praegune kellaaeg 17.06.2025 19:10:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DooDleZ*
Kreisi kasutaja

|
30.10.2019 09:06:54
Tundmatud subwoofer ja võimendi |
|
|
Sai hiljuti soetatud veidi parem subwoofer ja võimendi autosse, kõrva järgi on mõlemad kindlasti paremad, kui eelmised, aga minu googeldamine ei ole siiani andnud tulemust, mis asjadega täpselt tegu on ja kas neil on ka mingeid täpsemaid andmeid kusagilt võimalik leida. Äkki keegi targem ja teab ettevõtete jms ajalugu või omanud enne samasuguseid asju ja oskab veidigi rääkida, mis kvaliteediga asjad on ja mis andmed neil on?
1. Võimendi, pildi pealt on näha, milline välja näeb ja on olemas ka firma nimi ja mudel, aga mina ei suutnud kusagilt leida rohkem infot
Spoiler 
2. Subwoofer, parempoolne, pildilt vaid näha firma nimi ja et on silindri kujuga. 12" element on sees ja elemendi peal on sees kirjas 589 ja SRR. Samuti google ei aidanud kuidagi. Ma eeldan, et seal on originaal element sees
Spoiler 
_________________ "A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others." |
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
|
tagasi üles |
|
 |
DooDleZ*
Kreisi kasutaja

|
31.10.2019 09:36:31
|
|
|
See vist vale ettevõte? Minu silmad loevad välja "NXS" võimu pealt ja tundub pigem olevat see ettevõte - http://www.nxsmobileaudio.com/
Samas kurat seda teab, äkki ei olegi NXS seal kirjas Aga ma proovin õnne ja kriban neile otse.
_________________ "A creative man is motivated by the desire to achieve, not by the desire to beat others." |
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|