ... icon_eek.gif

vist ei olnud eriti edukas ost ?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Henrik
HV kasutaja

sõnum 18.06.2004 08:16:06 vasta tsitaadiga

Eks seda äikest lajatab kah viimasel ajal. Emaplaat ja Videokaart korraga ikka niisama lambist maha ei põle.
tagasi üles
eof
HV kasutaja

sõnum 18.06.2004 11:05:05 vasta tsitaadiga

nojah, üks kivi siis ordi kapsaaeda veel...nimelt hakkas mu 15'' lg monitor tossama (oleks pidanud tulevärgi vist äraootama...); egas midagi, järgmine päev garantiisse...lootsin, et asi laheneb nagu ikka <1 nädal...ha..tüng mind ootas - kui oled tartust, rändavad MONITORID tlna, kus neid uuritakse ja siis tagasi...ja see pidavat võtma 3+ nädalat aega...2 olen juba ärakannatanud (eksamite tarvis olnuks vaja ühtteist teha...aga pidi koolis passima), ja noh...kuna neil asendusmonitore eriti puu otsas ei kasva, on kast saanud kuu aega kodus tolmneda niisama...icon_sad.gif
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.06.2004 11:08:37 vasta tsitaadiga

kui tegu on lcd ga siis ma ei imesta. teine ikkagi suhteliselt kallis, ja vaja viia läbi ekspertiis kas klient keeras psse või oli praak.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
[m.o.b.o]
HV kasutaja
[m.o.b.o]

sõnum 18.06.2004 11:15:39 vasta tsitaadiga

eof kirjutas:
nojah, üks kivi siis ordi kapsaaeda veel...nimelt hakkas mu 15'' lg monitor tossama (oleks pidanud tulevärgi vist äraootama...); egas midagi, järgmine päev garantiisse...lootsin, et asi laheneb nagu ikka <1 nädal...ha..tüng mind ootas - kui oled tartust, rändavad MONITORID tlna, kus neid uuritakse ja siis tagasi...ja see pidavat võtma 3+ nädalat aega...2 olen juba ärakannatanud (eksamite tarvis olnuks vaja ühtteist teha...aga pidi koolis passima), ja noh...kuna neil asendusmonitore eriti puu otsas ei kasva, on kast saanud kuu aega kodus tolmneda niisama...icon_sad.gif

kui tehakse 3 nädalat on hea tulemus kuna mul ühel tuttaval võttis molu parandus aega kokku kaks kuud (komplekst oli Microlinki toode), probleem sellest et tavaliselt saadetakse molu tootja tehasesse mis asub kusagil Jaapanis.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 18.06.2004 11:45:03 vasta tsitaadiga

... see nüüd ei pruugi 100% Ordi rida olla, kuna paljud vidinad saadetakse nende maaletoojale või siis garantiid teostavasse firmasse, ning see kõik võtab tõepoolest tohutult aega. Üks võimalus on kiiremaks reageerimiseks siis, kui garantii teostaja on teada ja viia jupp ise sinna, tihti saab niimoodi kiiremini, hiljem tuleb lihtsalt komplekti müünud firmaga tegevus kooskõlastada ...
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 18.06.2004 12:06:05 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
kui tegu on lcd ga siis ma ei imesta. teine ikkagi suhteliselt kallis, ja vaja viia läbi ekspertiis kas klient keeras psse või oli praak.

Seda küll aga miks peaks inimene ise tahtlikult monitori peesse keerama?Juhul kui see pole tahtlik aga ikkagi enda süü,siis seda otsustab ikka ekpertiis ,mitte müüja samal päeval leti taga.Nii ikka ka ei saa,et ühele antakse ja teisele mitte kuna nägu ei meeldind,või üks oli abitu minikleidis blondiin.Ei maksaks unustada,et paljud inimesed teevad arvutiga tööd ja mõnel võib selle pekkiminek tuhandeid kroone päevas maksta.Ise Ordi peale enam pis*ed off pole kuna sellest komplektist mis nad mulle müüsid on ainult HDD ja flopi 8) alles icon_lol.gif ja ülejäänd kola on kõik tibend tobens olnd thumbs_up.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
eof
HV kasutaja

sõnum 21.06.2004 10:35:33 vasta tsitaadiga

ei, asi oli tavaline CRT...kui LCD ajaks sellist tossu, oleks ma ilmselt kohapeal saanud vahetuse icon_razz.gif ja ega ma teda ise õhtale ei aidanud...eks näis mis nad sealt tagasi annavad...tahaks loota, et uue (ja suurema icon_razz.gif)
hard
HV vaatleja
hard

sõnum 21.06.2004 19:50:07 vasta tsitaadiga

sai siis ordist ostetud corsair mälusid
mälud anti mulle paber ümbrikus ja see selleks ok.
ma siis õnnelik,et sain ikkagi ilma tellimata jne asjad kätte.
aga kui sai koju mindud ja neid mälusid testitud sellise progrega nagu memtest 1.11
siis selgus et üks mälu pulk oli vigane ja üksikult proovides hakkas win pange panema.
sai siis tagasi mindud aga selgus et neil polnud rohkem neid corsairi pulkasid,tuli siis sellest mälust loobuda
ja leppida nõrgema mäluga mis oli apacer.
sellised kogemused siis ordiga
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Fredu
HV veteran
Fredu

sõnum 21.06.2004 20:17:06 vasta tsitaadiga

hard kirjutas:
sai siis ordist ostetud corsair mälusid
mälud anti mulle paber ümbrikus ja see selleks ok.
ma siis õnnelik,et sain ikkagi ilma tellimata jne asjad kätte.
aga kui sai koju mindud ja neid mälusid testitud sellise progrega nagu memtest 1.11
siis selgus et üks mälu pulk oli vigane ja üksikult proovides hakkas win pange panema.
sai siis tagasi mindud aga selgus et neil polnud rohkem neid corsairi pulkasid,tuli siis sellest mälust loobuda
ja leppida nõrgema mäluga mis oli apacer.
sellised kogemused siis ordiga

Ega muidugi ordi kohepeal mälusid meelega riku...
See on kas tehase praak või transpordil mingid jamad olnud.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 23
tagasi üles
ponx
HV kasutaja

sõnum 22.06.2004 11:40:43 vasta tsitaadiga

Henrik kirjutas:
Eks seda äikest lajatab kah viimasel ajal. Emaplaat ja Videokaart korraga ikka niisama lambist maha ei põle.

käis arvuti ordis ära ja öeldi et mälu oli p-s mille tagajärjel ka kuidagi ema kärvas ... ja äike 100% polnud
tagasi üles
adlad
HV vaatleja

sõnum 22.06.2004 17:11:47 vasta tsitaadiga

Keegi ordist midagi neti teel ka tellinud on? Et kuidas toimis ja kas kaup saadi kätte jne? Kui usaldusväärne selline asi üldse on? Tahaks nagu tellida sealt midagi. Ei sattu väga tihti suurematesse linnadesse, et poest otse midagi osta. Netist tllides tundub lihtsam ka asi olevat. icon_razz.gif
Rääkige kogemustest.
tagasi üles
priia
HV vaatleja

sõnum 22.06.2004 23:16:08 vasta tsitaadiga

Kaks kuud tagasi läks üks monitor garantiiremonti. Eile sain tagasi, kurb hakkas kohe, asendusmonitor oli igatpidi parem kui algne. Jõudu Ordile, alati ja igatpidi rahul olnud nendega. Ärge mind sõimake, tegu firma kraamiga, mille ostus ma sõna kaasa rääkida ei saa.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
ponx
HV kasutaja

sõnum 23.06.2004 09:38:05 vasta tsitaadiga

nüüd sain teada et vennale pakuti kohe samal päeval uut arvutit icon_redface.gif
kuigi heaks ei kiida, et nii kiirelt asi kärssas a vend sai 2 päevaga arvuti tagasi remondist kuna ei soovinud samaväärset arvutit ordist tooma minna...
thumbs_up.gif
k-saluunis olen 2 nädalat arvutit oodanud ja siis ka saan segaseid vastuseid..
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 29.06.2004 16:54:21 vasta tsitaadiga

Sai ka ordi garantii poolega tutvust tehtud. Viisin sinna hardcano ja mõne päeva pärast juba helistati, et asi korras ja võite järgi tulla. Hetkel ikkagi suur masin laiali, kuna k-saluunist pole veel emmet tagasi saanud. Eile öeldi (u 16.00) et minu emme läheb järgmisena meistri käte vahele. Täna aga pole õnnestunud tegelasi jällegi telefoni teel kätte saada.
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 30.06.2004 13:40:32 vasta tsitaadiga

naah, ordil kah see tellimine venib, tellisin reedel omale aerogate2, pidi see nädal tulema, nüüd saab hoopis järgmine nädal kui mind üldse pärnus pole. võiks arvutifirmade raffas veidi klientidele ka vastu tulla, ofkoors ma ei hakka ajama et järgmine nödal ma ei saa tulla jne, aga ikkagi. ma saaks kiiremini tallinnas ära käia kui seda tellimist oodata. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 01.07.2004 09:33:48 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
ma saaks kiiremini tallinnas ära käia kui seda tellimist oodata. thumbs_down.gif

Sama siin aga tavaliselt ei viitsi ju eriti spets mingi kuuleri pärast minna icon_biggrin.gif ja kui arvutada kokku edasi\tagasi bussipilet + veel kohapeal transpordikulud + närvikulu,siis see nädal ootamist polegi nii hull.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
jyrikalla
HV vaatleja

sõnum 01.07.2004 12:16:34 vasta tsitaadiga

Ordi garantii poolest positiivne arvamus. Nimelt sai sinna viidud LG CD-RW. Ja sai ära vahetatud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 4
tagasi üles
lohv56
HV vaatleja

sõnum 07.07.2004 17:37:04 vasta tsitaadiga

Enne kui kõik siin kiitma hakkavad et hinnas alla saab võiks endale selgeks teha mille arvelt, see 3% läheks neile kaduma igal juhul kui maksta kaardiga
tagasi üles
Henry 1
HV kasutaja

sõnum 09.07.2004 13:46:39 vasta tsitaadiga

adlad kirjutas:
Keegi ordist midagi neti teel ka tellinud on?

Mina tellisin ja juba 4 päeva olen oodanud, natuke hirmutav võrreldes teiste kohtadega, kus ma tellinud olen, mujalt olen kauba ülejärgmisel päeval peale tellimuse tegemist kätte saanud.Ei ole ka mingit infot saadetud ala "makse edukalt sooritatud" vms.Ei tea kah, kui midagi valesti on.Kodulehel on kirjas "Kauba olemasolul toimetatakse see Teieni enamasti 3-4 tööpäeva jooksul peale raha laekumist AS Ordi arveldusarvele. " Mis saab kui kaupa ei ole?Kodulehel selle kohta infot mina ei leidnud icon_sad.gif
Oleks tore kui keegi, kes Ordist tellinud on ütleks, kaua neil on läinud paki kohalejõudmisega thumbs_up.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 49
tagasi üles
Subu
HV veteran
Subu

sõnum 09.07.2004 14:02:31 vasta tsitaadiga

Henry 1 kirjutas:
adlad kirjutas:
Keegi ordist midagi neti teel ka tellinud on?

Mina tellisin ja juba 4 päeva olen oodanud, natuke hirmutav võrreldes teiste kohtadega, kus ma tellinud olen, mujalt olen kauba ülejärgmisel päeval peale tellimuse tegemist kätte saanud.Ei ole ka mingit infot saadetud ala "makse edukalt sooritatud" vms.Ei tea kah, kui midagi valesti on.Kodulehel on kirjas "Kauba olemasolul toimetatakse see Teieni enamasti 3-4 tööpäeva jooksul peale raha laekumist AS Ordi arveldusarvele. " Mis saab kui kaupa ei ole?Kodulehel selle kohta infot mina ei leidnud icon_sad.gif
Oleks tore kui keegi, kes Ordist tellinud on ütleks, kaua neil on läinud paki kohalejõudmisega thumbs_up.gif

helista neile, kui neil kaua laos parajasti ei ole kasutavad nad tavalist eesti klienditeenindust - ootame , istume kivi all kuni midagi saabub kliendile sellest midagi teatamata. Kui helistad siiis saad vähemalt natike selgust et millise ajaühikuga arvestada.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 56
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

sõnum 09.07.2004 15:04:31 vasta tsitaadiga

Kivi Ordi kapsaaeda. Kuna praegu toimub firmas infosüsteemi vahetus ja ka inventuur ning osa töötajaid on puhkusel, on tarned veninud väga pikale. Kurb on aga see, et Ordi ei vaevunud oma klientidele seda teatama, vaid klient pidi ise korduvalt helistama ja müüki "tagant tõukama", et oma kaupa kätte saada. Paraku on nii, et osa kaupa siiamaani kätte saamata ja kuna Ordi täna so 09. juuli ja homme so 10. juuli tööd ei tee (ka seda ei vaevutud mulle teatama, vaid info jäi juhuslikult silma Ordi koduleheküljelt) olin sunnitud kauba mujalt (tänud Praetorile hea hinna eest) ära ostma. See teeb natuke tuska, et klienti niimoodi suhtutakse. Kõige tipuks ei vasta ka firma administratsiooni telefoninumber, kust oleks võinud lihtsalt infot jagada, et mis toimub.

Eelnevalt ei ole absoluutselt negatiivseid kogemusi olnud, kõik on lahendatud kiiresti ja hästi, aga ka minul on kliendi ees kohustusi ja klienti ei huvita see, et maaletooja pidurdab. Loomulikult võib vastupidiselt väita ju kohe, et miks ma endale laojääki ei tekita, aga kuna arvutite hinnad muutuvad väga kiiresti, siis on väikesel firmal väga keeruline sellist laojääki endal ülal pidada.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.