praegune kellaaeg 10.04.2026 00:36:49
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
24.09.2019 15:17:09
|
|
|
Täna saabus esimene pakk, mis "suunati" automaati... aitäh, aga loodan, et järgmine kord ei pea 2kilomeetrit kaugemale minema kui vaja ehk pakk saadeti pärapiixu.
Nad siis ise ei näe kuhu automaati ma 99,999% pakke olen tellinud?
Loodetavasti lihtsalt kesklinna omniva automaat oli täna täis (mida pole veel varem juhtunud)
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
24.09.2019 17:37:08
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Täna saabus esimene pakk, mis "suunati" automaati... aitäh, aga loodan, et järgmine kord ei pea 2kilomeetrit kaugemale minema kui vaja ehk pakk saadeti pärapiixu.
Loodetavasti lihtsalt kesklinna omniva automaat oli täna täis (mida pole veel varem juhtunud)  |
Täna just jagelesin Omniva klienditeenindusega. Kaks pakki on nad juba viinud automaati mis on poole kaugemal kui mulle lähim. Kui ma küsisin, et miks nad nii teevad, siis vastati, et on ju lähim, ma siis lugesin neile ette täpsed kaugused nende endi kodulehelt, siis vastati juba kavalamalt, et kui lähim automaat on täis, siis viiakse kauguselt järgmisse. Avaldasin soovi, et minu pakid hakkakasid automaatselt minema sinna kuhu nad ma alati tellinud olen, ehk siis oma elukoha kõrvale, väideti, et see pole võimalik ja anti kaks valikut, kas see kaugem automaat või siis postkontor. Seega elagu postkontor... ja olgu neetud Omniva oma jäiga pakindusega. Ma olin natuke kuri, aga mind lohutati, et ehk aasta lõpu poole saab hiina pakid saata sinna kuhu soovin. Igatahes väga imelik värk.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
24.09.2019 17:42:49
|
|
|
Senikaua võid Omnivat saata sinna kuhu soovid
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
24.09.2019 18:54:41
|
|
|
| Vondur kirjutas: |
| Avaldasin soovi, et minu pakid hakkakasid automaatselt minema sinna kuhu nad ma alati tellinud olen, ehk siis oma elukoha kõrvale, väideti, et see pole võimalik ja anti kaks valikut, kas see kaugem automaat või siis postkontor. Seega elagu postkontor... ja olgu neetud Omniva oma jäiga pakindusega. Ma olin natuke kuri, aga mind lohutati, et ehk aasta lõpu poole saab hiina pakid saata sinna kuhu soovin. Igatahes väga imelik värk. |
Siis tuled siia tagasi ja tõmbad uue sae käima, et miks võtab paki saabumine pakiautomaati nädal aega, sest härra soovib kindlasti just sinna pakki saada. Nii kahjuks on, kuller laob hiina pakke kõige viimasena ja kui mõni ei mahu siis jääb järgmiseks korraks.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
24.09.2019 20:18:03
|
|
|
| Kas Hiinast tellitud mingi tehnikavidin on miskitpidi vähem prioriteetne kui tädi Maali kassitoit proua Luulele?
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
24.09.2019 20:21:55
|
|
|
| Tädi Maali enda kassitoidu saatmise eest maksis ilmselt kordades rohkem.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
artur-
HV Guru

|
24.09.2019 20:46:05
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Loodetavasti lihtsalt kesklinna omniva automaat oli täna täis (mida pole veel varem juhtunud)  |
Täna just jagelesin Omniva klienditeenindusega. Kaks pakki on nad juba viinud automaati mis on poole kaugemal kui mulle lähim. Kui ma küsisin, et miks nad nii teevad, siis vastati, et on ju lähim, ma siis lugesin neile ette täpsed kaugused nende endi kodulehelt, siis vastati juba kavalamalt, et kui lähim automaat on täis, siis viiakse kauguselt järgmisse. Avaldasin soovi, et minu pakid hakkakasid automaatselt minema sinna kuhu nad ma alati tellinud olen, ehk siis oma elukoha kõrvale, väideti, et see pole võimalik ja anti kaks valikut, kas see kaugem automaat või siis postkontor. Seega elagu postkontor... ja olgu neetud Omniva oma jäiga pakindusega. Ma olin natuke kuri, aga mind lohutati, et ehk aasta lõpu poole saab hiina pakid saata sinna kuhu soovin. Igatahes väga imelik värk. |
Vähemalt anti see valik. Kristiine postkontoris öeldi, et midagi ei saa teha. Tuleb kuhu tuleb ja mjine ära
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.09.2019 21:24:05
|
|
|
| pois11 kirjutas: |
| Avaldasin soovi, et minu pakid hakkakasid automaatselt minema sinna kuhu nad ma alati tellinud olen, ehk siis oma elukoha kõrvale, väideti, et see pole võimalik ja anti kaks valikut, kas see kaugem automaat või siis postkontor. Seega elagu postkontor... ja olgu neetud Omniva oma jäiga pakindusega. Ma olin natuke kuri, aga mind lohutati, et ehk aasta lõpu poole saab hiina pakid saata sinna kuhu soovin. Igatahes väga imelik värk. |
Siis tuled siia tagasi ja tõmbad uue sae käima, et miks võtab paki saabumine pakiautomaati nädal aega, sest härra soovib kindlasti just sinna pakki saada. Nii kahjuks on, kuller laob hiina pakke kõige viimasena ja kui mõni ei mahu siis jääb järgmiseks korraks. |
No aga ali pakid lähevad mul 100% kindlasse automaati. Sest adreks märgitud automaat. Nüüd kui oli nimeline ja kodu adrega, saadetakse pärapiixu.....kus see china loogika siin on?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
24.09.2019 21:47:19
|
|
|
| pois11 kirjutas: |
Siis tuled siia tagasi ja tõmbad uue sae käima, et miks võtab paki saabumine pakiautomaati nädal aega, sest härra soovib kindlasti just sinna pakki saada. Nii kahjuks on, kuller laob hiina pakke kõige viimasena ja kui mõni ei mahu siis jääb järgmiseks korraks. |
Ei tule ma siia kurtma, siin sa panid mööda. Kui ma midagi kiiresti tahan, siis ma ei telli seda Hiinast. Hiinast tulevate pakkidega olen juba ette arvestanud, et läheb aega ja ma olen nõus ootama, peaasi, et pakk tuleks kodule lähemale, sest vaata värk on selline, et kunagise sporditrauma tõttu pole mul kõndimisega mitte kuigi head lood. Kõik ei ole sinusugused kergejalgsed baleriinid. Tuleta mu sõnu meelde kui jõuab kätte aeg kus sina oma jalgu järgi vedama hakkad.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
24.09.2019 22:14:09
|
|
|
| Valvejoodik kirjutas: |
| Kas Hiinast tellitud mingi tehnikavidin on miskitpidi vähem prioriteetne kui tädi Maali kassitoit proua Luulele? |
lahendus on lihtne, kuna hiinlased panevad kiisud-kutsud pintslisse suurima mõnuga, siis sinu pakk hiinast tuleb siia, ja kiisukesed lähevad sinnapoole teele., ja kuna pole kassi, pole ka toitu vaja.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
24.09.2019 23:14:09
|
|
|
| A.S. kirjutas: |
| Tädi Maali enda kassitoidu saatmise eest maksis ilmselt kordades rohkem. |
Kas sa arvad, et Omniva veab hiina pakke mööda Eestit tasuta laiali? Arva uuesti. Sinu eest maksab Omnivale Hiina.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
24.09.2019 23:29:39
|
|
|
Kas sa arvad, et Omniva veab hiina pakke mööda Eestit tasuta laiali? Arva uuesti. Sinu eest maksab Omnivale Hiina. |
Hea nali. Uuri tausta natuke, enne kui selliseid jaburusi foorumisse kirjutad.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
24.09.2019 23:45:01
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
Kas sa arvad, et Omniva veab hiina pakke mööda Eestit tasuta laiali? Arva uuesti. Sinu eest maksab Omnivale Hiina. |
Hea nali. Uuri tausta natuke, enne kui selliseid jaburusi foorumisse kirjutad. |
No aga valgusta siis, miks Omniva veab oma rahadega laiali hiinast tulnud pakke mille saatmise eest sina pole sentigi maksnud... Omniva on mingi heategevusorganisatsioon?
Edit:
Ma ei tea kust on pärit sinu "taustainfo", aga Loe ise "tarkpea", seal on selgelt kirjas, et Omnivale maksavad pakkide käitamise eest Hiina post ja Aliexpress. (Loe artikkel läbi, mitte ära otsusta pealkirja järgi, jutt käib lisatasu küsimisest). https://digi.geenius.ee/rubriik/uudis/omniva-ei-valista-et-hiinast-tulevate-pakkide-eest-hakkab-firma-lisatasu-kusima/
Juhuks kui sa pikka artiklit lugeda ei suuda, panen siia tsitaadi artiklist:
| tsitaat: |
Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv märkis, et selle töö eest ei maksa Omnivale aga mitte lõppklient ehk kauba tellija, vaid hoopis kauba tarnija, kes Aasiast kauba teele paneb ja Omnivalt seeläbi teenust tellib.
Hiina puhul on kaks võimalust – saadetised tulevad kas Hiina Posti kaudu läbi rahvusvahelise postivõrgustiku, sellisel juhul maksab teenuse eest Hiina Post, või siis AliExpressi logistikapartnerite kaudu. |
viimati muutis Vondur 24.09.2019 23:47:06, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
24.09.2019 23:48:59
|
|
|
Hea nali. Uuri tausta natuke, enne kui selliseid jaburusi foorumisse kirjutad. |
No aga valgusta siis, miks Omniva veab oma rahadega laiali hiinast tulnud pakke mille saatmise eest sina pole sentigi maksnud... Omniva on mingi heategevusorganisatsioon?
Edit:
Ma ei tea kust on pärit sinu "taustainfo", aga Loe ise "tarkpea", seal on selgelt kirjas, et Omnivale maksavad pakkide käitamise eest Hiina post ja Aliexpress. (Loe artikkel läbi, mitte ära otsusta pealkirja järgi, jutt käib lisatasu küsimisest). https://digi.geenius.ee/rubriik/uudis/omniva-ei-valista-et-hiinast-tulevate-pakkide-eest-hakkab-firma-lisatasu-kusima/
Juhuks kui sa pikka artiklit lugeda ei suuda, panen siia tsitaadi artiklist:
Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv märkis, et selle töö eest ei maksa Omnivale aga mitte lõppklient ehk kauba tellija, vaid hoopis kauba tarnija, kes Aasiast kauba teele paneb ja Omnivalt seeläbi teenust tellib.
Hiina puhul on kaks võimalust – saadetised tulevad kas Hiina Posti kaudu läbi rahvusvahelise postivõrgustiku, sellisel juhul maksab teenuse eest Hiina Post, või siis AliExpressi logistikapartnerite kaudu. |
|
Vondur, esiteks ära ülbitse ja teiseks kas sa tõsimeeli arvad, et hiina poolt makstud tasu katab kohaliku kättetoimetamise kulud?
Kuna hiina on üro silmis arengumaa, siis läbi ülemaailmse postiliidu kehtivad hiinale soodustariifid.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
24.09.2019 23:55:40
|
|
|
| Vondur, sa tõsimeeli arvad, et hiina poolt makstud tasu katab kohaliku kättetoimetamise kulud? |
Ära hakka nüüd keerutama! Selleks nad üleeelmisel aastal Hiinalt lisatasu küsisidki ja ilmselt neile seda makstakse, sest Omniva on korduvalt väitnud, Hiinast tulevad postipakid on nende jaoks oluline tuluallikas.
Edit:
Ülbitsevale postitusele vastan sama ülbelt! Loe oma minule suunatud ülbet postitust ja ehk saad aru... ja ole mees, tunnista, et mul oli õigus, mitte ära hakka keerutama ja tobedaid vabandusi otsima nagu koolipoiss.
viimati muutis Vondur 25.09.2019 00:04:53, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
25.09.2019 00:05:24
|
|
|
üleeslmisel aastal Hiinalt lisatasu küsisidki ja ilmselt neile seda makstakse, sest Omniva on korduvalt väitnud, Hiinast tulevad postipakid on nende jaoks oluline tuluallikas.
|
Anna viidet mõlemale väitele, ei suuda leida.
Nii tulus äri on, et mitmed riigid, Eesti kaasa arvatud, plaanib hiina pakkide koheletoimetamise eest lisatasu hakata küsima?
Kuidas saab see olla tulus, kui hiinast saadetud paki kohele toimetamise eest makstakse vähem kui siseriikliku paki oma eest?
https://www.err.ee/965000/usa-ja-maailma-postiliidu-vaidlus-mojutab-ka-eesti-pakisaatjaid
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
25.09.2019 00:14:30
|
|
|
üleeslmisel aastal Hiinalt lisatasu küsisidki ja ilmselt neile seda makstakse, sest Omniva on korduvalt väitnud, Hiinast tulevad postipakid on nende jaoks oluline tuluallikas.
|
Nii tulus äri on, et mitmed riigid, Eesti kaasa arvatud, plaanib hiina pakkide koheletoimetamise eest lisatasu hakata küsima?
Kuidas saab see olla tulus, kui hiinast saadetud paki kohele toimetamine on odavam kui siseriikliku paki oma?
https://www.err.ee/965000/usa-ja-maailma-postiliidu-vaidlus-mojutab-ka-eesti-pakisaatjaid |
Aitab ehk? Kas sa tõesti ei oska lugeda... See artikkel millele ma viitasin on kirjutatud üleelmisel aastal... Edasi mõtle juba iseseisvalt. Ja ära esita rohkem lolle küsimusi... ja lolle vabandusi. Minul oli õigus kui ma ütlesin, et sinu tasuta hiina paki Eestis käitamise eest maksab Omnivale Hiina, ehk siis Hiina Post! Mis kuradi USA ja maailma postiliidu vaidlus... mis kuradi ÜRO-st sa sogama hakkasid??? Tunnista, et mul oli õigus ja lõpeta see tsirkus.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
25.09.2019 00:18:05
|
|
|
|
Kuidas saab see olla tulus, kui hiinast saadetud paki kohele toimetamine on odavam kui siseriikliku paki oma?
https://www.err.ee/965000/usa-ja-maailma-postiliidu-vaidlus-mojutab-ka-eesti-pakisaatjaid |
Aitab ehk? Kas sa tõesti ei oska lugeda... See artikkel millele ma viitasin on kirjutatud üleelmisel aastal... Edasi mõtle juba iseseisvalt. Ja ära esita rohkem lolle küsimusi... ja lolle vabandusi. Minul oli õigus kui ma ütlesin, et sinu tasuta hiina paki Eestis käitamise eest maksab Omnivale Hiina, ehk siis Hiina Post! Mis kuradi USA ja maailma postiliidu vaidlus... mis kuradi ÜRO???  |
Mul on täpselt sama tunne, et sa ei oska lugeda.
Anna viited kus omniva ütleb, et hiina pakkide kättetoimetamine eestis on nendele tulus äri. Mitte et nende post11 on tulus äri.
Sa ei saa siiani aru, et kuna eesti ja hiina on postiliidu liikmed, siis peab eesti hiina pakke sandikopikate eest kohale toimetama, kuna hiina on üro arvates arengumaa ja neile kehtivad soodustariifid.
See käib siis hiina posti kohta.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
25.09.2019 00:51:31
|
|
|
KillFrenzy, sa ikka ei taha tunnistada, et mul oli õigus! Aga palun, et sa ise Googlet kasutada ei oska, siis esimene ettjuhtuv viide sellel teemal, see ei ole just päris see, aga annab asjast aimu: https://www.ituudised.ee/uudised/2016/11/02/kolmandas-kvartalis-jatkus-omniva-kasv-kogu-baltikumis
ja siin on tsitaat artiklist:
| Kõige enam kasvas Omniva kontsern rahvusvahelises äris, kus kasv oli 142% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Rahvusvahelise äri sisuks on eeskätt Hiina e-kaubanduse pakkide logistika üle kogu maailma. |
Kui asi oleks kahjumlik, siis Omniva sellega ei tegeleks! Kordan veelkord, aitab keerutamisest! Minul oli ju õigus, või sa ei usu Omniva ametlikku esindajat? Hiina Post maksab Omnivale SINU tasuta paki kättetoimetamise eest, kui palju ta Omnivale selle eest maksab, ei tea peale Omniva juhtkonna ilmselt keegi, veel enam sina. Pankrotti Omniva läinud pole, samuti pole kuulda olnud, et Hiina pakid ajavad Omniva kahjumisse... Mille üle sa vaidled üldse? Kas ma küsisin sinult Omniva tulu kohta? ÜRO kohta? USA kohta? Ei küsinud, ütlesin vaid seda, et Hiina maksab Omnivale tasuta pakkide tellijale toimetamise eest, sina ütlesid, et ma ajan jaburat juttu ja kui selgus, et mul oli õigus, hakkasid sa mingit täiesti kõrvalist udu ajama... Teil saarlastel on vist kõigil ÜKS JA SAMA komme - mitte tunnistada oma vigu.
Edit:
Aga tead, ma võtan sinust eeskuju ja nõuan sinult viidet selle kohta, kui palju Hiina Omnivale neid sandikopikaid siis päriselt maksab... Sa patrad sellel Omniva tulu/kulu teemal nii enesekindlalt, et mul tekkis huvi!
viimati muutis Vondur 25.09.2019 00:54:35, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
25.09.2019 00:55:33
|
|
|
KillFrenzy, sa ikka ei taha tunnistada, et mul oli õigus! Aga palun, et sa ise Googlet kasutada ei oska, siis esimene ettjuhtuv viide sellel teemal, see ei ole just päris see, aga annab asjast aimu: https://www.ituudised.ee/uudised/2016/11/02/kolmandas-kvartalis-jatkus-omniva-kasv-kogu-baltikumis
ja siin on tsitaat artiklist: Kordan veelkord, aitab keerutamisest! Minul oli ju õigus, või sa ei usu Omniva ametlikku esindajat? Hiina Post maksab Omnivale SINU tasuta paki kättetoimetamise eest, kui palju ta Omnivale selle eest maksab, ei tea peale Omniva juhtkonna ilmselt keegi, veel enam sina. Pankrotti Omniva läinud pole, samuti pole kuulda olnud, et Hiina pakid ajavad Omniva kahjumisse... Mille üle sa vaidled üldse? Kas ma küsisin sinult Omniva tulu kohta? ÜRO kohta? USA kohta? Ei küsinud, ütlesin vaid seda, et Hiina maksab Omnivale tasuta pakkide tellijale toimetamise eest, sina ütlesid, et ma ajan jaburat juttu ja kui selgus, et mul oli õigus, hakkasid sa mingit täiesti kõrvalist udu ajama... Teil saarlastel on vist kõigil ÜKS JA SAMA komme - mitte tunnistada oma vigu. |
Õigus milles?
Et hiina pakkide kättetoimetamise eest maksab omnivale hiina post? Jah.
Kas see tasu katab ära kohaletoimetamise eestis? Ei kata.
Hiinast letihind eestisse 50gr maksikiri maksab 0.64€
Eestisisene maksikiri sama kaaluga maksab 0.65€
Eesti sellest hiina 64st sendist saab ainult kopikad.
| Hiina Post maksab Omnivale SINU tasuta paki kättetoimetamise eest, kui palju ta Omnivale selle eest maksab, ei tea peale Omniva juhtkonna ilmselt keegi, veel enam sina. |
Ei ole mingi saladus, postiliidu lehel on tariifid üleval. Palju mingi maa teisele peab maksma.
Mõned kuud olid need hiiglaslikud tabelid kättesaadavad, praegu küsib parooli, vast on kellelgi arvutis olemas.
http://www.upu.int/en/activities/terminal-dues-and-transit-charges/2018-2021-cycle.html
| Kõige enam kasvas Omniva kontsern rahvusvahelises äris, kus kasv oli 142% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Rahvusvahelise äri sisuks on eeskätt Hiina e-kaubanduse pakkide logistika üle kogu maailma. |
Nagu juba enne kirjutasin, omniva post11 võib kasvada ja kasumlik olla.
Aga hiina posti pakkide eestis kohaletoimetamine on kahjumlik äri mis lihtsalt tuleb ära teha.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
25.09.2019 01:09:12
|
|
|
Õigus milles?
Et hiina pakkide kättetoimetamise eest maksab omnivale hiina post? Jah.
Kas see tasu katab ära kohaletoimetamise eestis? Ei kata.
Hiinast letihind eestisse 50gr maksikiri maksab 0.64€
Eestisisene maksikiri sama kaaluga maksab 0.65€
Eesti sellest hiina 64st sendist saab ainult kopikad. |
Kas ma küsisin sinult oma esimeses postis Omniva kuludest/tuludest? Kas ma üldse mainisin midagi sellist? Milleks sa sellest jahuma üldse hakkasid? Mina kirjutasin, et Hiina Post maksab Omnivale pakkide käitamise eest, sina ütlesid, et minu jutt on jabur... Mina tõestasin, et mul on õigus, sina alustasid oma "finantsudu" millest ma ei rääkinud sõnagi ja millest tavainimesena on mul kama kaks... Kõik, mine magama!
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
25.09.2019 01:11:24
|
|
|
Vondur, jutt hakkas sellest, et tädi maali maksis kassitoidu transa eest kordades rohkem kui hiina paki eest, mille peale sa küsisid kas omniva veab tasuta hiina pakke?
Faktiliset ei vea tasuta. Aga võrreldes kohaliku postihinnaga, siis põhimõttelist pakub "tasuta" teenust.
Üritan selle exceli tabeli kättesaada, näeb täpselt palju maksatakse.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
25.09.2019 01:20:22
|
|
|
Vondur, jutt hakkas sellest, et tädi maali maksis kassitoidu transa eest kordades rohkem kui hiina paki eest, mille peale sa küsisid kas omniva veab tasuta hiina pakke?
Faktiliset ei vea tasuta. Aga võrreldes kohaliku postihinnaga, siis põhimõttelist pakub "tasuta" teenust.
Üritan selle exceli tabeli kättesaada, näeb täpselt palju maksatakse. |
Ah et Hiina faktiliselt siiski maksab Omnivale? No shit! Sa ju ütlesid, et minu jutt on jabur... aga AINULT seda ma ju väitsin. Seda ja ainult seda! Muu on sinu isetegevus mis mind ja minu väidet kuidagi ei puuduta.
P.S.
Pole vaja mingit exeli tabelit, ma rääkisin ju oma esimeses postituses hoopis millestki muust. Tõesti, mind ei huvita Omniva finantsilised peensused, ma olen nimelt tavakasutaja.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
25.09.2019 01:24:09
|
|
|
Vondur, ma arvasin, et sa tõsimeeli usud, et hiina maksab õiglsast hinda kohaletoimatmise eest omnivale.
Sinu hilisemed väited, et omnivale on kõik see väga tulus, süvendas seda arvamust veelgi.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
25.09.2019 01:27:10
|
|
|
| Vondur, ma arvasin, et sa tõsimeeli usud, et hiina maksab õiglsast hinda kohaletoimatmise eest omnivale. |
Hiina ja õiglast? Selleks on Hiina liiga kaval, et õiglast tasu maksta... aga ta maksab Omnivale ja seda ma väitsingi, ei midagi rohkemat. Omniva pole kordagi kurtnud, et Hiina pakid ajavad ettevõtte pankrotti, vastupidi, Omiva investeerib alates 2015 aastast Hiina pakiäriga tegelemisse, seega pole asi vast nii hull kui sa siin kirjeldad.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|