Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Hiteker 940 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.06.2004 15:56:05 vasta tsitaadiga

Endal kah sama tunne...sai siin enne ostmist igasugu foorumeid pidi kolatud ja tundus, et igatpidi thumbs_up.gif peaks olema.- kui see täpitähtede mööndus välja jätta, siis eks ta ole ju kah. Aga Philipsid ja xorod ja kissid vist juba kõik toetavad neid täppe...ainult Hiteker ei toeta:cry:
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eents
HV vaatleja
eents

sõnum 09.06.2004 17:36:40 vasta tsitaadiga

Mina juba igatahes andsin alla.Ostsin uue arvuti koos tv-outiga ja vaatan sealt nüüd omi täpitähti.Hiteker kogub teleka all vaikselt tolmu juba....
Päris naljaks oleks vaadata siin HinnaVaatluses kuidas kõik oma hitekerid myyki panevad ja kisuvad hinna nii alla et kui 500 eekuga kah lahti saavad siis õnnelikud icon_biggrin.gif kui yldse lahti saavad sest siit seda threadi lugedes saab teada kui hea selle support on thumbs_up.gif icon_razz.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 09.06.2004 19:18:51 vasta tsitaadiga

ma ei müüks teda täpitähtede puudumise pärast - see on suht suva asi, aga subtiitrid võiks allpool olla ja võiks ka paremini codeceid toetada icon_neutral.gif
tagasi üles
raix
Kreisi kasutaja
raix

sõnum 10.06.2004 09:18:52 vasta tsitaadiga

Fast&Furious kirjutas:
ma ei müüks teda täpitähtede puudumise pärast - see on suht suva asi, aga subtiitrid võiks allpool olla ja võiks ka paremini codeceid toetada icon_neutral.gif

Kas sul on mingite codecitega probleeme? Mul pole ta seni ainult ühte divx plaati mänginud, ma ei tea, kas see on codeci probleem. Igatahes faili mängima panemisel tuleb kiri 'READING INDEX...' ja kui see ära kaob, siis jääb must ekraan, midagi näitama ei hakka. Arvutis mängib küll seda faili.
Ühel sõbral on Philips 737 ja temal on see keeldunud mängimast mitut filmi, mida minu Hiteker mängib.
Esialgu veel Hitekeri maha müüma ei kipu. Aga kui ostan uue arvuti, eks siis vaatab, kas teda ongi enam vaja icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 10.06.2004 10:21:30 vasta tsitaadiga

In Enemy Hands, Vertical Limit, Monster Man, Ripley's Game..

sellised filmid ei mängi või siis mängivad halvasti ja ei ole võimalik vaadata. cd tooriku viga ei ole.

tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 10.06.2004 10:46:11 vasta tsitaadiga

Nii, kui see teema nüüd siia jõudis, siis teeks ühe väikese reegli:
Kui teil mingi kindel film ei tööta, siis palun ärge seda siin nimetama hakake. Kui film ei tööta, siis on suhteliselt kindel, et aparaat lihtsalt ei toeta seda kindlat videot. Muud lahendust pole nagunii kui oodata firmware upgrade'i või laenutada/osta DVD icon_wink.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 10.06.2004 10:50:20 vasta tsitaadiga

ok, aga need filmid täiesti tavalise xvid/divx kodeeringuga.. peaks tegelt nagu mängima
Philips 737 ei taha ka neid aga mängida icon_neutral.gif

tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 10.06.2004 10:54:59 vasta tsitaadiga

Fast&Furious kirjutas:
ok, aga need filmid täiesti tavalise xvid/divx kodeeringuga.. peaks tegelt nagu mängima
Philips 737 ei taha ka neid aga mängida icon_neutral.gif
Kindlasti on seda siin juba kusagil mainitud ka, et nii divx'il kui xvid'il on arvutis pakkimisel võimalik igasuguseid linnukesi panna igasugustesse erinevatesse kohtadesse. Ja need kohad ja linnukesed erinevad ka versioonide kaupa. Ja mõnda väikest pakkimise vigurit need divx/dvd-mängijad (veel) ei toeta. Aga jah, kui mingi kindel film ei tööta, siis kahjuks pole ju olemas samasugust lahendust nagu arvutile, et tõmbad lihtsalt sobiva koodeki.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 10.06.2004 10:58:43 vasta tsitaadiga

arvutis need filmid näiteks mängivad ja peal on aint xvid ja divx codec.
hiteker võiks oma mängijat uuendada kõige uuemate xvid/divx/ac3 codecitega. icon_mad.gif

