praegune kellaaeg 26.06.2025 23:44:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
KillFrenzy
HV Guru

|
13.02.2020 21:24:57
|
|
|
Ega arvata oligi, et mingit vastust ei tule.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
13.02.2020 21:46:41
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
Ega arvata oligi, et mingit vastust ei tule. |
Mine poodi, kus DVD, Bluray filme laenutatakse, müüakse. Vaata just peredele ja lastele mõeldud filme. Naed, et need on dubleeritud eesti keelde ja tihti pole originaalheli rada kaasatud. Sama film kõrval on originaalheliga ja veel mõned helid, teise regiooni jaoks pigem ja tavaliselt sellistel eestikeelset helirada ei näe. Nii tuleb juba filmide tootjate poolt sisu sinna, kuhu nemad sisu müüa on otsustanud. Siis on vahendajad regioonis, neid mitmeid ja paar suuremat ning uue sellise filmi annavad nad laenutusse just sellise failiga, kus eestikeelne heli ja orig heli puudub. Vahendajad ei käki tootja poolt saadetud sisu sest see on illegaalne.
Ka on see äriliselt mõistlik. Originaalkeelse heliga perefilme laenutatakse oluliselt vähem kui eestikeelse heliga filme, sest lapsed! Ja lastele meeldib sisu selliselt vaadata.
Ka ei tee Telia ise kahest erinevast filmi failist (orig heliga faili nagunii pole, sest pole saadetud ja ei saadetagi tõenäoliselt) käkki, sest see oleks illegaalne. Filmi tootja annab litsentsid ja litsent on antud sellele sisule, mille faili on tootja vähendanud vahendajale, kes saadab failid TV pakkujate videolaenutustesse.
Puust ja punaselt.
viimati muutis armjan 13.02.2020 21:48:23, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja
|
13.02.2020 21:48:07
|
|
|
armjan kirjutas: |
Aga vasta siis, kuhu kadus Inglise keelne originaal? |
Ma ei ole siin kellelegi käsutada! |
armjan, kuna Sina oled siin Telia ametlik esindaja, siis selline suhtumine kasutajatesse (ja klientidesse) ei näita Teliat teps mitte heas valguses. Arvesta sellega, et see siin on avalik foorum ja igaüks võib seda lugeda (ning omad järeldused teha).
Mina omad järeldused jätan (esialgu) enda teada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
13.02.2020 21:50:20
|
|
|
Ametlik esindaja?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
13.02.2020 21:51:17
|
|
|
Zuumbox kirjutas: |
armjan, kuna Sina oled siin Telia ametlik esindaja, siis selline suhtumine kasutajatesse (ja klientidesse) ei näita Teliat teps mitte heas valguses. Arvesta sellega, et see siin on avalik foorum ja igaüks võib seda lugeda (ning omad järeldused teha).
Mina omad järeldused jätan (esialgu) enda teada. |
Aastaid on räägitud, et ei ole ametlik. Siin kes on kes, kes teab? Anonüümne. Püüan olla objektiivne ja anda infot, kui see võimalik. Ei seedi seda, kui hakatakse õhust fakte arvama ja siis pannakse näpuga näitamine otsa.
PS! Foorumi positiivne pool on see, et siin pole inimesi, kes ootavad, et nendel kätt hoida vaid räägitakse asjadest otse ja avatumalt. Kui poliitkorrektsust ja kõike allaneelavat, alandlikku, ja viisakat (mida siin võiks kah viljeleda, tihti juhtub, et eksin ka ise aga siin kõik kasutajad on vordsed) vestlust, siis selleks ongi ametlik esindus ja kontaktid, kuhu mure puhul pöörduda. Siiani ei tea, et kordagi oleksin kellelegi siin valetanud ja vassinud küll aga on pidevat minu poolt antut kahtluse alla seatud. Faktid loevad. Ei ole nii, et materdage ja pole oluline, kas alused on õiglased. Kui Telia teeb liiga, olen kasutajate eest korralikult väljas. Ma ei pea seda siin tõestama, seda tõestab minu käitumine tööalaselt. Samuti seisan ma Telia eest, kui on selgelt näha, et ebaõiglaselt materdatakse. Leian, et objektiivne suhtumine säilitab kainuse pikemas perspektiivis.
Kui nüüd on selline olukord, et järsult olen ametlik esindaja siis antud hetkest panen siinse ameti maha.
See jääb minu viimaseks siinseks postituseks.
