Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Mozilla Firefox arutlus/probleemid. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 381, 382, 383 ... 423, 424, 425  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 07.12.2019 23:05:22 vasta tsitaadiga

FF71 ja Comodo tooted ei sobi kokku. FF crashib käivitades. Ainus lahendus tundub olevat Comodo täielik eemaldamine arvutist. Kuna mul pole midagi Comodo asemele panna, siis hetkel jään ver. 70 peale.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.12.2019 23:34:07 vasta tsitaadiga

FF71 + Comodo Firewall kooslus töötab mul kenasti
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 11.12.2019 11:36:04 vasta tsitaadiga

Ega sisseehitatud paroolimanageerijat pole võimalik seadistama master pw küsima ühe korra ning siis vaikselt taustalt tiksuda, kuniks nt. mingist võtmeikoonist triggerdatakse? Kasutan ühe kihina seda ning tüütult viskab ette koguaeg kui seda kihti vaja ei ole.
olavsu1
külaline

sõnum 11.12.2019 12:38:30 vasta tsitaadiga

üks veider anomaalia... tekkinud viimase 3 nädalaga. igasugused asjad hakkavad hiire kursori külge kinni. tüütus millest vabaneb ESC klahviga.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 11.12.2019 13:48:04 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
FF71 + Comodo Firewall kooslus töötab mul kenasti

+1

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rex
HV Guru
rex

sõnum 15.12.2019 13:59:31 vasta tsitaadiga

Kui palju mälu õgima keegi on suutnud FF-i enne crashimist laskma? 32-giga RAM-iga kippus ikka enne 10 täis saamist uimama hakkama ja siis üsna pea ka kinni minema, 64-ga on hetkel tavakasutuse juures 11+ ja uimamise märke pole. Otseselt stress testi teinud pole.

PS. Kust kiirelt näeb, mitu akent/tab'i hetkel avatud on? Kuskil about:xxx all nagu ei näe.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.12.2019 14:49:30 vasta tsitaadiga

rex, 16GB-ga olen näinud üle 10GB ja pole crashinud kuigi väike stutter küll tekkis sisse jah. Hetkel v56 peal. Arvatavasti v71 käitub veidi teistmoodi. 5GB on üsna tavaline, kuna Youtube tabid võtavad üsna palju mälu.
Kahjuks tabide arvu kuskil ei näita. Selleks peab lisa paigaldama.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 15.12.2019 19:39:46 vasta tsitaadiga

16GB-ga mul kippus ikka kuskil seal 7GB juures ära crashima. 36 akent on hetkel lahti (1200 kõrgusega ekraanil peab juba natuke skrollima), tab'e ei viitsi lugeda...
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 15.12.2019 19:53:55 vasta tsitaadiga

rex, Kasutad ikka 64bit FF ma eeldan?

Eks see võib individuaalne olla millal crashib. Kuna mul 8c/16t prose, siis panin kasutama 16 alamprotsessi (Content Process Limit). Lisaks mul igasugu disk cache jne välja lülitatud. Kuna sul profiili kohaselt 4c/8t prose, siis max 8 mida sätetest valida saab oleks loogiline valik. Üle 8 saab seada dom.ipc.processCount sättega.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 15.12.2019 20:01:45 vasta tsitaadiga

70.0.1 (64-bit) (ja pressib 71, aga ma ei viitsi teda veel restardile lasta). Mul pole erilist fine tuningut tehtud. Sync'i ei kasuta ja profiili kaasa ei vea. Ainult bookmarkid backupin ja lasen uue installi ajal peale. Pluss paar lisa.

Krdi tüütu on ikka see vägisi update'i surumine. Iga päev pressi mitmes arvuti seda "not now'd". Pane või ka mingi vanaaegne tagasi...
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 15.12.2019 22:07:18 vasta tsitaadiga

Naudi kuni saad, alates 2020 hakatakse iga 4 nädala tagant uut versiooni väljastama senise 6 nädala tagant.
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 15.12.2019 22:44:01 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, mis värk on. Järjekordselt puhas Windows ja puhas Firefox. Panen esimest korda käima, trükin sisse installer.id.ee, vajutan Enter ja Firefox paneb end kinni. Mitte ühtki teadet. Järgmisel käivitumisel polnud isegi "Sorry..." teadet. Ja jääbki lihtsalt kokku pakkima end. 16GB RAMi, üks tab, taustal pole isegi antiviirust ega teisi programme. Puhas Windows.
Nagu Matti juba - 50:60 teema. Osadel masinatel toimib, osadel jamab juba kümneid versioone.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
ahoioi
HV kasutaja

sõnum 15.12.2019 23:06:43 vasta tsitaadiga

Kui aadressi ribale lihtsalt installer.id.ee kirjutasin, siis mul andis, et lehte ei laetud, turvarisk. Opera ja Vivaldi läksid kenasti õigele lehele.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
H_K
Aeg Maha 2n
H_K

sõnum 16.12.2019 10:45:27 vasta tsitaadiga

Kas keegi Firefoxi Androidi versiooni ka kasutab, kunagi aastaid tagasi proovisin, oli kasutamatu, nüüd ühe uudise peale kuidas Chrome sisuliselt kogu sinu veebikasutuse Google andmebaasidesse süstematiseerib, tekkis tahtmine alternatiiv leida. FF tundus hea valik sest arvutis FF aegade algusest kasutuses ja sellest sünkimise värgist arvuti ja nutiseadme vahel samuti puudust tundnud.
Algus oli paljulubav võrreldes kunagise kogemusega tundus uuem FF androidi versioon täitsa kasutatav, aga mõne aja kasutamise käigus ilmnes siiski hädasid, näiteks ei lae kõiki lehti ära, või laeb aeglaselt, Postimehe online versioon venib nagu tatt, sama Delfi kommentaaridega, kus mõnel korral ei lae üldse, teisel juhul kulub laadimiseks minut pluss, või laeb ainult osaliselt, samuti linkide puutetundlikus on kehva, seda suvalisel lehel, ka HV lehel pean näpuotsaga linki mitu korda peksma enne, kui reageerib.
Vahel viskab üle see FF uimamine ja avan Chrome ja kõik toimib muretult.

Kas see FF android versioon ongi kapriisne või tahab mingit eraldi seadistamist või hoopis kobedama riistvaraga telefoni (hetkel LG G6).

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.12.2019 11:05:28 vasta tsitaadiga

H_K, Hetke ametlik FF versioon lihtsalt life support peal. Ehk siis saab ainult turvauuendusi. Ise kasutan Nightly't kus kiirust mõjutavad featuurid sisse lülitatud. Stable ja Beta on liiga aeglane imo.
Uus on töös aga ei toeta veel lisasi: https://www.ghacks.net/2019/11/28/an-early-look-at-firefox-preview-3-0-for-android/

Ehk siis praegu on suuresti üleminekuperiood. Ise uuele enne üle ei lähe kuni lisade tuge ei tule. Keeldun adblocki ja dark mode'ta kasutamast.
Lisade tugi peaks tulema järgmine aasta.

Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mozilla.fenix.nightly&hl=en_US

Kui tahad vana kasutada, siis võin jagada sätteid mille sisse lülitasin, et kiiremaks saada thumbs_up.gif
tagasi üles
kristjan*
Kreisi kasutaja
kristjan*

sõnum 16.12.2019 15:14:04 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
70.0.1 (64-bit) (ja pressib 71, aga ma ei viitsi teda veel restardile lasta). Mul pole erilist fine tuningut tehtud. Sync'i ei kasuta ja profiili kaasa ei vea. Ainult bookmarkid backupin ja lasen uue installi ajal peale. Pluss paar lisa.

Krdi tüütu on ikka see vägisi update'i surumine. Iga päev pressi mitmes arvuti seda "not now'd". Pane või ka mingi vanaaegne tagasi...

Kasuta ESR versiooni kui nii tihti uuendada ei viitsi.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 16.12.2019 15:16:36 vasta tsitaadiga

Kuidas ma Firefoxis CTRL + R alt refresh-i eemaldan? Ajuvaba, et CTRL+SHIFT+R puhul ka reloadib, kuigi mul teine asi selle all, mida vaja icon_biggrin.gif

F5-st täiesti piisab. Igasugune abimaterjal netis on aegunud extensionite kohta.

kristjan*
Kreisi kasutaja
kristjan*

sõnum 16.12.2019 15:29:50 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Ma ei saa aru, mis värk on. Järjekordselt puhas Windows ja puhas Firefox. Panen esimest korda käima, trükin sisse installer.id.ee, vajutan Enter ja Firefox paneb end kinni. Mitte ühtki teadet. Järgmisel käivitumisel polnud isegi "Sorry..." teadet. Ja jääbki lihtsalt kokku pakkima end. 16GB RAMi, üks tab, taustal pole isegi antiviirust ega teisi programme. Puhas Windows.
Nagu Matti juba - 50:60 teema. Osadel masinatel toimib, osadel jamab juba kümneid versioone.

Mis eventvwr ütleb? Mul ühes masinas on sama ikaldus. Peale Windows 1903 uuendust hakkas jama pihta.

Mul tuleb pärast pärast crash'i selline teade logisse:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 17.12.2019 02:08:34 vasta tsitaadiga

kristjan* kirjutas:
Kasuta ESR versiooni kui nii tihti uuendada ei viitsi.

Kusjuures sai mingi aeg proovitud, kui enam "never check for updates" valida ei lubatud (mis iganes versioonist see tuli, 58?). Mingi jama sellega ka oli, äkki pressis turvauuendusi ikkagi? Või ei toiminud miski pank või asi enam liialt vana versiooniga.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 17.12.2019 10:30:57 vasta tsitaadiga

