Kas keegi peale seesami pakub veel liiklus+ ehk vanale autole kitsekaitset ja remondib autot kui enda süü?
Ergo lehel lugesin, et neil lisateenusena kitsekaitse aga seda remondi vãrki enda süül vist pole. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
No korra olen kitsele pihta saanud. See läks omast taskust üle kilo.
Oleks kõigil nii siis oleks ok.. aga kaskomehed saavad omavastutusega hakkama, see teeb kadedaks. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
No iga kuu 50 vãlja kãia on tunduvalt parem variant kui korraga tonn. Kasko kuumakse vs ise plekkida mingit lolli juhust.
Aga nii vanale kaarikule ei saa ju kaskot
Suvel sai 6eks kuuks tehtud see seesami liikluspluss. Suht soodne tegelikult kui hakata võrdlema kitsepauguga. Aga 6 kuud hakkab tãis saama, mõtlesin, et vaatan kas keegi pakub sarnast teenust parematel tingimustel/hinnaga.
E:salatoimik 2003/2004 tootmisaeg vs esmareg.
E2:
laurx kirjutas:
sul on säästubemm kah.
miqukene ei saa vist aru, et kasko pole vaeste kuid suurte unistustega autoomanike abiorganisatsioon, mis rõõmsalt sellele peale maksab.
Kóik oleneb. Vb kindlustusvõtja maksab 10 aastat ja midagi ei juhtu.
Vôi teine variant, et kindlustusvõtjal juhtub miskit teisel kuul mis kuulub hüvitamisele.
See tuimalt oleneb x asjadest, et kellele makstakse peale ning kes maksab peale. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
viimati muutis miq1988 14.12.2019 21:23:41, muudetud 1 kord
Pole raha niipalju, et uut võtta. Ning ega need uued bemmid ei kõlba mujale ka kui karupeesse. Välimuselt ja mugavuselt ilusad aga vastupidavus on nullilähedane kui plaanid autoga sôita ka, mitte ainult korra nãdalas käima panna. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
ja need vanad roikad on tegelikult odavad. see, et sa seda vana roigast ka remontida ei jaksa..äkki peaks veel odavama ja tavalisema roika omale soetama? ainuke asi, et seda roigast mis sul praegu on, ei realiseeri sa muudmoodi kui ainult roikana. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
laurx mitmele kitsele sisse oled põrutanud ja pärast kvaliteetselt ära remontinud mitte lammari juppidega? Muidugi odavatega on see jura, et kindlustus võib öelda ka kasko korral, et pole mõttekas remontida. Kuid sel juhul saad vähemalt auto eest rahagi mitte ei lükka niisama seisma. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
viimati muutis salatoimik 14.12.2019 21:51:49, muudetud 1 kord
ja need vanad roikad on tegelikult odavad. see, et sa seda vana roigast ka remontida ei jaksa..äkki peaks veel odavama ja tavalisema roika omale soetama? ainuke asi, et seda roigast mis sul praegu on, ei realiseeri sa muudmoodi kui ainult roikana.
Jep. Vigu leidub piisavalt. Just kãrssas supakas maha. Nagu wtf. Õnneks garantii veel. Mootor õline. Peab mingiaeg asenduspilli leidma siis saab tuttavaga korra moto maha võtta ja lekkevabaks teha. Ketid, hammakad, seibid, mutrid, tihendid olemas tolleks puhuks. Mõningad asjad vaja soetada kui moto laiali kui nãha, et mis kulunud.
Odav pole see vana premiumi pidamine samuti. Nt tellisin jõulukingiks endale salongifiltritest uued torud tulemüüri. 65e tk. Vanadel kõrvad katki ja lasevad müra tuppa.
Ja ei taha lihtsamat. Niigi mõnest lisast tunnen puudust. Mõne saab õnneks peale panna.
Igaljuhul ca 5 aastat ja 190kkm läbitud. Uut ei taha.
salatoimik kirjutas:
miq1988 kirjutas:
E:salatoimik 2003/2004 tootmisaeg vs esmareg.
Esmareg. eelmine aasta igaljuhul sai veel kenasti 2005a astrat kasko all hoida
ca 3 aastat tagasi pakuti umbes pooleks aastaks kaskot.. 85 euri vms kuu.. ütlesin ãra. Hiljem mujalt uurides enam ei pakutud.
Selles mõttes on see liiklus+ okei.. 10-15euri vahel kuu. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
laurx mitmele kitsele sisse oled põrutanud ja pärast kvaliteetselt ära remontinud mitte lammari juppidega? Muidugi odavatega on see jura, et kindlustus võib öelda ka kasko korral, et pole mõttekas remontida. Kuid sel juhul saad vähemalt auto eest rahagi mitte ei lükka niisama seisma.
Kazkou ei taga küll seda, et uute juppidega su kitsepauk korda tehakse.
Isegi üks premium ezindus ostab mu käest kasutatud keretükke 1-2 aastat vanadele autodele, maksavad ainult sularahas. Huvitav küll miks?
Nimesid ei saa nimetada, aga kazkou jaoks lähevad arvele muidugi uute juppide hinnad kirja.
Ega minagi ostsin b osa stange ette. Originaal oli veits kallis. Udukad said ka b osad, oli vaja veits rellakat, et ette sobiksid. Logariotsad ka b osad. Need said ka rellakat aga pole ikka need mis originaalid. Neerud sain uued foorumist, arvatavasti b-osa. Kapotil paar mõlki ja tiival kriimud, ülevärvi. Tuledepesuri süsteemile uued voolikud, originaalid ca 45 euri. Esitulele uued vardad. Kuna ise vahetasin siis ainult ca 20 euri kulu. Uus tempiandur ca 10 euri. Kindlasti oli midagi veel mida ei mäleta.
Iseenesest mul kasutatud jupi vastu pole midagi. Nt tiib v kapott. Aga mingite liikubate vidinatega pole mul ônne kasutatult. Pigem ostan uue ja säãstan nãrve kui kahe kuu pãrast uuesti jeblan.
E: kui kóike uute originaaljuppidega oleks teinud oleks summa vast topelt.
E2:
hans kirjutas:
Kasko ei taga isegi, et akustiliste klaaside asemele originaali saad. "b-osa generic klaas on sama funktsiooniga"
Nt seesami liiklusplussi tingimustes on, et hüvitavad tehasekonditsioonis auto, isepaigaldatud lisad selle alla ei käi. Selline punkt on piisav, et nôuda seda akustilist klaasi kui see on tehase poolt paigaldatud.
E3:
Betamax kirjutas:
Kirjeldus vastaks rohkem hobiautole kui igapäevases kasutuses olevale.
Kahte autot ei saa lubada seega tuleb ühte kastutada kaks ühes. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
viimati muutis miq1988 14.12.2019 22:29:03, muudetud 3 korda
laurx mitmele kitsele sisse oled põrutanud ja pärast kvaliteetselt ära remontinud mitte lammari juppidega? Muidugi odavatega on see jura, et kindlustus võib öelda ka kasko korral, et pole mõttekas remontida. Kuid sel juhul saad vähemalt auto eest rahagi mitte ei lükka niisama seisma.
ma pole oma isikliku sõidukiga süüdlasena liiklusõnnetuses osalenud. kui focusele näituste paviljoni juures tagant otsa sõideti, andsin entar autole ise siimustist toodud stange näppu. kui ma mingi kabjaplagina roikale tuppa saama peaks, läheb see auto kas lammarisse või emeksi.
Uueväärne gaasiskoda on umbes 150 euri kuus kallim, kui Omega, mida liiga palju remontima ei pidanud. Aga alati oli peakohal miski, mis võib katki minna.
SPORT AUTO AWARD 2019
BMW ALPINA D5 S secures pole position.
More than 285 models, competing in 28 categories: The BMW ALPINA D5 S was voted the overall winner of the sport auto award 2019 in the category “Production Vehicles Diesel”. More than 12.000 readers of the “sport auto” magazine took part in the competition and voted as follows:
Category “Production Vehicles Diesel”
1st Place (with 32.6% of the votes): BMW ALPINA D5 S
Technical Data:
Cylinders: 6 in line, 285 kW (388 hp), 800 Nm
0-100 km/h: 4.4 s (Saloon), 4.6 s (Touring)
Vmax: 286 km/h (Saloon), 283 km/h (Touring)
2nd Place (with 31.3% of the votes): BMW M550d xDrive
Technical Data:
Cylinders: 6 in line, 294 kW (400 hp), 760 Nm
0-100 km/h: 4.4 s (Saloon), 4.6 s (Touring)
Vmax: 250 km/h
3rd Place (with 13.9% of the votes): Audi S6 TDI
Technical Data:
Cylinders: V6, 257 kW (349 hp), 700 Nm
0-100 km/h: 5.0 s (Saloon), 5.1 (Avant)
Vmax: 250 km/h
kasko peale ei kulu sentigi kõigi 6 sõiduki peale.
Kui auto on nii odav, et võid selle kaotust endale lubada, siis way to go. Eks kasko olegi mõeldud rohkem keskklassile, kummagis otsas on enamasti piisavalt vahendeid, et tagajärgi taluda.
Isiklikult ostsin ma turvalisust, mitte staatust. 450€/kuu liising + kindlustused ei ole liiga hull, eriti kui arvestada, et ca pool sellest jääb alles, kui peaks olema soov liisinguperioodi lõpus auto maha müüa.
-e- Lisaks turvalisusele vaatasin muidugi ka mugavust ja enda vajadustele sobivust, staatust ei hinnanud autot ostes.
viimati muutis sakinaga 15.12.2019 20:04:47, muudetud 1 kord
laurxi suguste pärast ongi eesti keskmine sõidukivanus nii vana. Hoiame 6 ronti selle asemel, et 1 korralikku ja uut omada _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
ee.
nende vanade sõidukite jaoks kuluvad materjalid võeti maa seest välja ammu aega tagasi. oman roikaid palju tahan, sa vaata , et sa oma iizingu makstud saad. kui tuleb lõpuks mingi selline taustsüsteem, kus majanduslikult mõttekas pole neid pidada, lähevad tooraineks. koostööpartner rääkis sellest, kuidas talle mingi naaber oli näkku klähvinud, et tema auto(d) on maja ees kõige vanemad, kas tal häbi ei ole.
Vanad sõidukid lähevad uuest ringlusesse tooraineks, mitte maa sisse tagasi, et neid sealt uuesti peaks välja võtma. Auto võiks olla täpselt nii uus ja hea, et ta sind teeniks, mitte sina teda, roigas seda ei tee, pidevalt on vaja sekkuda. Mis staatusesse puutub, siis tõenäolisemalt käib kõige suurem staatuseostmine ikkagi pruugitud 10+ preemiumite segmendis.
Tooraine osas on laurxil kindlasti õigus, vana auto on loodusele säästlikum. Kavatsen ka ise praeguse autoga sõita senikaua, kuni ta tõesti moraalselt vananeb, mitte ei vaheta 3a pärast uue ja läikivama vastu. Auto vahetamisel peab olema mingi praktiline mõõde (va hobiautod muidugi).
Markos, blaaa. ringlusesse lähevad nad sul millegi muuna kui autodena uuesti, sest need teisekäe materjalid suures osas ei taha mingitele standarditele vastata kriitilistes kohtades. + see, et vanade roigaste sees ei kasutata ekraanides mingeid x koguseid üliharuldasi muldmetalle jms. kõike on vähem.
tsitaat:
kuni ta tõesti moraalselt vananeb
tähendab sinu keeles mida? telefon ei paaritu enam automakiga ära kuna auto on liiga vana? mul on gäläksis kassetiga makk ja roidmi. paarituvad küll. lambid on pirniga, rida, külgvahet, pikivahet peab ise hoidma, püsikiiruse hoidja taastamiseks on vajalik vaid kang aga seda ma eiviitsi otsida. või noh, ma tegelikult tean, kus on üks samasugune roim, millel püsikakang küljes on.
mõlemal fordil on säästumehed kangi minema visanud ja pannud asemele plastiku, milles püsikakangi auku pole.
meie aladel on vaja sõiduki säilimiseks teha kolme asja:
algusest peale preventatiivset korrosjooonitõrjet ja regulaarselt pesta.
hooldada pigem lühikese kui pika intervalliga.
kuna me siiski oleme vaesed, tuleb pigem soetada mõni tagasihoidlikuma varustusega mudel, et hiljem tulesid ja vilesid vahetada jaksaks mitte ei peaks kolmetäheliste lühendite OFFFF ga tegelema. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
tähendab sinu keeles mida? telefon ei paaritu enam automakiga ära kuna auto on liiga vana? mul on gäläksis kassetiga makk ja roidmi. paarituvad küll. lambid on pirniga, rida, külgvahet, pikivahet peab ise hoidma, püsikiiruse hoidja taastamiseks on vajalik vaid kang aga seda ma eiviitsi otsida. või noh, ma tegelikult tean, kus on üks samasugune roim, millel püsikakang küljes on.
Sõbrake, võta rahulikumalt.
Viimati vahetasin auto välja, sest eelmine ei olnud enam usaldusväärne (elektrooniline käsipidur ei tulnud ühel heal hommikul enam maha) ja remondiarved kippusid kasvama. Minu jaoks on auto transpordivahend, mitte asi mida remontida. Kui sellist tahan, siis ostan hobiauto.
Telefoni ja automakiga ei olnud seal miskit pistmist.
Lisaks on autode turvalisus aastatega märkimisväärse arengu teinud, ka see on minu jaoks oluline. Mingil määral kindlasti ka mugavus (s.h. erinevad lisad nagu telefoni BT-ga ühendamine või ventileeritavad istmed), tõesti.
Tahaks näha kas uus teema tuleb normaalsem, või on jälle nii et aasta vana ford tuleb kaalule viia, kuna (väidetavalt) on täiega läbiroostetanud.
Oot misasja, mul saab kevadel kolmas aasta täis fordil .. kas ma olen miskit maha maganud või käivad haldjad öösiti roostet salaja ära viimas auto küljest?
Tahaks näha kas uus teema tuleb normaalsem, või on jälle nii et aasta vana ford tuleb kaalule viia, kuna (väidetavalt) on täiega läbiroostetanud.
Oot misasja, mul saab kevadel kolmas aasta täis fordil .. kas ma olen miskit maha maganud või käivad haldjad öösiti roostet salaja ära viimas auto küljest?
Silmapete, vii ruttu kaalule!
Mul on škoda, see tuleks ka kohe kaalule viia. Mis siis et viie aastaga pole ühtki roostetäppi tulnud.
viimati muutis SSD 15.12.2019 22:15:42, muudetud 1 kord
Silmapete, vii ruttu kaalule!
Pole mõtet ju viia, kõik on nii roostes, et ei kaalu midagi enam. Ostan parem ankru, et ära ei lendaks kui kaaluta olekusse jõuab
Betamax, lasnamäge meenutab see sama tagumine mõisavahe ots ja jaama lõpp. kaunase on pigem mustamägi - viiekordsed. okei, kaunase 79/80/81/82 on ka selline tihedam. 79 ees on juurde tehtud suur parkla. siinkandis pole viimasel ajal klaasipuru maas silma hakanud. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
On, palju parem. Vargused sisuliselt puuduvad. Keldris on rattad kõik lukustamata, ja ei ole ükski sealt kadunud.
Lisaks on hea kodust kuhu iganes startida. Või Tallinnast tulijad ei pea mu kodu kuskil Tartupeal otsima. Jõuad Tartu, siis oledki kohal!
blaaa. ringlusesse lähevad nad sul millegi muuna kui autodena uuesti, sest need teisekäe materjalid suures osas ei taha mingitele standarditele vastata kriitilistes kohtades. + see, et vanade roigaste sees ei kasutata ekraanides mingeid x koguseid üliharuldasi muldmetalle jms. kõike on vähem.
Varsti on roigastel ka ekraanid, st tegelt juba ongi, aeg ei peatu.
Sellistel hetkedel mõtled, et küll on hea metsa sees elada. Pole vaja karta, et mingi joogine vend sul öösel klaasid sodiks peksab või laurxi kuus ronti su parkimiskohad ära võtavad
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.