|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
miga
HV Guru

|
02.01.2020 13:51:31
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
| miga, -The Mini GPS Tracker have ACC detect igintion(orange wire),if you don't need it,then disconnect orange,the tracker still works. |
paneme aasta alguse arvele
Tänud!
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
02.01.2020 14:22:28
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| tsitaat: |
Kas on üldse eetiline, et dopingupatuse veerpalu jõmpsikad, (kelledest üks on samuti dopinguga sportlane) üldse võistlustel osalevad?
|
Üks süüdi, terve suguvõsa süüdi?
Osalesid ikka teised lapsed |
https://sport.postimees.ee/6862556/veerpalu-kunagine-konkurent-eestlase-uuest-skandaalist-see-on-traagiline
Veerpalu kunagine konkurent eestlase uuest skandaalist: see on traagiline
Endine Rootsi suusataja Anders Södegren pani pahaks Andrus Veerpalu käitumist, kes vaatamata keelule käis Eesti meistrivõistlustel oma lapsi abistamas.
«See kõik on minu arvates väga traagiline. Veerpalu ei hooli oma karistusest üldse ning ta isegi ei mõtle sellele, et tal on karistus,» lausus Södergren Rootsi väljaandele Expressen. |
Huvitav jah, kas tõesti on FIS regelementeerinud karistuse selliselt, et üldse ei tohi suusavõistluste lähedalgi olla?
Aga mis nad sellele veerpalule ikka teha saavad enam? Tema karjäär on ju läbi.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1155 loe/lisa |
   |
4 :: |
723 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Smati
HV kasutaja
|
02.01.2020 14:36:50
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Kas on üldse eetiline, et dopingupatuse veerpalu jõmpsikad, (kelledest üks on samuti dopinguga sportlane) üldse võistlustel osalevad?
|
Üks süüdi, terve suguvõsa süüdi?
Osalesid ikka teised lapsed |
https://sport.postimees.ee/6862556/veerpalu-kunagine-konkurent-eestlase-uuest-skandaalist-see-on-traagiline
Veerpalu kunagine konkurent eestlase uuest skandaalist: see on traagiline
Endine Rootsi suusataja Anders Södegren pani pahaks Andrus Veerpalu käitumist, kes vaatamata keelule käis Eesti meistrivõistlustel oma lapsi abistamas.
«See kõik on minu arvates väga traagiline. Veerpalu ei hooli oma karistusest üldse ning ta isegi ei mõtle sellele, et tal on karistus,» lausus Södergren Rootsi väljaandele Expressen. |
Huvitav jah, kas tõesti on FIS regelementeerinud karistuse selliselt, et üldse ei tohi suusavõistluste lähedalgi olla?
Aga mis nad sellele veerpalule ikka teha saavad enam? Tema karjäär on ju läbi. |
Veerpalule ei saa midagi, aga lapsed võidakse fis võistlustelt kõrvale hoida. Sest suhtlevad banitud isikuga.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
est11
Mees metsast
|
02.01.2020 19:30:45
|
|
|
selline küsimus siis , et mu 12 aastane poeg läheb kooliekskursioonile portugali 4 päevaks ja vaja oleks , et tal oleks mobiilis internet
aga teades teda siis ilmselt unustab ta end ruttu ja üllatab mind mingi ulme arvega
mis oleks parim lahendus , et tal oleks 4 päeva mobiilis internet ja ma ennast pärast jõkke heitma ei peaks?
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
02.01.2020 19:43:57
|
|
|
| est11, no osta siis kasvõi Diil kõnekaart talle. Sellega ei saa üllatust tulla kuna toimib ettemaksuga.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
est11
Mees metsast
|
02.01.2020 19:50:55
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
| est11, no osta siis kasvõi Diil kõnekaart talle. Sellega ei saa üllatust tulla kuna toimib ettemaksuga. |
no aga palju sinna peaks raha laadima et jaguks ?
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
02.01.2020 20:32:20
|
|
|
Siin oli mõni aeg tagasi jutuks juhtmevaba parkimiskellaga seonduv.
http://parkimiskell.ee/
| Mingi suvaline kiirendussensor on sees ilmselt, kui pole 30 sek. midagi toimunud siis fikseerib kella. |
Nii on.
Kui on kahtlus selle anduri toimimises, siis kõige lihtsam viis seda asjandust testida on käes mõõdukalt raputada ca 10 sek. Toimiva anduriga toode kuvab selle peale ekraanile neli väikest ruutu.Arendaja ise nimetab seda ekraanisäästjaks.
Ma tean, et kunagi on tal nende anduritega probleeme olnud, et mõni on tuimem.
Viimasel ajal küll ei mäleta, et seda ette oleks tulnud.
Igal juhul, kui tundub, et asi ei toimi õigesti, võtke ühendust kodulehel olevatel kontaktidel või edasimüügikohaga, kust ostsite.
Ma olen üsna kindel, et asi saab mõistliku lahenduse.
viimati muutis avrn 02.01.2020 20:56:09, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Smati
HV kasutaja
|
02.01.2020 20:51:28
|
|
|
| est11 kirjutas: |
| est11, no osta siis kasvõi Diil kõnekaart talle. Sellega ei saa üllatust tulla kuna toimib ettemaksuga. |
no aga palju sinna peaks raha laadima et jaguks ? |
See ju oleneb mille jaoks kasutab seda. Kui otsa saab, võib issile smsi saata, et juurde vaja. Elisal on mingi kõnekaart, kus 19€ saab 10 gb või 12€ 5gb, sellest peaks jätkuma küll. Paljudel kõnekaartidel ei ole ka rändlusteenust.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
02.01.2020 21:02:43
|
|
|
selline küsimus siis , et mu 12 aastane poeg läheb kooliekskursioonile portugali 4 päevaks ja vaja oleks , et tal oleks mobiilis internet
aga teades teda siis ilmselt unustab ta end ruttu ja üllatab mind mingi ulme arvega
mis oleks parim lahendus , et tal oleks 4 päeva mobiilis internet ja ma ennast pärast jõkke heitma ei peaks? |
| ot: |
| Mida kuradit ta sinna üldse läheb, kui päevad otsa internetis istub (ja mitte midagi ei näe)? |
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
est11
Mees metsast
|
02.01.2020 21:05:47
|
|
|
| p2ep kirjutas: |
mis oleks parim lahendus , et tal oleks 4 päeva mobiilis internet ja ma ennast pärast jõkke heitma ei peaks? |
| ot: |
| Mida kuradit ta sinna üldse läheb, kui päevad otsa internetis istub (ja mitte midagi ei näe)? |
|
tead ma ausalt ei tea,aga ma olen ju tgore papa ja siin ma nüüd olen
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
02.01.2020 21:23:06
|
|
|
Proovi Youtube nii seada, et üle WiFi ainult.
|
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.01.2020 21:30:41
|
|
|
Paned mingi lastevanema äpp peale, moblas sead interneeduse piirangu. Seaded paned luku alla nii, et sinna ei pääse.
Screentime äpiga see pm toimib, kindlasti on teisigi.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
02.01.2020 22:20:46
|
|
|
tee ajutiselt piiranguteta pakett talle. jah piiranguteta paketil on euroopas siiski piirang aga maht on piisavalt suur, et nelja päevaga vast ei saa täis. pärast maksad paketivahetustasu kui väiksema võtad.
_________________ |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 463 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
est11
Mees metsast
|
02.01.2020 22:29:33
|
|
|
| rtfm99 kirjutas: |
tee ajutiselt piiranguteta pakett talle. jah piiranguteta paketil on euroopas siiski piirang aga maht on piisavalt suur, et nelja päevaga vast ei saa täis. pärast maksad paketivahetustasu kui väiksema võtad. |
Uurin operaatorilt, aga tundub hea nõuanne
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
02.01.2020 22:54:03
|
|
|
| Elisa ja tele2 pakuvad telefoni teel 10gb eu/10eur paketti.
|
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jaagupk
HV kasutaja
|
03.01.2020 12:54:22
|
|
|
Viimasel ajal saan mõne teema viimase lehe avamisega sellise vea:
Could not obtain post/user information.
Sama ka selle teema puhul (Küsimused mis kripeldavad vol. 2). kellelgi veel sama viga? Ning kas saan aru, et HV-OT peaks kõigile avatud olema lugemiseks 1 kuu?
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
03.01.2020 14:04:37
|
|
|
Tanel, ma tõstsin 25 pealt 50 peale. Ikka on see jama. Viimati oli uue Call of Duty teemas nt, peale seda kui ise uue postituse tegin.
Ei hakka ju iga kord mängima kuvatavate postituste arvuga.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
03.01.2020 14:07:43
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
Winterwind, need lehekülgede numbrid ei anna midagi, sest kõigil on need ju erinevad. Minul näiteks kõik töötab.
Aga edastasin mõlema teema urlid Nevermindile, ehk leiab aega reindekseerimiseks.
Kordan: ajutine lahendus oleks muuta oma profiilis lehel kuvatavate postituste arvu suuremaks. |
Mul ongi 100 posti per leht ja sellega errorid, suuremaks ju panna ei saa
Lingid olid muidu sama teema omad, esimene 6lk mis ei toiminud(softis-e mainitud post oli ainult lk 6 peal) ja teine lihtsalt teema oma.
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
03.01.2020 18:57:41
|
|
|
Küsimus telefoni kummardajatele. Androidis saab screenshoti teha power+volume down klahviga. Google ütleb, et neid peab vajutama korraga.
Noh jah. Umbes igal kümnendal katsel õnnestub. Ei suuda mingit pattern'i ka leida, mis juhul õnnestub. Kas tõesti on joppamise küsimus, et kas suudan neid piisavalt korraga vajutada ehk vajutuste vahe peab olema 0,00x sek ja ma ei suuda piisavalt samal ajal vajutada või on mingi parem nipp, kuidas vähemate katsetega õnnestuks?
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
03.01.2020 19:03:27
|
|
|
Küsimus telefoni kummardajatele. Androidis saab screenshoti teha power+volume down klahviga. Google ütleb, et neid peab vajutama korraga.
Noh jah. Umbes igal kümnendal katsel õnnestub. Ei suuda mingit pattern'i ka leida, mis juhul õnnestub. Kas tõesti on joppamise küsimus, et kas suudan neid piisavalt korraga vajutada ehk vajutuste vahe peab olema 0,00x sek ja ma ei suuda piisavalt samal ajal vajutada või on mingi parem nipp, kuidas vähemate katsetega õnnestuks? |
Proovisin praegu huvi pärast ~10 korda, kõik korrad õnnestusid (S9+).
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.01.2020 19:05:04
|
|
|
Riivo77, indeed
Kogu aeg õnnestus ka vana teloga
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
03.01.2020 21:31:40
|
|
|
Praegusel rontsamsal samuti ainult vahest harva teeb screensoti, tavaliselt ei tee see kombo miskit
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
03.01.2020 21:45:31
|
|
|
Mu Samsungil näiteks saab ka käelabaga (noh, samas asendis, nagu suruks kätt vms.) horisontaalselt üle ekraani viibates/libistades. Töötab iga kord
Volüümi ja paueriga on tõesti 50-50. Enamasti kas lülitab välja või muudab heli...
EDIT: Tegelikult see A5 (2017) on kuramuse hea telefon ikka. Näiteks praegu müüdavatel sama hinnaklassi telefonidel enam IP68 veekindlust pole (õieti pole üldse mingit kindlust). Algusest saadik ilma kaanteta kasutanud ning alles nüüd 3 aastat peale ostu suutsin tagumise klaasi päris koledasti ära lõhkuda (aga mitte nii, et vahetama peaks). Esiklaas on muide pea täiesti kriimuvaba, hoolimata sellest et olen ka mitu korda +1m pealt betoonpõrandale pillanud- ainult paar nurka on veits mõlkis. Ei kipu küll seda telefoni välja vahetama
Naisel on sama aja peale vist juba kolmas telefon
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
03.01.2020 22:46:04
|
|
|
Noh jah. Umbes igal kümnendal katsel õnnestub. Ei suuda mingit pattern'i ka leida, mis juhul õnnestub. Kas tõesti on joppamise küsimus, et kas suudan neid piisavalt korraga vajutada ehk vajutuste vahe peab olema 0,00x sek ja ma ei suuda piisavalt samal ajal vajutada või on mingi parem nipp, kuidas vähemate katsetega õnnestuks? |
ma ei tea, kas kõik seda oskavad, aga mu op 7 pro teeb kuvapauku ka muudmoodi. Hoia power nuppu all ja vaata kas power off & restart valikute kõrvale tekib ka screenshot
võibolla pidi kusagilt karu piixust selle eraldi sisse lülitama, ei mäleta enam
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
03.01.2020 23:37:15
|
|
|
| Aga kuhu see screensott salvestub? Tahaks ka proovida-uurida, et mis töötab ja mis mitte.
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.01.2020 23:40:11
|
|
|
enamusel screenshots kausta. Aga kuna on pildifail siis ildivaatur avab ka selle, koos muude fotodega.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
03.01.2020 23:42:54
|
|
|
| enamusel screenshots kausta. Aga kuna on pildifail siis ildivaatur avab ka selle, koos muude fotodega. |
Aa, et avan gallerii-pildikausta ja siis seal peaks olema jah?
|
|
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
04.01.2020 00:40:37
|
|
|
| SSD kirjutas: |
| enamusel screenshots kausta. Aga kuna on pildifail siis ildivaatur avab ka selle, koos muude fotodega. |
Aa, et avan gallerii-pildikausta ja siis seal peaks olema jah? |
Kui pole väga ära ehitatud OS või spets galeriirakendus siis peaks toimima nii küll jah.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
04.01.2020 03:18:57
|
|
|
| SSD kirjutas: |
| Aga kuhu see screensott salvestub? Tahaks ka proovida-uurida, et mis töötab ja mis mitte. |
Samsungil ekraan korra "vilgub" ja tekib samuti ka notification rida selle kohta...
Kas teised ei anna kuidagi vahetut tagasisidet selle õnnestumise kohta?
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
2 :: |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
04.01.2020 12:36:12
|
|
|
Spoiler 
Android 9-st sedasi.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.01.2020 15:35:30
|
|
|
Kunagi, android 4-5 ajal vähemasti sai kuvatõmmist teha power nupu all hoides ja sealt menüüst sai samuti valida, et tee kuvatõmmis.
Siis google otsustas, et lahe on kahte nuppu korraga vajutada nüüd siis tagasi see hästi unustatud vana
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
04.01.2020 16:52:52
|
|
|
| jägaja, see ikka tootja nägemus. Samsung ja android 10 puhul vaikimis seal küll screenshoti nuppu pole.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.01.2020 16:58:58
|
|
|
see on androidi nägemus, lihtsalt tootja võib selle seal ka ära korjata.
Sellest oli omal ajal juttu, kui google selle võimaluse ära muutis lihtsal moel ekraanist pilti teha.
Tahad Google kogemust, soeta nende puhata androidiga telefon. Samsung seda ei ole.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
04.01.2020 16:59:36
|
|
|
| Märt. kirjutas: |
Spoiler 
Android 9-st sedasi. |
Mul on 9 ja pole samsung, aga sellist valikut ikka pole. See power + volum down ei teinud ka midagi.
|
|
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
04.01.2020 17:09:31
|
|
|
| SSD, mis tootja ja mudel?
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.01.2020 17:12:29
|
|
|
Kui sinu telefonis pole kumbagi varianti siis on see tootja poolt välja lõigatud funktsionaalsus.
https://support.google.com/android/answer/9075928?hl=en
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
04.01.2020 17:14:18
|
|
|
Mu vanal telefonil lõikas tootja isegi factory reseti võimaluse lõpuks välja
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
04.01.2020 17:42:08
|
|
|
| SSD, mis tootja ja mudel? |
Xiaomi Mi max3
|
|
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
04.01.2020 17:44:10
|
|
|
Mul saab screenshotida sõrmenukiga kaks korda ekraanile koputades. Eelmisel sai settingutest valida, kas power nuppu all hoides tekib screenshoti nupp. Enne seda oli volüümi nupp + power button. Kõik erineva tootja telefonid.
Settingutest otsida screenshoti, peaks infot saama, kuidas käib.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
04.01.2020 17:49:01
|
|
|
Ähh, kurat nii lihtne oligi. Tõmbasin näpuga ülevalt alla menüü lahti, ja säraski vastu screenshoti märk!
|
|
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.01.2020 17:55:16
|
|
|
mi mix 2s saab ka teha power+volume alla screenshoti.....mis te ei suuda korraga 2 nuppu vajutada...isegi korraga ei pea, üle sekundi vast kahtlane teema juba
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
04.01.2020 18:09:36
|
|
|
| mi mix 2s saab ka teha power+volume alla screenshoti.....mis te ei suuda korraga 2 nuppu vajutada...isegi korraga ei pea, üle sekundi vast kahtlane teema juba |
Kontrollisin veel korra üle, võtsin kestast ka välja, no ei tee mu telo sedasi screenshoti.
|
|
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
04.01.2020 18:11:48
|
|
|
| Vbl välja lülitatud kuskilt menüüst see variant?
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.01.2020 19:15:26
|
|
|
Mul teeb nii power + volume alla (sel juhul pean mõlemat reaalselt natukene all hoidma mitte ei tee koheselt) või siis power menust sccreenshot valik...
Mi a1
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
04.01.2020 19:15:52
|
|
|
Pange kõik oma telefonide screenshotid siia
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |