Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 2047, 2048, 2049 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.02.2020 16:45:57 vasta tsitaadiga

LeBron kirjutas:
Arvestades antud olukorda, mil Telia kaotab ära KordusTV, siis indrpo, ei peaks küll nii häälekalt kaitsma seda asutust ja nende otsuseid. Pole nagu see koht, kus rusikat rinnale taguda ja oma patriotismi näidata.

Ära nüüd mulle sõnu jälle suhu pane, mina pole sellel teemal küll kedagi kaitsnud. Minu põhiline Telia reklaamiartiklel on koguaeg olnud reklaamivaba KordusTV ja mul on tõsiselt kahju, et see ära kaob. Pidin lihtsalt nentima, et mul kui ka salvestuse kasutajal on nüüd mugavam kõiki asju salvestuste kaustas näha kui laveerida kahe kausta vahel.
See mida keegi paremaks peab on igaühe enda valik ja arvamus.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 13.02.2020 17:28:30 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:

6 EUR tänase Mini eest makstes ja tasu üle vinguda on veidi imelik. 6 EUR kuus selle kõige eest...
Salvestus 5 eur ja mida selle eest saab, tasub kuhjaga ära.

Siin on nüüd kisa olnud rohkem kui kopka eest, aga tahaks siiski tähelepanu juhtida, et see 6 eur ilma järelevaatamise võimaluseta on rohkem nagu kohahoidmise tasu selle eest, et sul on tv teenus olemas ja sisse lülitatud ja see-eest võimalik tasulisi lisateenusi iga kell tellida. "Selle kõige eest" on ikka way ülepakutud kirjeldus, et mille kõige eest siis täpselt? Midagi vaatamist kannatavat seal peale vabalevis ja võrgus tasuta kättesaadava riigitelevisiooni ju polegi. Mul on näiteks mini pakett ainult selleks, et oleks mille külge oma noppekanaleid haakida. Aga mitte selelst ma ei tahtnud rääkida. Vaid..

Ka keskmise, Standard paketi tellijatel ju ei ole tasuta salvestusteenust. Ja nemad maksavad juba 16 eurot kuus. Ja siis sellele lisaks veel 5? See teeb juba üsna kena summa
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
pppd
Kreisi kasutaja

sõnum 13.02.2020 17:42:34 vasta tsitaadiga

nii kaua te vingute siin selle pooletoobise kordusTV pärast, kuni lõpuks võetakse kõrgel ja kaugel "põhjendatud kriitikat" kuulda ning poogitakse salvestusteenus pakettidesse sisse, loomulikult tehakse hinnale ka +10, siis peaks kõik rahul olema icon_wink.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 13.02.2020 18:06:57 vasta tsitaadiga

Üks anomaalia on Eurosport 1-ga:
mitmeid kordi on olnud nii, et kerin kanaliloetelus ES peale, nool paremale annab valikuks "Salvesta" - ei mingit "Vaata" valikut.
Võtan siis eelmise kanali, "vaata", nool üles ja saan Eurospordi.
Teiste kanalitega seda kohanud ei ole.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 13.02.2020 18:12:18 vasta tsitaadiga

pppd kirjutas:
nii kaua te vingute siin selle pooletoobise kordusTV pärast, kuni lõpuks võetakse kõrgel ja kaugel "põhjendatud kriitikat" kuulda ning poogitakse salvestusteenus pakettidesse sisse, loomulikult tehakse hinnale ka +10, siis peaks kõik rahul olema icon_wink.gif

Minu nägemuse järgi see peakski default olema, sest lineaarTV kontseptsioon ei kannata mingit kriitikat. Millise hinnaga seda suudetakse pakkuda on juba konkurentsi küsimus.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
tofay
HV kasutaja

sõnum 13.02.2020 18:19:27 vasta tsitaadiga

Nii lähebki, konkurentidel ju hinna sees.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 13.02.2020 18:19:33 vasta tsitaadiga

Pigem võiks Standardpaketi juures olla võimalik omale 1 "lisa" ise valida: olgu selleks siis HBO, Eurosport Player, või Salvestamine või kasvõi lisa vaatajakoht/kohad.
Või võiks Salvestamine Telia 1 lisaboonuse valikuks filmide asemel valitav olla.
Ehk igaüks saaks oma valida ja kel soove rohkem, see maksab juurde. icon_rolleyes.gif

armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 13.02.2020 18:27:07 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
pppd kirjutas:

Minu nägemuse järgi see peakski default olema, sest lineaarTV kontseptsioon ei kannata mingit kriitikat. Millise hinnaga seda suudetakse pakkuda on juba konkurentsi küsimus.

Paku, palju salvestusteenuse pakkumine tegelikult maksab. Paku julgelt ja mõttes paisutatult, ka siis tõenäoliselt eksid.
See vile on meeletult kallis.

Standard 16€ = vana Telia TV puhul "Põhipakett 6€ + Lisakanalite pakett 10€". Standard pakett ise pole kallim kui enne vanas teenuses seda kasutada. Sinna ei mahu salvestusteenus 5€ kuidasgi sisse. Omale jalga lõigata pole kah mõistlik. Salvestuse platvorm, kõik sellega kaasnev, on silme-eest kirjuksvõtvalt kallis. Kõikidele meeldiks asju tasuta saada, kahjuks pole see alati iga teenuse puhul võimalik.
Plaanid on kõik kanalid salvestuse külge saada. Aja jooksul see juhtub. vaja võimendada rec platvormi ning ka pakkujatega lisaõigusi saada, sest on mitmeid kanaleid, kes keelavad täiest hingest igasuguse salvestamise. Miks, nende teema aga meie saame edasi trummi taguda. Täna Telia TV teenus on miskit, millist ei leia Skandinaavias ja isegi Euroopas mitte (vähemalt pole sellist OTT võimekuse ja valikutega teenust veel kusagil näinud). Asjata ei vaadata Eesti telia TV teenus kogu telia vaates kui üht väga korralikku ja võimekat. Sellel on alus. Näiteks 3 aastat tagasi said kogu Telia TV tiimid Rootsis kokku ja arutati arenguid ja võimalusi. Seal räägiti siis OTT teenusest tasemel, mis meil sellel ajal oli juba oluliselt kõvem ja turul (MINU.TV näol). Tänaseks on ka MINU.TV tänase Telia TV kõrval poisike - turg Euroopas aga OTT osas väga suuri muutusi läbi pole teinud.

Miskit on meil siiski hästi kah icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.02.2020 18:29:11 vasta tsitaadiga

armjan, kas kallim on tehniline pool asjast või kokkulepped kanalite pakkujatega?
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 13.02.2020 18:45:57 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
armjan, kas kallim on tehniline pool asjast või kokkulepped kanalite pakkujatega?

Esimene pool (hardware, software, development ja kõik sellega, support jne, litsentsid jne).

Vaatan huvi pärast Elisa elamust. Võtan S lahenduse ehk Telia TV vaates MINI (kui nii tahta võrrelda). Netita TV teenus maksab alusühenduse tasuga kokku 10.97€.
Sama saad MINI teenusega 6€ ja Telia TV ei nõua enam alusühendust ega võta selleeest tasu. Nett peab TV teenuse tarbimiseks igal juhul olema. Telia TV puhul telli teenus ja kasuta ühenduse otsas, mida ise valid või nagunii juba maksad. Kasulik on Telia FIX ühendus kodus, siis saab kõik kanalid kah kätte, ei ole OTT piiranduid. Kui OTT,st (ehk üle õhu ja võõras võrgus) teenusest rääkida, siis Elisal on neid kanaleid 25, Telia TV pakub neid üle 100 juba täna.

Püüan Elisa lehel leida salvestuse (järelvaatamise) kohta infot. No neil teenuse leht selline, kus mitte midagi välja lugeda ei ole võimalik. Teenuste-tingimused-ja-hinnakiri lehel samuti pole konkreetset infot. Palju neil on salvestatavaid kanaleid, mida siis kasutaja saab hinna sees 7 päeva jooksul järelvaadata ja kõiki saateid kanalilt.

