Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Server 2 arvuti vaheliseks jagamiseks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
EvoX
HV kasutaja
EvoX

sõnum 15.01.2020 22:14:48 Server 2 arvuti vaheliseks jagamiseks vasta tsitaadiga

Tere,

Nimelt painab mind selline mure, et kuna ma ise olen liikuval tööl (autojuht), siis sooviks teha omale sellise lahenduse, et minu läpakas tehtud muudatused (loodud faile, pdf, tekst jne) jõuaksid ka kohe kodusesse arvutisse. (Töö kaustas tehtud muudatused)
On see mingit kerget viisi pidi tehtav?
Kuna failid on seotud firmaga, siis võiks see asi olla ka väheke kindlam failivargusele.
Ootan teie mõtteid ja abistavaid fakte!

Mihkel
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
erko
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.01.2020 22:17:47 vasta tsitaadiga

OneDrive, Dropbox, GoogleDrive?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 15.01.2020 22:23:05 vasta tsitaadiga

Kahte arvutisse GoogleDrive jooksma ja jagad kausta välja. Ühes arvutis midagi muudad, muutuvad faili ka teistest seadmetes.
Minul on nii tehtud. Kolme arvuti ja telefoni vahel. Lisaks veel saab läbi veebi failidele ligi.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 15.01.2020 22:32:59 Re: Server 2 arvuti vaheliseks jagamiseks vasta tsitaadiga

EvoX kirjutas:
Nimelt painab mind selline mure, et kuna ma ise olen liikuval tööl (autojuht), siis sooviks teha omale sellise lahenduse, et minu läpakas tehtud muudatused (loodud faile, pdf, tekst jne) jõuaksid ka kohe kodusesse arvutisse. (Töö kaustas tehtud muudatused)
Kuna failid on seotud firmaga, siis võiks see asi olla ka väheke kindlam failivargusele.
Kas pakud ise endale tööd? Sest tööfaile reeglina ei tohi koduarvutisse viia.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
EvoX
HV kasutaja
EvoX

sõnum 15.01.2020 23:20:51 Re: Server 2 arvuti vaheliseks jagamiseks vasta tsitaadiga

Baeskades kirjutas:
EvoX kirjutas:
Kas pakud ise endale tööd? Sest tööfaile reeglina ei tohi koduarvutisse viia.

Oma ettevõtte failidega tegu!

Kas GoogleDrive'ga on võimalus jagada sellest kaustast ühte faili ka kolmandale osapoolele? Ilma, et teisi faile näeks?
Mingit linki, kuidas seda üles seadistada?
Ja kas kaust võib jääda arvuti oma kettale? Või tuleb kogu kupatus üle viia?
tagasi üles
erko
Kreisi kasutaja

sõnum 16.01.2020 01:11:57 vasta tsitaadiga

Sa võid ju sinna Drive kausta teha mitu kataloogi, ühe nimetad Dokumendid ja teise nimetad näiteks Avalik_osapoolenimi, jagatava faili tõstad sinna teise kataloogi. Siis jagad kas terve selle kataloogi või selles oleva faili välja (ehk annad õigused) ja saadad teisele inimesele ligipääsu lingi. Ülejäänud kataloogid ja failid Drive'is jäävad ainult sinu kahe arvuti vahel jagatuks.

Juhend ka (kuigi seda oleksid võinu ka ise guugeldada): https://support.google.com/drive/answer/7166529?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en

Kui andmete maht on suur, ikka sadades gigades näiteks, siis soovitan OneDrive'i. Office365 subscription maksab aastas ca 70 eurot ning annab 1TB OneDrive mahtu koos Office tarkvaraga. Kui aga vajalik andmemaht jääb alla 200GB, siis jälle Googe Drive'il odavam pakett olemas, ca 30 eurot aastas. Tasuta saab OneDrive'is 5 GB, GoogleDrive'is 15 GB (jagatud Gmail'i ja Google Photos andmemahuga) ja Dropboxis 2 GB
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 16.01.2020 01:41:59 vasta tsitaadiga

ma olen mitu aastat väikse ettevõtte asju dropboksis loksutanud kolme masina vahet. ei suuda sa nii palju ekselit toota, et see algselt antud maht täis saaks. google backup and sync vist annab tasuta kõige rohkem ruumi. saad küll jagada kõigile ja ainult kindlale google kasutajale.
tarmo66
HV vaatleja

sõnum 16.01.2020 13:19:19 vasta tsitaadiga

Kui on huvi varguskindlust tõsta, tasub aktiveerida 2-faktoriline sisselogimine (mobiiliga kinnitus).
Enda subjektiivne hinnang on, et Dropbox on kõige lihtsam kasutada ja syncib kõige kiiremini (võrreldes GoogleDrive ja OneDrive).
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
EvoX
HV kasutaja
EvoX

sõnum 18.01.2020 20:14:13 vasta tsitaadiga

Vist peab GoogleDrive peast minema pühkima..
Eile varastati Steam ära, kustutasi meililt Steam kirjad ka ära ja siis lisaks tühjendati prügikast ka ära icon_biggrin.gif
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 21.01.2020 14:22:32 vasta tsitaadiga

tarmo66 kirjutas:
Kui on huvi varguskindlust tõsta, tasub aktiveerida 2-faktoriline sisselogimine (mobiiliga kinnitus).
Enda subjektiivne hinnang on, et Dropbox on kõige lihtsam kasutada ja syncib kõige kiiremini (võrreldes GoogleDrive ja OneDrive).

Kui MS Officet kasutad, siis Onedrive on parim. Automaatsalvestus pilve on sage ja nobe. Lisaks veel versiooniajalugu.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Server 2 arvuti vaheliseks jagamiseks
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.