Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
EvoX
HV kasutaja

|
15.01.2020 22:14:48
Server 2 arvuti vaheliseks jagamiseks |
|
|
Tere,
Nimelt painab mind selline mure, et kuna ma ise olen liikuval tööl (autojuht), siis sooviks teha omale sellise lahenduse, et minu läpakas tehtud muudatused (loodud faile, pdf, tekst jne) jõuaksid ka kohe kodusesse arvutisse. (Töö kaustas tehtud muudatused)
On see mingit kerget viisi pidi tehtav?
Kuna failid on seotud firmaga, siis võiks see asi olla ka väheke kindlam failivargusele.
Ootan teie mõtteid ja abistavaid fakte!
Mihkel
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
15.01.2020 22:17:47
|
|
|
OneDrive, Dropbox, GoogleDrive?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru

|
15.01.2020 22:23:05
|
|
|
Kahte arvutisse GoogleDrive jooksma ja jagad kausta välja. Ühes arvutis midagi muudad, muutuvad faili ka teistest seadmetes.
Minul on nii tehtud. Kolme arvuti ja telefoni vahel. Lisaks veel saab läbi veebi failidele ligi.
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
15.01.2020 22:32:59
Re: Server 2 arvuti vaheliseks jagamiseks |
|
|
EvoX kirjutas: |
Nimelt painab mind selline mure, et kuna ma ise olen liikuval tööl (autojuht), siis sooviks teha omale sellise lahenduse, et minu läpakas tehtud muudatused (loodud faile, pdf, tekst jne) jõuaksid ka kohe kodusesse arvutisse. (Töö kaustas tehtud muudatused)
Kuna failid on seotud firmaga, siis võiks see asi olla ka väheke kindlam failivargusele.
|
Kas pakud ise endale tööd? Sest tööfaile reeglina ei tohi koduarvutisse viia.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvoX
HV kasutaja

|
15.01.2020 23:20:51
Re: Server 2 arvuti vaheliseks jagamiseks |
|
|
Baeskades kirjutas: |
EvoX kirjutas: |
|
Kas pakud ise endale tööd? Sest tööfaile reeglina ei tohi koduarvutisse viia. |
Oma ettevõtte failidega tegu!
Kas GoogleDrive'ga on võimalus jagada sellest kaustast ühte faili ka kolmandale osapoolele? Ilma, et teisi faile näeks?
Mingit linki, kuidas seda üles seadistada?
Ja kas kaust võib jääda arvuti oma kettale? Või tuleb kogu kupatus üle viia?
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
16.01.2020 01:11:57
|
|
|
Sa võid ju sinna Drive kausta teha mitu kataloogi, ühe nimetad Dokumendid ja teise nimetad näiteks Avalik_osapoolenimi, jagatava faili tõstad sinna teise kataloogi. Siis jagad kas terve selle kataloogi või selles oleva faili välja (ehk annad õigused) ja saadad teisele inimesele ligipääsu lingi. Ülejäänud kataloogid ja failid Drive'is jäävad ainult sinu kahe arvuti vahel jagatuks.
Juhend ka (kuigi seda oleksid võinu ka ise guugeldada): https://support.google.com/drive/answer/7166529?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en
Kui andmete maht on suur, ikka sadades gigades näiteks, siis soovitan OneDrive'i. Office365 subscription maksab aastas ca 70 eurot ning annab 1TB OneDrive mahtu koos Office tarkvaraga. Kui aga vajalik andmemaht jääb alla 200GB, siis jälle Googe Drive'il odavam pakett olemas, ca 30 eurot aastas. Tasuta saab OneDrive'is 5 GB, GoogleDrive'is 15 GB (jagatud Gmail'i ja Google Photos andmemahuga) ja Dropboxis 2 GB
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
16.01.2020 01:41:59
|
|
|
ma olen mitu aastat väikse ettevõtte asju dropboksis loksutanud kolme masina vahet. ei suuda sa nii palju ekselit toota, et see algselt antud maht täis saaks. google backup and sync vist annab tasuta kõige rohkem ruumi. saad küll jagada kõigile ja ainult kindlale google kasutajale.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarmo66
HV vaatleja
|
16.01.2020 13:19:19
|
|
|
Kui on huvi varguskindlust tõsta, tasub aktiveerida 2-faktoriline sisselogimine (mobiiliga kinnitus).
Enda subjektiivne hinnang on, et Dropbox on kõige lihtsam kasutada ja syncib kõige kiiremini (võrreldes GoogleDrive ja OneDrive).
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvoX
HV kasutaja

|
18.01.2020 20:14:13
|
|
|
Vist peab GoogleDrive peast minema pühkima..
Eile varastati Steam ära, kustutasi meililt Steam kirjad ka ära ja siis lisaks tühjendati prügikast ka ära
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
21.01.2020 14:22:32
|
|
|
tarmo66 kirjutas: |
Kui on huvi varguskindlust tõsta, tasub aktiveerida 2-faktoriline sisselogimine (mobiiliga kinnitus).
Enda subjektiivne hinnang on, et Dropbox on kõige lihtsam kasutada ja syncib kõige kiiremini (võrreldes GoogleDrive ja OneDrive). |
Kui MS Officet kasutad, siis Onedrive on parim. Automaatsalvestus pilve on sage ja nobe. Lisaks veel versiooniajalugu.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |