Uuenenud TeliaTV on 1 kuu tasuta.. (kasvõi premium) (kui vanal oli soodustusi siis need katkevad)
Eesti kanalid on kampaaniana siis võimalik võtta 2 kuud tasuta.
Sain ma õigesti aru, et Telia 1-ga liitumisel saadud tasuta muusikakanalid kaovad uuenenud Telia TV-le üleminekul? Spordikanalid olid ka, aga neid pole me vaadanud ega vaata ka, nii et nendest suva.
Nii nagu kirjutasin, ei.
Telia1 säilib või saab uuesti aktiviseerida, et kasutada täna pakkumises olevat soodustust, neti kiirus poole suurem ja 2 filmi laenutusest.
Küsiti, kas Telia 1-ga liitumisel saadud tasuta muusikakanalid kaovad uuenenud Telia TV-le üleminekul ja sa vastad: “Nii nagu kirjutasin, ei.”
No krt, kaovad ikka küll.
indrpo kirjutas:
Nii nagu kirjutasin, ei.
Telia1 säilib või saab uuesti aktiviseerida, et kasutada täna pakkumises olevat soodustust, neti kiirus poole suurem ja 2 filmi laenutusest.
Viidi mind ka uuele teenusele just üle. Telekas oli ees error 400 ja pärast restarti oli uus teenus. Lastenurga, salvestamise, HBO ja kõik muu võtsin ka, sest oli 0€ kuu. Kusagil kirjas ei ole, et varsti muutuvad need tasuliseks. Seega jääbki tasuta?
Mis paketi sa võtsid? Kõige kallima puhul midagi juurde ei tule jah....
Spoiler
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ma ei võtnud midagi. Mul oli minu.TV teenus Tele2 interneti otsas. Järsku on ekraanil tekst, et mind on viidud üle uuele teenusele ja lastenurka ja mingeid asju ei ole, aga need saab juurde tellida. Eks ma siis tellisin kõik asjad juurde ja kõik on tasuta.
Ma ei võtnud midagi. Mul oli minu.TV teenus Tele2 interneti otsas. Järsku on ekraanil tekst, et mind on viidud üle uuele teenusele ja lastenurka ja mingeid asju ei ole, aga need saab juurde tellida. Eks ma siis tellisin kõik asjad juurde ja kõik on tasuta.
Esimene kuu on tasuta. Peale seda on lastenurk +3 EUR, salvestamine +5 EUR, täpselt sama moodi nagu kaabli kaudu Telia TV puhul.
Sain ka omale valguskaabli koju peale pikka nuiamist 23. juulil. Kõik justkui vinge, aga...
Kuna pidin ise kodust kiirelt ära sõitma kohe järgmine päev, ei jõudnud süüvida asjasse, kuna kõik tundus töötavat peale fiibrile üle minekut.
Meel rõõmus lendasin Eestist minema.
Tuli mail, et teie HBO paketi proovikuu saab läbi, minge iseteenindusse ja tehke toimingud, kas soovite edasi või mitte.
Logides täna sisse iseteenindusse sain "hea" kogemuse osaliseks:
Kogu minu tellitud TV pakett kadunud, nagu poleks kunagi olnud, salvestused kadunud, soodustused kadunud, seadistused kadunud.
Võtsin kiiresti ühendust klienditoega ja sealt ainult kehitatakse õlgu, et näe jah, tahtsime kõige paremat, aga süsteem ise automaatselt kustutas ära Teie TV pakettide tellimuse.
Minu soovitus selle peale: palun klõpsake kuskile linnuke siis ja taastage sama seis nagu oli enne seda apsakat.
Vastus: ei ole võimalik teha, aga te võite uuesti kõik teenused tellida ja uuesti seadistada asjad.
Samal ajal fiibrile üleminekuga tellisin ka kiiruse muudatuse, 500/500 kiirusega HD pakett tasuta kaasa.
Oh mis rõõmu, kuna Telia süül polnud mul vahepeal TV paketti üldse, siis ei saa ma ka seda reklaamitud pakkumist.
Minu arvamus Teliast langes praegu umbes 9 pügalat, ja see oli enne 8 peal. _________________ Beer is the little death...drink it!
STEAM: 77023617
raxz, , sul Mini pakett ja muud teenused esimene kuu tasuta.
Pead vist enne kuu lõppu kangema paketi võtma või lõpetama.
Telia poliitika vist selline, et ise ei lõppe ja hakkab raha eest tiksuma _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 30.07.2019 16:00:34, muudetud 1 kord
Olen kunagi mõni aasta tagasi ka 0€ asja tellinud ja järgneval kuul hakati selle eest raha küsima - äkki oli mingi salvestus või kordus vmt teenus. Samas ei olnud mittemingisugust teavitust, et see teenus on ainult mingi perioodi 0€ _________________ There is no place like 127.0.0.1
viimati muutis Renka 30.07.2019 16:01:21, muudetud 1 kord
Kirjas polnud, aga ma mõtlesin loogiliselt kui kõrvale panna mini pakett
Spoiler
_________________ This message was sent from space using stargate
viimati muutis jeesus188 30.07.2019 16:02:01, muudetud 1 kord
Nende lisateenustega on alati üks kammajaa olnud. Õnneks ise ei tarbi neid.
Faktiliselt sul õigus, et pole kirjas tasuta 1 kuud vaid lihtsalt 0.- € . Ja suure tõenäosusega hakkavad need automaatselt peale täitumist raha eest edasi tiksuma _________________ This message was sent from space using stargate
Kirjas ei ole jah, et need asjad juurde maksavad kunagi. Mini pakett on muidu seal isegi kirjas.
Kui ma teleka kaudu kõiki operatsioone teen ja iseteenindusse asja pole, siis ma ei saa kuidagi teada, et tasuta asjad ei olegi tasuta.
Johhaidii!
Iga uuem teenus on järjest rohkem pekkis.
Mini paketiga lubatakse teatud kanaleid juurde noppida. Valin kõik kanalid, lähen soovitava peale, kõrval valik "Tellin"
Vanasti aitas sinna litsumisest ja PIN sisestamisest.
Nüüd tuleb mingi äge tellimiskeskkond ette (vt. raxz'i pilti).
Kõigepealt pead kõigist pakettidest üle sirvima, siis alles tulevad "Kõik" ehk üksikult nopitavad kanalid - nagu marketites, kus piima- ja leivariiulid on kaugeimatesse nurkadesse topitud.
Kes seda loogikat küll ehitab? Tervisi talle ja püüdku veidi areneda.
Eile katkes TV ja interneti ühendus kell 18.51(katkestas saate) ja sõnumi järgi pidi taastuma kell 23 ning tegin vahepeal uinaku aga kell 2.00 ei olnud jätkuvalt midagi tagasi tulnud. See tähendab, et mul jäid mitmed uudiste salvestused järelvaatamata. Tuleb hakata ebakindlusega arvestama.
Täna vaatasin, et sügisel ootab märkimisväärne hinnatõus ja osade kanalite kadumine. Praegune ekodu põhipakett ja lisapaketid saaks asendada Premium paketiga(16eurot) aga võrreldes praegusega peaksin tellima 4 euro eest lisakanaleid ja kaotaksin veel 2 uudiste kanalit(sky, CNBC). Parandus: Leidsin üles peidetud lisakanalid 3 eurot, mis koos Mini paketiga jätavad hinna praegusega samaks. Kaotan siiski vaatajakoha, mida praegu on 3, edaspidi 2. Praegu saan kaabli kvaliteediga kasutada kuni 3 vaatajakohta, uue paketiga küsitakse veel 3 eurot lisaks. Olen kindel, et selle 3 euro eest ei kao probleem, et kõigi kanalite pilt läheb hakkima kui üheaegselt järelvaadata näiteks etv, pbk ja tv3. Mind ei huvita Premium paketis olevad HBO või Fox, sest sealt on vaadata ühe käe sõrmedel.
Millalgi juuni algul helistati ja kurdeti, et üks Motorola VIP1003 ei uuenda korralikult ja see tuleks välja vahetada. Firmware versioon oli tõesti väiksem kui teistel aga S2 puldiga ka seda uuemaks ei saanud. Jätsin lihtsalt seisma, kuigi pean seda firma probleemiks(nende müüdud seade, mis ei uuenda).
Ainus hea asi, et ma ei võtnud 8 kuud tagasi Amino väljalülitamisel tähtajalise lepinguga digiboksi ega ruuterit. Nüüd saan tõsiselt mõelda, kas leidub turul alternatiivne pakkumine. Firma muidugi kurb, et käive(kasum) jäi saamata. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.