praegune kellaaeg 26.06.2025 02:05:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ArgoA
HV veteran

|
15.06.2004 18:56:46
P4 1.6Ghz Northwoodi klokkimine! |
|
|
Mul selline küsimus, et kui klockin kas siis pean volte kam järele tooma, praegu jookseb masin 2.1Ghz peal, jooksis varem 2.4Ghz peal, kuid ma ei saa aru, kuna ma pean volte tõstma, või kas üldse peangi? Mis nad juurde annavad? Maksimum olen saanud 2.6Ghz peale, mul tavaline cooler, mis algul kaasas oli, kuid ei riskinud hoida, kuna cpu temperatuur oli 62-65 kraadi vahel. Kuid ma tahan ikkagi nende voltide kohta teada?
Sry, kui liiga segane jutt sai, tahtsin enne jalkat ära postitada:)
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
169 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
15.06.2004 19:03:01
|
|
|
Enne jalkat oleks võinud otsingusse sisse lüüa "klókkimine" ja siis oleksid isegi enne jalkat vastuse kättesaanud.
Kui tekkivad iseeneslikud restardid, poolik keskkonna üleslaadimine, tõrkked keskkonna töös jne. Siis tuleb pisut volte tõsta aga samas hoolikamalt hakata tempi jälgima. Biosist pane systeemikaitse peale kui temp liiga kõrgeks tõuseb. Minuarust isegi pentiumil selline nõks, et kui liiga karmiks läheb siis tõmbab ise taktsagedust alla et süsteemi kaitsta.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|