Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield V märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 78, 79, 80  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mina arvan, et Battlefield V saab olema ...
Äge!
32%
 32%  [ 45 ]
Keskmine!
29%
 29%  [ 41 ]
Nõme!
21%
 21%  [ 30 ]
Ma ei tea!
17%
 17%  [ 24 ]
hääli kokku : 140

autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Drake
Kreisi kasutaja

liitunud: 05.11.2001




sõnum 30.07.2019 21:40:17 vasta tsitaadiga

Good stuff DigeBeni.

Ei jõua ära oodata, kui BF küsib 1$/ per ammo clip icon_biggrin.gif - krediitkaart on juba origini kaudu olemas ja hotkey-ga teed "micro-transactional-ultrafast-reload"-i.

_________________
On the other hand, I've turned rivers into blood... kings into cripples... cities into salt. So I don't think that I have to explain myself to you. -Gabriel-
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 81
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
OPollo
Kreisi kasutaja

liitunud: 23.12.2016




sõnum 31.07.2019 00:10:04 vasta tsitaadiga

See pela ei arene ikka kuskile suunas, patriotismi trumm on ka siin teemas kadunud ...

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
niijana
HV kasutaja
niijana

liitunud: 20.11.2012




sõnum 31.07.2019 01:37:09 vasta tsitaadiga

Opollo millal sa viimati BF5 mängisid, et väidad mäng ei arene? Õigus sa ei mängi seda saasta , aga pidevalt käid ja viitad erinevatele vigadele. Mida sa sellega saavutada tahad? Kedagi ei saa sundida, kuid kas ilus on pidevalt vinguda? Kuhu me nii jõuame?

Võin kahjuks sind kurvastada, et viimase patchiga on tulnud piisavalt parandusi ja isegi uus kaart on ilus ning päris huvitav oli mängida. Hea meelega kuulaks teiste mängijate arvamust kuidas neile tundub, kas uus patch tõi kaasa parandusi või mitte. Vähemalt üld levinud probleemid nagu fps drop, nähtamatud mehed, lagid jne on minul kadunud peale viimast parandust. Kuigi jah netcode, hitreg, vahest esineb micro lagid on probleemid mis jätkuvalt tekitavad trotsi.
Kõik me ju teame , et ei ole BF seeriad ainukesed kus petturid võtavad võimust. Sama on juhtunud erinevate mängudega ala pubg, CS jne. Mäletan väga hästi kuidas BF1 ajal vingusid pidevalt häkkerite üle ja kiitlesid, et BF3 ajal oli kõik kontrolli all - Kahjuks teame mõlemad, mis seis tegelikult oli ja oma saamatust elasid teiste peale välja. Järjekordselt jätkad sama mustrit. Ei saa aru miks sa käitud nii. Olen kindel, et varsti saadad minu suunas viha purskeid teele ja järjekordselt peame kogema sinu üllast käitumis mustrit.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

liitunud: 30.10.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.07.2019 15:21:00 vasta tsitaadiga

Ostsin ka ~nädal tagasi lõpuks selle mängu ning pean nentima, et meeldib rohkem kui ma alguses eeldasin, kuigi päris BF4 ja vanemate sarnast erutust see siiski ei tekita (või noh, kui tekitanuks, oleksin selle ilmselt esimesel päeval ostnud). Igatahes parem kui BF1.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vael
HV Guru

liitunud: 17.03.2013




sõnum 31.07.2019 15:55:30 vasta tsitaadiga

OPollo, Firestormis, kus 20min lootid parima kraami kokku ja väldid surma saamist ja siis lõpuks terve squadi mingi vant 15 sekiga maha tõmbab, see käib närvidele küll.reportitud on meid idioote piisavalt, nin bf foorum ka teemasid täis. Pmst 2 figureerivat nime ja EA sulgeb ainult teemad, "et ah mis te hädaldate".

Viimane päts keeras mängu nii peeti, et enam isegi käima ei läinud. Läks siis pikema mõtlemiseta see stutterfest saast uninstalli.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aim17
HV kasutaja

liitunud: 09.07.2005




sõnum 31.07.2019 16:16:23 vasta tsitaadiga

Nijana oled sa usklik, et enda põse jälle ette keerad ja palud, et lööge mind, või meeldib sulle sado-maso? Opollost ma ei räägi, kui ei meeldi mäng siis ei meeldi, inimese enda teha me kõik ju erinevad õnneks. Kujuta ette kui maailmas oleksid vaid kõik ühesugused jobud nagu (sina,mina või tema kuidas kellelegi) ühe ja sama arvamusega. Seega, õnneks me oleme jumal tänatud erinevad. Ja meeldivad ja ei meeldi meile erinevad asjad. Olen olnud alati seda meelt, et jobudega suhtlemisest ja väitlusest tuleb hoiduda, juba seda ise enda pärast. Veel vähem kui seda teha teiste ees.
Endale mäng meeldib , kõik Bf2-5, mis rohkem mis vähem. Kuigi olen vahel kirunud ja vandunud. Aga mängin ja naudin edasi. Aga kunagi ei tea millal ükskord kopp ees on.
Nagu kunagi oli mu elu seksisümboleid Anu Saagim (muidugi seda peale mu naist), seniks kui ühes tele või raadio saates küsiti ta käest kast ta peale wc-s käimist vaatab ka poti poole kus ta häda tegi.Siis ta vastus oli eitav, et tema küll ei suuda vaadata mis ta sinna jättis.
Aga kujuta, ette ootad wc ukse taga ja Saagim tuleb sealt välja ja sa lähed peale teda sinna ja seal sellise pasahunik, et johhaidi. Siit ka loo moraal alati tuleb jälgida peale pasandamist millise jälie sa enndast pärast maha jätad, positiivse või negatiivse haistingu. Peale pasandamist tuleb ka enda järgi alati koristada.
Räägin mul on bf-s meeletu tundide kogus. Ja enamus ajast olen sellest olnud üksik player 99.9% ajast( pisar tuli praegu silma).icon_smile.gif) Kuigi "suhteid" on olnud nii mõnegi mängijaga, nimesi ei tahaks küll praegu välja tuua. Aga on mõned väga mõnusad tegelased nagu M...u kes kurat saab 8.00-17.00 töö juures mängida. Ja peale tööd saab olla 100% oma perga mitte vastupidi, kurat vot see teeb küll kadedaks. Mainiksin muidugi viimse firestormi kamraadid ka ära mis oli üle kuu tagasi. Vot see oli fun ja hariv. Ei teadnud enne, et relva värvil on ka vahe ja palju muud mida ja kuidas. Ja õhtu jooksul tuli meil kolm võitu, kui ma ei eksi?
Kahjuks kuna minu inglise keel on selline nagu on ( tuju tuju no hujova). Siis on vahel hea mängida seda koos kellegagi kes seda valdab.
Hetkel kõik.icon_smile.gif

_________________
Battlelog: eesti38
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
niijana
HV kasutaja
niijana

liitunud: 20.11.2012




sõnum 31.07.2019 20:15:52 vasta tsitaadiga

aim17 kirjutas:
Nijana oled sa usklik, et enda põse jälle ette keerad ja palud, et lööge mind, või meeldib sulle sado-maso?


Tänud meeldiva teksti eest. Tõsiselt sa tõid mulle naeru silma - Ei midagi paha. Need kes mind tunnevad teavad väga hästi, et olengi mängus kui mängu väliselt vägagi sadomaso ja hingega asjade juures. Saan aru väga hästi, mida öelda soovisid.
Tõesti olen Saagimi väitega nõus. Kodune kasvatus on juba selline, et enda järelt peab ka koristama ja üldjuhul paska maha ei jätta. Kui ka jätsin, siis piisab ainult mainimisest ja koristan ära. icon_biggrin.gif .
Miks otsustasin Opollole vastata oligi ainult üks põhjus: Me kõik teame, et BF5 pole kõige paremini lahendatud mäng ja on tehtud palju vigu. See pole ju mingi uudis enam, et Dice, EA on lasknud korralikult endale jalga.Enamus BF seeria mängurid tunnevad , et nende soovidega pole arvestatud ja hääletavad jalgadega. Aga kuhu me jõuame kui pidevalt vingume ja vingume. Isegi L. Meri on öelnud järgmist: Olukord on sitt, kuid see on meie tuleviku väetis. Kõik me teame , et elu ei lähe paremaks vingumise ja halaga. Varem või hiljem peab püsti tõusma ja sitta rookima asuda. Kui meie ei korista, siis kes koristab?
Üldjuhul mängin BF seeriaid just semude,seltskonna ja mängust saadava adrenaliini pärast. Kahjuks viimasel ajal mängijate arv jääb järjest väiksemaks ning kaugel vist pole ka päev kui isgi lõpetan mängimise. Ilma korraliku meeskonna vaimuta minu jaoks BF pole enam see mida kunagi BF4 sai kogetud.

Vael kirjutas:
OPollo,
Viimane päts keeras mängu nii peeti, et enam isegi käima ei läinud. Läks siis pikema mõtlemiseta see stutterfest saast uninstalli.
. Millist pätsi sa viimaseks loed? Käima mineku probleeme pole keegi meist kohanud. Kas jutt käib PC keskonnast ikka?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vael
HV Guru

liitunud: 17.03.2013




sõnum 01.08.2019 16:47:33 vasta tsitaadiga

PC ikka jah.

Selles just asi ongi, et vähe on alternatiive ja fännid ripuvad toote küljes, olgu seis kui nutune tahes. Kui kõik jalgadega hääletaks vb jõuaks EAle kohale, et raha eest tuleb ka toodet pakkuda. Viimaste mängude põhjal ütleks, et QA on täitsa puudu. Anthem last puhta alpha seisus välja, kuu aega pärast ametlikku väljalaset jõudis alles beetasse ja sinna ta jäigi, paar nädalat tagasi veel Origin spämmis mingi PST kampaaniaga(ehk siis kutsuti kasutajaid tasuta teateriteks). BFV sama lugu, kosmeetika/mikrotransactionite jaoks jagub veel odavaid programmeerijaid ,aga iga järgmine uuendus tekitab 2 probleemi juurde, vb poolikult lahendatakse eelmised ära...
Kaua BFV väljas on olnud? Pool aastat? Ja paranemise märke pole nähagi, lihtsalt lastakse üle, et küll me kunagi asume parandama.

Ja siis teisel pool on N. Respawn(kes kahjuks küll hiljuti liitus EAga, aga siiani piisavalt vabad käed vist olnud)- Titanfallid mõlemad nägid väga head välja, ning jooksid nagu sulavõi. Apexit ise veel ei ole proovinud, aga menu põhjal võib arvata, et vennad oskavad mänge luua.

Jah, kui conquesri vms sellist mängida, siis cheaterid vb ei kohtagi seal 64ses seltskonnas, jooksed lihtsalt teist teed pidevalt. Aga kui juba iga 2-3 mäng FS, jääd sinna viimase 4-5 meeskonna sekka ja teekonna lõpetab cheater, siis pole seda head tuju kusagilt võtta.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
niijana
HV kasutaja
niijana

liitunud: 20.11.2012




sõnum 01.08.2019 18:41:43 vasta tsitaadiga

Vael kirjutas:
PC ikka jah.

Selles just asi ongi, et vähe on alternatiive ja fännid ripuvad toote küljes, olgu seis kui nutune tahes. Kui kõik jalgadega hääletaks vb jõuaks EAle kohale, et raha eest tuleb ka toodet pakkuda. Viimaste mängude põhjal ütleks, et QA on täitsa puudu. Anthem last puhta alpha seisus välja, kuu aega pärast ametlikku väljalaset jõudis alles beetasse ja sinna ta jäigi, paar nädalat tagasi veel Origin spämmis mingi PST kampaaniaga(ehk siis kutsuti kasutajaid tasuta teateriteks). BFV sama lugu, kosmeetika/mikrotransactionite jaoks jagub veel odavaid programmeerijaid ,aga iga järgmine uuendus tekitab 2 probleemi juurde, vb poolikult lahendatakse eelmised ära...
Kaua BFV väljas on olnud? Pool aastat? Ja paranemise märke pole nähagi, lihtsalt lastakse üle, et küll me kunagi asume parandama.

Ja siis teisel pool on N. Respawn(kes kahjuks küll hiljuti liitus EAga, aga siiani piisavalt vabad käed vist olnud)- Titanfallid mõlemad nägid väga head välja, ning jooksid nagu sulavõi. Apexit ise veel ei ole proovinud, aga menu põhjal võib arvata, et vennad oskavad mänge luua.

Jah, kui conquesri vms sellist mängida, siis cheaterid vb ei kohtagi seal 64ses seltskonnas, jooksed lihtsalt teist teed pidevalt. Aga kui juba iga 2-3 mäng FS, jääd sinna viimase 4-5 meeskonna sekka ja teekonna lõpetab cheater, siis pole seda head tuju kusagilt võtta.

Tõsi mis tõsi, selleks ongi meie ainukeseks päästekellaks raporteerimine ja vigadest teavitamine. Viimased parandused on mängu kvaliteeti kõvasti parandanud ja on isegi nauditav. Muidugi ruumi on veel kõvasti mida parandada, hoolt kanda. Ei meeldi minulegi cheateritega koos mängida. Firestorm on selles mõttes petturite paradiis - Jah olen nõus sinuga ja kahjuks kui EA ja Dice on loonud sellised keskkonna siis pole ka ime, et peale vihma hakkab seeni rohkem kasvama. Egas siinkohal ei jäägi meid muud üle kui Dice/EA informeerida ja veelkord tuletada meelde nende tegamat töid.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

liitunud: 04.02.2002




sõnum 03.08.2019 11:32:52 vasta tsitaadiga

Läheme mängime parem vana head Battlefield 4 nimelist mängu. Mängijaid on küllaga, serverid on täis ja kõik selle mängu juures actually töötab.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

liitunud: 22.12.2013




sõnum 03.08.2019 17:28:32 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Läheme mängime parem vana head Battlefield 4 nimelist mängu. Mängijaid on küllaga, serverid on täis ja kõik selle mängu juures actually töötab.


beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif thumbs_up.gif

_________________
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Slinky
HV kasutaja

liitunud: 20.09.2015



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.08.2019 18:04:04 vasta tsitaadiga

juba mängin bf4 uuesti peale pikemat pausi, sattusin juutuubis mingi gameplay klipi peale ja tuli isu jälle icon_cool.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aim17
HV kasutaja

liitunud: 09.07.2005




sõnum 03.08.2019 19:09:25 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Läheme mängime parem vana head Battlefield 4 nimelist mängu. Mängijaid on küllaga, serverid on täis ja kõik selle mängu juures actually töötab.

See nüüd küll õige jutt pole, et servud täis. Ennem, et leida üks norm servu kus rahvast on lähevad närvid läbi. Kaks nädalat tagasi mängisin nädal aega ja kogemus olemas. Enamus serveritel märgitud et sees 64/62-64 aga päriselt rahvast sees 64/ 0-3 meest.
Aga mäng on ise hea, eriti meeldib sealne relvastus v.a lennukid.

_________________
Battlelog: eesti38
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Muhekas
HV Guru
Muhekas

liitunud: 29.10.2011




sõnum 05.08.2019 01:16:34 vasta tsitaadiga

Tegime täna veits Kaic-iga ja suht tore oli. Kahju, et server kokku jooksis. Sai ka tiba teamspeakis juttu aetud. Järgmiste kordadeni. thumbs_up.gif
_________________
#Olen küberkiusamise vastu!
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maddog
HV kasutaja

liitunud: 23.08.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.08.2019 09:43:14 vasta tsitaadiga

BR neil PC peal kahjuks suremas, see on ainuke osa mis huvitaks, aga 4x järjest single playerit tehes olin ma maandumas 24, 16,32 ja 19 inimesega, et 64 ei saa pooltki kokku (noh 1x sai pool xD) ja ooteaeg oli päris pikk. PS4 peal seda probleemi veel õnneks pole, seal saab alati kiirelt täis, kuigi eelistaks seda hiirega mängida icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Arx07
HV veteran
Arx07

liitunud: 08.01.2003




sõnum 05.08.2019 09:53:30 vasta tsitaadiga

maddog, õhtusel ajal mängides mul alati 60+ ikka kokku tulnud... aga aega võtab küll teinekord üle 3 minuti.
Mind samuti huvitab ainult see BR selle mängu juures. Firestormist võiks eraldiseisev mäng tulla, see muidugi vähe tõenäoline kuna neid BR'e niigi palju juba, aga isiklikult eelistaks seda teistele(eile sai ülepika aja PUBGi proovitud ja päris kohutav juust on Firestormiga võrreldes ning need teised tunduvad lapsikud/ulmekad)
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maddog
HV kasutaja

liitunud: 23.08.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.08.2019 10:00:09 vasta tsitaadiga

Oki hea teada, tänud info eest, et lootust ok mäng saada siiski on. Ise proovisin laupäeva õhtul 2x ja siis pühapäeva hommik ja päeval.
Aga võiks olla kuskil linnuke, et saad panna, ootan kuni 60ish täis.
Ala et mind poole toobistesse mängudesse ei viskaks ja pigem ootaks full mängu. Ma isegi ootaks 4-5 minutit kauem vs et teeks selle 20 mehe mapi icon_smile.gif
Squad tuleb kenasti täis, aga üksi veidi raske vs 4, eriti kui palju pole mänginud ja lambikatega proovida selline 1/10le suhe et saad asjalikud (see üldine BR kogemus mitte konkreetne pela).
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Arx07
HV veteran
Arx07

liitunud: 08.01.2003




sõnum 05.08.2019 10:07:31 vasta tsitaadiga

maddog, see muidugi huvitav, et laupäeva õhtul said sellised tühjad servud. Ma küll statistikat ei pea, mis päeviti mängin, aga sellist täitsa tühja servut(alla 50 mängija) olen vist ainult 2x kogenud(nädalas ca 10 mängu teen keskmiselt)
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maddog
HV kasutaja

liitunud: 23.08.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.08.2019 10:20:00 vasta tsitaadiga

Arx07 Ma siis sain erilise anomaalia rajale kopp.gif Aga annan siis mängule veel 3-4 mängu võimalust. Kui need ka alla 50, siis BF5 lihtsalt vihkab mind icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vael
HV Guru

liitunud: 17.03.2013




sõnum 05.08.2019 16:02:53 vasta tsitaadiga

Bf foorumis ka kurdavad, et pole täis servut. Ise veel nv peale lõunat ja õhtuti sai ikka 62-63- 64 pendeldatud, vahhet pole kas ootad 15sec või 5min. Kui servu täis tuleb, siis esimese 30seciga, ülejäänud kasvõi 30 min ei päästaks midagi enam(varem oli ooteaeg 5min, olukord täpselt sama).
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
niijana
HV kasutaja
niijana

liitunud: 20.11.2012




sõnum 07.08.2019 00:06:35 vasta tsitaadiga

BF5 arendajad tulid välja küsitlusega. Kellel on huvi ja soov täita , siis formi leiate siit. https://www.surveymonkey.co.uk/r/BFVAUG . Saate julgelt oma kriitika nooled teele saata ja nõuda mida sooviksite , et parandataks jne.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Gap
HV Guru
Gap

liitunud: 20.03.2006




sõnum 07.08.2019 11:45:57 vasta tsitaadiga

kas ehk nüüd pole juba hilja neid küsitlusi teha ? paari kuu pärast tuleb uus cod välja eks siis aeg näitab. või kuidas see nende lause oli et: if you don't like it don't buy it" ise õnneks ei ostnud ka seda mängu.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-Kaivo-
HV Guru

liitunud: 22.08.2007




sõnum 07.08.2019 15:35:01 vasta tsitaadiga

uuest bf mingeid uudiseid ? Loodetavastu tulevad sellest nürisünnitusest välja mida pakkus bf1/bf5.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vael
HV Guru

liitunud: 17.03.2013




sõnum 07.08.2019 15:52:31 vasta tsitaadiga

Mõtlesn ka täita, aga samas on lehekülgede kaupa teemasid "kick cheaters" ning need teemad on kohe lukku pandud. Kui siiani pole sest "väiksest vihjest" aru saanud, siis ma ei tea...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Drake
Kreisi kasutaja

liitunud: 05.11.2001




sõnum 02.09.2019 21:57:02 vasta tsitaadiga

Tundub et nüüd (2019 veebruaris) bfv crashide ja stutteri põhjus ja mõistlik workaround/lahendus leitud ja seda mitte ainult battlefieldile:

https://forums.guru3d.com/threads/possible-solution-for-dx12-stutter-in-individual-games-eg-metro-exodus-bf5.425353/

Ei mingeid kolmanda partei äppe ega midagi. Töötab, kontrollitud.

Enjoy.

_________________
On the other hand, I've turned rivers into blood... kings into cripples... cities into salt. So I don't think that I have to explain myself to you. -Gabriel-
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 81
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield V mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 78, 79, 80  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.