Soovin siiski siiralt kõikidele kõike paremat.
viimati muutis armjan 13.02.2020 22:04:22, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja
|
13.02.2020 21:57:58
|
|
|
Solvusid? Tubli. Kasutajate peale haukuda oskad (Ma ei ole siin kellelegi käsutada!) aga kriitikat tunnistada ei taha.
raxz, minu jaoks Telia töötaja = Telia ametlik esindaja. Kui leiad parema termini, köhi välja
|
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
13.02.2020 22:07:04
|
|
|
Solvusid? Tubli. Kasutajate peale haukuda oskad (Ma ei ole siin kellelegi käsutada!) aga kriitikat tunnistada ei taha.
raxz, minu jaoks Telia töötaja = Telia ametlik esindaja. Kui leiad parema termini, köhi välja  |
Sinusuguste lärmajatega tegeleb ilmselt kommunikatsiooniosakond. Tehnik, programmeerija vms foorumis ei ole kindlasti ametlik esindaja. Ettevõte ei ole talle ilmselt neid volitusi andnud, et avalikkuses Telia nimel sõna võtta. Siiani on ta heast tahtest isiklikke arvamusi avaldanud ja sinusugused lärmajad võiksid oma frustratsiooni kusagile mujale suunata. Tee sporti, hinga värsket õhku või midagi.
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
13.02.2020 22:10:17
|
|
|
raxz, minu jaoks Telia töötaja = Telia ametlik esindaja. Kui leiad parema termini, köhi välja  |
Kas laulja laulab 24/7?
Kas ehitaja ehitab 24/7
Kas iga ettevõtte x töötaja teeb oma tööd nonstop ja saab selle eest ka tasu?
Ametlik oleks siin juhul, kui oleks ka selge info kasutaja kohta. Siis saab pakkuda ametlikku tuge. Siin aga ei tea, kes on kes ja muredele, mis tihti on erijuhtumid, kus tuleb kliendi murega otse tegeleda, siin ei saa.
Jankui räägid kliendist, siis on ütlemine, et klient on kuningas kuni ta vastavalt käitub. Kõik on kahepoolne.
Pange siis omaette paika kas see siin on Telia ametlik koht või on see foorum, kus avatumalt arutelu peetakse ilma, et kedagi vastama käsitakse.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.02.2020 22:12:10
|
|
|
Mine poodi, kus DVD, Bluray filme laenutatakse, müüakse. Vaata just peredele ja lastele mõeldud filme. Naed, et need on dubleeritud eesti keelde ja tihti pole originaalheli rada kaasatud. Sama film kõrval on originaalheliga ja veel mõned helid, teise regiooni jaoks pigem ja tavaliselt sellistel eestikeelset helirada ei näe. Nii tuleb juba filmide tootjate poolt sisu sinna, kuhu nemad sisu müüa on otsustanud. Siis on vahendajad regioonis, neid mitmeid ja paar suuremat ning uue sellise filmi annavad nad laenutusse just sellise failiga, kus eestikeelne heli ja orig heli puudub. Vahendajad ei käki tootja poolt saadetud sisu sest see on illegaalne.
Ka on see äriliselt mõistlik. Originaalkeelse heliga perefilme laenutatakse oluliselt vähem kui eestikeelse heliga filme, sest lapsed! Ja lastele meeldib sisu selliselt vaadata.
Ka ei tee Telia ise kahest erinevast filmi failist (orig heliga faili nagunii pole, sest pole saadetud ja ei saadetagi tõenäoliselt) käkki, sest see oleks illegaalne. Filmi tootja annab litsentsid ja litsent on antud sellele sisule, mille faili on tootja vähendanud vahendajale, kes saadab failid TV pakkujate videolaenutustesse.
Puust ja punaselt. |
Mis värk telia töötajatel nende poes käigu näidetega on, aastaid on indrekp mingeid debiilseid selveri näiteid toonud.
Inimest ei huvita mitte üks raas mis moodi see asi on seal poes plaadi peale pandud on.
Ime veel, et telekava probleemide kohta pole öeldud, et mine osta poest paberkava ja vaata kas see on täpne.
Ehk täpselt nii nagu ütlesin, pikk vaht mitte millegipärast. Ja alati on keegi teine süüdi.
mauro, ma võin telia eest vastata. Kuna telia ise dubleerimisega ei tegele, siis palun võtke ühendust selle filmi levitajaga. vms. blablabla. |
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
13.02.2020 22:17:17
|
|
|
Puust ja punaselt. |
Mis värk telia töötajatel nende poes käigu näidetega on, aastaid on indrekp mingeid debiilseid selveri näiteid toonud.
Inimest ei huvita mitte üks raas mis moodi see asi on seal poes plaadi peale pandud on.
Ime veel, et telekava probleemide kohta pole öeldud, et mine osta poest paberkava ja vaata kas see on täpne.
