Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mikk55
HV veteran

|
19.09.2019 12:12:41
|
|
|
Betamax, ise pean viima...
_________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne. |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
19.09.2019 12:35:07
|
|
|
Nõrk värk. Mingi säästukülmik vist.
|
|
Kommentaarid: 733 loe/lisa |
   |
1 :: |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
wex
Kreisi kasutaja
|
19.09.2019 12:58:39
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Kas olid need britid, kes ütlesid: "Ma pole nii rikas, et osta odavaid asju" |
Ma pole nii vaene, et osta kalleid asju.
Aga sellel tarbimisühiskonnal on ka positiivne pool. Tänu sellisele tarbimisele nutitelefonide (ja mitte ainult) areng olnud ikka pöörane. Paljud tegelikult ei saa aru mis "kosmose tehnika" neil telefonis on. Pigem osta ju uus ja parem telefon kui vanal ekraani või akut vahetada.
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
113 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja
|
19.09.2019 19:27:59
|
|
|
hkurujo88r kirjutas: |
Milleks mul vaja 5 aastat ühe telefoniga? Selleks ajaks ammu tehnoloogia nii vingelt edasi läinud. Iga 2.a tagant normaalne uus võtta. Ei kujuta ettegi, et praegu peaks mingit 2014.a telefoni kasutama, üliaeglane laadimine ja nõrk aku kestvus, jube kaamera tänapäevastega võrreldes, väiksed ekraanid jne. |
Kujuta pilti, minu mobla on aastast 2013 ja ei midagi sellist mille üle Sina hädaldad. Ei kavatsegi uut ostma hakata, kui just rikki ei lähe
|
|
tagasi üles |
|
 |
wex
Kreisi kasutaja
|
19.09.2019 19:53:37
|
|
|
Zuumbox kirjutas: |
Milleks mul vaja 5 aastat ühe telefoniga? Selleks ajaks ammu tehnoloogia nii vingelt edasi läinud. Iga 2.a tagant normaalne uus võtta. Ei kujuta ettegi, et praegu peaks mingit 2014.a telefoni kasutama, üliaeglane laadimine ja nõrk aku kestvus, jube kaamera tänapäevastega võrreldes, väiksed ekraanid jne. |
Kujuta pilti, minu mobla on aastast 2013 ja ei midagi sellist mille üle Sina hädaldad. Ei kavatsegi uut ostma hakata, kui just rikki ei lähe  |
Huvitav mis 2013 telefon siis häid pilte teeb. See aeg oli vist Sony üks tegijamaid, 2013 xperia z1? 2014 Sony xperia z3 peeti üheks paremaks kaameraks. Ega väga ikka ei võistle tänapäevastega.
Kuigi muus osas on tõesti küsitav kas seda 8 tuuma ikka iga kasutaja vajab. Sama jutt ka ekraani kohta, et on üle Full HD mõttekas. Aku kestvus ju kannatab.
|
|
   |
113 |
|
tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
19.09.2019 20:18:03
|
|
|
Vastupidselt üleüldisele nutitelefonide trendile leidub ka midagi mõistlikumat:
https://shop.fairphone.com/en/?ref=header
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja
|
19.09.2019 22:15:56
|
|
|
wex kirjutas: |
Kujuta pilti, minu mobla on aastast 2013 ja ei midagi sellist mille üle Sina hädaldad. Ei kavatsegi uut ostma hakata, kui just rikki ei lähe  |
Huvitav mis 2013 telefon siis häid pilte teeb. See aeg oli vist Sony üks tegijamaid, 2013 xperia z1? 2014 Sony xperia z3 peeti üheks paremaks kaameraks. Ega väga ikka ei võistle tänapäevastega.
Kuigi muus osas on tõesti küsitav kas seda 8 tuuma ikka iga kasutaja vajab. Sama jutt ka ekraani kohta, et on üle Full HD mõttekas. Aku kestvus ju kannatab. |
Misjaoks peab üks telefon (häid) pilte tegema? Telefon on helistamiseks, mitte pildistamiseks. Jah, 3,2MP kaamera on küljes aga vaja on mul läinud seda üliharva. Sony? Mitte sinnapoolegi
|
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
19.09.2019 22:24:19
|
|
|
wex kirjutas: |
Kuigi muus osas on tõesti küsitav kas seda 8 tuuma ikka iga kasutaja vajab. Sama jutt ka ekraani kohta, et on üle Full HD mõttekas. Aku kestvus ju kannatab. |
Misjaoks peab üks telefon (häid) pilte tegema? Telefon on helistamiseks, mitte pildistamiseks. Jah, 3,2MP kaamera on küljes aga vaja on mul läinud seda üliharva. Sony? Mitte sinnapoolegi  |
Telefon on ka töö vahend. Peab kiire olema, aku kestma. Toodetest, asjadest pidevalt pilte vaja teha jne. Mingi aasta 2000 pole, et telefon ainult helistamiseks.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja
|
19.09.2019 23:02:52
|
|
|
Eks igaühele tema vajaduste järgi. Minu vajadused piirduvad äratuse, kalendri, märkmiku ja kalkulaatoriga. Ja vahel harva kaamera ajutise info (või siis info ajutiseks) talletamiseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
19.09.2019 23:50:58
|
|
|
tsitaat: |
Mingi aasta 2000 pole, et telefon ainult helistamiseks. |
Mul 2 telo, üks teeb kõike ja teine ainult helistab. Ja see on selle aparaadi ainuke töö 12h päevas vms (ei tegele telefonimüügiga )
Sim'id ühte telefoni panemine on välistatud.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
arnis
HV veteran

|
20.09.2019 03:31:12
|
|
|
arnis,
Väljenda end arusaadavalt. |
Esmakordselt kuuleme et HV foorum viskab postitamisel lamp errori ja back klahvi vajutamisel on 20 minti ettevaatlikult kirjutanud teksti kustutatud????
Sul mingi puue, et nii närvihaige? Osta lisa garantiid ja saadki 5.a asjadele garantii.... |
Ehk siis osta veel ühe jalajälje. Annad raha ära ja saad veel rohkem reostust. Saab ikka nii metsat ja puudega olla
Krt... see on selle lehekülje oskari nominant. "Osta lisagarantii, siis on su seade töökindlam"
|
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
20.09.2019 08:23:10
|
|
|
ot: |
arnis, no tehnilised probleemid võivad kusiganes lülis olla.
Taustinfoks, 2 aastat tagasi uue HV mootoriga on sessiooni pikkuseks ca 20 minutit.
Ehk kui kirjutad pikka teksti, on mõistlik enne sisesta nupu vajutamist tekst vahemällu kopeerida.
See soovitus ei kehti pika teksti puhul vaid HV foorumi puhul, vaid kõikidele portaalidele. |
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
20.09.2019 08:29:49
|
|
|
arnis kirjutas: |
Sul mingi puue, et nii närvihaige? Osta lisa garantiid ja saadki 5.a asjadele garantii.... |
Ehk siis osta veel ühe jalajälje. Annad raha ära ja saad veel rohkem reostust. Saab ikka nii metsat ja puudega olla
Krt... see on selle lehekülje oskari nominant. "Osta lisagarantii, siis on su seade töökindlam"  |
Miks am ei panda sellisele räuskavale neti võitlejale? Muud elu pole, et käid igas foorumis räuskamas?
Oleks siis päris elus ka nii kõva vend...
Ja muidugi on seade töökindlam, sina ulud, et sul asjad ei kesta.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
arnis
HV veteran

|
20.09.2019 11:38:44
|
|
|
ot: |
arnis, no tehnilised probleemid võivad kusiganes lülis olla.
Taustinfoks, 2 aastat tagasi uue HV mootoriga on sessiooni pikkuseks ca 20 minutit.
Ehk kui kirjutad pikka teksti, on mõistlik enne sisesta nupu vajutamist tekst vahemällu kopeerida.
See soovitus ei kehti pika teksti puhul vaid HV foorumi puhul, vaid kõikidele portaalidele. |
|
Tublid tehnilised lahendused. Tõsiselt nagu. Ausalt. Väga mõistlik. Muidu tuleb keegi ja häkib su postitusse sisse.
huvitav kas pankadel on pikemad või lühemad sessioonid... ei foorumis on turvatase tähtsamal kohal,
peab lihtsalt resettima. HV ei aktsepteeri postitusi, mis on peaga kirjutatud. Peab olema suvaline lööklause. HVTwitter pmst.
tsitaat: |
on mõistlik enne sisesta nupu vajutamist tekst vahemällu kopeerida |
- homo sapiens jah...
|
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahoioi
HV kasutaja
|
20.09.2019 15:48:02
|
|
|
arnis, pankadel on lühemad sessioonid, vist 5 või 10 minutit |
On küll sellest teemast siin kaugelt mööda, aga selle väljakukkumise vastu peaks aitama see, kui sisselogimisel linnuke kasti "automaatne sisselogimine" või "pea mind meeles". Mul seal linnuke ja mingit välja kukkumist pole täheldanud. Ühes teises foorumis ka sama asja üle kurdeti, mul jälle linnuke kastis ja võib pool päeva ilma tegevuseta foorumis sisselogituna olla. Pangad on muidugi hoopis teine teema.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.09.2019 10:49:29
|
|
|
Ma ei pane seda linnukest sinna paroolikasti mitte kunagi, sest muidu see salvestatakse HV serverisse ja Tanel saab selle teada.
|
|
Kommentaarid: 733 loe/lisa |
   |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
01.10.2019 07:37:56
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Ma ei pane seda linnukest sinna paroolikasti mitte kunagi, sest muidu see salvestatakse HV serverisse ja Tanel saab selle teada. |
Salvestasin parooliks tudiludi ja sisse saan logida vaid enda arvutist.
Külmkapid on valus teema ka minu puhul. Uus pidas vastu u. 3 aastat. Ostsin kohalikust remondikohast garantiiremonti toodud külmiku, öeldi, et tehti korralikku remonti. See kestis vaevu aasta ja gaas läks välja. Viisin remonti, vahetati mingi toru tervikuna välja ja parandus maksis 50 või 70€. Anti pool aastat garantiid remondile, kuid kestis mõni kuu kauem kui garantii. Mõlemad olid vist Benq omad. Enam selle tootja asju ei osta (kuigi pesumasin veel töötab).
Mina näen probleemi selles, et klient ei tea, mida talle müüakse. Garantiiaja pikkus vast oleks parim indikaator, kui kaua võiks toode vastu pidada, aga kõiki tootjaid võib põmst ühe mütsiga lüüa ehk ajaks on 1-3 aastat. Heal juhul 5. Keskkonna saastavus võiks olla seotud garantiiaja pikkusega. Pealesunnitud garantii pikkus motiveeriks ka tootjaid pingutama selle nimel, et seadmed oleksid kestvad või need oleksid moodulitena, mida jupiti saab kiiresti vahetada. Seade peaks eelkõige aeguma, mitte rikki minema nagu eelpool mainitud toiteplokid, mis endiselt töötavad, aga lihtsalt pole praegu enam võimalik kasutada mingil mõistlikul põhjusel (uued pinged, väljundid, võimsused jms).
Kindlasti kaasneb sellega ka oluline hinnatõus, kuid garantiile kulutatav summa oleks mingis mõttes ka seadme kindlustus, et toode ilma kulmu kergitamata välja vahetatakse. Lisagarantii on tore asi, aga see on naeruväärne lisa 2 või 3 aastat ja maksab pool seadme hinda, mis pole normaalne. Ei kujuta ette, kui peaksin kõiki asju ostma maksimaalselt viieks aastaks.
Telefoni minimaalne garantii peaks olema 5 aastat, suurel kodutehnikal 10 aastat, autodel 20 aastat (või kilomeetrid), kinnisvaral 30 aastat.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
01.10.2019 09:05:53
|
|
|
vahi kes on tagasi
//
see "siia ei saa postitada" error ei tundu olevat seotud sisselogimisega.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
arnis
HV veteran

|
01.10.2019 14:37:13
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
Pealesunnitud garantii pikkus motiveeriks ka tootjaid pingutama selle nimel, et seadmed oleksid kestvad või need oleksid moodulitena, mida jupiti saab kiiresti vahetada. Seade peaks eelkõige aeguma, mitte rikki minema nagu eelpool mainitud toiteplokid, mis endiselt töötavad, aga lihtsalt pole praegu enam võimalik kasutada mingil mõistlikul põhjusel (uued pinged, väljundid, võimsused jms).
Kindlasti kaasneb sellega ka oluline hinnatõus, kuid garantiile kulutatav summa oleks mingis mõttes ka seadme kindlustus, et toode ilma kulmu kergitamata välja vahetatakse. Lisagarantii on tore asi, aga see on naeruväärne lisa 2 või 3 aastat ja maksab pool seadme hinda, mis pole normaalne. Ei kujuta ette, kui peaksin kõiki asju ostma maksimaalselt viieks aastaks.
Telefoni minimaalne garantii peaks olema 5 aastat, suurel kodutehnikal 10 aastat, autodel 20 aastat (või kilomeetrid), kinnisvaral 30 aastat. |
Suund õige. Täpselt seda ma HV poolt kustutatud postis umbes mainisingi.
Telekad, pesumasinad, mikrokad, külmikud - nende garantii ei saa olla vähem kui 5a. nagu mismõttes saab olla? Kes tainas sellist asja lubab, et 50kg-ne koduseadme iga 3a järel välja vahetamine on lubatav tegevus
Ja siis möliseme, et elektriautode akud "blin seal palju kemikaale". 400kg akut vs 6 korda välja vahetatud pesumasin on juba samapalju massi. Paneme veel paarkümmend koduseadet otsa ja voila
|
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|