Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1102, 1103, 1104 ... 1163, 1164, 1165  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 25 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 61

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 23.11.2019 15:25:53 vasta tsitaadiga

Elus peab olema valikuid thumbs_up.gif icon_biggrin.gif

EDIT:
Nii, seletage mulle kuidas kurat on võimalik saavutada 27%-28% WR???
Spoiler Spoiler Spoiler

Kas selleks peab mingi eriline kretiin olema?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 23.11.2019 17:53:10 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:

EDIT:
Spoiler Spoiler Spoiler

No ja siis. Kuskil mängu reeglites või eeskirjades pole ju kirjas ja keelatud ka nö sinu sõnade järgi kretiinidel mängida.

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 23.11.2019 20:01:31 vasta tsitaadiga

No ma mäletan, et isegi siin väidavad mõned, et vahet pole kuidas mängid. RNG garanteerib sulle oma tahte järgi võite ja kaotusi. Ju mõnel on siis eriti suur karmavõlg icon_lol.gif

Too vend peab vist lisaks kõigele ka veel suur masohist olema kuna mima küll ei suudaks selliseid kaotusi taluda. Mul oli näiteks JP2 millega ma ei suutnudki sõbraks saada. WR jäi vist 40 kanti. Isegi võidumängud olid kehva maiguga. Müüsin selle õnnetuse oma närvide säästmiseks maha...
tagasi üles
thomak28
HV kasutaja

sõnum 24.11.2019 01:19:57 vasta tsitaadiga

Tundub, et selle anomyseriga väike draama lahvatanud alates sellest asjast saati kui QB publitseeris enda esimese arvamuse siin:

Link

Pärast seda video sai QB korraliku tagasiside. Imo Circon võttis selle üsna hästi kokku:

Link

Pärast seda tegi QB "väikesed" korrektuurid enda esimesest aramusest:

Link

Igal juhul retsept QB osas. Ei ole midagi öelda..
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 24.11.2019 18:53:58 vasta tsitaadiga

Ma isiklikult ei näe küll pointi, et see anomyser mängu kuidagi paremaks teeks. Vähemalt seni kuni valikuline.
WG võiks hoopis mängu paremaks muuta, selle asemel, et mingite pseudoprobleemidega tegeleda.
Ammu oleks aeg kuidagi mm statside sobivamaks kohandada.
Mõnel päeval ikka wc ikka sinna 40 ja alla selle enamuses lahingutest. Siis tuleb masendus peale! Kuidas on siis võimalik, et vastased pidevalt heade mängijatega ja teine pool kõvasti punane? Järelikult saaks natuke balanssi ajada küll! Kasutagu enda mängupõhist reitingut balanseerimiseks kui win8 ei sobi.
Ja kui päris aus olla, siis kui vastased enamus punased, siis ennast ka ei eruta see arutu hülgetapmine. Need 5:15 lahingud on ikka väge magedad! Vahet pole kummal pool oled.

bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.11.2019 20:01:22 vasta tsitaadiga

PR põhist MM ei kavatse WG niipea teha, selleks on teised mänguformaadid.
Suht lihtsalt saaks olemasolevat MM parendada nii, et kui 2x15 tiimid on kokku valitud, siis toimuks nende vahel omakorda meeskonnaliikmete vahetus et lõppkooslus oleks veidi võrdsem.

Samas teinekord piisab pmst ühest nõrgast lülist et lahingu saatus oleks otsustatud. a'la skaut yolob end 1. minutil surnuks lagedal kaardil vms.

bugbrake
HV kasutaja

sõnum 24.11.2019 22:30:22 vasta tsitaadiga

Lisaks anonüüsusele randomis võiks WR arvestus vähem oluline olla. Nii, et raha ja exp. tuleks siiski puhtalt dmg põhjal olenemata sellest kas tuli kaotus või võit. Siis oleks ka vähem seda hala, nuttu ja kaeblemist nö "tomatite" ning MM üle.
dud66
HV veteran
dud66

sõnum 25.11.2019 14:06:59 vasta tsitaadiga

Sinu loogika järgi on oluline ainult dämmi tegemine - nüüd me teame, et kas see top tier LT-ga redlines cämbib icon_lol.gif

Kui muuta raha ja XP jagamist, siis ma näeks muutusena seda, et LT saab spoti eest kõrgemini tasustatud...

bugbrake kirjutas:
Lisaks anonüüsusele randomis võiks WR arvestus vähem oluline olla. Nii, et raha ja exp. tuleks siiski puhtalt dmg põhjal olenemata sellest kas tuli kaotus või võit. Siis oleks ka vähem seda hala, nuttu ja kaeblemist nö "tomatite" ning MM üle.

bladerunner
HV Guru

sõnum 25.11.2019 14:20:08 vasta tsitaadiga

Krediit ja XP on nüüd küll viimased asjad siin mängus millest keegi puudust peaks tundma. Neid loobitakse tasuta söögi alla ja peale...

Pigem võiks olla, et alates teatud tasemest saad järgmise tanki lahti alles siis kui eelnevaga oled nt. vähemalt 1. klassi välja teeninud. Ehk näitad et saad veidigi aru kuidas seda tanki käsitleda.
"Ace tankeri" puhul võiks lasta meeskonda boonusena tasuta 100% oskustega ringi tõsta.

brokenarm
Kreisi kasutaja
brokenarm

sõnum 25.11.2019 16:37:20 vasta tsitaadiga

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/seniority-awards-2019-announcement/

Keda see tier huvitab, siis 28. nov antakse tasuta t7 special camoga Hellcat.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 25.11.2019 22:27:38 vasta tsitaadiga

sellest anonüümsusest tegi claus täpselt minu mõtete järgi loo. Ja no täpselt nii ongi ju miks see asi tehakse.

Link

FastPotty
HV kasutaja

sõnum 28.11.2019 00:29:43 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
FastPotty kirjutas:
@erick. Üks küsimus mängu kohta ka. E25 tippkiirus kõigub - mingi kolm-neli päeva on see rangelt 61 km/h (mitte mingi valemiga ei lähe sellest tasasel maal üle) ja siis jälle mõned päevad 65 km/h (mis peakski tema tippkiirus olema). Nii juba paar kuud. Kas see võib olla mingi nerfimise test vms?

Ei ole kindlasti test. Selleks on test server, kuhu kõik saavad muudatusi proovima minna. E25 kui premium tanki statse üldse ei saa muuta halvemaks - WG peaks siis maksma kompensatsiooni. Seepärast on tal ka jätkuvalt üli OP camo laskmise ajal, mis teistel TD'del juba 3-4a tagasi ära nerfiti.

Minu pakkumine on, et mingi muu faktor mõjutab. Näiteks mängus on kolme pinnasetüüpi (soft, medium, hard) ja mida pehmem pinnas, seda suurem ground resistance ja madalam tippkiirus. Ehk maa võib küll olla tasane, aga tippkiirused on väga erinevad kivisillutisel ja kusagil põllul või jõe ääres.

WoT ei maksa sulle mingit kompensatsiooni. See kõlab isegi natukene naljakalt. Annad WG kohtusse või kuidas sa selle kompensatsiooni tagasi küsid? Et mu tanki on 5% nerfitud, makske 10 eurot tagasi?

Kui sa oled ühe tankiga mänginud üle 10 000 mängu - ei häbene seda üldse, sest ma mängin tõesti ainult lõbu pärast -, siis pole kahtlustki, et sa seda tunnetad, kui midagi on tanki juures muutunud. Kui sul on olnud kaks aastat samad kaardid, samad kohad - siis sa ju saad kohe aru, et midagi on "valesti". Kui aasta tagasi sõitsin kümnel juhul kümnest muretult "oma" kohale, ilma et mind oleks välja spotitud, siis nüüd, üheksal juhul kümnest, et mind spotitakse välja juba poolel teel sinna. Camo on ilmselt nerfi saanud.

Kiirus ongi nüüd, muuseas, jäädavalt 61 km/h. Algselt oli 65 km/h. Seda on ju lihtne kontrollida sul endalgi? Tee paar sõitu.

Ilmselt on ka nii mõni teinegi premmtank sul ära nerfitud, sa lihtsalt ei pruugi seda tunnetada, kuna sul ei ole piisavalt mänge ühe (prem)tankiga ja sa ei märkagi seda 4-5% erinevust.

Muidugi, see on kõik hüpoteetiline, sest ilmselgelt ei ole seda parimagi tahtmise juures võimalik tõestada ja selle võib luulude arvele panna. Ja lõppude lõpuks, see on tõesti siiski ju ainult mäng - ma pigem muretsen rohkem selle pärast, kui wot oma uksed lõplikult kinni paneb.

Alles siis jõuab mulle ilmselt kohale, kui palju mõttetuid tunde, raha ja närve on kulutatud tegelikult ju mittemillegi peale. Niikaua, kui seda aga juhtunud pole, sellele ei mõtle. Liiga valus oleks. Tuleb edasi mängida, et reaalsus kohale ei jõuaks icon_smile.gif
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 28.11.2019 01:58:54 vasta tsitaadiga

Kontrolli oma arvutit, mul sõidab E25 senini kenasti 65km/h välja tasasel maal. Proovisin just Mountain Pass kaardil ja Erlenbergis.
sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

sõnum 28.11.2019 11:11:11 vasta tsitaadiga

Tuli ära:

Kastidest tuli veel 1,65mil hõbedat
45K free exp
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
fellanor
HV kasutaja

sõnum 28.11.2019 16:53:08 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kas ma olen rumal ja ei oska vaadata, või mulle seda nänni ei antudki. Sain ainult 20 kasti (sh 30k vabakogemust ja 850k raha).

See 8a teenistuse kaelakee peaks ju vähemalt teenistuskäigu auhindade lehel eriliste kategoorias näha olema? Mul ei ole.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 28.11.2019 17:36:35 vasta tsitaadiga

Vahepeal sattusime sõpradega arutama seda videot:

Link

See on selles mõttes õpetlik, et püssi ei tasu kunagi põõsasse visata ja isegi täiesti lootusetutest olukordadest võib välja jopata õnnega. Aga jõudsime kähku järeldusele, et reaalsete oskustega sellel mängul vähe pistmist.

Leidsime kohe ka video üles, mis on vist WoTi ajaloo kõige oskuslikumalt randomis mängitud lahing:

Link

Kas arvate sama?
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 30.11.2019 22:33:05 vasta tsitaadiga

Kloppisin täna tolmu alt välja rootsi td Udese nimelise värdja. Miski pole paremaks vahepeal muutunud!
Ma ei tea kas need rootsi insenerid olid pilves või oli neil muu psühholoogiline vigastus? Selle käruga reaalselt peaks sõtta minema, siis ma enne seda sööks raudselt rotimürki ja puupiiritust peale et asi kindlam oleks!
Sellega mängida on ju sama mis masturbeerida tagumise jala abil icon_biggrin.gif
Stock ka veel raibe....

viimati muutis pyroman11 30.11.2019 23:37:55, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 30.11.2019 22:36:41 vasta tsitaadiga

Udes.

Tankihävitaja või keskmine tank?
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 30.11.2019 22:40:33 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
Udes.

Tankihävitaja või keskmine tank?

Td. Tankihävitaja.

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 30.11.2019 23:37:09 vasta tsitaadiga

Mulle küll meeldib icon_rolleyes.gif Maitse asi.
Ära muretse, saad uue kahuri ja elu läheb ilusamaks. Stock kahur on õudne ikaldus.
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 30.11.2019 23:38:30 vasta tsitaadiga

Poleks uskunud et hakkan nii kiiresti oma sõnu sööma! icon_biggrin.gif
Peale top kahurit on asi natuke parem. Vähemasti dämmi tuleb kui tiim enam vähem.
Aga selle masina käsitlemine on jätkuvalt...olete kunagi suure tööstusliku käiakettaga küüsi lõiganud? Mina kunagi olen! icon_biggrin.gif
On ka mugavamaid viise! icon_biggrin.gif

Kiita ehk tuleks kahuri täpsust ja liikumiskiirust tagurpidi, muu jätkuvalt jama!

FastPotty
HV kasutaja

sõnum 01.12.2019 01:36:30 vasta tsitaadiga

pyroman11 kirjutas:
bladerunner kirjutas:
Aga miks sa seda saasta omale siis grindid? icon_rolleyes.gif
Ma millalgi arendasin ta välja kui ta "top of the tree" oli aga välja ostma küll ei hakanud... Tunduvalt paremaid skaute ju mängus.

Sest ma olen nimelt napakas! icon_biggrin.gif
Ma pole kindel et välja ostan, kuid lahti grindin kõik tankid mis tankipuus on. Välja arvatud kõik premmikad. Seda nimelt puht majanduslikel kaalutlustel.
Aga välja pole ma ostnud mitmeid tier 10`id.
Siit ka üks põhjus, miks mul statsid on sellised nagu on ja ma ei vaeva ennast nende numbritega. Palju põnevam on neid tankipiud lahti harutada icon_wink.gif
Eks ta mingis mõttes pool masohhistlik tegevus ole aga....nagu ütlesin, ma polegi normaalne icon_biggrin.gif
Saksa puus on veel üks tier 10 peale selle (Leopard 1) ja siis veel vist paar-kolm madalat tiiru, mis jookseb paraleelselt seal.
Samuti USA omad suht lõpusirgel. Sheridan pooleli hetkel. Ka üks tank mida ma ei kavatse välja osta.

Minul on jälle vastupidi - mängin kahte-kolme tanki ja olen samuti "napakas". WoT-i trollid ikka aeg-ajalt naeravad (tavaliselt peale kaotust elavad ennast välja) - "ahhaa, 10K mänge ühe tankiga, hahaaa - noob, idiot, statspadder jms". Ma ei lase ennast muidugi nendest segada ja toksin oma tanki edasi. Statse ma loomulikult ei vaata, see poleks ka kuidagi võimalik - PzJageriga sa mingit WN8 ja keskmist dämmi ei kasvata ning WR on fikseeritud niikuinii. Aga mulle meeldib see kontseptsioon - üks hea platoonisõber (poolakas, muuseas), tuleb iga õhtu tunniks-paariks sisse ja siis toksime lihtsalt lõbu pärast. Koostöö on suurepärane, me oleme mänginud koos tuhandeid mänge. Üksteisel isegi külas käinud.
Ja see ongi minu jaoks mängu võlu - mitte mingi metsik rabelemine mingi absoluutselt mõttetu enesetõestamise ja närvide rikkumise nimel, vaid lihtsalt lahedas äraolemises. Sõpruses, suhtlemises. Klaasike-kaks veini, väike loba ja tankimäng. Puhkus.
Ja kas ma olen idioot, noob, tomat või statspadder, ei lähe mulle korda mitte vähimatki. Ma mängin ju endale.
tagasi üles
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 01.12.2019 11:45:30 vasta tsitaadiga

pyroman11 kirjutas:
Kloppisin täna tolmu alt välja rootsi td Udese nimelise värdja. Miski pole paremaks vahepeal muutunud!
Ma ei tea kas need rootsi insenerid olid pilves või oli neil muu psühholoogiline vigastus? Selle käruga reaalselt peaks sõtta minema, siis ma enne seda sööks raudselt rotimürki ja puupiiritust peale et asi kindlam oleks!
Sellega mängida on ju sama mis masturbeerida tagumise jala abil icon_biggrin.gif
Stock ka veel raibe....

Minu arust on see üks parimaid TD mis mul on. Mulle küll meeldib sellga mängida. Camo on üle 1000 istud parajas kauguses põõsas (olen nii vastase baasis istunud et keegi pole ära avastnud ning jälle võit kirjas), kahuriga teeb korraliku dmg ning kiire on ka. Aga noh ma olen ka natuke imelik nt Tiger I on üle 2000 lahingu, mitu korda on mulle seda ette heidetud aga mulle meeldib sellega lammutada laadimine kiire, täpne ja läbistab praktilislet kõike.

FastPotty kirjutas:
...
thumbs_up.gif ma ka nängin nii et statse ei vaata ning näiteks missioonid saavad iseenesest tehud, ei punnita neid silm rullis ja näpp villis ära teha.
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 01.12.2019 20:09:55 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:

EDIT:
Spoiler Spoiler Spoiler

Mida siin seletada on? Tont sellest wot-i mehhaanikast aru saab või mis plaanid neil on. Minul on üks Jackson, mille WR on 8%. Lihtsalt nii oligi, et tegin 12 mängu järjest, millest võitsin ühe. Hoian seda siiani mälestuseks selle WR protsendiga icon_smile.gif

Aga hoopis midagi muud, palju huvitavavamat on hetkel wotis toimumas. Esiteks, mängude ootamine on veninud kuidagi kahtlaselt pikaks. 1500-2000 tanki on järjekorras (tavaliselt 300-400), aga 7-8 tieri mängu tuleb oodata 2-3 minutit, mõnikord saab isegi 5 minutit (tavaliselt 4-5 sekundit) oodatud.. Ja täna on mul olnud juba kolm mängu, kus ühes meeskonnas on ei vähem ega rohkem 9 (üheksa) e25 tanki. Kokku siis 18 tanki, e25, ühes mängus. Ongi lihtsalt e25 omavaheline võistlus.
Üks mäng oli ühes meeskonnas 12 TD tanki ja 3 artyt. Ühesõnaga, kas neil hakkab seal midagi kokku jooksma või on seal midagi muud lahti, aga kuidagi selline supernoova tunne on.. Need 5-15 mängud, räige sõim chatis, suur rahulolematus..Viimane mäng oli 0-15 võit, kusjuures vastased olid pigem zombid kui mängijad. Tasakaalus mänge on väga vähe ja rahulolematus on suur. Tundub, et enam ei hoolita ka sellest. ja see on tavaliselt märk, et hakatakse otsi kokku tõmbama.
Mida ma siis tegema hakkan õhtuti? icon_smile.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.12.2019 11:36:33 vasta tsitaadiga

See iga-aastane kingitustanki jagamine meelitab sisse logima paljud mängijad, kes pole võibolla aasta, võibolla kauemgi tanki puutunud. Kui nad juba sees on, mõtlevad, et aga miks mitte ka paar mängu teha ja vanu aegu meelde tuletada. Siis mängivadki, aga loomulikult tankid on muutunud, kaardid on muutunud ja strateegiad on muutunud. Seega isegi kunagi päris viisakad mängijad olnud tegelased käituvad nagu tomatid ja loomulikult lähevad siis kõik ka kiiremini närvi. Ühesõnaga, advendiloomaaed.

FastPotty kirjutas:
Aga mulle meeldib see kontseptsioon - üks hea platoonisõber (poolakas, muuseas), tuleb iga õhtu tunniks-paariks sisse ja siis toksime lihtsalt lõbu pärast. Koostöö on suurepärane, me oleme mänginud koos tuhandeid mänge. Üksteisel isegi külas käinud.

Täitsa nagu südantsoojendav jõulumuinasjutt kohe thumbs_up.gif Mul on siiralt hea meel selle üle.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1102, 1103, 1104 ... 1163, 1164, 1165  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.