|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
26.10.2019 18:21:09
|
|
|
| LKits kirjutas: |
| Baeskades kirjutas: |
LKits, Netflixil on 30 päeva tasuta. Proovi järgi.
Üks konto, mille all viis ilma eraldi paroolita kontot. |
Ja nii ongi... kurb, sellise rumaluse tõttu jääb Netflix valikust välja.
Eraldi profiilid pole minu jaoks piisav, vaid peaks eksisteerima nii öelda perepaketti kutsumine ja samuti see, et teine liige ei saaks muuta kõiki seadistusi. |
MIS seadistusi???
mida sa jahud? seal EI OLE MUHVIGI MUUTA
isegi kvaliteeti ta valib automaatselt vastavalt kiirusele...
subtiitrid ja keeli saab ainult vahetada ja need on ka igal useril erinevad kes kuidas soovib...
|
|
| Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
26.10.2019 18:27:40
|
|
|
Tundub väga väga veider lahendus, et login enda Netflixi kontoga kusagil sisse, kasvõi pereliikme arvutis või nutiseadmes.
Et siis saab see perekonnaliige ka terve konto seadistusi muuta jms?
|
Nii on. Sest pereliiget Sa ju ometi usaldad? Pereliige ei tee midagi halba ega nõmedat.
Vaata seda 30 aastat tagasi telekavaatamise seisukohast. Netflixi konto on nagu peres näiteks neli (või oli Premiumil viis) videomakiga telekat. Sa saad minna ja elutoas isal telekal värve kruttida. Sa saad minna ja õe videosid vaadata. Sest tegu on perega, kus on tehniliselt mingid asjad võimalikud kuna ollakse samas majas ja uksed pole lukus - saad sorida venna pesukapis, lugeda ema päevikut.
Jah, tänapäeval, kus osa elu on taskus kaasas, on olukord nüansirikkam. Netflix mängib üsna low-level usalduse peale. Mulle isiklikult meeldib see, samas MSO365 ja Spotify lähenevad isoleeritumalt - kah variant, austan nende valikut.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
1 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
26.10.2019 18:29:27
|
|
|
siven, browseri kaudu kui oled sisse loginud saab siiski profiile kustutada või mingeid mõttetuid filme lemmikuks märkida. Seadmes on jah muudatuste tegemine piiratud ulatusega.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
26.10.2019 18:31:17
|
|
|
| siven kirjutas: |
LKits, Netflixil on 30 päeva tasuta. Proovi järgi.
Üks konto, mille all viis ilma eraldi paroolita kontot. |
Ja nii ongi... kurb, sellise rumaluse tõttu jääb Netflix valikust välja.
Eraldi profiilid pole minu jaoks piisav, vaid peaks eksisteerima nii öelda perepaketti kutsumine ja samuti see, et teine liige ei saaks muuta kõiki seadistusi. |
MIS seadistusi???
mida sa jahud? seal EI OLE MUHVIGI MUUTA
isegi kvaliteeti ta valib automaatselt vastavalt kiirusele...
subtiitrid ja keeli saab ainult vahetada ja need on ka igal useril erinevad kes kuidas soovib... |
Mida sa ise jahud? KÕIKE saab muuta!
Spoiler 
E-posti aadressi
Parooli
Saab lisada ja muuta telefoni
Saab muuta makseinfot (õnneks krediitkaardi numbrit ei näe)
Saab muuta plaani
Saab luua/kustutada profiile
Saab kõikidest seadetest välja logida
Kes arendab sellist lahendust niimoodi? Konto jagamine ühes perekonnas on mingi algajalik teema...
Ok, ei viitsi viriseda rohkem, lihtsalt ei kasuta seda, sest ei saa perega seda kasutada niimoodi.
Tundub väga väga veider lahendus, et login enda Netflixi kontoga kusagil sisse, kasvõi pereliikme arvutis või nutiseadmes.
Et siis saab see perekonnaliige ka terve konto seadistusi muuta jms?
|
Nii on. Sest pereliiget Sa ju ometi usaldad? Pereliige ei tee midagi halba ega nõmedat.
Vaata seda 30 aastat tagasi telekavaatamise seisukohast. Netflixi konto on nagu peres näiteks neli (või oli Premiumil viis) videomakiga telekat. Sa saad minna ja elutoas isal telekal värve kruttida. Sa saad minna ja õe videosid vaadata. Sest tegu on perega, kus on tehniliselt mingid asjad võimalikud kuna ollakse samas majas ja uksed pole lukus - saad sorida venna pesukapis, lugeda ema päevikut.
Jah, tänapäeval, kus osa elu on taskus kaasas, on olukord nüansirikkam. Netflix mängib üsna low-level usalduse peale. Mulle isiklikult meeldib see, samas MSO365 ja Spotify lähenevad isoleeritumalt - kah variant, austan nende valikut. |
Teleka analoogia on halb, sest tegemist oli füüsiliselt ühes kohas oleva seadmega.
Mina ei saa vastutada enda perekonnas olevate liikmete seadmete turvalisuse üle. Ehk kui telefonis ja/või arvutis on mingi jama, mis Netflixi konto kaaperdab, siis see on jama. Tõenäosus, et see juhtub on küll väike, kuid mitte olematu.
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
26.10.2019 18:31:54
|
|
|
Miks sul nii pahatahtlikud pereliikmed
_________________ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
26.10.2019 18:32:59
|
|
|
endiselt ei saa aru miks ei saa perega nii kasutada?
Ma kasutan. Miljonid kasutavad.
Mis pere sul selline on, et sa ei saa?
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
26.10.2019 18:33:52
|
|
|
| ilmselt on plaanis võõrastega jagada ja hinda jupitada.
|
|
| Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
26.10.2019 18:35:13
|
|
|
| prtv kirjutas: |
| Miks sul nii pahatahtlikud pereliikmed |
| Renka kirjutas: |
Mis pere sul selline on, et sa ei saa? |
| ot: |
Loe veelkord, siis saan aru, et ei ole pahatahtlikud pereliikmed, vaid täiesti normaalne turvaline isolatsioon. Ma tõepoolest ei ole harjunud enda paroole jagama - sellega kaitsen ennast ja ka teisi ehk kui ei ole võimalust, ei ole ka vastutust tegevuse(tuse) ees.
Aga see on juba elufilosoofiatemaatiline arutelu. |
| ilmselt on plaanis võõrastega jagada ja hinda jupitada. |
Ei. Perekonnaga oleks olnud plaanis.
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
26.10.2019 18:36:25
|
|
|
Mina ei saa vastutada enda perekonnas olevate liikmete seadmete turvalisuse üle. Ehk kui telefonis ja/või arvutis on mingi jama, mis Netflixi konto kaaperdab, siis see on jama. Tõenäosus, et see juhtub on küll väike, kuid mitte olematu. |
Taas - mõtle sellele, et tegu on perega. Näiteks lapsevanemad vastutavadki samas peres olevate laste eest. Su esimeses klassis käiv laps on koolis Sinust 10km eemal - Sa ei saa mitte midagi teha aga ometi vastutad. Selline see elu ongi.
See ongi pere võlu ja valu. Kui rääkida Netflixi kontekstis siis veelkord - usaldus, usaldus, usaldus.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
26.10.2019 18:37:03
|
|
|
| prtv kirjutas: |
| Miks sul nii pahatahtlikud pereliikmed |
| Renka kirjutas: |
Mis pere sul selline on, et sa ei saa? |
Loe veelkord, siis saan aru, et ei ole pahatahtlikud pereliikmed, vaid täiesti normaalne turvaline isolatsioon. Ma tõepoolest ei ole harjunud enda paroole jagama - sellega kaitsen ennast ja ka teisi ehk kui ei ole võimalust, ei ole ka vastutust tegevuse(tuse) ees.
Aga see on juba elufilosoofiatemaatiline arutelu. |
| ilmselt on plaanis võõrastega jagada ja hinda jupitada. |
Ei. Perekonnaga oleks olnud plaanis. |
Kodus pereliikmed elavad kõik ainult oma tubades ja sealt lahkudes lukustavad oma toa ukse?
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
26.10.2019 18:50:53
|
|
|
LKits, ma ei saa aru mis parooli jagamisest sa räägid? Sa logid ise sisse nende seadmes mitte ei jaga oma parooli.
Aga nüüd isegi kui kõige hullem asi juhtub ja keegi võõras saab selle parooli kusagil teada. Mis siis juhtub? Sellega ei saa mitte midagi kurja korda saata. Ainult kerge tüütu asjaajamine võib konto/CC makse sulgemisega olla kui tõesti mingil põhjusel enam ligi ei saa kontole. Kuigi olen 100% kindel, et läbi suppordi saab see mure kiirelt lahendatud.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.10.2019 10:41:54
|
|
|
Alati võib ka paypaliga maksta.... kui pereliikmed krediitkaardi andmeid võivad varastada
Pealegi kui sa lähed maksemeetodite alla, siis seal ei näita mingeid CVV koode ega midagi.
Täiesti pseudoprobleem
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
29.10.2019 10:48:23
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Alati võib ka paypaliga maksta.... kui pereliikmed krediitkaardi andmeid võivad varastada
Pealegi kui sa lähed maksemeetodite alla, siis seal ei näita mingeid CVV koode ega midagi.
Täiesti pseudoprobleem |
Minu jaoks ei ole pseudoprobleem. Minu jaoks on see täitsa arvestatav probleem.
Just sellepärast ei saa võtta perepaketti ja ei võta ka.
Jonnin, sest süsteem on kasutajavaenulik.
Ja argumentideks toon just Spotify ja O365 näited - neil on olemas, miks Netflixis ei ole?
PS: Premium pakett ei ole mõeldud ainult "emme-issi-poja-tütre" jaoks, vaid ka näiteks tüdruk-, poissõber, toakaaslane.
Piiravaks tingimuseks on loodud ainult, et ühes elamises peab elama (household).
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
29.10.2019 11:16:08
|
|
|
kui ei taha ära kasuta mida sa hädaldad,
sa tahad 6€ eest kuus premiumit oma tervele suguvõsale ja tuttavatele...
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
29.10.2019 11:36:45
|
|
|
mis krdi ettepanekuid, netflixu sub pole jagamiseks mõeldud.
Kui sa liiga odav oled siis kasuta torrentit.
|
|
   |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
29.10.2019 11:58:11
|
|
|
mis turvalisus, kasuta paypali nagu pakuti, või mõnda time based kred card service pakkujat kui su kred kaardi info nii important on?
Pakud allkirjas mingeid it teenuseid ja lahendusi ja ise ei saa elementaarse asjaga hakkama?
|
|
   |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
29.10.2019 12:03:46
|
|
|
| pots4t4j4 kirjutas: |
| mis turvalisus, kasuta paypali nagu pakuti, või mõnda time based kred card service pakkujat kui su kred kaardi info nii important on? |
Ja konto seadete muutumine, s.h konto sulgumine pole piisav turvalisuse aspekt? Denial of service on üks tavapärasemaid rünnakuid.
Või kuidas sul on? Sa omad 100% kontrolli enda majapidamises olevate seadmete üle? Tead täpselt, kus need käivad, mis võrkudes ühenduvad, kes neid näpivad?
Mõne jaoks ei olegi see probleem - minu jaoks on ja nii lihtne ongi. Seda võib käsitleda isikliku arvamusena, mida ei saa ümber lükata.
Igal juhul ettepanek on juba varasemalt tehtud ning panin ka enda "like" sinna - ehk äkki tuleb ka.
Leian, et sinu IT-kompetents on haledalt madal, et sul puudub võimekus näha selles olukorras turvariski.
| Kas sul on mingisugune emotsionaalne vajadus teist inimest rünnata, kui tekib vähekenegi sinu arvamusele erinev arutelu? Mingi hirm-suur soov ennast tõestada teise inimese kehvemaks tembeldamise näol? Mingid vajadused täitmata? |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
29.10.2019 12:04:50
|
|
|
Ma pole aasta või rohkem netflixi kasutanud, aga see "pere jagamine" käis vanasti närvi küll Sama konto, aga valitavad "kasutajad"... Ja kui siis kogemata lased multikat oma kasutajaga, mitte lapse omaga, siis ongi oma kasutaja multika-soovitusi täis Ikka sama jama?
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
29.10.2019 12:07:08
|
|
|
| MaXakas kirjutas: |
Ma pole aasta või rohkem netflixi kasutanud, aga see "pere jagamine" käis vanasti närvi küll Sama konto, aga valitavad "kasutajad"... Ja kui siis kogemata lased multikat oma kasutajaga, mitte lapse omaga, siis ongi oma kasutaja multika-soovitusi täis Ikka sama jama? |
Ikka sama jama.
Lisaks, kui lähed Netflix.com veebilehele, siis iga kord küsitakse üle, mis profiili kasutada soovid. Jätku juba meelde, et soovin enda arvutis, enda veebilehitsejaga kasutada enda profiili. Mu seade ja Windowsi konto ei ole jagatud.
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
29.10.2019 12:10:20
|
|
|
| Edu oma paranoiaga...
|
|
   |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
29.10.2019 12:12:24
|
|
|
Ma pole aasta või rohkem netflixi kasutanud, aga see "pere jagamine" käis vanasti närvi küll Sama konto, aga valitavad "kasutajad"... Ja kui siis kogemata lased multikat oma kasutajaga, mitte lapse omaga, siis ongi oma kasutaja multika-soovitusi täis Ikka sama jama? |
Ikka sama jama. |
võta nüüd palun natuke tuure maha, kids on täiesti eraldi.
|
|
| Kommentaarid: 315 loe/lisa |
   |
252 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
29.10.2019 12:18:31
|
|
|
Selle jaoks on Account settings alt võimalik viewing history vaates kustutada ära sellised kogemata vaatamised (nii episoodi kaupa kui terve sarjana).
Ise olen mõnikord sattunud halva seriaali otsa ning selleks, et pooleliolevate asjade alt enam ei kuvataks mulle ning soovitusi ei tehtaks selle baasil, siis kasutanud seda funktsionaalsust.
https://help.netflix.com/en/node/22205
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
29.10.2019 12:19:52
|
|
|
| renx09 kirjutas: |
Ikka sama jama. |
võta nüüd palun natuke tuure maha, kids on täiesti eraldi. |
Jah Kids on eraldi ning seal profiili all ei näidata täiskasvanute filme. Aga teema oli see, et kui paned sinu enda (täiskasvanu) profiili alt mõne multika mängima, siis sinu profiili soovitused lähevad katki. Jah, see on kasutaja mure ja tihendi viga.
Ärge valesti aru saage - Netflix kui teenusepakkujana on täiega mugav. Pole nüüd viimasel ajal kasutanud, sest aega vähe meedia nautimiseks, aga nüüd võtsin selle 30-päevase triali ligi ja proovisin ka sarjade offline laadimise võimalust - mugav...
Hetkel jääb igatahes too ainult minu seadmetesse ning telekasse (telekast ei saa midagi muuta, saab ainult vaadata, isegi profiili ei saa vahetada, läheb vaikimisi esimene profiil, milleks tegin "Telekas").
| Võib tõlgendada paranoilisusena, aga just sellise käitumisega kontrollin mina ise infokeskkondade ligipääse, mida kasutan. |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
29.10.2019 12:38:40
|
|
|
| Netflix teeb sama nagu muud teenusepakkujad, kellel on Sitaks Palju(tm) kliente. Tehakse nii, et 90-95% või isegi 99% (potentsiaalsetest) kundedest on rahul. Sest selle 1-10%'ga tegelemine on liiga tülikas, liiga häälekas, liiga jäärapäine - vahet pole, kui viisakalt või otsekoheselt ütelda aga nendega tegelemine on liiga kulukas. See, et "aga näe teisel on paremini", on argumendina tore - aga päeva lõpuks teeb Netflix ilmselgelt midagi hästi, kuna nad reaalselt on kasumis ja teenivad raha. Spotify on ka viimasel ajal natuke paremas seisus aga veel 2017 aastal oli kahjum korralik.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
29.10.2019 12:40:36
|
|
|
| Netflix teeb sama nagu muud teenusepakkujad, kellel on Sitaks Palju(tm) kliente. Tehakse nii, et 90-95% või isegi 99% (potentsiaalsetest) kundedest on rahul. Sest selle 1-10%'ga tegelemine on liiga tülikas, liiga häälekas, liiga jäärapäine - vahet pole, kui viisakalt või otsekoheselt ütelda aga nendega tegelemine on liiga kulukas. See, et "aga näe teisel on paremini", on argumendina tore - aga päeva lõpuks teeb Netflix ilmselgelt midagi hästi, kuna nad reaalselt on kasumis ja teenivad raha. Spotify on ka viimasel ajal natuke paremas seisus aga veel 2017 aastal oli kahjum korralik. |
Nii ongi. Täiesti savi neist üksikutest vingujatest, kui ei meeldi, siis ära kasuta. Enamus on rahul ju. Kõigi meele järgi polegi võimalik olla.
|
|
| Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
5 :: |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
29.10.2019 12:44:50
|
|
|
Peab ikka haledalt madal IT-kompetents tõesti olema, et kaks lehekülge turvariskist jaurata.
"IT-mees" missugune.
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
29.10.2019 12:50:39
|
|
|
| Einoh, ma saan LKits'e murest täitsa aru. Ma ise teeks ka palju asju ümber ja teistmoodi - aga olles 11a suurfirmas töötanud siis ma saan hästi aru, miks tehakse suuri, kandilisi, paketeeritud, paindumatuid, standardseid, iseloomutuid asju. Firma lihtsalt ei saa personaalselt läheneda sellise massi juures.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
29.10.2019 12:54:13
|
|
|
Siin tuleb Pareto printsiip mängu - 80-20
80% klientidest on rahul, 20% investeeringu tegemisel.
Ülejäänud 20% klientide rahulolu tagamiseks kuluks tõenäoliselt täiendav 80% investeeringut, kuid rahalises mõttes ei tasu see kuidagi ära.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
29.10.2019 22:34:44
|
|
|
Netflixil on tegelt neid väikseid aga tüütuid puudusi...
- kasutajate valimine iga startupi ajal, nagu juba mainitud. Ei tohiks olla suur probleem, 80% investeeringutest kindlasti ei nõuaks.
- aastane pakett võiks olla, tüütu iga 2k tagant virtuaalset krediiti luua.(sai seda ka küsitud, vabanduseks tuli, et "kohalikud" seadused ei luba? aastaid sai CR aastane pakett suure soodukaga võetud, vähemalt 30% sai alla vs 1k. Isegi Originil on ju pmst sama digisisu aga kuu vs aastane pakett ja saab Eestiski kasutada. Lihtsalt ei viitsita liigutada)
- moblad\tablad võiks ekraanilukuga olla. Sai mingi google poest suvaline videomängija võetud ja avastasin kui hea funktsioon see on. Saab väikene tegija hakkama, peaks ka Netflixi suurune monopol saama.
Personaalseks läheks lähenemine kui ma hakkaks nõudma läbi Lumia windoosa telefoni arvutist Netflixi juhtimist, see nõuaks omajagu ressursse juba.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.10.2019 23:26:04
|
|
|
Majas 1 telekas, 3 kasutajat...miks ta ei peaks küsima?
Maksa paypaliga knndes raha paypali kontole ette. Peaks töötama teoorias.
Mis asi see ekraanilukk on või mis selle mõte on?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
presta
HV vaatleja
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
19.03.2020 22:13:33
|
|
|
Netflix is slowing down in Europe to keep the internet from breaking
| tsitaat: |
Netflix will reduce streaming quality in Europe for at least the next month to prevent the internet collapsing under the strain of unprecedented usage due to the coronavirus pandemic.
The company said it would reduce the bit rate of all its video streams for 30 days. |
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
19.03.2020 22:18:11
|
|
|
| fucks sake...
|
|
   |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.03.2020 22:19:03
|
|
|
Lol
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
19.03.2020 22:20:30
|
|
|
| Peab vanatädile helistama siis tihemini.
|
|
   |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.03.2020 10:42:49
|
|
|
Õnneks/kahjuks seal hetkel eriti midagi vaadata pole, paar seepi vaid.
Vanatädist rohkem kasu
| tsitaat: |
| At the time of writing, FlatpanelsHD is seeing a 35-50% reduction in bitrate for some 4K streams while other 4K streams appear to be unaffected. We are seeing a more modest reduction in bitrate for HD streams but there are fluctuations here, too. As Netflix is still rolling out the changes, it is too early to draw conclusions. We refer to the comments section below for more information on how to check streaming quality on your Netflix streams at home. |
Suht palju kui aus olla
https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1584680722
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
01.04.2020 23:53:59
|
|
|
Kas just kommunistlik, aga ühes suunas kallutatud küll, LGPT liiga palju. Ma saan aru, et mingi kvoot on nagu kunagi oli värvilistele, aga kui tuuakse uusi karaktereid sisse ja kõik saavad koheselt oma gay sex scene, siis hakkab natuke paha küll .
Oleks, et mõni sari selline, aga pmst kõik Netflix omasarjad on paras ajupesu selle koha pealt. Jällegi, mul ei ole midagi teema vastu, aga ülepaisutatud ajupesu vastu küll...
Samas leidub ka pärledi, Kims Convienience võtab sissejuhatava stseeniga asja hästi kokku:P
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
02.04.2020 12:11:41
|
|
|
LGPT = Laser Gated and Pumped Thyristor
või
Local Government Premium Tax |
Mis saateid sa vaatasidki?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
06.04.2020 16:54:42
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
LGPT = Laser Gated and Pumped Thyristor
või
Local Government Premium Tax |
Mis saateid sa vaatasidki? |
Matemaatik ei tunnista "Bi" sest on harjunud "Pi" kasutama
Keemiku puhul oleks veel lootust...
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
08.04.2020 06:22:39
|
|
|
| Kas Peaky Blindersi viimase hooaja saan ka seal tasuta kuu aja jooksul ära vaadata ja siis sulgeda?
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
08.04.2020 08:26:39
|
|
|
Sulgeda saad teenuse igal sulle sobival ajahetkel.
Vaatamiskiirus sõtlub sinust endast.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
08.04.2020 23:03:56
|
|
|
| borru kirjutas: |
| Kas Peaky Blindersi viimase hooaja saan ka seal tasuta kuu aja jooksul ära vaadata ja siis sulgeda? |
Tasuta saad ka mujal, milleks selline teooria
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
08.04.2020 23:28:24
|
|
|
Kusjuures, kuna Netflix vähendas kvaliteeti, siis võid torrentis isegi kvaliteetsema pildiga saada, kui hetkel Netflix ise näitab.
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
| Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |