Eellinastus siiski näitab üht-teist filmi kohta küll. Ennegi on ümber tehtud filme peale seda.
Scarti suhtumine on muidugi teine asi. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Juba!? Pole veel detsembergi. Millal visa hing ja prints amundast kavas on? Ei tea kas titanic on klassikaliselt esimese jaanuari hommikul, või nii igaks-juhuks lastakse seda juba paar korda ette kah?
Vaatasin, sinna pitsade kohani ehk kümme minutit vast. TV3 pilt on lihtsalt paremaks läinud, suhteliselt terav pilt oli isegi. Tiitrid olid renoveeritud, pilt ikka väikse müraga, nagu tolle aja filmile kohane. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Praegu alustavad ja pühadeks on ilusti viimane osa näidatud. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Aga titanic? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Spy Hard oli ka telekast eile ära. Ka vist saabuvate jõulude puhul? See vähemalt on natuke naljakas. Ikka veel. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
väga halb, positiivset ei leidnud
E:liiga pikaks venitatud, itaalia keelest sai siiber, vanad ja kortsus näitlejad, maffia osa oli suht väike - ametiühingu kuiv teema
viimati muutis ykshuntka 02.12.2019 20:51:22, muudetud 1 kord
Noh, 6 on juba mõistlikum hinnang.
Alguses jäi mulje, et olid tunduvalt kriitilisem. Enda arust oli selline keskmine Scorsese film, aga praeguses kontekstis tõuseb ikkagi esile. 7/10 (viimane tund tõepoolest eriti venis)
Ma hakkasin 12 aegu vaatama, et und polnud. Vahepeal mõtlesin, et tundub umbe pikk film aga ei vaatanud, kella ega seda palju filmi veel on. Igatahes mul ei hakanud kordagi igav ja ei oodanud, et kuna läbi saab. Vahepeal tegin suppi ainult, sest kõht läks tühjaks _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Link _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Selle treileri põhjal hakkan juba tõsimeeli uskuma, et järgmine bond tuleb tutiga ja musta värvi _________________ This message was sent from space using stargate
Ma vaatan seda trailerit ja mõtlen, et miks Bondi nimi on pandud suvalise kangelane-ei-saa-pensionile-jääda filmi otsa. Möll võib äge olla aga null bondilikku sisu paistab olevat. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ad Astrat ma küll ei soovitanud. Eks ta inimese maitses kinni ole.
Kuid Tolkien oli küll hää vaatamine Kas 10 punkti julgeks anda, tagasihoidlik 8,0 äkki. https://www.imdb.com/title/tt3361792/ _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Ad Astra sobis mulle kenasti. Mõnus tume, hea atmosfääriga ja visuaalselt kena film. Mõned ajuvabad kohad olid olemas, aga kokkuvõttes timm vaatamine
6.5/10
Hea, et nad selle eelmise feministide eriga seotud ei ole selle filmi puhul.
Paistab hulka parem aga vara veel järeldusi teha. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Eile sai vaadatud Ad Astra. Eespool keegi soovitas. Ei suutnud mind see film ärkvel hoida. Kuidagi liiga uimane.
vaatasin ka just ära...liiga diip kosmose filmi jaoks... viimaste aastate parimateks saab ikka pidada gravity-t ja ehk marslane kah miski vene kosmose teemaline oli ka hea- saluyt vms asi
"Once upon a time in Hollywood" ,polnud päris see mis ma ootasin peale seda haipi.6/10 ."Stuber" oli täitsa ok ajaviide 7/10.Mõtlesin kas mõlemas filmis mängis sama koer? _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Huvitav, Stuber ajaviitena käis kah, ja see veel nägemata hollivood on siis sellest veel kehvem kah _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
"Once upon a time in Hollywood" ,polnud päris see mis ma ootasin peale seda haipi.6/10 ."Stuber" oli täitsa ok ajaviide 7/10.Mõtlesin kas mõlemas filmis mängis sama koer?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.