H_K kirjutas:
Kas keegi Firefoxi Androidi versiooni ka kasutab, kunagi aastaid tagasi proovisin, oli kasutamatu, nüüd ühe uudise peale kuidas Chrome sisuliselt kogu sinu veebikasutuse Google andmebaasidesse süstematiseerib, tekkis tahtmine alternatiiv leida. FF tundus hea valik sest arvutis FF aegade algusest kasutuses ja sellest sünkimise värgist arvuti ja nutiseadme vahel samuti puudust tundnud.
Algus oli paljulubav võrreldes kunagise kogemusega tundus uuem FF androidi versioon täitsa kasutatav, aga mõne aja kasutamise käigus ilmnes siiski hädasid, näiteks ei lae kõiki lehti ära, või laeb aeglaselt, Postimehe online versioon venib nagu tatt, sama Delfi kommentaaridega, kus mõnel korral ei lae üldse, teisel juhul kulub laadimiseks minut pluss, või laeb ainult osaliselt, samuti linkide puutetundlikus on kehva, seda suvalisel lehel, ka HV lehel pean näpuotsaga linki mitu korda peksma enne, kui reageerib.
Vahel viskab üle see FF uimamine ja avan Chrome ja kõik toimib muretult.

Kas see FF android versioon ongi kapriisne või tahab mingit eraldi seadistamist või hoopis kobedama riistvaraga telefoni (hetkel LG G6).

Ikka kasutan. Mu meelest on Delfi ja Postimees rakendustena paremini kasutatavamad, brauseris ongi aeglasemad.

rex
HV Guru
rex

sõnum 18.12.2019 00:45:44 vasta tsitaadiga

Ma mingi aeg proovisin FF-i Androidi peal ka (nii mobla kui tahvel), aga läksin ikkagi Operale tagasi. Liiga palju mingeid häirivaid asju oli. Desktopil meeldib samas FF rohkem, kuigi Opera on ka kenasti kohe kõrvale taskbarile pinnitud. Chrome'i ei taha oma masinasse eriti isegi installida. icon_smile.gif
tagasi üles
murumuna
HV vaatleja

sõnum 01.01.2020 09:00:22 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
https://www.id.ee/?id=30010&read=39711
04.12.2019

Windows operatsioonisüsteemiga ei saa uues Mozilla Firefoxi versioonis (vers. 71) ID-kaarti kasutada.

Ma ei ole veel Firefoxi uuendanud, kuigi pakub pidevalt, kas see ID-kaart töötab nüüd või mitte.
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 01.01.2020 11:08:34 vasta tsitaadiga

murumuna kirjutas:
seeru kirjutas:
https://www.id.ee/?id=30010&read=39711
04.12.2019

Windows operatsioonisüsteemiga ei saa uues Mozilla Firefoxi versioonis (vers. 71) ID-kaarti kasutada.

Ma ei ole veel Firefoxi uuendanud, kuigi pakub pidevalt, kas see ID-kaart töötab nüüd või mitte.

Viimane ff ja viimane id soft ja ma ei ole probleeme näinud
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 05.01.2020 13:45:45 vasta tsitaadiga

Probleem paroolide failiga. Eile õhtul firefox sulges ennast mingil lehel viibides ja arvutil kadus avatud olnud failide(doc) kirjutamise õigus. Sulgesin, tegin kettale veakontrolli ja pärast seda kadus suurem osa salvestatud paroolidest. Alguses polnud midagi, siis vea otsimisega(viimati muudetud faile kustutades) sain tagasi 5% nendest, mis seal peaks olema. Huvitaval kombel näitab neid, mida viimati kasutasin 2018. (lõpetasin teenuse). Nii cert8 ja cert9 kui key3 ja key4 failid on sama suured kui augustist pärineval varukoopial, kus on 100% salvestatud paroole. Augusti varukoopia versioon 70.0.1 (32-bit).
Kas on mingit võimalust leida viga, miks alles jäi 5% paroolidest? Ilmselt saan jätkata augusti taastatud versiooniga, sest muutusi ei ole või on üksikutel lehtedel.

Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 05.01.2020 14:45:31 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
Probleem paroolide failiga. Eile õhtul firefox sulges ennast mingil lehel viibides ja arvutil kadus avatud olnud failide(doc) kirjutamise õigus. Sulgesin, tegin kettale veakontrolli ja pärast seda kadus suurem osa salvestatud paroolidest. Alguses polnud midagi, siis vea otsimisega(viimati muudetud faile kustutades) sain tagasi 5% nendest, mis seal peaks olema. Huvitaval kombel näitab neid, mida viimati kasutasin 2018. (lõpetasin teenuse). Nii cert8 ja cert9 kui key3 ja key4 failid on sama suured kui augustist pärineval varukoopial, kus on 100% salvestatud paroole. Augusti varukoopia versioon 70.0.1 (32-bit).
Kas on mingit võimalust leida viga, miks alles jäi 5% paroolidest? Ilmselt saan jätkata augusti taastatud versiooniga, sest muutusi ei ole või on üksikutel lehtedel.
Küsimusele vastata ei oska.

Küll aga ütlen, et Firefox pole suurem asi paroolihoidla. Ise soovitaksin kasutada mõnda selleks mõeldud lahendust, endal on kasutuses nii KeePass kui LastPass, mõlemal on omad plussid ja miinused. Olemuslikult on LastPass nagu teenus, Su paroolid on krüptituna pilves. KeePass on kohalik, offline lahendus.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Mozilla Firefox arutlus/probleemid. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 381, 382, 383 ... 423, 424, 425  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.