tagasi üles
vanamees
HV kasutaja

sõnum 12.06.2004 13:02:35 vasta tsitaadiga

Kuna filmide puhul ma enamasti ainult divx ja xvid formaati kasutan siis olen üsna paljusud variante proovinud ja on mänginud kõiki divx formaate(eeldusel, et plaat on füüsiliselt korras). XVID-i puhul on esinenud mõningaid anomaaliaid või siis pole üldse mänginud. DVD plaatidega pole siiani mingeid probleeme olnud, muidugi dvd-sid kasutan ainult muusika plaate seetõttu ei tea midagi nende subtiitrite kohta.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
raix
Kreisi kasutaja
raix

sõnum 15.06.2004 12:35:28 vasta tsitaadiga

Cyberlord kirjutas:
Me ootame meile "special" lubatud uuendust icon_rolleyes.gif
24. mai lubati....

Kus see uuendus on? Varsti saab sellest tähtajast juba kuu mööda... icon_confused.gif
tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 15.06.2004 12:46:33 vasta tsitaadiga

raix kirjutas:
Cyberlord kirjutas:
Me ootame meile "special" lubatud uuendust icon_rolleyes.gif
24. mai lubati....

Kus see uuendus on? Varsti saab sellest tähtajast juba kuu mööda... icon_confused.gif

Kui me progemisega tegeleks, siis oleks see juba ammu valmis icon_exclaim.gif , paraku aga see meie pädevusse ei kuulu.
Oleme täpselt samas seisus nagu teiegi, saame ainult oota ja loota....

Ärge valesti aru saage aga mingilmääral tundub see täpitähtede asi ülepaisutatud ka...palju on Hitekeri kasutajaid, kes tegelikult inglise keelest aru ei saa? Usun, et neid ei ole palju.

Gert
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 15.06.2004 12:52:13 vasta tsitaadiga

Lisaks veel niipalju, et varsti on tulemas uuem mudel Hitekerist. Hehe kõik suhtute kindlasti väga umbusklikult sellesse aga väidetavalt on sellel juba tehase softis olemas täpitähed!!!, kinnitada seda ei julge ennem kui ise olen näinud.

Keda huitab, siis natuke inffi uue mudeli kohta:

Flyerid:
http://www.starpump.ee/upload/hit/Flyer_may_2004_txt_small.jpg

http://www.starpump.ee/upload/hit/XDV_950_Gift_Box_Reviced_final.jpg

Manual&tehnilised andmed:
http://www.starpump.ee/upload/hit/XDV_950_Manual_Englisch_ZORAN.pdf
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
raix
Kreisi kasutaja
raix

sõnum 15.06.2004 13:39:23 vasta tsitaadiga

Cyberlord kirjutas:

Kui me progemisega tegeleks, siis oleks see juba ammu valmis icon_exclaim.gif , paraku aga see meie pädevusse ei kuulu.
Oleme täpselt samas seisus nagu teiegi, saame ainult oota ja loota....

Ärge valesti aru saage aga mingilmääral tundub see täpitähtede asi ülepaisutatud ka...palju on Hitekeri kasutajaid, kes tegelikult inglise keelest aru ei saa? Usun, et neid ei ole palju.

Gert

No ma saan aru küll, et see pole teie pädevuses. Aga kui oli juttu, et varsti täpitähed tulevad, siis ikka tahaks neid saada küll. Teistel pleieritel (vähemalt Philipsil) pole ju täpitähtedega probleeme.
Ise saan enam-vähem iglise keelest aru aga subtiitrid oleks ikka abiks. Ja ega kõik filmid ka inglise keeles pole. icon_rolleyes.gif

Ja ega ma ei hakka uue mudeli turule tuleku puhul uut aparaati ostma. Või vahetate te täpiähti mittetoetava HE-940 uue täpitähti toetava DVX-950 vastu välja? icon_wink.gif Sellise variandiga oleks küll nõus icon_lol.gif
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 15.06.2004 19:03:16 vasta tsitaadiga

Kui nüüd vaadata uue Hitekeri värvipilti ja siis manuali joonist sama aparaadi kohta, siis vähemalt välimusel on ikka päris suured erinevused. Ei tea millest see tuleb.
Tiitrite häda on veel selles nad on liiga väikesed ja heledal taustal mittenähtavad, lisaks sellele, et täppe pole.
Mulle meeldib küll, kui filmil eesti tõlge all on, samuti lastele.
tagasi üles
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

sõnum 16.06.2004 00:24:00 vasta tsitaadiga

Olen ise ka saksa keeles tugevam kahjuks
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 21.06.2004 02:38:01 vasta tsitaadiga

no kui uus player tulemas ja sel olemas täpitähtede tugi, siis võiks ju loogiliselt võttes vanale ka olla icon_rolleyes.gif
ma ei vaata kunagi ingliskeelseid filme subtiitritega, aga mul ikka muukeelseid filme ka.. prantsuse, vene ja saksa. neist ei saa muffigi ilma subtiitriteta aru ju.

tagasi üles
raix
Kreisi kasutaja
raix

sõnum 21.06.2004 09:07:19 vasta tsitaadiga

Vaatasin, et K-s oli HE-940 jälle müügil. Ei tea, kas uus partii saabunud.

Ei tea, kas neil mingil vanemal firmwarel olid täpitähed muidu olemas? On keegi kursis?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 21.06.2004 12:10:28 vasta tsitaadiga

raix kirjutas:
Vaatasin, et K-s oli HE-940 jälle müügil. Ei tea, kas uus partii saabunud.

Ei tea, kas neil mingil vanemal firmwarel olid täpitähed muidu olemas? On keegi kursis?

ei olnud

tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 21.06.2004 12:51:42 vasta tsitaadiga

Krt mul ütles pill üles. Eelmine õhtu vaatasin veel filmi aga järgmine päev enam pilti ette ei tulnud kusjuures heli jäi alles. Ma pole seda aparaati eriti palju kasutanud aga ikkagi olin taga rahul, nüüd olen õnnetu. Pean garantiise viima aga mul pole sellesse K-sse erilist usku.
tagasi üles
kaupz
HV Guru
kaupz

sõnum 21.06.2004 13:02:35 vasta tsitaadiga

proovi scart ja rca pilti eraldi

ja lülita välja ja tõmma seinast väja ja jäta seisma tunniks. ehk mõtleb järgi
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 78
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 21.06.2004 17:08:41 vasta tsitaadiga

Proovin, vaatan mis teeb. Homme ütlen.
tagasi üles
DevilsMan
HV vaatleja

sõnum 23.06.2004 09:45:15 vasta tsitaadiga

tere küsiks ka paari asja selle masina kohta mul sõber ostis paar päeva tagasi sellise mängija ka k arvutisalongist ja kohe probleemid. esiteks proovisime kirjutada dvd rw peale kaks xvid ch audioga mängima nagu hakkas hääl vähemalt küll aga pilt on selline nagu arvutis kui puuduvad codecid. ühentatud on tal praegu scartist tv sse. järgmine probleem oli see et ta omab 5.1 võimu tõmbasime optilise kaudu signaali võimu vaikus nii dvd kui divx ja xvid puhul .näppisin settinguid aga see ei aita häält pole 5.1. kas on mingi uptade puudu või milles asi??? teda nagu ei huvita eriti subbakad esmakohal oleks ikka dvd saada kätte 5.1 heli andke nõu mida annab teha või peab masina tagasi viima. ette tänades
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 23.06.2004 12:58:11 vasta tsitaadiga

mul on ka optilise kaabliga.. ning 5.1 saund töötab kenasti.
pane seadetest SPDIF/RAW ja töötab icon_wink.gif

sellele playerile äkki ei istu see RW toorik.. a see aint oletus icon_rolleyes.gif
mis film on muidu? icon_razz.gif

tagasi üles
DevilsMan
HV vaatleja

sõnum 23.06.2004 13:25:11 vasta tsitaadiga

Fast&Furious kirjutas:
mul on ka optilise kaabliga.. ning 5.1 saund töötab kenasti.
pane seadetest SPDIF/RAW ja töötab icon_wink.gif

sellele playerile äkki ei istu see RW toorik.. a see aint oletus icon_rolleyes.gif
mis film on muidu? icon_razz.gif

sai pandud nagu Fast&Furious soovitas vähemalt hakkas läbi coxial ja optilise tulema 2 ch heli kuigi kui vajutada puldil nupp language näitab kahte valikut ac3 - 2 ch ja ac 3 - 5 ch . ac3 -5ch valikul näitab veel texti unknown ja 5.1 jelist pole haisugi ´ainult 2 ch heli dolby digital. aga see mis puututab xvid siis pole tegu filmiga tegu väga haruldase ürituse salvestusega sai proovitud kiiruga lasin selle ürituse tavalise cdr peale sama jama heli tuleb kuid ac3 - ch aga pilt selline nagu pole masinas xvid codekit.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Hiteker 940 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.