Ehk täpselt nii nagu ütlesin, pikk vaht mitte millegipärast. Ja alati on keegi teine süüdi.
mauro, ma võin telia eest vastata. Kuna telia ise dubleerimisega ei tegele, siis palun võtke ühendust selle filmi levitajaga. vms. blablabla. |
|
Teretulemast päris maailma. Unustad vist, kui väike on Eesti ja kui vähe kotib filmide tootjaid siinsete vahendajate nõuded. See, mis siit filmi tootjale laekub, on tühine ning see annab tootjale kõik trumbid. Selle asemel, et olla rahul, kuhu Eesti jõudnud on ja kui palju on tegelikult elu paremaks läinud, on lihtsam olla kuri. Siin võime kõik rinnale taguda ja igasuguseid asju soovida. Mõne saab, teise mitte, saab ehk hiljem. Selline on reaalsus Eesti väiksusega.
See, mis ütlesin juba vastuses, vastab tõele. Sul on võimalus teha uuring ja leida tõde. See on võimalik ja pole ka keeruline. Vajab aega ja süvenemist. Kui oled leidnud parema tõe, siis tule ja sea mu poolt öeldu kahtluse alla. Seni aga puudub su kommentaaril igasugune konstruktiivne väärtus.
viimati muutis armjan 13.02.2020 22:22:49, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.02.2020 22:21:09
|
|
|
tsitaat: |
Ettevõte ei ole talle ilmselt neid volitusi andnud, et avalikkuses Telia nimel sõna võtta.
|
Kindlasti nad teavad seda ehk luba on olemas mingis ulatuses..... muidu ei tuleks piixugi läbi....
Küll nad monitoorivad seda teemat, pole küll keskmised tädi maalid siin, aga midagi ikka (meie)
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 13.02.2020 22:22:29, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.02.2020 22:21:38
|
|
|
armjan, Kahjuks ei saa aru millest sa räägid.
Sina ei ole telia ametlik esindaja, mina ei ole telia ametlik esindaja.
Seega võin täpselt sama palju telia eest vastata kui sina.
Ja peale selle ,oli mu vastus maurole tõde. Ilma et oleks pidanud mingeid kirjandeid siia kirjutama.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja
|
13.02.2020 22:27:59
|
|
|
raxz kirjutas: |
Siiani on ta heast tahtest isiklikke arvamusi avaldanud ja sinusugused lärmajad võiksid oma frustratsiooni kusagile mujale suunata. |
Ah nii. Sinu arust olen mina lärmaja aga see siin
on hea tahte avaldus?
Krt, ma ei taha ütelda mida ma tahaks ütelda. Muidu süüdistatakse siin veel kliimasoojenemises või jumal teab milles.
|
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
13.02.2020 22:29:09
|
|
|
armjan, Kahjuks ei saa aru millest sa räägid.
Sina ei ole telia ametlik esindaja, mina ei ole telia ametlik esindaja.
Seega võin täpselt sama palju telia eest vastata kui sina.
Ja peale selle ,oli mu vastus maurole tõde. Ilma et oleks pidanud mingeid kirjandeid siia kirjutama. |
Vahe on selles, et sina arvad ja ütled, et nii on. Mina tean, et nii on.
Me võime sellega päris hulluks minna ja mõelda siis, et siin ei saa kedagi tõsiselt võtta, kuna pole ju ametlik foorum. Selline argument kaotab foorumil igasuvuse mõtte eksisteerida.
Läheb juba palaganiks kätte. Küsimustele (omast vabast tahtest!) olen vastanud.
Siiani on ta heast tahtest isiklikke arvamusi avaldanud ja sinusugused lärmajad võiksid oma frustratsiooni kusagile mujale suunata. |
on hea tahte avaldus?
Krt, ma ei taha ütelda mida ma tahaks ütelda. Muidu süüdistatakse siin veel kliimasoojenemises või jumal teab milles. |
Ametlik siis ametlik.
Mina pole sellele alla kirjutanud ja ei kirjuta kah. Pigem siis lõpp ja võidan omale korralikult aega edaspidiseks.
viimati muutis armjan 13.02.2020 22:32:53, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
13.02.2020 22:30:13
|
|
|
on hea tahte avaldus?
Krt, ma ei taha ütelda mida ma tahaks ütelda. Muidu süüdistatakse siin veel kliimasoojenemises või jumal teab milles. |
Sul ei ole klienditeeninduse numbrit või e-posti aadressi, et ühele foorumi kasutajale peale pead lendama?
|
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.02.2020 22:32:35
|
|
|
Mida antud juhul arvata oli? See on ju täiesti loogiline, et telia sinna neid heliradasid ise juurde ei monteeri.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
13.02.2020 22:32:35
|
|
|
Zuumbox, kas
on sinu meelst viisakas küsimine!? Minule kõlab ka see vägagi käsutamise moodi!
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.02.2020 22:33:25
|
|
|
Läheb läbuks jah....aga mul paar aga
Ametlik foorum, mis loom see on? Telial oli selline loom, aga sealgi vastuseid ei saanud....pandi kinni. Ses suhtes enam ametlikum olla enam ei saagi.
Järgmine kõige suurem foorum asub hvf..... ma ütleks, et suuremas plaanis see on mitteametlikult ametlik. Vaata statistikat
Isiklikke solvanguid paluks mitte teha, teema läheb muidu llillaks
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
13.02.2020 22:40:07
|
|
|
On mis on aga ärge Telia mehi siit päriselt minema ajage.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.02.2020 22:45:50
|
|
|
seeru, kes ajas?
Ja mis sellest ka väga muutuks?
Armjani tervis muutuks kindlasti paremaks kui ei peaks peale tööd HV foorumis oma närve kulutama
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja
|
13.02.2020 22:50:52
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Zuumbox, kas
on sinu meelst viisakas küsimine!? Minule kõlab ka see vägagi käsutamise moodi!  |
Võib-olla, võibolla mitte. Aga vastus mis selle peale anti ei kõlba küll kuskile. Normaalses foorumis saaks sellise asja eest karistuse.
Aga nüüd mulle küll aitab. Võtame lonksu unerohtu ja head ööd. Hommik on õhtust targem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.02.2020 22:54:30
|
|
|
Zuumbox, bladerunner, võtke mõlemad chill pill. Ei tunne ennast küll puudutana. Ja WTF, mille eest ja millises normaalses foorumis peaks saama karistuse, et keegi ütles, et ta ei ole siin kellegi käsutada.
Päris jaburaks olete läinud? Pole isegi reede õhtu veel.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
13.02.2020 22:54:55
|
|
|
netcat kirjutas: |
pppd kirjutas: |
nii kaua te vingute siin selle pooletoobise kordusTV pärast, kuni lõpuks võetakse kõrgel ja kaugel "põhjendatud kriitikat" kuulda ning poogitakse salvestusteenus pakettidesse sisse, loomulikult tehakse hinnale ka +10, siis peaks kõik rahul olema  |
Minu nägemuse järgi see peakski default olema, sest lineaarTV kontseptsioon ei kannata mingit kriitikat. Millise hinnaga seda suudetakse pakkuda on juba konkurentsi küsimus. |
Paku, palju salvestusteenuse pakkumine tegelikult maksab. Paku julgelt ja mõttes paisutatult, ka siis tõenäoliselt eksid.
See vile on meeletult kallis.
|
Ma ei saa pakkuda kui "kallis" see Teliale on, sest isegi kui ma teaks reaalset kulu, siis see on juba tehtud suurus, aga küsimusele, kui suur protsent Telia klientidest hetkel tellib seda 5 euro eest kuus, keegi ei vastanud. Kas see teenus teil end ära tasub või mitte või kui palju see per klient maksma peaks oleneb ju sellest kui palju on kliente, kes tahavad selle eest lisaks maksta. Kui "meeletult" kallis oleks see siis, kui hind ära jagada kõigi Telia klientide peale? Kas on parem, kui ainult murdosa klientidest maksab selle eest? Kui suur osa peaks maksma, et asi ära tasuks? Jne jne
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.02.2020 22:57:04
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Zuumbox, kas
on sinu meelst viisakas küsimine!? Minule kõlab ka see vägagi käsutamise moodi!  |
Võib-olla, võibolla mitte. Aga vastus mis selle peale anti ei kõlba küll kuskile. Normaalses foorumis saaks sellise asja eest karistuse.
Aga nüüd mulle küll aitab. Võtame lonksu unerohtu ja head ööd. Hommik on õhtust targem. |
Mis mõttes karistada...mine magama jah
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.02.2020 23:01:30
|
|
|
Mõttetu on lennata siin peale millegagi, mis pole operaatori võimuses. Pean silmas seda Dora filmi asja. Kas tõesti on veel inimesi, kes ei tea, et kogu seda filmide ja seriaalide levitamist dikteeritakse mujalt, mitte operaatorite, poodide jms müüjate/teenusepakkujate poolt?
Eriti absurdne on see originaalkeele nõudmine. Kunagi oli jube häda, et ei saanud emmed-issid, lapsed ja vanavanemad filme vaadata, sest neil polnud subtiitreid või dubleeringut. Subclubi eksistentsi ja märterluse suurim ettekääne. Nüüd on probleem, et pole inglise keelt? Kisub väga sinna poole, et ilgelt tahaks norida ja nokkida, aga jube raske on midagi adekvaatset hambusse saada. Ime, et veel eestikeelsetele filmidele inglisekeelseid subtiitreid ei nõuta.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|