lihtsalt mäng töötab töötab ilusti ja siis äkki lambist ei hakka enam tööle ? mitte midagi pole teinud ja teiste mängudega pole mingeid probleeme ? Teinekord kui sa tuled kurtma kuhugi et mingi mäng ei tööta siis ma tean et ma vastan sulle samamoodi. Täiesti haige mõtlemine ikka
lihtsalt mäng töötab töötab ilusti ja siis äkki lambist ei hakka enam tööle ? mitte midagi pole teinud ja teiste mängudega pole mingeid probleeme ? Teinekord kui sa tuled kurtma kuhugi et mingi mäng ei tööta siis ma tean et ma vastan sulle samamoodi. Täiesti haige mõtlemine ikka
Võib probleem olla ka täiesti süütus asjas. Mul näiteks ei läinud forza enam tööle siis kui teamviewer taustal jooksis. Panin selle kinni ja kõik korras. Mõtle oma sammud läbi - mis muutus pärast mida enam mäng normaalselt ei tööta?
Küsimus ka, et tirisin Forza alla windowsi xbox-i äpist (mängu eraldi ei ostnud. Kasutan xbox game passi). Eelnevalt seadistasin äpi nii, et kõik failid läheksid ühele konkreetsele kettale. Mäng installis ilusti ära, aga sellelt kettalt ühtegi forzale kuuluvat faili ei leia. Kuhu see mäng end peitis? _________________
Arvatavasti C:\Program Files\WindowsApps (kausta nimi vist oleneb mängu versioonist; mul on mäng kaustas nimega Microsoft.SunriseBaseGame_1.317.19.2_x64__8wekyb3d8bbwe), aga, kui sa eelnevalt panid mingi muu asukoha paika, siis ma ei tea, miks mäng peaks sinna default asukohta end installima.
windowsapps kaust peaks olema, kui mitte vaikimis asukohas, siis seal kettal kuhu installida lasid.
failid sees on piiratud õigustega ja osalt ka peidetud.
forza tööle minemise osas on oluline kinni laduda eelkõige kõik monitoringsoft ja kõik, mis overlayd joonistada võiks tahta. eriti fh4 nendega läbi saada ei taha. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
mul oli täpselt sama pull, hommikul mängisin, kuid väga hästi ei jooksnud, tegin restardi ära ja enam tööle ei läinudki
kogu see jebimine ja soigumine ja netist õpetuste otsimine oleks rohkem aega võtnud, kui süsteemile refresh
ja nõnda ma windowsi üle lasingi _________________ ☠
nujah,... ma päris nüüd selle mängu pärast ei hakka windowsile formati tegema.... mingeid rivatunereid ega muid softe ei ole kasutanud ega selle mängimise ajal ka mitte... ainukesed asjad mis on on microsofti enda see puldi ressiiver ja corsairi Icue programm aga see on koguaeg selle mängu ajal töötanud .... kui siin keegi ütles et mis on muutunud
pärast mida enam mäng normaalselt ei tööta? siis ma ütleks et mitte midagi pole muutunud Tahtsin seda öelda ainult veel et tegin mängule uninstalli ja tõmbasin uuesti mängu ja installisin siis nüüd püüan uuesti mängu käivitada ei tea eks näeb .... üks asi veel windowsi versioon on mul 1809 mul seda viimast 1903 ? ei ole veel paigaldatud kuigi ta näitab et see on valmis installimiseks ? et ma ei tea kas see ka loeb äkki peaks selle ära paigaldama ?
Mäng hakkas tööle ja see update pole oluline ... ma ei tea kas oli siis äkki mingi mängu update puudu või miks ta viskas desktopile mängu käivitamisel.
Võibolla loll küsimus, aga kas Forzas saab kuidagi mingis kindlas serveris ka mängida? Et noh, teised sõitjad oleksid mingid kindlad tüübid - ala HinnaVaatlusest vms? Või igakord mängu logides on suht random tegelased? _________________
Servereid ei ole, aga saad kaaslastegea konvoi moodustada ja seejärel konvoi liider valib sõite ja värke, mida teha (või kärutate freeplays lihtsalt ringi). Private online adventure saab samuti teha.
inpireerituna kellegi FH3 politsei paintjobist sai ka veidi nokitsetud. Pole küll reaalselt Eestis eksisteeriv politsei auto, aga hakkas antud eksemplar kõige enam meeldima:
lambist mingil põhjusel muutus lake lodge maja mitteostetuks ja forzathoni punkte enam topelt ei saanud
täna alles jäi silma, kuna 55p oli puudu forzathoni audist ja siis 60 asemel sain vaid 30p, kuigi vip olemas, et peaks 60p saama
mõnel on sama jama kuid tagasi juhtunud, kuid ma olen ikka aegajalt seasoneid teinud ja alles esimene kord
pidin maja uuesti ostma, et boonuse tagasi saaks, vipiga tasuta, aga vipita mängijad peavad ilmselt 5m raha köhima _________________ ☠
tahtsin ka online ranked sõitu tegema minna aga on vist maas serverid jah momendil... sain lõpuks crown victoria ka selle season challengiga lõpuks kätte hiljuti ostsin 4 milli eest selle auto
est4ever, stockis tundus hea kiirendusega ,mõtlen kas seda tuunida ka annab ? lihtsalt mulle meeldib selle auto disain mitte selle pärast et ta on mingi ameerika police car kunagi aga lihtsalt meeldivad vanad ameerika autod
See Lake Lodge bug on vist algusest peale mängijaid kummitanud. Ma pidin mingi aeg igal korral selle uuesti ostma, kui FP teenida plaanisin. Viimased kuud õnneks pole selle probleemiga maadelnud. Hetkel käivad kõige rohkem närvidele pikad laadimisajad mängu sisse minemisel.
See Lake Lodge bug on vist algusest peale mängijaid kummitanud. Ma pidin mingi aeg igal korral selle uuesti ostma, kui FP teenida plaanisin. Viimased kuud õnneks pole selle probleemiga maadelnud. Hetkel käivad kõige rohkem närvidele pikad laadimisajad mängu sisse minemisel.
sellele tõesti mingit rohtu ei ole? _________________ ☠
Mingeid variante ma algul proovisin (set as home, reinstall VIP jne), aga miski ei paistnud toimivat ja sinna see asi jäi. Mingil hetkel see probleem lihtsalt iseenesest kadus.
Mingeid variante ma algul proovisin (set as home, reinstall VIP jne), aga miski ei paistnud toimivat ja sinna see asi jäi. Mingil hetkel see probleem lihtsalt iseenesest kadus.
sul kadus aeglane käivitamine?
ilmselt vastasid asjale, mille küsimisel ma just ülemäära selgust ei jaganud
jama lugu see, et peale viimast win 10 suuremat update mul horizon üldse tööle ei läinud, lambist poolest päevast
siis panin uue win10 ja uue horizoni ja ikka uimerdab laadimisel - õnneks vaid laadimisel _________________ ☠
mul samamoodi, pean land roveriga sõitma mingi distantsi aga sõida palju tahad näitab koguaeg 0.4 km kõik teised challenged tehtud aga see jääb seekord tegemata
mul samamoodi, pean land roveriga sõitma mingi distantsi aga sõida palju tahad näitab koguaeg 0.4 km kõik teised challenged tehtud aga see jääb seekord tegemata
Mul töötas ja sain Forzathoni tehtud.
PS! Ässade värk U know.
Natuke hilja küll aga selle vastu aitab, kui framerate-i 30 fps locked paned.
Suht õudne küll sõita kui ~100FPS-i pealt nii alla kukkuda.
RTX kaartidest jutt siis. 2080 TI. Sellest on videocardz lehel kirjas ka. Algselt maja juurest minnes oli fps 106 peal. Hetkel 122. Sama aeg, samad settingud. Visuaalselt ka erinevust ei märka, sest olen varasemalt screene samas kohas teinud.
Endal 1070 Strix'iga mäng koomas. Varem mängisin 970'ga ja sain edukalt 60fps+ kõrgema sätetega mängida, nüüd kõik low'i peal ja vaevu vahest läheb 60'ne peale
Endal 1070 Strix'iga mäng koomas. Varem mängisin 970'ga ja sain edukalt 60fps+ kõrgema sätetega mängida, nüüd kõik low'i peal ja vaevu vahest läheb 60'ne peale
Driverid ja muud tihendid üle kontrollitud?
driverid kõige uuemad, mängule reinstall tehtud ning win ka täiesti updated, ei kujuta ette mis seda põhjustab
driverid kõige uuemad, mängule reinstall tehtud ning win ka täiesti updated, ei kujuta ette mis seda põhjustab
vaatan kas GPU jookseb ikka X16 peal _________________
Vihmausss, sa võiks oma häda lahendamist kirjeldada, mitte lihtsalt lasta inimesel veenduda, et asi valesti
Tuli välja, et jooksis x16 slotis x1'na. Võtsin videokaardi välja ja toppisin tagasi ja korras. Vist oli veidi vajunud välja ja ei saanud hästi kontakti
Vihmausss, sa võiks oma häda lahendamist kirjeldada, mitte lihtsalt lasta inimesel veenduda, et asi valesti
Tuli välja, et jooksis x16 slotis x1'na. Võtsin videokaardi välja ja toppisin tagasi ja korras. Vist oli veidi vajunud välja ja ei saanud hästi kontakti
Spoiler
Mul oli sama probleem, olin ka eelnevaid "fixe" teind enne kui reaalselt tuli kunagi meelde, et arvuti hoolduse puhul korraks p6rkasin vastu GPU'd _________________
Nüüd kuluks Tesla Cybertruck marjaks ära, tugev plekk ja head teravad nurgad rammimiseks _________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest
Kas keegi on ka siin lahendanud micro-stuttering probleeme ? Mu 4.5GHz protsessor takistab 2070 Superit tundub. Mäng 1440p@144Hz peal on konkreetne (input ja tavaline) lag, mis muudab mängu mängimatuks. Kas tõesti peab nüüd protsessori ka välja vahetama ?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.