Gunnar19, selleks on lisa lemmikusse nupp teoorias _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
graafika näeb küll hea välja vr-i kohta, loodetavasti hakkab valve uuesti mänge tegema, aga vr ei kavatse ma osta niipea tuöevikus liiga kentsakas liikumine ja muu stuff, ja monitor otse vastu silmi, nii oled varsti prillipapa
Sai erinevaid vr asju proovitud. Eks varsti saame teada, kuidas silmadele mõjub. Toores on jah. Ei tahaks ise tester olla, las areneb.
graafika näeb küll hea välja vr-i kohta, loodetavasti hakkab valve uuesti mänge tegema, aga vr ei kavatse ma osta niipea tuöevikus liiga kentsakas liikumine ja muu stuff, ja monitor otse vastu silmi, nii oled varsti prillipapa
sinu otse-vastu-silmi on oluliselt kaugemal, kui keskmise arvutikasutaja monitor.
Äratame "talveunest" enda Oculus Rifti. Half-Life Alyx on midagi, mis minu rahakoti lahti saab. Arvan et 45 Euro eest on siin elamusi kyllaga. Isegi Half-Life 2 on VR-ga hea elamus.
Saab valida kas hüppad või kõnnid _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Tundub, et esimene mäng mille pärast võiks VRi osta. Tundub, et tuleb täispikkusega mäng.
Neid lühikesi kättega vehkimise mänge ja auto mänge, mis ainult prille vajavad, nende pärast pole viitsinud VRi ostma hakata.
Hea see ka veel, et Valve lubab tasuta selle mängu anda steamis, kui ostad Valve Index VRi, paraku
sellega väike probleem, nimelt seoses corona viirusega indexi tarned hilinevad ja ilmselt enne mängu ilmumist
uut laari ei tule.
Spoiler
With Half-Life: Alyx coming March 23rd, we are working hard to meet demand for the Valve Index and want to reassure everyone that Index systems will be available for purchase prior to the game’s launch. However, the global Coronavirus health crisis has impacted our production schedules so we will have far fewer units for sale during the coming months compared to the volumes we originally planned. Our entire team is working hard right now to maximize availability. To receive a notification as soon as the Valve Index is back in stock, please visit Steam and click “Notify Me.”
Tundub, et esimene mäng mille pärast võiks VRi osta. Tundub, et tuleb täispikkusega mäng.
Neid lühikesi kättega vehkimise mänge ja auto mänge, mis ainult prille vajavad, nende pärast pole viitsinud VRi ostma hakata.
Hea see ka veel, et Valve lubab tasuta selle mängu anda steamis, kui ostad Valve Index VRi, paraku
sellega väike probleem, nimelt seoses corona viirusega indexi tarned hilinevad ja ilmselt enne mängu ilmumist
uut laari ei tule.
Spoiler
With Half-Life: Alyx coming March 23rd, we are working hard to meet demand for the Valve Index and want to reassure everyone that Index systems will be available for purchase prior to the game’s launch. However, the global Coronavirus health crisis has impacted our production schedules so we will have far fewer units for sale during the coming months compared to the volumes we originally planned. Our entire team is working hard right now to maximize availability. To receive a notification as soon as the Valve Index is back in stock, please visit Steam and click “Notify Me.”
Ma müüsin enda Oculuse hiljuti maha. Ei see Alyx suutnud mind veenda, et ma VR-i jääks. Ei meeldi üldse need storyga ringi liikumis mängud VR-is. Mängisin enamjaolt vaid rallimänge.
Maitse üle ei vaielda aga sellest mina ei saa aru, kuidas VR võib tavalise monitoril mängimisega üldse võrrelda? VR-ga oled mängus sees ja monitori kaudu mängiks nagu peldiku akna kaudu, peale VR mängu.
Näiteks minule peale 5-aastast VR-i kasutamist, tavalised mängud ei paku enam üldse mitte mingit pinget! Olgu see VR pilt viletsam jne. Selgelt kaalub asja üle mänguelamus VR-s.
Maitse üle ei vaielda aga sellest mina ei saa aru, kuidas VR võib tavalise monitoril mängimisega üldse võrrelda? VR-ga oled mängus sees ja monitori kaudu mängiks nagu peldiku akna kaudu, peale VR mängu.
Näiteks minule peale 5-aastast VR-i kasutamist, tavalised mängud ei paku enam üldse mitte mingit pinget! Olgu see VR pilt viletsam jne. Selgelt kaalub asja üle mänguelamus VR-s.
rastaman - Minu peldikus on tõesti suurem aken, kui minu 27" monitor. Teiseks loodan, et said ikka aru, et VR-ga mängimist ei saa võrrelda monitoril mängimisega?
VRis mängid siis tahad samal ajal telefoni vaadata/messengeris chattida või ükskõik mida muud teha. Ma ei kujutaks ette, et ma istun 8 tundi järjest pimedas, nii, et muu maailmaga ühendust pole. VR ikkagi väike nišš, vahepeal viskad prillid pähe et beatsaberis võimelda või kui sõbrad külla tulevad annad mingit head horrorit proovida, aga igapäevaselt mina küll mängida ei suuda.
VRis mängid siis tahad samal ajal telefoni vaadata/messengeris chattida või ükskõik mida muud teha. Ma ei kujutaks ette, et ma istun 8 tundi järjest pimedas, nii, et muu maailmaga ühendust pole. VR ikkagi väike nišš, vahepeal viskad prillid pähe et beatsaberis võimelda või kui sõbrad külla tulevad annad mingit head horrorit proovida, aga igapäevaselt mina küll mängida ei suuda.
Eriti ei viitsiks jah 8h higistada maski all. Pärast ei saa 5 tunni jooksul õue minna, sest VR prillid on oma kontuurid näkku pressinud.
beatsaber on saast. hiljuti povisin arizona sunshine. on ikka hoopis teine tera, kui need niisama ringivaatamise jamad ja kohapeal vehklemised.
Mina alustasin aktiivse VR mängimise aastal 2016. Tänaseks on mänge ja erinevaid mode PALJU! Alustades Skyrim ja lõpetame nüüd siis tuleva Half-Life Alyxiga. Aastal 2020 on tulemas veel terve rida häid VR mänge.
Muide ka Half Life 2 on tänaseks VR-ga mängitav (Gmod Steamist). Või siis sarnane valmis VR mäng Stemaist: Boneworks.
Neile kelllel hakkab paha vabaliikumist (jooksmist) kasutades, soovitan seda harjutada. Istudes mängimine aitab palju! Treeningu järel suuremal osal kaob pahaoleku tunne ajaga (aju harjub). Tähtis on alati õigel ajal mängimise lõpetamine, kui paha olekut tunnete! Üle "võlli" ei tohi asjal kunagi lasta minna! See pikendab aju harjumist VR-ga tunduvalt!
Suurim probleem on et silmad hakkavad p6lema, sest MONITORID nii lähedal. Ja nendest wifi versioonidest ei hakka parem rääkimagi. Kui tahate ajuvähki saada laske aga käia. _________________ zero
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.