Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
04.02.2020 20:22:45
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
Telia mehed on nüüd vait nagu kuldid rukkis. |
Nad genereerivad vabandust ja siis tuleb midagi stiilis "see on aegunud teema ja tulekul on midagi uut"
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.02.2020 21:16:43
|
|
|
Kui pole midagi öelda, siis on parem vait olla, kehtib kõigile.
Mina saatsin lihtsalt info edasi, kas keegi sellega tegeleb, ei tea.
Samas ka teil on võimalik ühel või teisel viisil oma tagasisidet teliale anda, mida rohkem antakse, seda helgem tulevik.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
04.02.2020 22:17:24
|
|
|
indrpo kirjutas: |
Samas ka teil on võimalik ühel või teisel viisil oma tagasisidet teliale anda, mida rohkem antakse, seda helgem tulevik. |
Inspira on ju nii värske kanal ja Telia uhkus ja au, et nad võiksid vähemalt alguses ikka ise ka jälgida, mida nad "eetrisse" paiskavad.
See mitmekeelne ja segane kava on ikka küll täielik sooda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
04.02.2020 23:02:53
|
|
|
See uus kerimine tundub ka toores olevat. Mõnikord on ruudud olnud mustad, midagi pole näha. Põhiliselt olen näinud seda siis, kui olen enne tagasi kerinud või ajas tagasi võtnud. Kord oli kerimine ka üldse ilma nende ruutudeta, lihtsalt pilt seisis ja aeg all jooksis. Selgeltnägija võimeid vaja. Aitas salvestuse sulegemine ja uuesti tööle panemine.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
05.02.2020 08:27:07
|
|
|
Ma märkasin sellist fenomeni, et ühte konkreetset saadet ei lasknud üle 4x kiirusega kerida - Fine Livingu pealt erilistest osmikutest. Eelmise nädala lõpus.
Proovisin teisi saateid - kõik kombes.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
05.02.2020 09:14:36
|
|
|
Samas ka teil on võimalik ühel või teisel viisil oma tagasisidet teliale anda, mida rohkem antakse, seda helgem tulevik. |
Väga õige, kui pole midagi tarka öelda siis polegi vaja midagi öelda.
Sinul on kindlasti mingi oma kanal kus tagasisidet anda? Minul klienditoe kaudu tagasiside andmise suhtes eriti usku pole. Neil on vist mingi käsk antud, et algul alati ise mingi lahendus leida. Alati helistavad tagasi ja uurivad stiilis kas restardi tegid jne.
Ma loodan, et info mis edasi saatsid käis üldiselt terve kava kohta. See konkreetne Finnish Elite League mida mina mainisin on nüüd ära parandatud, aga see oli ainult üks näide! Selliseid on veel, mis siiani vigased.
|
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
05.02.2020 12:18:53
|
|
|
Tompa kirjutas: |
Väga õige, kui pole midagi tarka öelda siis polegi vaja midagi öelda.
Sinul on kindlasti mingi oma kanal kus tagasisidet anda? Minul klienditoe kaudu tagasiside andmise suhtes eriti usku pole. Neil on vist mingi käsk antud, et algul alati ise mingi lahendus leida. Alati helistavad tagasi ja uurivad stiilis kas restardi tegid jne.
Ma loodan, et info mis edasi saatsid käis üldiselt terve kava kohta. See konkreetne Finnish Elite League mida mina mainisin on nüüd ära parandatud, aga see oli ainult üks näide! Selliseid on veel, mis siiani vigased. |
info@telia.ee kui 123 ei sobi.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inimen
HV vaatleja
|
05.02.2020 22:16:43
|
|
|
Õhtust. Tänane hooldustöö oli küll valitud väga halvale ajale millegi pärast,hommikul 7st 8ni.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.02.2020 22:41:21
|
|
|
Inimen kirjutas: |
Õhtust. Tänane hooldustöö oli küll valitud väga halvale ajale millegi pärast,hommikul 7st 8ni. |
Bofteli jaamamees on ka inimene ilmselt käis füüsiliselt kohapeal DSL kaarte v35b peale vahetamas. kestvus 5-15min, dsl tõuseb pärast seda 5min.
Või tead sa ise täpsemalt mis tehti ja muutus? Kiirem nett on tellitav?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
06.02.2020 00:37:32
|
|
|
Inimen kirjutas: |
Õhtust. Tänane hooldustöö oli küll valitud väga halvale ajale millegi pärast,hommikul 7st 8ni. |
Inspira telekava hooldati või mis seos selles tv'ga on?
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
07.02.2020 18:22:07
|
|
|
YLE1 kell 17.10 sari Tõe taak. Pealkiri eesti keles, sisu seletus vene keeles. Vaevalt, et kanal ise sellist informatsiooni jagab. Kava.ee lehel on pealkiri eesti keeles ja sisu soome keeles. Ei tea, kust see Telia oma kava saab.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
07.02.2020 18:25:20
|
|
|
alpha kirjutas: |
YLE1 kell 17.10 sari Tõe taak. Pealkiri eesti keles, sisu seletus vene keeles. Vaevalt, et kanal ise sellist informatsiooni jagab. Kava.ee lehel on pealkiri eesti keeles ja sisu soome keeles. Ei tea, kust see Telia oma kava saab. |
Ma olen näinud nt FOXi kanalitel ka läti ja leedukeelseid sisu seletusi. Mul samuti raske uskuda, et see kava.ee -st TeliaTV ekraanile maandub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
07.02.2020 18:48:09
|
|
|
kava.ee on süüdi: annab Teliale vales keeles teksti.
/i
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
07.02.2020 20:03:25
|
|
|
Alati võib kedagi teist süüdistada, aga tegelikult mina kui klient maksan Teliale ja ootan sealt kvaliteetset teenust. Mind ei huvita kust tuleb kava, kust tulevad kanalid. Kui midagi on valesti, siis on ikka see kes minult raha küsib süüdi. Või õigemini vastutav!
|
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
07.02.2020 22:09:53
|
|
|
p2ep kirjutas: |
kava.ee on süüdi: annab Teliale vales keeles teksti.
/i |
Kui võrdled kava.ee andmeid, siis kuidas nii öelda saab?
Teistele - ise küsite ja vastate nagu oleks teile keegi Teliast vastanud.
Jah, on tihti, et kanalite tootjad on saatnud vale info. On ette tulnud, et kava.ee naitab sama viga (selge indikaator, et tootjad on saatnud vale info).
Info on käes ja edastatud.
Siin pole Telia inimestele aru andmise koht. Küsi, saad vastuse.
Paris ussiks kah minna ei tasu.
Mõnusat reedet, nädalavahetus algab. Nautige lund kuniks seda on.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
sailens!
HV vaatleja
|
08.02.2020 11:57:21
|
|
|
sailens! kirjutas: |
Kus on eestimaised saated?
Spoiler 
Kas see on ajutine olukord või ongi ETV, ETV2, Kanal2, TV3 omatoodang nähtav ainult 7 päeva pärast eetrisolekut? |
Aitäh vastuse eest, KillFrenzy!
Jätsin mainimata, et lisaks KordusTV-le on mul tellitud salvestamine, millel ei tohiks kanali- ja sisupiiranguid olla. Lisaks on telekast Eesti saadete salvestused näha ja oli ju vist uute pakettide point, et kõik, mis on televiisoris, on ka veebis?
Igatahes tehniline tugi selgitas välja, et oli miski rike, mis telefonikõne peale ära parandati ja et pärast telefonikõne eetris olnud eestikeelne sisu on taaskord 14 päeva vaadatav. Ei tea, kuidas mul 'vedas' jälle Loodan, et teistel on kõik korras.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
08.02.2020 13:03:06
|
|
|
sailens! kirjutas: |
ja oli ju vist uute pakettide point, et kõik, mis on televiisoris, on ka veebis?
|
Mitte päris kõik.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
10.02.2020 14:14:47
|
|
|
Puudub telekava: 27.01.2019 CNN telekavas on viimane saade 17.00(kestab 1 tund 20 minutit) ja seega on salvestusest puudu 6 tundi ja järgmise päeva algusest veel 2 tundi saateid(esimene 2.00).
1) Käisin iseteeninduses ja leidsin, et eelmisel aastal lubati kiiremat internetti aprilliks 2020, nüüd oli augustiks 2020.
2) Tahtsin 5/1 kiiruse asemel võtta 10/2 kiiruse aga modem saab olla ainult Inteno.
3) Näide Telia arveldusest: juriidiline isik ei saanud 2 aastat e-mailile arveid, sest selle asemele oli tekkinud postiaadress aga mitte Äriregistrist, vaid selline, mis oli seal 2008. aastal(ERINEVAS LINNAS). Miks nad e-maili kaotasid, vajab selgitamist aga absurd on kasutada 10 aasta tagust postiaadressi vales linnas.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
10.02.2020 15:13:06
|
|
|
montez kirjutas: |
Puudub telekava: 27.01.2019 CNN telekavas on viimane saade 17.00(kestab 1 tund 20 minutit) ja seega on salvestusest puudu 6 tundi ja järgmise päeva algusest veel 2 tundi saateid(esimene 2.00).
1) Käisin iseteeninduses ja leidsin, et eelmisel aastal lubati kiiremat internetti aprilliks 2020, nüüd oli augustiks 2020.
2) Tahtsin 5/1 kiiruse asemel võtta 10/2 kiiruse aga modem saab olla ainult Inteno.
3) Näide Telia arveldusest: juriidiline isik ei saanud 2 aastat e-mailile arveid, sest selle asemele oli tekkinud postiaadress aga mitte Äriregistrist, vaid selline, mis oli seal 2008. aastal(ERINEVAS LINNAS). Miks nad e-maili kaotasid, vajab selgitamist aga absurd on kasutada 10 aasta tagust postiaadressi vales linnas. |
CNN kava osas uurime.
Punktid 1..3 pole era TV teemaga seotud, vale teema all.
Tegemist Sinu konto osaga ning need tuleb selgeks teha suheldes Teliaga otse.
Punkt 3 - Äri teemadega samuti siin ei tegeleta (jur isik saab vaid Äri). Eestis tegutseva ettevõtte andmed tulevad äriregistrist. Mis täpselt seal oli, kas oli, keegi siin foorumis seda ei lahenda. Kui on mure, siis see on eraldi käsitletav. Üldise protsessi vea puhul oleks äriettevõtted ammu kallal (neid on palju). Enne, kui pole infot, mis täpselt seal viga ja kas üldse on viga, midagi tarka foorumis öelda pole võimalik.
Lisan p2 kohta - oled tõenäoliselt ADSL liinil ning 10/2st alates, kui muudad kiirust, viiakse sind VDSL peale (ADSL on surnud). Selleks vaja VDSL võimekusega ruuterit. Teinekord lisa rohkem infot - mis teenus, mis liin (kui tead), mis seadmed praegu jne
Selgeltnägijad siin puuduvad
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahto42
HV kasutaja
|
10.02.2020 21:37:04
|
|
|
Kerimise teemale veel natuke hagu, et nt spordiülekandeid tagant järgi vaadata ja tahta et mäng kiiremini edasi käiks nt 2x või 4x siis väikepildiga kerimine ei ole bueno. Inspira pealt Rooba mängu kerida, et nt huvitavamad kohad uuesti läbi vaadata on pekkis.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
10.02.2020 22:55:50
|
|
|
ahto42 kirjutas: |
Kerimise teemale veel natuke hagu, et nt spordiülekandeid tagant järgi vaadata ja tahta et mäng kiiremini edasi käiks nt 2x või 4x siis väikepildiga kerimine ei ole bueno. Inspira pealt Rooba mängu kerida, et nt huvitavamad kohad uuesti läbi vaadata on pekkis. |
nii on, aga ega see Teliat koti
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.02.2020 23:31:47
|
|
|
alpha, minumeelest kirjutas ahto42, väga viisaka tagasiside mis jõuab igal juhul Telia lauale, isegi siis kui sellega midagi teha ei anna, on kasutaja selget arvamust hea edaspidi arvesse võtta.
mis kindlasti ei koti, on alpha, kommentaar, rämpspostitus.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
11.02.2020 11:02:15
|
|
|
alpha, minumeelest kirjutas ahto42, väga viisaka tagasiside mis jõuab igal juhul Telia lauale, isegi siis kui sellega midagi teha ei anna, on kasutaja selget arvamust hea edaspidi arvesse võtta.
|
Vahelekarjatus:
Selle koha jätame kõik kindlasti meelde kui varsti tuleb kommentaar, et siit foorumist kuskile midagi ei jõua ja suhelge Telia ametliku klienditeenindusega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
11.02.2020 11:25:59
|
|
|
mis kindlasti ei koti, on alpha, kommentaar, rämpspostitus. |
Miks see rämpspostitus oli? See oli mu isiklik arvamus, mis aastatega süvenenud. Aastaid on ühed ja samad vead ning sellest olen teinud järelduse, et Teliat ei koti.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
11.02.2020 12:54:11
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
wirx kirjutas: |
Kui ma nüüd paneks lolli ja odava gigabitise switchi vahele enne wifi ruuterit ja sealt suunaks ühe kaabli Telia TV boxi ja teise sellesse eriti paska Asuse RT-AX92U 802.1ax 10gbit Wi-Fi 6 ruuterisse, kas siis on lootust, et pilt enam ei haki? |
On. Või too inteno tuppa. Ma ei tea mis sul seal keldris on, seal vast saaks otse seinapesa kontakidele alla võrgukaabli ühe paari kruvida ja toas pigista telefoni ots kaabli ühe paari külge.
Palju sul seda kaablit keldrist asuseni on?
|
Panin switchi vahele ja nüüd toimetab ilusti, Telia klienditugi ise selle peale ei tulnud ja soovitada ei osanud.
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |