Mb ei lagune, seal lihtsalt eelmiste remondimeeste saamatu töö.
miks eelmised remondimehed üldse remontima pidid, kui ei lagune
Kes remontimisest midagi rääkis? Premiumid vajavad ainult hooldust. Vahel sillakaigaste hooldust, vahel elektroonika hooldust, vahel mootori hooldust jne.
ahahh, jasna _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Aastake pole lugenud aga teemad ja näod on ikka samad
Et poleks sisutühi postitus, siis küsiks, et millal viimati mõni põnev küsitlus oli? _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
minu autot küll pole _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Ainut Supra endine, kuid sellegi andmed on pisut muutunud
Hilux asendus vähe tõsisema kolliga ning Outback asendus Legacy vastu. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Infoauto, Hõbenoole ja korraliku auto teema jätkuks.. milleks üldse näppida käigukasti õli, kui auto on KORRALIK ja siis käinud ,,mujal,, õlivahetuses, siis miks peaks uuesti Iasse minnes hooldus jälle kastiõli kontrollima? Järelikult midagi ei toiminud vm..
Ei kaitse IAd, sest kuulnud kümneid ja kümneid kogemusi ,,heast,, teenindusest ja hindadest
liiklusõnnetus ja kraavisõit katsel on kaks eri asja. võistluseks kinnisel teel tehtud paugud liikluskahju alla ei klassifitseeru.
tänavalegaalsed nad tegelikult peavad olema, sest katsetevahel ju peab avalikus liikluses sõitma. küll jah, erilubadega (vastav litsents juhil ja autol) ja ainult selleks. niisama staapi pelmeenide järele sellega ei lähe.
liiklusõnnetus ja kraavisõit katsel on kaks eri asja. võistluseks kinnisel teel tehtud paugud liikluskahju alla ei klassifitseeru.
tänavalegaalsed nad tegelikult peavad olema, sest katsetevahel ju peab avalikus liikluses sõitma. küll jah, erilubadega (vastav litsents juhil ja autol) ja ainult selleks. niisama staapi pelmeenide järele sellega ei lähe.
Kui jääb teepeale võid vabalt minna. Garaazist trenni ja võistlusele sõit on lubatud.
viimati muutis Oliverk 13.12.2019 09:50:16, muudetud 1 kord
High-Q, tänavalegaalse all ma pidasingi silmas maxximasse õlle järgi sõitmist. ülesõidul liiklusõnnetusse sattumine on vist ka üliväikese tõenäosusega.
High-Q, tänavalegaalse all ma pidasingi silmas maxximasse õlle järgi sõitmist. ülesõidul liiklusõnnetusse sattumine on vist ka üliväikese tõenäosusega.
auto määratud töösõitudeks, ma arvan, et seda on näha, kui maxximasse õlle järgi minnakse
Aku suutis lõhki külmuda nende esimeste miinuskraadidega. Ju siis pidi jube varasemalt miskit pekkis olema, hommikul käivitus kenasti aga eile õhtul enam töölt minema ei saanud ning päris kena kogus akuhaped oli välja lekkinud. Detsember on kõige parem aeg ootamatuteks kulutusteks.
Tgelikult olin elektrisüsteemi kalamist varem juba märganud ning GSM kontrollmooduli logisi vaadates on näha, et paar nädalat tagasi lõppes 196 päeva uptime ning see suri mitu korda päevas. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Aku suutis lõhki külmuda nende esimeste miinuskraadidega. Ju siis pidi jube varasemalt miskit pekkis olema, hommikul käivitus kenasti aga eile õhtul enam töölt minema ei saanud ning päris kena kogus akuhaped oli välja lekkinud. Detsember on kõige parem aeg ootamatuteks kulutusteks.
Tgelikult olin elektrisüsteemi kalamist varem juba märganud ning GSM kontrollmooduli logisi vaadates on näha, et paar nädalat tagasi lõppes 196 päeva uptime ning see suri mitu korda päevas.
Tgelikult olin elektrisüsteemi kalamist varem juba märganud ning GSM kontrollmooduli logisi vaadates on näha, et paar nädalat tagasi lõppes 196 päeva uptime ning see suri mitu korda päevas.
Tahanteada tuleb ja õpetab uue aku su autole selgeks _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Vanust ei oska täpselt öelda, oli paigaldatud autole kui selle kasutatult ostsin. Vaatasin just autoga kaasa tulnud hooldusdokumendid üle ja seal on aku vahetus viimati märgitud 10.2012 ja Deta Power DB704, kuigi kapoti all oli Exide EA770 mis ka nüüd asemele tõsteti. Ehk aku mis lõhki külmus on millalgi viimase 7 aasta jooksulk sinna dokumenteerimata vahele torgatud (mitte, et see eraldi dokumenteerimist vajaks, suht väike asi, aga oleks siiski hea teada). _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
viimati muutis antikondor 13.12.2019 17:09:25, muudetud 1 kord
Vanust ei oska täpselt öelda, oli paigaldatud autole kui selle kasutatult ostsin. Vaatasin just autoga kaasa tulnud hooldusdokumendid üle ja seal on aku vahetus viimati märgitud 10.2012 ja Deta Power DB704, kuigi kapoti all oli Excide EA770 mis ka nüüd asemele tõsteti. Ehk aku mis lõhki külmus on millalgi viimase 7 aasta jooksulk sinna dokumenteerimata vahele torgatud (mitte, et see eraldi dokumenteerimist vajaks, suht väike asi, aga oleks siiski hea teada).
küsin selle pärast, et endal vahetasin aasta tagasi aku ära. samuti excide, mudelit peast ei tea öelda, aga miski 90 raha oli. suht keskmine variant, mis ta pakkus. odav tundus kuidagi liiga odav ja seda ei tahtnud.
eelmine aku oli omadega kutupiilu, jahedamate ilmadega oli käivitus ikka väga vaevaline kohati. too oli üldse sünnist saati peal olnud ehk siis pea 8 aastat.
Mul neid Autostari akusid vedeleb klientide omasid ikka hulgim. Üle 2 aasta pole ükski oma tööd teinud. Täielik saast.
Excide kah viimasel ajal kuidagi üllatavalt halb olnud, 2-3 aastat ja küpse. Oli aegu, kui nad oli paremad.
Mul neid Autostari akusid vedeleb klientide omasid ikka hulgim. Üle 2 aasta pole ükski oma tööd teinud. Täielik saast.
Excide kah viimasel ajal kuidagi üllatavalt halb olnud, 2-3 aastat ja küpse. Oli aegu, kui nad oli paremad.
akude puhul "saad nii palju kui maksad" mingil määral kehtib? 45eurine kestab 2-3 aastat... 90eurine 4-6 aastat?
akude puhul "saad nii palju kui maksad" mingil määral kehtib? 45eurine kestab 2-3 aastat... 90eurine 4-6 aastat?
See kehtib mingil määral iga asja puhul ju. Akude vastupidavuse juures loeb ju kõige rohkem ikkagi see, kuidas akut kasutatakse. Mõni laseb aasta-kahega aku peeneks, teisel kestab see sama vb 6...7 aastat.
On vahe, kas selle 30km tiirutad linnas stop start liikluses, või 30km maanteel.
see on selline ei liha, ei kala trass. hommikul sisuliselt saab ühe hooga, õhtul muidugi juba teine teema. aga noh, tunde järgi ütleks, et peab ikka vahest pikema maanteeringi tegema. kas nüüd just iga kuu, seda ma ei usu.
no üks see sama 15km ots võtab aega kuskil 20-25 minutit pluss-miinus. selle järgi võttes keskmine kiirus ikkagi üsna madal.
sõltub.
mingi eclasse peale ma seda akut ei paneks. liiga palju tarbimist. samas töötas combo peal kaks aastat exide, mille vend oma auto pealt maha tõstis, sest -25 ga soomes enam käima ei saanud.ma sain sellega kaks aastat veel sõita. on teatud korrelatsioon asjade ja nende hoolduse vahel: sa ei saa kallist asja odavalt hooldada, sest see pole odav asi mida sa hooldad ja tema hooldamiseks vajalikud tükid peavad olema veidi teise kvaliteedi ja sellest tulenevalt ka hinnasildiga. kui sa oled omale mingi eclasse või ekvivalendi soetanud, pead olema valmis selleks, et sinna peale ei lähe mitte 45 eurone aku vaid ütleme 200 ne, le specjell sellistele " kallistele asjadele" ette nähtud aku. ütleme, et bosch. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
sõltub.
mingi eclasse peale ma seda akut ei paneks. liiga palju tarbimist. samas töötas combo peal kaks aastat exide, mille vend oma auto pealt maha tõstis, sest -25 ga soomes enam käima ei saanud.ma sain sellega kaks aastat veel sõita. on teatud korrelatsioon asjade ja nende hoolduse vahel: sa ei saa kallist asja odavalt hooldada, sest see pole odav asi mida sa hooldad ja tema hooldamiseks vajalikud tükid peavad olema veidi teise kvaliteedi ja sellest tulenevalt ka hinnasildiga. kui sa oled omale mingi eclasse või ekvivalendi soetanud, pead olema valmis selleks, et sinna peale ei lähe mitte 45 eurone aku vaid ütleme 200 ne, le specjell sellistele " kallistele asjadele" ette nähtud aku. ütleme, et bosch.
No jah, ma puutun suuresti ikkagi ainult premiumitega kokku. Võibolla mingi odava bensiinikäsna peal see Autostari aku isegi toimib.
Premium+diisel+webasto valule igatahes vastu ei pea need Autostarid. Samamoodi igasugused muud odavad ikaldused.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.