Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 2045, 2046, 2047 ... 2333, 2334, 2335  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 12.02.2020 18:47:44 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
indrpo kirjutas:
Eks reklaamikanaleid piinas tükk aega see leping, et Telia võis nende reklaamid välja lõigata ja nii saateid algusest lõpuni puhtalt lasta.
Oligi liiga hea et kesta, samas endal nüüd lihtsam ka, salvestused on ühes kaustas ja pole vaja laveerida kas saade oli nädala vanune (korduses) või kahe nädalane (salvestustes)

Mis sellise laveerimise mõte oli?
Endal salvestusteenus koguaeg tellitud ja pole olnud kunagi vajadust KordusTV või Salvestite jaotust eraldi avada.

Mõte on ilmselt see, et loll kes vabandust ei leia. ETV kanalitel ei ole ju mingeid reklaame. Eks siis võetagu vaid reklaamikanalid välja sealt paketist aga ei.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
seeru
HV veteran

sõnum 12.02.2020 18:51:48 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
seeru kirjutas:
indrpo kirjutas:
Eks reklaamikanaleid piinas tükk aega see leping, et Telia võis nende reklaamid välja lõigata ja nii saateid algusest lõpuni puhtalt lasta.
Oligi liiga hea et kesta, samas endal nüüd lihtsam ka, salvestused on ühes kaustas ja pole vaja laveerida kas saade oli nädala vanune (korduses) või kahe nädalane (salvestustes)

Endal salvestusteenus koguaeg tellitud ja pole olnud kunagi vajadust KordusTV või Salvestite jaotust eraldi avada.

Mõte on ilmselt see, et loll kes vabandust ei leia. ETV kanalitel ei ole ju mingeid reklaame. Eks siis võetagu vaid reklaamikanalid välja sealt paketist aga ei.

Just mõtlesin ise ka seda
tsitaat:
Telia paneb tasuta kordus-TV kinni
Telia teatas äsja oma klientidele, et lõpetab kuu aja pärast populaarse ja tasuta kordus-TV teenuse ja jätab selle asemel alles vaid tasulise salvestusteenuse nime all pakutava lahenduse.
Loe lähemalt: https://tehnika.postimees.ee/6898257/telia-paneb-tasuta-kordus-tv-kinni

Et mis nagu takistab Telial tasuta Kordus TV-d edasi koos reklaamidega näidata?

Pealegi mingit pakettide hinnatõusu ju põhjendati sellega, et nüüd sisaldavad paketid "tasuta" Kordus TV-d. See raha sügati vist kõik Rootsi ja kanalitele ei antud midagi selle eest et reklaamid välja võetakse.

viimati muutis seeru 12.02.2020 18:53:06, muudetud 1 kord
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 12.02.2020 18:52:36 vasta tsitaadiga

Hm, ma olen täpselt ühe korra elus seda kordusTV'd kasutanud ja seda möödunud nädalal - mul olid seal küll reklaamid...
Ülemäära ei kurvasta, ent täitsa tekkis huvi - kas olen ehk mingi vana/vale paketi otsas?
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 12.02.2020 18:54:36 vasta tsitaadiga

Killer85 kirjutas:
Hm, ma olen täpselt ühe korra elus seda kordusTV'd kasutanud ja seda möödunud nädalal - mul olid seal küll reklaamid...
Ülemäära ei kurvasta, ent täitsa tekkis huvi - kas olen ehk mingi vana/vale paketi otsas?

Mina jälle avastan sageli Salvestusteenuse peal, et jälle on saate ääred ja veered lisaks reklaamidele ära lõigatud, kuigi eelistaks neid ise edasi kerida.
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 12.02.2020 18:56:13 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Killer85 kirjutas:

Mina jälle avastan sageli Salvestusteenuse peal, et jälle on saate ääred ja veered lisaks reklaamidele ära lõigatud, kuigi eelistaks neid ise edasi kerida.

Salvestuses ei ole ju reklaamid ära lõigatud ja peabki ise kerima. Lihtsalt saade hakkab tegelikult ühel kellaajal ja kava järgi teisel, olen mina sest probleemist aru saanud
tagasi üles
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.02.2020 19:41:59 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
seeru kirjutas:
indrpo kirjutas:

Ärge minu käest küsige, miks mida ja kuidas, ma ei tea.
Ettepanekuna lihtsalt soovitasin leida lahendus eesti kanalite tasuta 7 päeva järelvaatamiseks ja salvestusteenus jääks nii nagu on.
See kas midagi tehakse, ei tea, ainult ettepanek.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 12.02.2020 19:54:20 vasta tsitaadiga

Kui see saladus ei ole (kindlasti on, muidu seda ju avaldataks) siis kui suur protsent kundedest tellib praegu seda tasulist salvestust?
Kui see on suhteliselt väike protsent võrreldes klientide koguarvuga... siis kas mõistlikum ei oleks hoopis uppida miinimumpaketi hind kõigile 1-2 eur ja panna Salvestus vaikimisi teenuseks kõigile. Lineaartv nagunii oma aja ära elanud juba. Milleks kiusata inimesi sellega, et kõigepealt pead tellima endale paketi ja kanalid ja siis lõpuks veel maksma mingi eraldi teenuse eest, et saaks siis tegelikult vaadata ka seda siis kui sul aega on selle vaatamiseks. Inimestel reeglina on niigi päevas palju aega, mille veetmise mooduse ja aja üle otsustamiseks meil pole vabad käed, siduda end mingi konkreetse kellaajaga nii labase meelelahutuse nagu televisioon nimel on ajuvaba.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 12.02.2020 20:09:28 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
seeru kirjutas:
Killer85 kirjutas:

Salvestuses ei ole ju reklaamid ära lõigatud ja peabki ise kerima. Lihtsalt saade hakkab tegelikult ühel kellaajal ja kava järgi teisel, olen mina sest probleemist aru saanud

Eksid.
Võtan kavast saate nt Lotokolmpäev või mis ta nimi on ja reklaamid on vahelt kadunud või mingi näosaate.
Ma seda kavast vaatamist nimetangi salvestusteenuseks.

tsitaat:
siis kas mõistlikum ei oleks hoopis uppida miinimumpaketi hind kõigile 1-2 eur ja panna Salvestus vaikimisi teenuseks kõigile.

ee ... jah. Siis Telia teatab kahe aasta pärast, et kahjuks ei saa tasuta salvestust enam pakkuda..
icon_lol.gif
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 12.02.2020 20:09:58 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
netcat kirjutas:
seeru kirjutas:
Killer85 kirjutas:

Eksid.
Võtan kavast saate nt Lotokolmpäev või mis ta nimi on ja reklaamid on vahelt kadunud või mingi näosaate.

Paistab, et sa räägid siin kordusest ikkagi, sellestsamast mis nad ära kaotada tahavad. Niiet milles ma eksin? Ilmselt nii selles kui teises, tasulises teenuses lõigatakse saade parajaks vastavalt kavas olevale kellaajale ja kui see on nihkes tegelikkusega, siis jäävadki "ääred ja veered" puudu. Salvestuses samamoodi kavast valides hakkab mõni saade justkui poole pealt ja lõppeb enneaegu otsa.
tagasi üles
devilman
HV kasutaja

sõnum 12.02.2020 21:17:53 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
seeru kirjutas:
indrpo kirjutas:

ETV asju saab õnneks nende kodulehelt järgi vaadata.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 12.02.2020 22:10:14 vasta tsitaadiga

devilman kirjutas:
netcat kirjutas:
seeru kirjutas:
indrpo kirjutas:

ETV asju saab õnneks nende kodulehelt järgi vaadata.

Tõsi, samas TV kõige püsivam kliendigrupp ehk penskarid ilmselt ei ole kõik valdavas enamuses need kes läheks saateid netist järgi vaatama. Või ei ole nende kasutuses olevad arvutamise massinad päris need, millega seda kõige mõnusam teha oleks, isegi kui ajukapasiteeti jätkub.
tagasi üles
tont23
HV veteran
tont23

sõnum 12.02.2020 22:18:12 vasta tsitaadiga

Killer85 kirjutas:
Järgmiseks võiks nad need kohustuslikud vene kanalid tasuliseks teha, ma kirjutaks alla icon_lol.gif

+1

see krdima sibula kanalite meeletu valik põhipaketis häirib küll meeletult...miski 10sibulakeelset jura on vähemalt thumbs_down.gif kopp.gif okse.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 12.02.2020 22:25:25 vasta tsitaadiga

Pensionärid pigem jagunevad kaheks, ühed kes vaatavad saateid ainult otse, teised kes kasutavad salvestusteenust ja näevad oma hispaania seebikad järelvaatamisena. Nende jaoks ei muutu midagi.

"Uue põlvkonna" televisiooni reklaamitakse delfis Telia uudiste sees.. ja seda ei paku ju Telia.
erinevad paketid ja enamasti SD kvaliteet aga 7 päeva järelvaatamist keskmises paketis sees icon_wink.gif
Äppi lubatakse ka igasse telerisse. Hakkab konkurents looma.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 12.02.2020 23:43:53 vasta tsitaadiga

Kui Telia TV endale võtsin, siis maksis pakett 3 eurot. Vahepeal tõsteti hinda 5 ja siis 6 euroni põhjendusega et paketti lisandus kordus tv. Nüüd võetakse kordus TV ära. Ja võibki öelda et teenuse hind on tõusnud 2 korda, seejuures midagi juurde saamata icon_razz.gif
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 13.02.2020 00:01:05 vasta tsitaadiga

tsitaat:

"Kuna Kordus TV lahendus on tänases turusituatsioonis ajale jalgu jäänud, otsustasime teenuse väljateenitud pensionile saata," sõnas Kiik.

Mulle see tsitaat meeldib.
Tasuta asjad on ajale jalgu jäänud, aeg on tänapäeva tulla ja maksta thumbs_up.gif
Kuigi ..... selle tasuta asja maksan ma anyway kinni

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 13.02.2020 00:51:40 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
seeru kirjutas:
netcat kirjutas:
seeru kirjutas:
Killer85 kirjutas:

Eksid.

Paistab, et sa räägid siin kordusest ikkagi, sellestsamast mis nad ära kaotada tahavad. Niiet milles ma eksin? Ilmselt nii selles kui teises, tasulises teenuses lõigatakse saade parajaks vastavalt kavas olevale kellaajale ja kui see on nihkes tegelikkusega, siis jäävadki "ääred ja veered" puudu. Salvestuses samamoodi kavast valides hakkab mõni saade justkui poole pealt ja lõppeb enneaegu otsa.

Ei-ei. Ei paista.
Ma pole kordustv-d kunagi vaadanud, sest mul on kogu see aeg, kui KordusTV ilmus, olnud salvestusteenus.
Salvestusteenusega saab kavast vaadata igat saadet. Vaatan sealt praegu loto saadet ja reklaamid on vahelt lõigatud.
Ma eeldan, et kui mul on tasuline salvestusteenus, siis seda ma kavast saan.
(Telia reklaam on, et salvestusteenust kasutades on Teie jaoks juba kõik saated salvestatud).
icon_smile.gif
Ja nii ongi ka 14 päeva hiljem saated lõigatud kujul (reklaamid välja lõigatud). Siis kui reklaamivaba KordusTV ammu läbi on.

viimati muutis seeru 13.02.2020 03:27:37, muudetud 3 korda
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 13.02.2020 01:02:31 vasta tsitaadiga

Saan ma õigesti aru, et edasipidi lõpetatakse salvestuses, eesti saadetelt reklaamide lõikamine ära?
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
monomakk
HV kasutaja

sõnum 13.02.2020 02:49:23 vasta tsitaadiga

Pakuks siis telia midagi asemele aga ei.
Mini pakett muutub ju täiesti sisutühjaks.
See vene kanalite mass on ka absurdne.
Keerati tasuta filmiriiul kinni sisuliselt siis nüüd maksa veel salvestamise eest 5 euri juurde.
Hinnastamine on telial küll väga ajuvabaks muutunud.
Vaatasin korra leedu telia hindu - 16 euri eest saab 90 telekanalit koos järelevaatamisega. thumbs_up.gif

Aga eks eestlased neelavad kõik alla ja elu läheb edasi. Telia saab oma inspira kanalit edasi toota.
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 13.02.2020 03:16:40 vasta tsitaadiga

tont23 kirjutas:
Killer85 kirjutas:
Järgmiseks võiks nad need kohustuslikud vene kanalid tasuliseks teha, ma kirjutaks alla icon_lol.gif

+1

see krdima sibula kanalite meeletu valik põhipaketis häirib küll meeletult...miski 10sibulakeelset jura on vähemalt thumbs_down.gif kopp.gif okse.gif

Kui keegi tuleb kätt väänama ja käsib neid vaadata, anna teada.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
ahto42
HV kasutaja

sõnum 13.02.2020 10:16:28 vasta tsitaadiga

Slaidikerimisest veel, et kui vaatan tagant midagi järele ja kerin reklaame edasi, siis ei saa jätkata pärast reklaami vaid peab kerima üks slaid tagasi ja ikkagi vaatama seda viimast "saadet toetab" asja, mida ma ei taha, aga pean vaatama kui tahan kohe pärast reklaami filmi jätkata.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 13.02.2020 10:38:29 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Saan ma õigesti aru, et edasipidi lõpetatakse salvestuses, eesti saadetelt reklaamide lõikamine ära?

Ma usun küll. See oligi järelvaatamise rõõm, et omatoodangul polnud reklaame vahel.

Nüüd võiks selle asemel tulla reklaamide algusesse ja lõppu markerid. Salvestus jõuab reklaamini, saade peatub ja küsib, et kas soovid reklaame vaadata. Valik JAH/EI. Litsud EI ja saade jätkub icon_smile.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 13.02.2020 10:59:09 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
tont23 kirjutas:
Killer85 kirjutas:

+1

Kui keegi tuleb kätt väänama ja käsib neid vaadata, anna teada.

Ei tule väänama, aga Telia maksab nende kanalite eest nende omanikele/vahendajatele/kellele iganes. Mul ei ole mingit huvi RTR Rossija eest maksta.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 13.02.2020 11:01:50 vasta tsitaadiga

somnambuul, ma usun, et Putin maksab ise Teliale peale, et meile neid igal juhul näidataks.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 13.02.2020 11:04:15 vasta tsitaadiga

armjan, üks väga konkreetne ja lihtne küsimus, kolmandat korda. Infosse helistamist ei ole mõtet soovitada, need ei tea asjast nagunii mitte midagi.

KillFrenzy kirjutas:
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 13.02.2020 11:19:41 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
armjan, üks väga konkreetne ja lihtne küsimus, kolmandat korda. Infosse helistamist ei ole mõtet soovitada, need ei tea asjast nagunii mitte midagi.

KillFrenzy kirjutas:

Salvestuses pole lõigatud neid tänagi, kordustv-s küll. Kui kordustv kaob, jääb salvestustesse sama sisu, kus lõigatud pole miskit.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 2045, 2046, 2047 ... 2333, 2334, 2335  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.