Hinnakirjast leian sellised asjad:
Järelvaatamine+ = 1€
Salvestamine
Salvestamine 15 tundi, kuutasu 1,99 €
Salvestamine 30 tundi, kuutasu 3,99 €
Salvestamine 60 tundi, kuutasu 5,99 €
Salvestamine 120 tundi, kuutasu 8,99€

Ei näe selgelt, mis vahe on Elisa jaoks järelvaatamise ja salvestusteenuse vahel. Kuna salvestusel antakse nn "ketta maht", siis sinna saab igasugust jama salvestama panna, kasutaja valik.
Järelvaatamise, seega, ei saa olla midagi sarnast Telia TV salvestusteenusega vaid see on pigem KordusTV moodi asi (parandage, kui eksin).

Elisa TV teenuse koduleht on paras õudusunenägu, kus peab tegema suurt analüüsi ja otsingutööd, et midagi leida ja ka siis jäävad küsimused õhku.

viimati muutis armjan 13.02.2020 18:46:56, muudetud 1 kord
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 13.02.2020 18:46:01 vasta tsitaadiga

TV teenuse hind kujuneb samamoodi nagu saiapätsi oma. (mina oma lolli võrdlusega)
jahu, piim, muna jne. elekter, tehnika, ruumid ja töötaja, kasum jne. transport, müüja ja nende kulud + kasum. ja siis klient maksab selle kõik kinni.
Sama on tv sisuga mille kulunimekiri on lihtsalt veel pikem.

Telia ei ime laua taha näppu, tõstes ülesse ja vot nüüd paneme 10€ otsa või võtame pool sisu ära.
KordusTV kadumine oli põhjendatud kui lepingu mitte jätkumisega ehk et ei tohi enam reklaame lõigata. Küllap vaadati siis kulud üle ja otsus oli, et see raha mis nende lepingute lõppemisega üle jäi ei võimalda ka midagi asenduseks panna. (ma arvan, et midagi siiski saaks ja midagi siiski selle asemel ka kõik kliendid saavad, mida, ei tea)
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 13.02.2020 18:59:00 vasta tsitaadiga

Veelkord küsin, mis trikiga seda "lõigatud reklaamidega" kordusTVd näha võib?
Mul olid igatahes reklaamid täies pikkuses olemas kui proovisin.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
jaamu
HV vaatleja

sõnum 13.02.2020 19:01:44 vasta tsitaadiga

Kas Telia üldse MINI paketi kasutajale KordusTV kadumist kompenseerida plaanib? Praegu teeb mind kliendina kurjaks see, et sellest ajast kui põhipaketi hind on 6 eurot kaotati kõigepealt Eurosport 2 ja nüüd siis KordusTV ja ei tundu mulle sama hind endiselt mitte kuidagi õiglasena .
tagasi üles
tofay
HV kasutaja

sõnum 13.02.2020 19:30:50 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:

Elisa TV teenuse koduleht on paras õudusunenägu, kus peab tegema suurt analüüsi ja otsingutööd, et midagi leida ja ka siis jäävad küsimused õhku.

Tuleb nõustuda, Starmanilt viimast kaasa ei võetud. Eriti mõeldes antenniga vaatajatele.
Hinna sees on nädal järelvaatamist. 1 euro juurde makstes on kuu. Kanalitest ma arvan on sama. Salvestamine on tähtajatult salvestamine.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 13.02.2020 19:33:32 vasta tsitaadiga

jaamu kirjutas:
Kas Telia üldse MINI paketi kasutajale KordusTV kadumist kompenseerida plaanib? Praegu teeb mind kliendina kurjaks see, et sellest ajast kui põhipaketi hind on 6 eurot kaotati kõigepealt Eurosport 2 ja nüüd siis KordusTV ja ei tundu mulle sama hind endiselt mitte kuidagi õiglasena .

