|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millised rehvid lähevad suveks alla? |
| Uued suverehvid |
|
33% |
[ 3 ] |
| Vähekasutatud suverehvid |
|
55% |
[ 5 ] |
| Viimase lubatud piirini kasutatud suverehvid |
|
11% |
[ 1 ] |
| Uued lamellrehvid |
|
0% |
[ 0 ] |
| Kasutatud lamellrehvid |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| hääli kokku : 9 |
|
| autor |
|
Rasmus
HV veteran
|
03.01.2020 20:04:35
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
| sest need on vana standardi järgi joonitud. 2,4 ongi ilgelt kitsas., kui tavaliselt on auto 1,8-1,9 meetrit lai. On ka pisikesi punne ja suuremaid limukaid. Üks saab lahedalt ja teine ei saa üldse. |
Standard on 2,6. Enamik parklaid joonib juba 2,8.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
03.01.2020 20:27:01
|
|
|
| Maxim Puente kirjutas: |
| Kristiine keskuses ei saa isegi hästi pargitud autost mugavalt välja. |
Seal on mingi maja ka? Väliparklas on hästi pargitud autost kogu aeg normaalselt välja saanud.
|
|
| Kommentaarid: 901 loe/lisa |
   |
1 :: |
675 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.01.2020 21:00:11
|
|
|
Rasmus, standardi kohane nõue, aastast 2016, on ikka 2,7 laiust ja 5m pikkust. Või tean ma mingit muud nõuet
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
03.01.2020 21:47:09
|
|
|
| Smati kirjutas: |
| CTR kirjutas: |
| Marto. kirjutas: |
Rocca katuseparklas oli suht 0 vaba kohta peale ühe X5e kõrval oleva kuid see oli täpselt joone peale parkinud. Sai talle siis juhiukse juurde sõidetud nii lähedale, et uks lahtigi ei saanud tal käia.
Tagasitulles oli mul kojamehed küljest ära võetud ja peeglid paigast keeratud  |
Kõva vend!
Teoreetiliselt oleks ta võinud politsei kutsuda, sest sina parkisid ta kinni ja pole võimalik liikuda (isegi, kui tema oli joone peale parkinud).
Teinekord satud sellise otsa, kes keerab sinu sõlme, mitte peeglid v kojamehi.. |
Ma millegipärast arvan, et politsei naerab välja sellise parkimiskeenjuse. Vana Opeliga parkisin ka vabale kohale, isegi kui joonte vahele sõitmiseks pidin peegli kokku klappima. Sõimata ei saanud kunagi, auto jäi ka terveks. Muidugi enne poodi minekut tegin pildi, kus näha, et mina õigesti parkinud. Nii igaks juhuks. |
Üks variant on tagurdada kitsale parkimiskohale (eeldusel, et teised autod on ninapidi ühtepidi pargitud).
Et su auto parempoolne uks jääks ühe auto parempoolse uksega lähestikku ja teise autoga juhipoolsed küljed teineteisest võimalikult kaugele.
_________________ Erakopeerimistasu tõstmise ettepaneku tagasilükkamine
Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV-s ID-kaardiga autentimine |
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
03.01.2020 21:59:57
|
|
|
mul maja juures idioodid harrastavad sellist värdparkimist, et mõnel juhul tuleb sisuliselt peeglid vastakuti lasta. ma ikka ajan kiusu pärast sellistesse kohtadesse vahele. järgmine kord võiks vaadata, et kui ennast ära oled parkinud, võiks teisele ka niimoodi ruumi jääda, et see vahele mahub ja kõik ustest välja saavad.
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
4 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
03.01.2020 23:31:23
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
| Smati kirjutas: |
| CTR kirjutas: |
Rocca katuseparklas oli suht 0 vaba kohta peale ühe X5e kõrval oleva kuid see oli täpselt joone peale parkinud. Sai talle siis juhiukse juurde sõidetud nii lähedale, et uks lahtigi ei saanud tal käia.
Tagasitulles oli mul kojamehed küljest ära võetud ja peeglid paigast keeratud  |
Kõva vend!
Teoreetiliselt oleks ta võinud politsei kutsuda, sest sina parkisid ta kinni ja pole võimalik liikuda (isegi, kui tema oli joone peale parkinud).
Teinekord satud sellise otsa, kes keerab sinu sõlme, mitte peeglid v kojamehi.. |
Ma millegipärast arvan, et politsei naerab välja sellise parkimiskeenjuse. Vana Opeliga parkisin ka vabale kohale, isegi kui joonte vahele sõitmiseks pidin peegli kokku klappima. Sõimata ei saanud kunagi, auto jäi ka terveks. Muidugi enne poodi minekut tegin pildi, kus näha, et mina õigesti parkinud. Nii igaks juhuks. |
Üks variant on tagurdada kitsale parkimiskohale (eeldusel, et teised autod on ninapidi ühtepidi pargitud).
Et su auto parempoolne uks jääks ühe auto parempoolse uksega lähestikku ja teise autoga juhipoolsed küljed teineteisest võimalikult kaugele. |
Veits suurema autoga ongi vaja kõik parkimised tagurpidi teha, sest "vahekäigus" pole piisavalt ruumi et ninaga vahele lasta ilma lisamanöövriteta.
|
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
04.01.2020 01:30:10
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| mul maja juures idioodid harrastavad sellist värdparkimist, et mõnel juhul tuleb sisuliselt peeglid vastakuti lasta. ma ikka ajan kiusu pärast sellistesse kohtadesse vahele. järgmine kord võiks vaadata, et kui ennast ära oled parkinud, võiks teisele ka niimoodi ruumi jääda, et see vahele mahub ja kõik ustest välja saavad. |
Tartus keegi panoraami tihendit ka vahetab? Veits lekib salongi vett.
|
|
| Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
04.01.2020 03:15:32
|
|
|
Ja kusjuures ei olegi töösõitudeks määratud
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
2 :: |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
04.01.2020 03:36:03
|
|
|
Sa oled ikka täis taun tüüp. Kohe aru saada, et taksojuht.
Liikluses (ja parkides) arvestavad normaalsed juhid üksteisega. Taksojuhtidel ei ole mõistust, neil muidugi pohhui.
Kui tema parkis, siis äkki ta üritas kõrval parkijaga arvestada, et tema ka välja saaks, ja parkis joonele. Aga seejärel tuli sinusugune liiklustaun ja hakkas inimest nussima. Mida vi77u sul viga on, ma küsin?
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
04.01.2020 03:36:34
|
|
|
Kas joone peale parkimine on teistega arvestamine
|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
04.01.2020 03:43:36
|
|
|
| Janar! kirjutas: |
Kas joone peale parkimine on teistega arvestamine  |
Jah. Sina ei tea ju mis olukord seal võis olla. Kõrval on ka äkki joonele parkinud, sest oli vaja suurt pakki küljeuksest sisse panna, ratastooliga inimene autosse aidata või mida iganes. Siis tuli järgmine, kes parkis eelmise kõrvale nii, et juht autosse saaks. Seejärel tuli taunist taksojuht ja edasist oleme juba kuulnud. Me ei saa kunagi teada mis see algne põhjus oli, aga kõik teavad nüüd kes on mu**...
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
04.01.2020 04:06:17
|
|
|
| raxz kirjutas: |
| Janar! kirjutas: |
Kas joone peale parkimine on teistega arvestamine  |
Jah. Sina ei tea ju mis olukord seal võis olla. Kõrval on ka äkki joonele parkinud, sest oli vaja suurt pakki küljeuksest sisse panna, ratastooliga inimene autosse aidata või mida iganes. Siis tuli järgmine, kes parkis eelmise kõrvale nii, et juht autosse saaks. Seejärel tuli taunist taksojuht ja edasist oleme juba kuulnud. Me ei saa kunagi teada mis see algne põhjus oli, aga kõik teavad nüüd kes on mu**... |
Mu***d on need, kas esimese järgi joonele/valesti pargivad. Olgu sellel esimesel misiganes põhjus/põhjendus.
Võta järgmine vaba koht koht ja pargi normaalselt.Näide sarjast "Üks taun ees ja teised sabas"
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
04.01.2020 04:12:38
|
|
|
| Spezz kirjutas: |
| Mu***d on need, kas esimese järgi joonele/valesti pargivad. Olgu sellel esimesel misiganes põhjus/põhjendus. |
Veel suuremad mu**id on need, kes seda mu**i omast arust kõva mehena õpetama hakkavad.
Mina oskan võtta järgmise vaba koha ja parkida normaalselt, aga taunidest taksojuhid ju ei suuda, nende ego ei luba. Lexuse asemel peab ju nüüd panniga sõitma...
Seda pilti olen laivis Tallinnas Ülemiste linnakus ise ka näinud.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
04.01.2020 04:17:36
|
|
|
Mõnikord on vaja õpetust anda. Naabrimehe parkisin kunagi kodu juures kinni kui ta piix oli. Naaber helistas helistas politseisse ja need teavitasid mind, et ma autot liigutaksin. Õue minnes juhtisin tähelepanu tema debiilsele käitumisele siis õigustas ennast.
Järgmisel päeval tuli ja vabandas. Peale seda pole enam lollaka parkimiskultuuriga silma jäänud.
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
04.01.2020 04:25:35
|
|
|
| Kuule mis sa vigised. Tont oli üpris viltu ja rehvid joonel. Ei õigusta seda millegagi ja ümberringi kõik muud parkisid normaalselt. Sellist tulebki kottida - las ronib kõrvaluksest. Ma pean sõitma? Ma rendin taksoloaga autot mis annab rohkem tööd ja kokkuvõttes kulu väiksem kui oma autoga - mis sitta sa sonid poiss?
|
|
| Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
04.01.2020 11:23:42
|
|
|
| Mulle jubedalt meeldivad need ise "õpetajad", kes pargivad võimalikult külje alla, kuna oled ise üle joone.Pargi mujale siis.
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
04.01.2020 11:45:40
|
|
|
Satub mõni roikaomanik vändagängsterist taksojuhi poolt kinni pargituks, trambib see roikaomanik oma uksega nii kaua su ust, kuni sul uks pehme ja tema uksest sisse mahub. Ülbusel pole piire.
Üldiselt ei taha halba teisele inimesele aga sellised "õpetajatest vändagängsterid" võiks mõne endasuguse tölliga kokku sattuda.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
04.01.2020 11:53:26
|
|
|
Marto., suht väike poiss, küll ta mõne koljaga kokku satub, ainult aja küsimus
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
04.01.2020 11:57:22
|
|
|
| Eile üks lühike poiss valge lehhus gs'iga parkis Selveri juures joone peale nii, et ma ei saanud ust normaalselt lahti teha. Marto, sina vä?
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
04.01.2020 12:20:25
|
|
|
| päkapikud nähtavasti suurema koguse lõvikonservi kuuse alla toonud siin poistele ma vaatan.
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
04.01.2020 12:44:32
|
|
|
Täitsa rumal on ikka osa seltskonnast ei see pole normaalne kui lihtsalt pealt vaadata ja midagi ei tee. Alati tuleb teha.
|
|
| Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.01.2020 12:54:05
|
|
|
Rax jälle toorest liha söönud?
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
04.01.2020 13:39:25
|
|
|
| Sold OUT kirjutas: |
| Rax jälle toorest liha söönud? |
Martoga panete vabal ajal lõvikonservi?
Üks tüüp suudab internetis nii kõvaks meheks muutuda, aga reaalselt ei julge inimesega rääkidagi. Internet teeb kõigist soovijatest lõvid.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.01.2020 13:41:47
|
|
|
Tööajal ikka
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
fgth
Kreisi kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tofay
HV kasutaja
|
04.01.2020 15:04:51
|
|
|
| Oeh, võiks lumi ja löga juba maha tulla, siis pole jooni näha ja inimesed jäävad inimesteks.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
04.01.2020 15:16:12
|
|
|
|
Mersu esindus lubas spido ploki ära vahetada väiksema numbri vastu? Politseisse anda kerimise eest.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tofay
HV kasutaja
|
04.01.2020 15:18:01
|
|
|
Ets2 uuenduse saanud? Väga realistlik näeb välja, eriti viisakus.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SideWinder
HV kasutaja

|
04.01.2020 15:26:54
|
|
|
Kuna parkimise aruteluga on siin niikuinii ports offtopic'ut siis panen ka veel ühe tehniliselt hariva Eesti YT kanali. https://www.youtube.com/user/diiselrong/videos?view=0&sort=p&flow=grid
Sealt Edelaraudtee rongide lammutamist Kuusakoskis vaatasin isegi ning lugesin ka kommentaare, mis olid enamuses vene keeles ning sealt kumas kuhjaga nõukanostalgiat.
_________________ Võib elu palju pakkuda, kui suudad p***et lakkuda!!! (R. Raigna) |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
04.01.2020 15:44:44
|
|
|
| raxz kirjutas: |
Täitsa rumal on ikka osa seltskonnast ei see pole normaalne kui lihtsalt pealt vaadata ja midagi ei tee. Alati tuleb teha. |
Sina oled ju see rumal siin. Just tõestasid, et soovides omasugust õpetada, saad ise õpetust. Mu**i mängimine ei ole “millegi tegemine” sinu mõistes. Midagi tegemine on ootamine ja selgitamine. Vägivalla vastu vägivallaga võidelda pole mõtet, mu**isündroomi vastu pole mõtet ise mu** olla. |
Kle võta veidi hoogu maha. Kõik inimesed ei ole ühesugused.
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
04.01.2020 17:06:36
|
|
|
| mul maja juures idioodid harrastavad sellist värdparkimist, et mõnel juhul tuleb sisuliselt peeglid vastakuti lasta. ma ikka ajan kiusu pärast sellistesse kohtadesse vahele. järgmine kord võiks vaadata, et kui ennast ära oled parkinud, võiks teisele ka niimoodi ruumi jääda, et see vahele mahub ja kõik ustest välja saavad. |
Sul on 6 autot maja ees, võta mõni vähemaks ja ilmselt kaoksid ka suuremad parkimisprobleemid.
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.01.2020 18:50:08
|
|
|
Natuke vast liiga nurgelinegi, kuid siiski mulle selline disain meeldib.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.01.2020 18:53:18
|
|
|
Ebapraktiline
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.01.2020 18:55:36
|
|
|
..aga see eest ilus. Kui anamasti üksinda töö ja kodu vahet sõita ja vahel toidupoodi külastada siis polegi palju vaja.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.01.2020 19:02:18
|
|
|
Nelikvedu pole
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.01.2020 19:03:04
|
|
|
ma ei tunne ka puuudust.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
04.01.2020 19:11:54
|
|
|
| hkurujo88r kirjutas: |
Tartus keegi panoraami tihendit ka vahetab? Veits lekib salongi vett. |
tee algatuseks uurded puhtaks. tihend on viimane asi seal, mis süüdi on.
| prtv kirjutas: |
Sul on 6 autot maja ees, võta mõni vähemaks ja ilmselt kaoksid ka suuremad parkimisprobleemid. |
kui siin ruumiga vabam oli, oli neli. hetkel on juba jupp aega 1 mida käin vastavalt vajadusele platsil " vahetamas".
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
04.01.2020 19:12:44
|
|
|
Mis siis teed, kui ront hommikul käima ei lähe? Jala platsile?
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.01.2020 19:15:21
|
|
|
Ämber kuuma veega kaasas katlamajast. Uh. Mälestused
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
04.01.2020 19:18:15
|
|
|
siliconspray on hea pehme käivitusmahl diislitele. või " poldikusi". brakecleaner on natuke äkiline. üks roigas sai just uue aku. ühe kuudi peal on selline, mis kuudiga kaasa tuli kunagi, mis kolme ja poole kuu pärast seismist veel käima jaksab tõmmata.
focusega sai eelnevatel talvedel jahedate ilmadega säästuprreemjume käima pandud küll.
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.01.2020 19:19:33
|
|
|
Tänapäevalpole enam focust vaja, pannakse akupangaga
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.01.2020 19:21:50
|
|
|
Mul juhtmed pagassis aga kellelegi ei anna. Vb endale lasen anda kui kunagi peaks vaja olema. Ma ei tea kus mul akugi on
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
04.01.2020 21:25:41
|
|
|
Minu arust suht haiged inimesed sellised. Ostavad kasutatud odava roima ja eeldavad, et saavad tutika auto.
|
|
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
04.01.2020 21:34:53
|
|
|
| Mis oleks Sinu kui targa ja rikka mehe soovitus lihtsale inimsele kelle jaoks on ka 4000 €. korralik raha ja autot on vaja?
|
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
04.01.2020 21:40:31
|
|
|
| Osta 2000€ auto ja jäta 2000€ remondiks varuks.
|
|
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|