Sai siis kah lõpuks ära ostetud ja põhiliselt vaid MP-d teinud. Ei kurda küll millegi üle. Alguses on natsa raske kuna vastased on enamjaolt ikka päris kõrge leveliga ja hea varustusega. Enamus map-id kah veel tundmatud. Harjund nendega mis Betas olid. Teen vaid TDM-i ja ikka mõned korrad on esikoht kah tulnud oma meeskonnas. On võimalik mängida küll.
Ootaks meie staar-draamapreili kommentaari ka ära.
725 nerf on täpselt paras kuigi slug'ga litib jätkuvalt räigelt kaugelt ära.
Ei saaks öelda, et peamised seda mängu katvad outletid netis oleks midagi teistmoodi leidnud peale mõne üksiku muudatuse, aga eks nühkige kuni veel mõni seda mängib. Varsti on tänu SBMMile asi sealmaal, et koos istuvad mitmesaja millisekundilise omavahelise delayga mängijad ja campitakse rõõmsalt roundi time limiti kukkumiseni
Ei saaks öelda, et peamised seda mängu katvad outletid netis oleks midagi teistmoodi leidnud peale mõne üksiku muudatuse, aga eks nühkige kuni veel mõni seda mängib. Varsti on tänu SBMMile asi sealmaal, et koos istuvad mitmesaja millisekundilise omavahelise delayga mängijad ja campitakse rõõmsalt roundi time limiti kukkumiseni
Sai siis kah lõpuks ära ostetud ja põhiliselt vaid MP-d teinud. Ei kurda küll millegi üle. Alguses on natsa raske kuna vastased on enamjaolt ikka päris kõrge leveliga ja hea varustusega. Enamus map-id kah veel tundmatud. Harjund nendega mis Betas olid. Teen vaid TDM-i ja ikka mõned korrad on esikoht kah tulnud oma meeskonnas. On võimalik mängida küll.
Mapide tundmine on jah väga oluline, muidu hukkasaamine kiire tulema.
Täna pole vist võimalik MP-d pelada kuna kogu aeg keset mängu viskab desktopile. kellelgi veel sellist jama? Eile kõik töötas. _________________ HV - Eesti kõige debiilsem kommuun!!!
mul ei saa üldse momendil ?? jõuab sinna menüüsse ja kus on need 3 valikut ja kui kuhugi peale klikin on fatal error mingi number ja viskab desktopile maintance näitab et cod,modern wrafare.exe APP CRASH täiesti õudne eile töötas ilusti Kas mingi programm mis segab v mis ?? ?ainule mis töötab mul selle mängu ajal on ICUE mingeid muid programme ei tööta see on see corsair kõrvaklappide programm .. kas on neil mingit supporti ka millega ühendust võtta ? iseasi kas nad üldse vaevuvad vastama ?
mul ei saa üldse momendil ?? jõuab sinna menüüsse ja kus on need 3 valikut ja kui kuhugi peale klikin on fatal error mingi number ja viskab desktopile maintance näitab et cod,modern wrafare.exe APP CRASH täiesti õudne eile töötas ilusti Kas mingi programm mis segab v mis ?? ?ainule mis töötab mul selle mängu ajal on ICUE mingeid muid programme ei tööta see on see corsair kõrvaklappide programm .. kas on neil mingit supporti ka millega ühendust võtta ? iseasi kas nad üldse vaevuvad vastama ?
Alusta sellest, et pane need appid\programmid kinni. Mul töötab msi afrerburner, origin, chrome, xbox game app , epic game app, soundblaster connect 2 jne. Kõik korras.
yeee tänud sain tööle... tegin arvutile restardi ja panin need corsair klapide proge kinni ja hakkas tööle ... tegin mõned mängud ja päris kihvt oli... muidugi alguses suht raske paneb sind mingit proffidega kokku aga polnud hullu... relvade sound on võimas ja jooksis hästi ... see londoni map ei meeldi liiga kirju ja palju cämpereid kill confirmed oli mõnus .. vanad ajad tulid meelde
yeee tänud sain tööle... tegin arvutile restardi ja panin need corsair klapide proge kinni ja hakkas tööle ... tegin mõned mängud ja päris kihvt oli... muidugi alguses suht raske paneb sind mingit proffidega kokku aga polnud hullu... relvade sound on võimas ja jooksis hästi ... see londoni map ei meeldi liiga kirju ja palju cämpereid kill confirmed oli mõnus .. vanad ajad tulid meelde
Ostsinoriginaalmängu. Ühtegi probleemi pole olnud. Meenutab MW esimesi ja BF 3-4.
Nurki ja peidukaid 10x rohkem. Lagedat välja pole. Need trepid majad jne. Vaeva nähtud rohkem kui rbla eest.
Võtad sniperi ja vahetad spawni jooksul relvi😉
See kuradi londoni kesklinna map on kõige rõvedam ja crapim map mis ever loodud. Iga kord quit kui lobbys näitab et jälle seesama map tulemas. Iga kord spawnitakse täpselt samasse kohta.
See kuradi londoni kesklinna map on kõige rõvedam ja crapim map mis ever loodud. Iga kord quit kui lobbys näitab et jälle seesama map tulemas. Iga kord spawnitakse täpselt samasse kohta.
Nõustun. Samuti ei meeldi mulle see St. Petrograd.
Petrograd minu arvates pole nii hull kuigi seal ka kiputakse katustele telke püsti ajama eriti dominationis punkt A juures.
See shooting range map mis juurde tuli on küll sigalahe.
tsitaat:
Kahju, et ei saa mappe filtreerida.
Jah, ma ei mõista miks sellist elementaarset asja pole võimalik teha nagu mapi eelistus. Vähemalt saad factioni eelistuse panna, olen kogu aeg see mingi araablane kalashnikoviga Eile saigi kalassil kõik pudinad unlocked, nüüd siis grindimine kuldse skini nimel. Muidu need skin unlock taskid toredad aga ma ei mõista milleks see "aknaäärele toetamine" kill count ka sinna juurde topitud.
väga nõme map on see londoni linna kaart ... mina ei tea kas neile endale ka see meeldis kes selle kaardi tegid ? krdi kirju nagu juudi jõulupuu ..... ma saan aru et see peab olema mingi londoni linna keskväljak..hea et nad new yorgi time square ei tahtnud teha .... võiks mingeid lumemappe ka tulla.samas see uus shooting range on jah lahe.
Gap, Feel'ib nagu olekski Londonis. Värvide elamus selline ongi. Natuke meenutab Helsingi rautejaama esist bussiparklat, va. liiklusvahendid. Map, kus sul ei olegi kuhugi minna? Paaris kohas saab Claymoridega cämpida. Seal on mitmeksi parem ownida.
Kill confirmed töötab, aga ülejäänu on endiselt hale kräpp. Muidugi äge on see, et praeguseks alles jäänud seltskond ei tea, kuidas seda KK'd üldse mängimagi peaks ja keegi ei korja dog tag'e
Kas kellelgi on veel selline teema mänguga, et kui mäng tööle panna siis tuleb Task Managerist mängu prioriteet panna Tavaliseks, et ei tekiks hiirele mängusisest läägi vms?
Krt üldse ei saa pelada, sest kogu aeg viskab desktopile keset mängu.
Kas kellelgi on veel selline teema mänguga, et kui mäng tööle panna siis tuleb Task Managerist mängu prioriteet panna Tavaliseks, et ei tekiks hiirele mängusisest läägi vms?
Krt üldse ei saa pelada, sest kogu aeg viskab desktopile keset mängu.
Ma võin öelda, et selline detailirohke mäng võtab ropult mälu. Vbolla jaab videomälust väheks siis saab windowsis virtual memoryt juurde panna😃
viimati muutis Misfits 11.11.2019 23:24:06, muudetud 1 kord
Miks peaks mängu puhul üldse priority'ga mängima
Esimest korda kuulen, OC'ga mässamise ajal küll 10a tagasi aga nüüd ...
Pigem ikka mingi draiveri värk mis deski loobib. Piilu Event vieweri poole parem.
Mul töötab hetkel väga ludinal
Miks peaks mängu puhul üldse priority'ga mängima
Esimest korda kuulen, OC'ga mässamise ajal küll 10a tagasi aga nüüd ...
Pigem ikka mingi draiveri värk mis deski loobib. Piilu Event vieweri poole parem.
Mul töötab hetkel väga ludinal
Defauldis on priority High ja siis on hiirel lääg sees. Kui see madalamaks panna siis on ok. Hetkel aitas crashide vastu Shaderite reinstall.
Scart kirjutas:
Kill confirmed töötab, aga ülejäänu on endiselt hale kräpp. Muidugi äge on see, et praeguseks alles jäänud seltskond ei tea, kuidas seda KK'd üldse mängimagi peaks ja keegi ei korja dog tag'e
Tegin täna õhtu läbi seda. Väga hea oli kuigi jah kohati olid kaaslased ikka täitsa kasutud.
Ei tea, mis su skill sinu enda või mängu arvates on aga mul ei ole probleeme jätkuvalt alla 60ms pingiga mänge leida _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
The exact ports for Call of Duty: Modern Warfare - PC are as follows:
TCP: 3074,27014-27050
UDP: 3074,3478,4379-4380,27000-27031,27036
* Open a web browser and navigate to your router's IP address.
* Find your routers port forwarding section.
* Put the IP address of your computer or gaming console in the proper box in your router.
* Put the TCP and UDP ports for your game in the matching boxes in your router.
* Intermittently you have to reboot your router for the changes to take effect.
Ei tea, mis su skill sinu enda või mängu arvates on aga mul ei ole probleeme jätkuvalt alla 60ms pingiga mänge leida
Kohe lähen vaatan profiili alt. Oh, sorri, see on ju mingi arbitraarne number, mida mängijad ise ei näe ega saa kontrollida ning konkreetselt tapab mängu
Ei tea, mis su skill sinu enda või mängu arvates on aga mul ei ole probleeme jätkuvalt alla 60ms pingiga mänge leida
Kohe lähen vaatan profiili alt. Oh, sorri, see on ju mingi arbitraarne number, mida mängijad ise ei näe ega saa kontrollida ning konkreetselt tapab mängu
Kui midagi muud öelda ei ole siis ei tasu lihtsalt sõnu ritta seada. Nii ei moodustata sisukat vastust _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Call of Duty: Modern Warfare patch notes for November 12
General Fixes
More backend fixes to prevent crashes and improve stability across all modes and all platforms
Riot Shield
Fix for a bug where a player using the Riot Shield would not take explosive damage during certain situations
Fixed an issue where the Riot Shield would stow on the players back when using Stim. (Tactical)
Footsteps
Adjusted to always play walk footstep sounds when in ADS and crouch independent of speed
Increased the speed in which you can remain using the walk footstep sounds by slightly pressing on the movement stick
Challenges
General fix for the UI and Challenge state getting out of sync. We'll continue to monitor and make additional fixes as needed in future updates
Fix for a challenge related error that could occur; DEV ERROR 5476
Fix for Mission Challenge description, “Get Kills with a Burst Weapons” being too vague
Piccadilly
Spawn tuning while playing TDM and Domination
Domination flag adjustments; B Flag is now near the busses instead of the center fountain
Weapons
ARs: Minor hip spread adjustment
725: Reduce range
M4: increase hip spread, decrease damage to the head
FAL: Reduced recoil, increased ADS speed
EB-14: Increase ADS speed
Miscellaneous ammo reserve adjustments upon spawning to be in-line with other weapons of their class
Special Ops
Fix for a bug where a player using the Overkill perk with an SMG as their secondary would sometimes spawn without a primary weapon when joining a match in progress
Minu meelest sammude heli küll kohati väga palju vaiksem ei ole.
Picadilly kaardil pandi Dominationis B-lipp väga ilusasse killboxi. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Njh täna jälle sama teema endiselt, et mingi aeg saab päris mitu mängu tehtud ja siis teinekord jälle viskab desktopile. Kuradi tüütu sitt ikka.
Mul mängis ilusti täna peale patchi,sa pead ikka oma arvuti korda tegema koguaeg on sul mingi jama
Kogu aeg kirjutatakse lahku. Ja kui sa oleks vähegi nutikam vend siis sa suudaks lugeda COD-i foorumist, et see crashimine on väga paljudel. Aga nagu näha sa oled väike plika, kes solvus ja nüüd üritab siin nalja teha kuigi sinu arvuti korda tegemist soovitas sulle libe, kellel sai su pidevast halast siiber igas mängu teemas. Retard.
Konsoolipervo teemast "konsoolid vs PC" siin pool<- Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis PC peal ei pidanud enam mingeid draiverite probleeme juba aastaid olema! Probleem olevat ikka ja ainult tihendis seal monitori ja kalviatuuri vahel. Palju vigaseid tihendeid foorumites seega
Õigesti mäletan siis konsooli peal saad cinematic experience nautida sest inimsilm üle 24 fps väidetavalt niikuinii ei näe
Läksin AK-47 pealt üle MP-5 peale ja peab nentima et viimane on siiski parem hardcores. See aim down the sight ja üleüldse ringiliikumine on SMG'ga nii palju kiirem. Varem ei saanud aru et miks alati vastsega nurga tagant kokku satub siis SMG kutt tihti mu enne maha lasi kui AK'ga sain tulistama hakata.
Konsoolipervo teemast "konsoolid vs PC" siin pool<- Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis PC peal ei pidanud enam mingeid draiverite probleeme juba aastaid olema! Probleem olevat ikka ja ainult tihendis seal monitori ja kalviatuuri vahel. Palju vigaseid tihendeid foorumites seega
Eks see oleneb kumma mätta otsast vaadata. Aga nagu elu näitab siis selle "tihendi" poole pealt on ikka väga vähe ära teha kui tarkvara ongi katkine. See ju tänapäeva trend. Katkised mängud ja iga update teeb midagi uut katki.
Õigesti mäletan siis konsooli peal saad cinematic experience nautida sest inimsilm üle 24 fps väidetavalt niikuinii ei näe
Läksin AK-47 pealt üle MP-5 peale ja peab nentima et viimane on siiski parem hardcores. See aim down the sight ja üleüldse ringiliikumine on SMG'ga nii palju kiirem. Varem ei saanud aru et miks alati vastsega nurga tagant kokku satub siis SMG kutt tihti mu enne maha lasi kui AK'ga sain tulistama hakata.
PC peal ei sunni keegi sind viimast driveri versiooni kasutama, vaid võid vabalt eelmist, üleeelmist või veel vanemat versiooni kasutada. Kui konsooli peal vigane patch välja lastakse, siis imedki seni näppu kuni mängutootja suvatseb vana patchi vead uuega ära parandada.
ADS osas oled käsikaga nagu GOD MODE = ON
On siis juba välja kah kujunenud, et milline on parim relv mängus? Automaate pean silmas.
Ma kütan M4A1 kui AR vaja aga pigem harjumusest. AK47 pole veel lahti.
Muul ajal MP5 või siis 725 Viimane on nüüd juba pigem sellepärast, et lõpuni ära leveldada.
Ja enne kui Scart jälle rahusti järgi käe sirutab - mul on 725 ja käsirelva combo, mitte Overkilliga.
Killhouse on haige kaart. Täpselt nagu Wet Work või siis see algne MW samalaadne kaart. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Killhouse on haige kaart. Täpselt nagu Wet Work või siis see algne MW samalaadne kaart.
see on IW Nuketown jah, peagi võiks oodata sinna 24/7 playliste
Grindimiseks parim.
Mul juba aeglane start, alles 10h mängitud, käin ja uudistan veel ringi.
M4 ofcoors ja MP5 ning keskmine snipe HRD vms. Teisi relavsid ei ole veel puutunud.
Punnisin FAL'i 22. leveli peale, et jõuda mingiaeg valanguteni. Medium range pealt on sellega hea lasta aga üsna raskelt tuleb lahti. Eile siis viskas üle, võtsin kapist toore MP5'e ja avastasin kui hästi see liigub. Selline tunne nagu oleks kargud nurka visanud.
Kui MP5 saab kiita siis oleks vast mõistlik kiirelt leveldada, peagi nerfitud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.