Teisipidi on sinna kanaleid juurde lisatud, neid märkavad need, kes lisatut vaatavad. teised ei pruugi tähele panna. Lisaks kanalitele on sinna ka tasuta filmide sisu paisunud. Näiteks FOX Play asemel olev FOX NOW sisu on oluliselt suurem kui varem playl ja lisandunud on discovery sarju. Lisaks, mis on uus, on see, et MINI..Standard paketi sisu ja lisateenuseid saab kasutada igas võrgus, igas toetavas seadmes, asu või Hispaanias. Lisaks on Premium kasutajal kanaleid, mida saab igal pool näha ja on posu, mida veel mitte.

Kui aeg ni ikaugel, et kasutajatele teated saadetakse, siis sinna saab ka soodustuse teema kaasa.
Fakt on see, et kogu kliendibaasi rahuldada pole kunagi võimalik.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 13.02.2020 19:40:59 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
selle vastuse järgi saab ainsa võimalusena oletada, et tegelik diktaat tuleb kremlist olgu siis sputnik või mis nimelised vahemehed vahel (koostöös vastavate siinsete poliitikutega, kes veel lisaks vastavat lobitööd teevad)

Siinsed poliitikud on ju ka kahvlis.
Paneme mõne kanali kinni ja jeerum jeerum milline kisa lahti läheb. Jälle sõnavaduse piiramine olukorras kus "Sõna on vaba".
Ajakirjanike ahistamine, oht põhiseaduslikule korrale jne.
Vaat mis selle Sputniku asjaga lahti läks. Kuhu kõik ei ole ära kaevatud kui vastik see väike Eesti natsiriik on.
Isegi molluskid Euroopa Liidus usuvad rohkem venelaste kisa kui neid sallimatuid eestlasi.
Ja lõpuks saaks kogu tekkiva jama veel ilusasti ekre süüks ka keerata.
tagasi üles
jaamu
HV vaatleja

sõnum 13.02.2020 19:43:31 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
jaamu kirjutas:

Teisipidi on sinna kanaleid juurde lisatud, neid märkavad need, kes lisatut vaatavad. teised ei pruugi tähele panna. Lisaks kanalitele on sinna ka tasuta filmide sisu paisunud. Näiteks FOX Play asemel olev FOX NOW sisu on oluliselt suurem kui varem playl ja lisandunud on discovery sarju. Lisaks, mis on uus, on see, et MINI..Standard paketi sisu ja lisateenuseid saab kasutada igas võrgus, igas toetavas seadmes, asu või Hispaanias. Lisaks on Premium kasutajal kanaleid, mida saab igal pool näha ja on posu, mida veel mitte.

Kui aeg ni ikaugel, et kasutajatele teated saadetakse, siis sinna saab ka soodustuse teema kaasa.
Fakt on see, et kogu kliendibaasi rahuldada pole kunagi võimalik.

Selles see probleem ongi, et spordifännile ei ole uued filmid/sarjad Eurospordile võrdväärne asendus. Viimane lause on muidugi õige ja eks ma pean lihtsalt sellega leppima, et keskmise kliendi nõuded on teistsugused kui minu omad.
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 13.02.2020 19:44:12 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Mnator kirjutas:
selle vastuse järgi saab ainsa võimalusena oletada, et tegelik diktaat tuleb kremlist olgu siis sputnik või mis nimelised vahemehed vahel (koostöös vastavate siinsete poliitikutega, kes veel lisaks vastavat lobitööd teevad)

Paneme mõne kanali kinni ja jeerum jeerum milline kisa lahti läheb. Jälle sõnavaduse piiramine olukorras kus "Sõna on vaba".
Vaat mis selle Sputniku asjaga lahti läks. Kuhu kõik ei ole ära kaevatud kui vastik see väike Eesti natsiriik on.
Isegi molluskid Euroopa Liidus usuvad rohkem venelaste kisa kui neid sallimatuid eestlasi.
see oleks ilus lahendus icon_lol.gif icon_wink.gif icon_cool.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 13.02.2020 20:40:50 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
seeru kirjutas:
Mnator kirjutas:

see oleks ilus lahendus icon_lol.gif icon_wink.gif icon_cool.gif

Võid täiesti kindel olla, et seda skeemi juba kuskil "arendatakse". Et asi on laual.
See mis toimub Eesti poliitpuupeade või -ninade peas on ju nii aimatav.
Kindalsti on ka Delfil juba pealkirjad ammu sahtlites olemas.
icon_lol.gif
tagasi üles
mauro
Kreisi kasutaja
mauro

sõnum 13.02.2020 20:51:50 vasta tsitaadiga

On demand on küll kohati imelik - kuna kaks tasuta filmi kuus ja midagi teha polnud - nähin 2019 Dora the explorer nimekirjas. Saab õhtul midagi vaadata.

Aga siis tuli üllatus - Eesti keelne voiceover ja valikus on ainult Eesti ja Vene. Aga kuhu kadus Inglise keelne originaal?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 13.02.2020 20:54:02 vasta tsitaadiga

mauro, ma võin telia eest vastata. Kuna telia ise dubleerimisega ei tegele, siis palun võtke ühendust selle filmi levitajaga. vms. blablabla.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 13.02.2020 20:59:02 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
mauro, ma võin telia eest vastata. Kuna telia ise dubleerimisega ei tegele, siis palun võtke ühendust selle filmi levitajaga. vms. blablabla.

Palun räägi enda eest. Ja ei kadunud midagi, mida polnudki.

mauro kirjutas:
On demand on küll kohati imelik - kuna kaks tasuta filmi kuus ja midagi teha polnud - nähin 2019 Dora the explorer nimekirjas. Saab õhtul midagi vaadata.

Aga siis tuli üllatus - Eesti keelne voiceover ja valikus on ainult Eesti ja Vene. Aga kuhu kadus Inglise keelne originaal?

Kogupere film, kogupere žanris. Kui pole eng keelt, siis selliselt pakutakse filmi siin regioonis.
Näide lisaks, kui film tuleks telekanalist. Näiteks TV3 film, siis on tavaline, et nii ongi - dubleeritud.
Sellist sisu, mis perega vaatamiseks ja lastele peamiselt, on väga palju dubleeritult ja selliselt siin regioonis pakutakse.
Olen nõus, et valik võiks jääda ja seda siis ka vahendajate poolt. Eng keele puudumine on üliharva kellelegi hambusse jäänud ning on näha, et kasutajaid see väga ei häiri. Lapsed soovivad kuulata ja vaadata.

Filmi nimi on Dora ja kullast linn.

Iga pisiasjaga siin vastajad ei tegele. Kui vastus ei meeldi, ok, mida teha saad, on saata tagasiside Teliale.

Mul tegelikult suht siiber siin vastamisest. Võtate rohkem energiat kui asi väärt ja iga pisiasja kallal nokkimine seda paremaks ei tee. Mõned siin vastavad ja teevad seda isiklikust soovist. Võimalus on ka mitte vastata ja kõiki küsimusi ignoreerida. Pause olen aeg-ajalt võtnud, vaja vist ka nüüd.

viimati muutis armjan 13.02.2020 21:13:16, muudetud 1 kord
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 13.02.2020 21:02:14 vasta tsitaadiga

Aga vasta siis, kuhu kadus Inglise keelne originaal?
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 13.02.2020 21:13:41 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Aga vasta siis, kuhu kadus Inglise keelne originaal?

Ma ei ole siin kellelegi käsutada!
tagasi üles
raitm
HV kasutaja
raitm

sõnum 13.02.2020 21:18:23 vasta tsitaadiga

Uus TeliaTV teenus, salvestamine tellitud. Miks ma ei saa äpist vaadata 3 veebruari Laserit?
Kui äpi telekava vaadata siis tundub, et üle 8 päeva vana Eesti omatoodangut ei olegi võimalik vaadata?
KordusTV reegel sõidab salvestusest üle?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 2047, 2048, 2049 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.