Eks M4 ja shotty + kaks Claymore-i on tõesti selline mängustiil, mille evijad hetkel mõnulevad nurgas
Otsid mingeid veidraid põhjuseid vingumiseks jälle
Kohitseme kõik relvad ära, et need oleksid ühesugused sussutajad?
M4 ongi universaalne platvorm. Shottied on üle pika aja sellised, millest kasu ka midagi on. Keegi ei palu ümber nurga neile ette joosta. Kaugemalt saab isegi käsirelvaga neile vastu.
Claymore'i mure on küll täiesti möödanik minu meelest. Pole ammu sellises mängus olnud, kus need nurgaskükitajad probleeme oleks tekitanud.
Võid nüüd järgmise häda välja imeda redditi lasteaiast _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mul on hakanud viimasel ajal mängu ajal sellised 1sek pikkused hangumised tekkima. Ei tea kas viga arvutis või on keegi analoogset asja märganud? _________________ HV - Eesti kõige debiilsem kommuun!!!
Mul viskab ka vahel harva neid sisse. Peale viimast patchi tekkis see anomaalia. Tavaliselt esimeste mängude jooksul. Õnneks ei crashi. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Install ise on jah pull ei tea kuhu nad selle mahu panevad.
Laadis all 48GB kettale kus ruumi 20,7GB ja peale installi on kettalt juurde hõivatud 700MB
Mingit õhku lasevad alla laadida vist...
läks ladusalt jaa .. alguses näitas ainult et ei connecti sinna online,aga peale restarti oli kõik ok.... meeldib et nüüd on custom loadout endise 5 asemel 10 ja sai mängitud vana head capture the flagi uusi mappe võiks tulla,midagi MW2 aegadest
Install ise on jah pull ei tea kuhu nad selle mahu panevad.
Laadis all 48GB kettale kus ruumi 20,7GB ja peale installi on kettalt juurde hõivatud 700MB
Mingit õhku lasevad alla laadida vist...
Ta kirjutab enamus failid lihtsalt üle, mitte ei lisa 48GB jagu uusi faile.
Ju siis uued failid kaalusidki kokku 700MB.
See on see krüptitud-pakitud koodi probleem. Tirid sitaks suured üldfailid alla, selleks et paar väikest faili sisus uuendatud saaks. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Dj-E, kle ära hakka nüüd, eks.
Vanasti oligi ainult kindlad failid vaja üle kirjutada kui veel ei olnud kombeks suuri "kaustu" teha ja krüptida jne. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Vahest kiired sõjad ikkagi teen.
Jookseb ka maru hästi.
Essa Bpass nüüd 70% peal.
Mida ei ole on aeg.
Kahtlen, kas selle jõuan üldse läbi tehagi.
Kuid mäng on siiski sedavõrd normaalne, et bf4 eanam tööle ei ole pannud.
saab ka täristatud vahest,üle tüki aja normaalne cod,meeldib väga ei kahetse üldse et ostsin. cluster strike shipment mapil on ikka väga vinge võtab terve vastasmeeskonna maha ühe korraga mäng jookseb ka väga hästi ikka
Uue hooaja alguseni (5 päeva) on 2x XP/wXP/BP
Jõuan ilusti ära leveldada ilmselt Battle Passi. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Keegi oskab öelda, et mis see FREE tähendab mõne Tieri kohal? Tasuta pole seal ju midagi. Pead ikka Tier XP-d grindima. Või olen ma millestki valesti aru saanud?
Ei sõber, teisi sa ei saa, kui pole kopkat maksnud, Grindi või pooleks.
Tegelikult on nii, et kui olkes grindinud lõpuni siis oleks saanud tasuta kopkaid ja tagantjärgi kõik lahti osta.
Selle 100 lvl sees on 1400 cod punkti, mis maksab see season pass vms.
Ei sõber, teisi sa ei saa, kui pole kopkat maksnud, Grindi või pooleks.
Tegelikult on nii, et kui olkes grindinud lõpuni siis oleks saanud tasuta kopkaid ja tagantjärgi kõik lahti osta.
Selle 100 lvl sees on 1400 cod punkti, mis maksab see season pass vms.
Mul on ostetud see Season Pass. Alguses sellega sai mõned tasuta Tierid. Praegu olen kusagil Tier 76 kandis. Aga ikkagi jäävad arusaamatuks, et miks osad on kirjaga Free kuigi pead samamoodi neid grindima nagu igat teist tieri. Need Tieride eest saadud COD Pointsid hoian järgmise season passi jaoks.
See oli kohe kirjas kui BP välja tuli ju _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Grindima peab ikka.
Tegin kaks tundi ja sain 4 teiri lahti. Peaks siis need kolm päeva suht täie kohaga mängima. Minu poolest jääb see ilmselt lõpuni tegemata.
Grindima peab ikka.
Tegin kaks tundi ja sain 4 teiri lahti. Peaks siis need kolm päeva suht täie kohaga mängima. Minu poolest jääb see ilmselt lõpuni tegemata.
Ma kah arvatavasti lõpuni ei jõua. Ei viitsi seda tundide viisi kah pelada.
Jess, veel üks puntrakepi kaart tulemas
See uus Ghost ei meeldi üldse kohe. Nagu odav cosplay _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Rust on täpselt selline paras möll nagu Shipment oleks võinud olla enne kui see tuksi keerati
Uus Ghost on veidi võõras. Intro-videos paistab BR mode olevat seega ilmselt mingi aeg lükkavad ikka laivi selle.
Hunnik uusi challengeid on ka nüüd nädala peale tegemiseks.
Lisaks pudi-padi veel juures. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Päris oK uuendus jah, tore oli see et uusSp maksis ainult 100 tugrikut, st eelmisest SP saadud 1400 jätab ka väikese varu
Sellejärgi on DEV-id väga ausad olnud kui ütlesid, et esimene tuleb osta ja ülejäänud teenid mängusees tagasi.
Tundub et saab ka midagi "ilusat" mängu lõpus osta, kuna punkte jääb üle.
Päris oK uuendus jah, tore oli see et uusSp maksis ainult 100 tugrikut, st eelmisest SP saadud 1400 jätab ka väikese varu
Sellejärgi on DEV-id väga ausad olnud kui ütlesid, et esimene tuleb osta ja ülejäänud teenid mängusees tagasi.
Tundub et saab ka midagi "ilusat" mängu lõpus osta, kuna punkte jääb üle.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.