|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millist panka eelistad? |
| Swedbank |
|
32% |
[ 22 ] |
| SEB Pank |
|
20% |
[ 14 ] |
| LHV |
|
34% |
[ 23 ] |
| Luminor |
|
1% |
[ 1 ] |
| Coop |
|
4% |
[ 3 ] |
| Holm Bank |
|
0% |
[ 0 ] |
| Bigbank |
|
0% |
[ 0 ] |
| Inbank |
|
0% |
[ 0 ] |
| Mõni muu pank |
|
5% |
[ 4 ] |
|
| hääli kokku : 67 |
|
| autor |
|
Dogbert
HV Guru

|
02.12.2019 13:32:44
|
|
|
Mkay, ma viskasin SEB äpi telefonist välja, kui leidsin tema ainsaks funktsiooniks olevat võimaluse kontaktidele raha saata
Nüüd siis tundub esimene kasutatav ja kasulik funktsioon lisatud olevat. Paigaldasin äpi, digitaliseerisin pangakaardi. Makset pole veel katsetada saanud.
Seadistusest leidsin, et on võimalik lülitada sisse kas:
- Telefon teeb alati makse, kui puudutab makseterminali
- Soovin alati avada SEB rakenduse enne makseterminali puudutamist
Ma saan nagu aru, et teine valik on vaikimisi viipemaksete keelamine, st et NFC makse aktiveerimiseks tuleb eelnevalt äpp avada? See siis peaks võimaldama ka alla 25€ maksete keelamist autoriseerimiseta?
Esimesel valikul siis tehakse alla 25€ maksed autoriseerimiseta iga kord, kui terminali puudutad ja ainult suuremate summade puhul küsitakse autoriseerimist, nagu artiklis mainitud?
On juba proovinud keegi neid kaht valikut?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
02.12.2019 15:09:25
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
Mkay, ma viskasin SEB äpi telefonist välja, kui leidsin tema ainsaks funktsiooniks olevat võimaluse kontaktidele raha saata |
täpselt, ma millalgi suvel vist vaatasin, kas on äpis ka midagi uut ja reaalselt kasulikku aga ei.. lendas telefonist välja uuesti
Kui on vaja pangas käia, siis vanamoodsalt
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rocky-b
Kreisi kasutaja

|
02.12.2019 17:09:48
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| Mul on kolm põhjust, miks see äpp on telefonis: saan oma kontode vahel kiiresti raha liigutada, telefonis on äpi kaudu ülekannet mugavam teha kui mobiilibrauseri kaudu ja kõigele lisaks saan pangakaartide limiite käigupealt kergesti muuta. Kui määratud maksed kah sinna äppi saaks, siis oleks super. |
+1
Aga eks inimestele ikka meeldib vinguda ja nutta, et too on pazk ja teine haiseb.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
02.12.2019 17:18:22
|
|
|
rocky-b, asi ei pea ilmtingimata p**k olema, mõnda asja pole lihtsalt vaja.
Mina ka neid äppe väga ei kasuta ja seda põhjusel, et arvutis on mugavam ja üliharva on mingi ülekande vms-ga nii kiire, et ei kannata oodata kuni arvuti taha jõuan. Mõnel teisel on jälle teistsugune elustiil ja võibolla pole üldse kodus arvutit, nende jaoks on need äpid suht kasulikud.
Aga kui natuke vinguda, siis swedi äpis saab panna teavituse kui kontol mingi liikumine toimub. Suht kasulik, kuna saab arvelduskontol toimuval silma peal hoida. Aga vot see ei meeldi, et ei saa seadistada mis kontode kohta need teavitused tulevad ehk p***ndab nende kontode kohta ka, mille kohta ma ei taha teavitust.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
02.12.2019 17:18:46
|
|
|
| rocky-b kirjutas: |
| Mul on kolm põhjust, miks see äpp on telefonis: saan oma kontode vahel kiiresti raha liigutada, telefonis on äpi kaudu ülekannet mugavam teha kui mobiilibrauseri kaudu ja kõigele lisaks saan pangakaartide limiite käigupealt kergesti muuta. Kui määratud maksed kah sinna äppi saaks, siis oleks super. |
+1
Aga eks inimestele ikka meeldib vinguda ja nutta, et too on pazk ja teine haiseb. |
Kas siis vastupidist käitumist võiks nimetada orjalikuks "tagasihoidlikkuseks"? Et kannatame ära?
Spoiler 
Saatsin neile näiteks soovituse, et kui äpiga maksta, siis võiks kontrollida kas telefon oli avatud sõrmejäljega või mingil muul moel.
Miks?
Sest kui ma avasin telefoni sõrmejäljega selleks, et poes maksta ning avamisest on möödas näiteks mingi 10 sekundit vms, siis ei ole vaja enam uuesti küsida isiku tuvastamist sõrmejäljega (vahel maksmisel küsitakse, lisanduv turvalisus).
Ei ole vaja küsida sellepärast, et telefoni ekraani juba avasin sõrmejäljega ning möödas on väga lühike aeg (10 sekki näiteks).
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
02.12.2019 17:28:51
|
|
|
| Ma ei saa aru miks te nutikad maksjad ei kasuta turvalist ja kiiret Apple Pay lahendust?!
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
02.12.2019 17:35:30
|
|
|
| raxz, mul on Android. Ei taha ka katkist õuna. Maitse asi muidugi ehk ei tee ka sinu valikut maha.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
02.12.2019 17:37:59
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
| raxz, mul on Android. Ei taha ka katkist õuna. Maitse asi muidugi ehk ei tee ka sinu valikut maha. |
Sellega kahjuks käivad kaasas jah igasugused vigased makselahendused. Aga ju siis meeldib jebida...
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
02.12.2019 17:41:57
|
|
|
| ot: |
Andoid on nagu ise kodus söögitegemine. Osadel tuleb see paremini välja kui teistel. iOS on nagu restoranitoit - sööd seda mida peakokk parasjagu arvab pakkuda. Toidu koostis on ka tihtilugu teadmata.  |
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
02.12.2019 17:42:33
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
Andoid on nagu ise kodus söögitegemine. Osadel tuleb see paremini välja kui teistel. iOS on nagu restoranitoit - sööd seda mida peakokk parasjagu arvab pakkuda. Toidu koostis on ka tihtilugu teadmata.  |
|
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
02.12.2019 20:27:53
|
|
|
| raxz kirjutas: |
| Ma ei saa aru miks te nutikad maksjad ei kasuta turvalist ja kiiret Apple Pay lahendust?! |
Sest vaene ja Androidi peal? Pean mTaskut ja derivaate kasutama. Poes varjan iseteeninduses käega telefoni, et piinlik poleks. 3 aastat vana telefon juba. |
Selveris kasutan ka mTaskut. Klubis maksan Apple Payga, ei ole vaja liigselt kaarte kaasas vedada.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.12.2019 21:36:20
|
|
|
| Ma ei saa aru miks te nutikad maksjad ei kasuta turvalist ja kiiret Apple Pay lahendust?! |
Sest vaene ja Androidi peal? Pean mTaskut ja derivaate kasutama. Poes varjan iseteeninduses käega telefoni, et piinlik poleks. 3 aastat vana telefon juba. |
Selveris kasutan ka mTaskut. Klubis maksan Apple Payga, ei ole vaja liigselt kaarte kaasas vedada. |
Olgu.
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
02.12.2019 21:41:32
|
|
|
rocky-b, asi ei pea ilmtingimata p**k olema, mõnda asja pole lihtsalt vaja.
Mina ka neid äppe väga ei kasuta ja seda põhjusel, et arvutis on mugavam ja üliharva on mingi ülekande vms-ga nii kiire, et ei kannata oodata kuni arvuti taha jõuan. Mõnel teisel on jälle teistsugune elustiil ja võibolla pole üldse kodus arvutit, nende jaoks on need äpid suht kasulikud.
Aga kui natuke vinguda, siis swedi äpis saab panna teavituse kui kontol mingi liikumine toimub. Suht kasulik, kuna saab arvelduskontol toimuval silma peal hoida. Aga vot see ei meeldi, et ei saa seadistada mis kontode kohta need teavitused tulevad ehk p***ndab nende kontode kohta ka, mille kohta ma ei taha teavitust. |
Ma Swedi rakenduse kasutajana juba aasta-paar vaid telefonis maksangi. Mugavam kui arvutis.
Pole sel Swedi rakendusel häda miskit. Pole ka vajadust eraldi kaardi ja konto jaoks.
| bladerunner kirjutas: |
|
Ei nõustu, sest sel restoranitoidul on maitseained lisamata. Hetkel on Google vs Apple samalaadsete rakenduste seis Google poole kaldu. Vähemalt oma vajadusi arvestades. Möönan, et ilma nende vajadusteta on iPad täitsa kena tahvel keskmisele inimesele.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
viimati muutis Märt. 02.12.2019 21:55:20, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
03.12.2019 11:08:20
|
|
|
Selveris kasutan ka mTaskut. Klubis maksan Apple Payga, ei ole vaja liigselt kaarte kaasas vedada. |
Kas Apple Pay X+ telefonidega on ka meil NFC'ga kasutatav ?
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
03.12.2019 14:58:17
|
|
|
| Markos kirjutas: |
Kas Apple Pay X+ telefonidega on ka meil NFC'ga kasutatav ? |
Revolut, N26 ja Monese kaartidega on.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
03.12.2019 15:06:32
|
|
|
Panen telefoni terminali lähedale nagu viipekaardi. Äkki siis on lähiväljaside?
Kuidas Apple Pay veel toimida saab? Panen telefoni kaardilugejasse?
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
03.12.2019 16:37:14
|
|
|
Panen telefoni terminali lähedale nagu viipekaardi. Äkki siis on lähiväljaside?
Kuidas Apple Pay veel toimida saab? Panen telefoni kaardilugejasse?  |
Ei saanud küsimusest aru ?
| tsitaat: |
| Revolut, N26 ja Monese kaartidega on. |
See on adekvaatne vastus, ehk siis on vaja võimelda veel 3'nda partei kaartidega lisaks, master või visa otse ei ole toetatud.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
03.12.2019 16:55:01
|
|
|
See on adekvaatne vastus, ehk siis on vaja võimelda veel 3'nda partei kaartidega lisaks, master või visa otse ei ole toetatud. |
Need on kas Visa või Master.
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.12.2019 17:03:16
|
|
|
Betamax, #Ponzi
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
03.12.2019 17:17:51
|
|
|
| Kaua teie arvates need tasuta/ülisoodsate pakkumistega kaartide pakkujad veel pinnal püsivad? Tasuta ja poolmuidu asju jagades ei ela ära ju. Suhteliselt värsked finantsteenuse pakkujad, pole õieti kasumitki teenima hakanud. Mingil hetkel keeratakse kraanid kinni või lõpetavad tegevuse. |
Ega kaardi pakkuja ainult lõpptarbija pealt siis teeni. Iga makse pealt kukub talle ka mingi kopikas mis võib olla kordades rohkem kui lõpptarbija hooldustasu. Aga see vahendustasu võetakse kaupmehe mitte lõpptarbija käest.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
03.12.2019 17:20:54
|
|
|
| Kaua teie arvates need tasuta/ülisoodsate pakkumistega kaartide pakkujad veel pinnal püsivad? Tasuta ja poolmuidu asju jagades ei ela ära ju. Suhteliselt värsked finantsteenuse pakkujad, pole õieti kasumitki teenima hakanud. Mingil hetkel keeratakse kraanid kinni või lõpetavad tegevuse. |
Ega kaardi pakkuja ainult lõpptarbija pealt siis teeni. Iga makse pealt kukub talle ka mingi kopikas mis võib olla kordades rohkem kui lõpptarbija hooldustasu. Aga see vahendustasu võetakse kaupmehe mitte lõpptarbija käest. |
Vahepeal sa ikka tundud naiivse blondiinina.
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
03.12.2019 17:29:47
|
|
|
| Betamax, palun hari siis mind. Tahaks ise ka teada, mis ma valesti ütlesin ehk mille koha pealt naiivne olen.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
03.12.2019 17:46:01
|
|
|
| somnambuul kirjutas: |
See on adekvaatne vastus, ehk siis on vaja võimelda veel 3'nda partei kaartidega lisaks, master või visa otse ei ole toetatud. |
Need on kas Visa või Master. |
Tahtsin öelda, kohalike visa v master.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
03.12.2019 17:52:46
|
|
|
Tasuta asjade pakkumisega tänapäevases kapitalistlikus ühiskonnas kaugele ei jõua.
Võtame näiteks Revoluti ja selle hinnakirja: https://www.revolut.com/en-EE/our-pricing-plans
Kolm paketti. Mille poolest need suvalise panga omadest erinevad? Cashback, tasuta lounge ehk. Muus osas sama. Ja kui arvad, et kõik võtavad selle kõige kallima paketi, siis vaevalt. Inimesed tahavad asju tasuta. Vaata kasvõi siin foorumis ringi. Tõenäoliselt siinse foorumi kasutajatel on tasuta variant.
Nüüd vaatame 5 aastat tegutsenud firma tulemusi: https://www.cnbc.com/2019/10/01/revoluts-losses-double-as-fintech-unicorn-pushes-for-global-expansion.html
Kasutajaid lisandub nagu murdu, aga kasumit ei tule. Ei saagi tulla, kui asju tasuta või poolmuidu ära annad. Sama mudel Uberiga. Lööd hinna alla ja mingi aeg on kõik super, kuni ressursid otsa saavad. Ma polegi aru saanud, kas Uber on mingi suuremat sorti rahapesuskeem või on tõesti maailm täis inimesi, kellele meeldib selles firmas raha põletada.
Ja kaardimaksete pealt saadav raha? See läheb terminali rentinud pangale. Ei tundu, et Revolut selliste asjade rentimisega tegeleks. Lisaks läheb kümnist ka MasterCardile ja VISA-le ning erinevatele pankadele, et saaks nende pangaautomaate kasutada. Ja ärme unusta kindlustust ja all-access-lounge'i teemat.
Kirsiks tordil on loomulikult Kremli taust...
https://en.wikipedia.org/wiki/Revolut
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
03.12.2019 18:18:02
|
|
|
| Master ja Visa otse ei olegi kusagil toetatud. Pank peab toetama Apple Pay teenust, et selle panga kaardi saaks otse teenusega liita. Eesti pangad ei taha või ei saa seda kokkulepet Apple’ga saavutada. Revolut on mulle väljastanud Mastercardi, mille saan lisada Apple Pay maksekaardiks.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
fgth
Kreisi kasutaja
|
03.12.2019 18:26:21
|
|
|
Monese väljastatud MasterCardiga proovisin Selveris Google Pay makset teha. Ei õnnestunud
Telefon OP6
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.12.2019 20:38:36
|
|
|
Oneplus telefonid ongi kapriissed igasugu maksete osas. Ära küsi, miks? Küsi seda Telialt näiteks, nemad seda väidavad.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
03.12.2019 20:41:33
|
|
|
E: nothing
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
03.12.2019 20:52:33
|
|
|
| fgth kirjutas: |
Monese väljastatud MasterCardiga proovisin Selveris Google Pay makset teha. Ei õnnestunud
Telefon OP6 |
Noh, see ongi see Androidiga jebimine. Lõpuks läbi ussiemmi saad äkki telefoni sellisena tööle nagu vaja.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
03.12.2019 20:59:37
|
|
|
| Swedi äpp töötab ideaalselt, ei leia, et oleks midagi muud vaja.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
03.12.2019 22:13:38
|
|
|
ei ole nagu oma telefoniga mingit jebimist olnud, ainult ostujärgne seadistus ja tiksub ilusti. Sony Z3 Compact töötas niiviisi 3,5a kuni mehhaanilise vigastuseni (tegelt töötab senini, aga istub peale remonti karbis varutelefonina). SEB äpiga maksan poes igapäevaselt.
_________________ nooope! |
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
03.12.2019 22:45:46
|
|
|
| mID jah
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
04.12.2019 11:37:28
|
|
|
Kohe varsti saab swedi ka äppel pay kasutada
_________________ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
04.12.2019 11:38:31
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
| ID-kaart. |
No siis oli kala jah. Mul mID ja ka ei loginud sisse.
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
04.12.2019 11:39:51
|
|
|
| apple kasutajad RIMI äppi kasutada ilmselt ei saa?
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
04.12.2019 11:40:45
|
|
|
| prtv kirjutas: |
| Kohe varsti saab swedi ka äppel pay kasutada |
Peaks juba saama.
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
04.12.2019 13:47:38
|
|
|
| Master ja Visa otse ei olegi kusagil toetatud. Pank peab toetama Apple Pay teenust, et selle panga kaardi saaks otse teenusega liita. Eesti pangad ei taha või ei saa seda kokkulepet Apple’ga saavutada. Revolut on mulle väljastanud Mastercardi, mille saan lisada Apple Pay maksekaardiks. |
Droidi peal SEB Mastercard ju töötab nüüd
Swedi oma pidavat ka toimima.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
04.12.2019 13:52:46
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
| Master ja Visa otse ei olegi kusagil toetatud. Pank peab toetama Apple Pay teenust, et selle panga kaardi saaks otse teenusega liita. Eesti pangad ei taha või ei saa seda kokkulepet Apple’ga saavutada. Revolut on mulle väljastanud Mastercardi, mille saan lisada Apple Pay maksekaardiks. |
Droidi peal SEB Mastercard ju töötab nüüd
Swedi oma pidavat ka toimima. |
Töötab muidugi, aga mitte kõik lahendused iga Droidiga. Oneplusid on näiteks erilised - ühel mudelil toimib, järgmisel enam mitte. Kuidagi üle ühe need käisid.
iPhone ja Watchiga kasutasin viipemakset juba enne kui pangad oma äpid maksma suutsid panna.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
04.12.2019 13:59:33
|
|
|
Ikka saab, mID ju olemas.
Kes see tänapäeval ikka kaardilugejat kasutada viitsib.
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.12.2019 16:35:34
|
|
|
| SEB paneb kliendid lähedaste surma ennustama |
Kuidas on võimalik, et pank sunnib inimesi kellegi surma ennustama? Küsime.
Pärast kahenädalast pusimist ei suuda SEB kuidagi sellise õõvastava ennustuse nõudmist põhjendada. |
Seda kõike ikka rahapesu tõkestamise sildi all.
https://epl.delfi.ee/uudised/seb-paneb-kliendid-lahedaste-surma-ennustama?id=88262995
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |