Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kr6ll
HV Guru

|
14.06.2004 12:32:10
|
|
|
eix666, kle, ehk ma siiski peaks surumise peale panema, siis on täpselt sama seis, või mis
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
14.06.2004 12:35:28
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
eix666, kle, ehk ma siiski peaks surumise peale panema, siis on täpselt sama seis, või mis  |
pole vaja ma arvan, kuna see surumine tundub suht rändom olema...parem vaadata kaitse vs rünnak jms mis muudetud on...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
15.06.2004 09:31:21
|
|
|
muideks, tomattricki regamine tehti jälle lahti, niiet kui huvi on, siis vutt-vutt käbedalt sinna, enne kui kui kohad jälle täis saavad....
http://www.tomattrick.org on brauseripõhine abimees, sarnane HAM'ile või buddyle, aga ei vaja millegi download'i ja täiesti tasuta, minumeelest päris hea asi
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
15.06.2004 13:14:21
|
|
|
Nojah, kuula veel eix666 -te
Hakkasin oma statat siis modima, ei teadnudki et saab yle 4 milli miinust teha. Ok, panin siis kraanad tööle, tuleb esialgu 19000 kohta.
Aga jah, nüüd siis 8,7 milli miinust ja nüüd ma siin värisen et mis siis saab kui ma seda meest maha ei myy kes mul 3 milliga myygis on ...
Tuleb uus nädal, kulud 2 milli ja sissetulekut pole ja naksti - yle 10 milli miinust ja kaarnad lendavad kohale ja hakkavad mu klubi piirama
Aga ehk ma mõtlen siiski midagi välja 8)
Igastahes eix666 saab noomituse kui mulle mõni hoiatuskiri peaks saabuma
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
GOD
HV kasutaja
|
15.06.2004 13:27:34
|
|
|
kr6ll, sul suht pekkis seis jah. tund aega on veel deadline-ni aega ja ma pole sugugi kindel et keegi tahab teda 3 milliga osta . Siis pead GM-e hakkama moosima ja rääkima et sa suudad välja tulla kahjumist.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
15.06.2004 13:28:02
|
|
|
ahem...mäletatavasti ma ütlesin, et üle -8 ei tasu minna (kuna siis kipub tõesti riskantseks)...ja et kindlasti tuleb vaadata, et statka saaks valmis enne kodumängu (et siis kohe hakkaks raha tagasi tulema)...ehk siis tuleb kõik arvutused ikka enda järgi vaadata....
seda et päris 2m miinust tuleb ühe nädalaga ei tahaks nagu uskuda...sponssorrahad ka olemas ju (vähemalt mul hetkel ilma mänguta kuskil -800k kokkuvõttes)...mina näiteks enda statka ehitamise juures hoolega arvutasin, et ilma sissetulekuta enne esimest kodumängu üle -10 ei läheks...
aga loodame et sellest midagi hullu ei tule...sul ju see noor ründaja kah veel keda kohe-kohe müüki saaks panna....ja isegi kui üle -10m läheb, siis on ju veel mingi arv log-in'e et asja parandada....
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
15.06.2004 13:34:11
|
|
|
Proovin jah välja rabeleda 8)
Aga syydistan ma räbalas seisus ikkagi eix666 -te, kahtlustan et haub salaplaani mu klubi yle võtta 8)
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
15.06.2004 13:37:23
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
Proovin jah välja rabeleda 8)
Aga syydistan ma räbalas seisus ikkagi eix666 -te, kahtlustan et haub salaplaani mu klubi yle võtta 8) |
/me alustas tõesti kampaaniat oma konkurentide halastamatuks väljajuurimiseks....esimene ohver on seega olemas.... 8)
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
15.06.2004 14:54:51
|
|
|
TEADAANNE
Täna keskpäeval avastas FC kr6ll raamatupidaja, et klubi majanduslik seis on pehmeltöeldes räbal. Klubi pankur, kes viibis parasjagu NY konverentsil, saabus klubi reaktiivlennukiga otsemaid tuld kustutama ja syydlast välja selgutama. Pankur Hr. All Many avastas kärmelt syydlase. Peale edukat haarangut, kuhu olid kaasatud 20 klubi turvameest, selgitati välja ka kurjategija isik - syydlaseks osutus kodanik P. Kaabakas, kes töötas alates eelmisest kolmapäevast katseajaga klubis FC kr6ll raamatupidamisosakonna paberihundi operaatorina. Peal ristkysitlust ja sõrmeväänamisi avastati imepeenike niidiots, mis viis välja FC vutijahimehed klubihooneni, ning niidirull ise asus kellegi eix666 kontorilaua all ...
Käesolevaks hetkeks on olukord stabiliseerunud, kriisikomitee juhiks on asunud klubi peamanager, kes teatab: Kallid klubi fännid. Vaatamata vaenulike jõudude kavatsusest meie silmapaistva potentsiaaliga meeskond kaaperdada ei läinud see neil korda. Klubil on juba väljatöötatud plaan kriisist väljumiseks, on oodata mitmeid myyke kuid myyk ei puuduta klubi tähtmangijaid, piirdume juba myyginimekirjas olevate mängijatega. On alustatud juba läbirääkimisi ja tehingud peaks toimuma juba sellel nädalal.
FC kr6ll juhtkond.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
vex
Kreisi kasutaja
|
15.06.2004 15:24:16
|
|
|
kas seda kana kitkute te terve elu????
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
15.06.2004 15:33:15
|
|
|
FC kr6lli teatele majandusraskuste kohta ilmus ühes juhtivas päevalehes järgmine kommentaar:
FC vutijahimehed keelduvad kommenteerimast kuulujutte võimaliku osaluse üle FC kr6lli majandusraskustes. Pealtnägijad on aga näinud FC vutijahimehed juhatuse esimeest mainekas advokaadifirmas, vanem-osanikega koosolekut pidamas. Vaatamata osaliste mitte erilisele koostöövalmidusele viitab kõik sellele, et valmistatakse ette kohtumenetlust laimu avaldamise ja moraalse kahju tekitamise eest. Kahjutasud selliste juhtumite puhul ulatuvad tavaliselt miljonitesse, seega arvestades FC kr6ll'i likviidsusprobleeme soovitavad kõik juhtivad majandusteadlased otsida kohtuvälist lahendit.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
15.06.2004 15:41:26
|
|
|
vex kirjutas: |
kas seda kana kitkute te terve elu????  |
Plaanid rajada eesti suurim padjavabrik on juba käigus, valminud on ka koostööplaanid AS Tallegg'iga kes varustab meid kanadega, keda kitkuda. Antud projekt paistab ääretult viljakas kõikide osapoolte jaoks, ning juba on mitmed nii kodumaised kui üllatuslikult ka välis-investorid huvitatud osalusest.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
15.06.2004 16:17:24
|
|
|
Äriöö onlinest võib lugeda FC kr6ll manageri eksklusiivintervjuud Eesti juhtivas päevalehes avaldatud artikli kohta:
Reporter:
Mida kostate kuulujuttude kohta nagu oleks FC vutijahimehed esimees advokaadibyroos yleolevalt laianud ja Teie klubile hagi koostanud ?
Manager:
Ei noh, tore lugu küll. Mingi kaheksanda järgu klubi esimees käis advokaadibyroos ? So what ? Minupärast käigu või Toompeal, mul jummalast savi, ja yldsegi pole mul aega, niigi uus hooaeg ees ja tõesti ei viitsi igasugust pläma kommenteerida !
R:
Siiski on teie lausest võimalik välja lugeda kerget ärritust, mis wärk on ?
M:
Nojah ... ... mõned probleemid on tõesti klubil aga kinnitan et tuleme sellest edukalt välja ja klubi investorid võivad rahulikult öösel magada. Mis puudutab seda ehituslepingut siis kinnitan: klubi advokaadid tegeleved sellega ja ma usun et suudame kohtus saavutada õiglase kohtuotsuse, meil on ju lõppude lõpuks õigusriik !? Või ei ole ! ?
R:
Ahhaaa, MIS LEPING ? Selgitage lugejatele natuke seda lepinguasja ...
M:
eee .... krt, no mida te pinnite mind, te ei näe et mul on kiire või ?
R:
Kas te tahate saada valitud aasta pressivaenlaseks ? Ma soovitaks teil siiski kysimusele vastata, muidu võib juhtuda et teie klubi ei saa enam pidevalt lehtede esikaantel lebotada ...
M:
Ok, ok, ok, ei maksa kohe erutuda, ma oleks nagunii vastanud ...
Asi oli selles et FC vutijahimehed manager vahendas meie klubile soodsat ehitusdiili. Ise veel keksis et nemad ikka ehitavad kui hooajavahetus on ja see pidavat väga soodne olema. On AHV rsk, tegelt selgus et lepingut oli ymber moditud, asja korraldas P. Kaabakas. Kuna meie klubi pankur oli välislähetuses siis lipsas moditud leping minu lauale ja ma kirjutasin alla ...
No ja lõpuks tuli välja et kokkulepitud summa ja tähtajad olid kõvasti moditud ...lisaks sellele oli ehitusfirma otseselt seotud vutijahimehed manageriga.
Meie sularahavarud ei pidanud survele vastu, lepingut oli vaja täita, alles hiljem avastati et eelarvet yletati suure ulatuses ja asi tuli päevavalgele enne krahhi. Vot nii, sitt lugu igastahes aga kinnitan et tuleme sellest jamast valge särgiga välja.
R:
Tänan teid lugejate nimel. Sellest tuleb pommlugu
M:
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
pelmeen
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Valts]
HV kasutaja
![[Valts] [Valts]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/b1dfd1433884b83458be647c5ecf20c2.jpg)
|
15.06.2004 23:45:03
|
|
|
jah võid, aga ma kardan, et selle formatsiooniga on mängu ajal segadus suuretõenäoline
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
pelmeen
HV kasutaja
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
16.06.2004 11:42:45
|
|
|
eix666, vaju siis pärast jutukasse , siis hea otseylekannet jälgida ja muljeid vahetada 8)
edit:
Teatan siis huvilistele et mäng jäi viiki 1:1
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
19.06.2004 19:22:21
|
|
|
No nii ...
Algamas on uus, ja ehk ka parem, hooaeg ...
Mis on teie plaanid/ootused uuelt hooajalt aga eriti karikas - kaugele plaanite jõuda ?
Ise siis keskendun see hooaeg karikale, liigas ma võtan eesmärgiks 6 -da koha, kuigi, see saab raske olema
Karikas proovin siis minimaalselt 1 ringi kauem vastu pidada võrreldes eelmise hooajaga - ka see saab raske olema, kuna 6 ring on vastas juba III liiga ja et neid III meeskondi võita peab paras ports õnne olema ...
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
rauuul1
HV vaatleja

|
19.06.2004 19:38:55
|
|
|
Mina üritan. loodan enda meeskonnaga liigas tulla 3-andaks, eks näeb mis tuleb
ja ega see ka ei saa lihtne olema...Karika peale eriti välja ei ole, sest seal pole
mul mingitki lootust
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
gamer
HV veteran

|
19.06.2004 19:49:31
|
|
|
rauuul1, mis su kasutaja ja meeskond on ning mitmendas liigas pallid?
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
rauuul1
HV vaatleja

|
19.06.2004 19:57:42
|
|
|
kasutaja: rauuul1
pass:
Meeskond: Fc TupsuNupsud
Liiga: 6
Meeskond on päris uus, nii et päris koba olen
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
19.06.2004 20:11:08
|
|
|
ise plaanin oma liigas teise koha võtta....ja kui liiga favoriidiga kohtumise hetkeks karikast välja olen kukkunud, siis ka talle mots'iga peavalu valmistada (kui selleks ajaks veel karikas olen läheb kogu aur selle peale)....esimest kohta taga ei aja, kuna IV liigaks niikuinii valmis ei ole ja ega sellest enda liiga favoriidist tõenäoliselt jagu ka ei saa...
karikas...well...esimest korda üleüldse karikasse saan, niiet ei oska pakkuda kaua seal püsib...aga karta on, et ega üle 3-4 ringi küll mingi valemiga ei jõua....
kusjuures seekord tuli noortetõmbest esimene vant, keda kohe golffama ei suunatud...rahuldav 19a ründaja...ei midagi erilist, aga mingi kopika ehk ikka saab...
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Valts]
HV kasutaja
![[Valts] [Valts]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/b1dfd1433884b83458be647c5ecf20c2.jpg)
|
19.06.2004 23:46:28
|
|
|
endal eesmärgiks liiga ükskord ära võita, tegelt kõik oleneb esimesest liigamängust, kui selle kaotan, siis panen kogu auru karikale
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
marekku
HV vaatleja
|
20.06.2004 00:22:06
|
|
|
Minu eesmärk on üks ja ainus: saada esimest karikamängust ja liigamängust võit. Seejärel panen kogu meeskonna müüki ,
kuna pole aega enam Hätiga tükk aega tegeleda Klubi juhtkond otsustas, et Suurmüük toimub siis peale esimest liigamängu. Ärge Te jumala eest seda maha magage
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
jax
HV kasutaja

|
20.06.2004 00:32:38
|
|
|
Minu eesmärk on pea püsti III kenasti IV tagasi langeda. Paistab, et mitte mingi valemiga ma ei saa III hakkama enda junnidega . See räägib juba minu vastu, et teised hätti pea aasta minust rohkem mänginud.
_________________ "võimas aur"
O: Vene automudeleid mõõdus 1:43
Tel: 56623268 |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
53 |
|