Jah, sama ruuter. Telia VDSL 20/5 ühendus (1,1km vask). Teliast saab ju rentida, võta proovimiseks rendile ja saad teada kas lahendab probleemi.
peaks uurima jah kas saab vana ruuteri ära vahetada,telia ühendus juba algusest peale olnud,kummaline on see et playstationi ja xboxi konsoolidega pole kunagi probleemi olnud sellega
Täna sai Switch soetatud ja lihtsalt küsin üle, et kas saan õigesti aru meie regioonis talle ühtegi appi ei ole? Kuidagi imelik oli näha täiesti tühja home screeni (enne mängude lisamist).
US-as peaks vist Hulu juba olema (mida tegelt kasutaks hea meelega), Jaapanis oli mingi streaming app aga meie ei saa midagi alla tõmmata? (Shopis peale mängude ei näinud midagi).
Ja mingeid Spotify-si, YouTube vms pole vist veel üldse?
Saksa Amazoni Nintendo mäng võib olla tõesti selline variant kus inglise keelt ei ole. Olen korra sellesse ämbrisse astunud. Tegu polnud Nintendo enda mänguga, seega Mario kohta ma ei tea. Variant on küsida seal kommentaarides.
Olen amazonist download koodi ka ostnud ja see toimis Eesti Nintendo kontoga ilma probleemideta.
Nintendo laseb täitsa Eesti andmetega konto teha ja kõik toimib.
This report documents Fusée Gelée, a coldboot vulnerability that allows full, unauthenticated arbitrary
code execution from an early bootROM context via Tegra Recovery Mode (RCM) on NVIDIA's Tegra line
of embedded processors. As this vulnerability allows arbitrary code execution on the Boot and Power
Management Processor (BPMP) before any lock-outs take effect, this vulnerability compromises the
entire root-of-trust for each processor, and allows exfiltration of secrets e.g. burned into device
fuses.
soovitaks teha mitu kasutajat, erinevate regioonidega näiteks za, no, ru. kui on sobiv maksevahend, siis ka jp, us/ca/mx. võib muidugi ka igakord samal kasutajal regiooni vahetada, aga siis läheb seal kontol olev jääk kaduma.
pohjuseks mängude hindade erinevused regiooniti. yhe kasutaja ostetud mängu saab mangida ka koigi teiste sama konsooli kasutajatega
soovitaks teha mitu kasutajat, erinevate regioonidega näiteks za, no, ru. kui on sobiv maksevahend, siis ka jp, us/ca/mx. võib muidugi ka igakord samal kasutajal regiooni vahetada, aga siis läheb seal kontol olev jääk kaduma.
pohjuseks mängude hindade erinevused regiooniti. yhe kasutaja ostetud mängu saab mangida ka koigi teiste sama konsooli kasutajatega
Kui mul on UK kontol mõned naelad, vahetan Soome peale, vahetan UK peale tagasi siis seda raha enam pole?
jah, kui vahetad regiooni, siis kaovad need naelad sul sealt ara.
ma ei ole ise seda lähenemist järgi proovinud, aga kõik netifoorumid väidavad, et siis läheb kaduma kontol olev raha.
lisaks on see regioonivahetus tüütu
aga pmst kui maksevahendiks on kaart ja ei ole kontole raha kandnud, et võtad alati kaardilt vajaliku summa, siis saab regioonivahetusega kah kadudeta hakkama. aga ma ei oska kommenteerida, mis juhtub regioonivahetusega su boonuspunktidega
(lihtsalt kõrvalmärkusena, soome ja uk ei ole kumbki eriti soodsad ostukohad)
Kuidas eelnevatel aastatel on black friday/cyber monday hindu kujundanud Nintendo eShopis? Sai lõpuks switch ligi võetud, aga mänguriiul hõre. Mõtlengi, kas kukkuda kohe muljuma osta nuppu eShopis, või oodata ostupüha ära. _________________ If you think it’s expensive to hire a professional to do the job, wait until you hire an amateur.
CountOlaf, reeglina on konsoolihiidude digialed ikkagi kallimad kui mäng füüsilisel kandjal soetada
Samas Nintendol paljud (eriti vanemad) asjad ainult digitaalselt saadaval. _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Tõstatan vana teema üles küsimusega "kas sellel kärakal on mingi mõte ka"
Nimelt poiss (16a) juba teist jõulu nuiab switchi aga ma ise ei ole leidnud ühtegi head põhjust miks tal seda vaja on. Tal olemas arvuti mis veab kõik välja + korralik telefon milles mängib ka+vaatab mingeid juutuuberite videosid.
Ise mõtlen pigem, et kuna uus kodu on ehitamisel (saab max kuu pärast valmis) ja osta pigem PS4 + mingi kasutatud telekas. Arvestades, et PS4 mänge on poisi onul ja tuttavatel palju olemas ka veel.
Mis arvate kas sellel on mõtet? Minul no käsi ei tõuse ostma talle joystickuga telefoni väga.
Kas seda vidinat üldse vaja on ,seda ei oska öelda.
Endal on suvest alates Switch ja see on mu esimene konsool üldse, enne olin arvuti usku väga. Niiet puhta kullana ei tasu mu järgnevat arvamuts võtta
Switchi boonused tulevad välja siis, kui sõpradel tuttavatel on ka olemas - saab local multiplayerit mängida. Kui pole tuttavatel Switchi, siis tõesti suurt mõtet ei näe sellel - eriti PS4 võimaluste kõrval, mis välja tõid.
Küll aga pean ütlema, et switch ise-enesest on väga äge seade, meil on kogupere meelelahutuseks see (Mario Kart, Just Dance jne). Kui tema huvid peaks olema samas vallas, siis miks mitte.
Nimelt poiss (16a) juba teist jõulu nuiab switchi aga ma ise ei ole leidnud ühtegi head põhjust miks tal seda vaja on. Tal olemas arvuti mis veab kõik välja + korralik telefon milles mängib ka+vaatab mingeid juutuuberite videosid.
Ise mõtlen pigem, et kuna uus kodu on ehitamisel (saab max kuu pärast valmis) ja osta pigem PS4 + mingi kasutatud telekas. Arvestades, et PS4 mänge on poisi onul ja tuttavatel palju olemas ka veel.
Mis arvate kas sellel on mõtet? Minul no käsi ei tõuse ostma talle joystickuga telefoni väga.
Mina isiklikult näen arvuti kõrval PS4 omamisel veel vähem mõtet. Switch'i saab vähemalt kaasa võtta kui minna kuskile. Aga üldiselt on Switch'i omamisel mõte vist ainult siis kui sind huvitavad kas Nintendo enda mängud või tema kaks ühes olemus.
Kui ta pigem Nintendo kraami ja Pokemoni või kaasaskantavat Fortnite'i armastab, pole mõtet talle teie, tema onu ja tuttavate lemmikut PS4 (mida ta ilmselgelt ise küsinud ju ei ole) peale suruda. Pigem laske poisil selgitada, miks ta Switchi tahab ja võib-olla hakkab konsool ka teile endale meeldima. Nintendo mängud on nimelt suurepärased pere keskis aja veetmise vahendid.
Sain ka endale nüüd Switchi ja ootan Smashi downloadimist . Käed kibelevad juba _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Imo on see ikka väga cool masin. Nintendo enda asjad (Smash, Mariokart, Pokemon, Zelda, Mario, Splatoon) ise on juba kindlasti väga head ja mängimist väärt, Diablo ja Dark Soulsi pordid on ka väga head, aga siis lisaks on see täiesti asendamatu indimängude jaoks. Pult sobib üllatavalt hästi ja ma ei kujuta ette et osasid neid muudmoodi viitsiks mängida kui diivanil vedeledes aparaat käes ja taustaks midagi muud. Ja Rocket League ja Minecraft crossplayga ju. Ja noh, veel tasuta Fortnite, Warframe jne.
PS4 kus sa oled lukus vanemate teleka ja PS4 taga ja ei saa masinat nt kotti visata ja kooli või sõbra poole kaasa võtta on hoopis midagi muud. Eriti kuna by default saab kahekesti mängida. See et justkui võimsust vähem ei mängi erilist rolli, kui mängud ja mängitavus on sedavõrd head. (Aku, raisk, võiks parem olla ainult )
Ja alati ongi võimalus et su lapsele ei meeldigi need tänapäeva relistlikud ja "suured" mängud, vaid see Nintendo stuff.
Ise omades Wiist ja WiiUst ning PS3st PS4ni olen end avastanud kõige rohkem just NSi kasutamas viimase aasta jooksul. Õhtuti voodis väike Diablo madin või Darks Soulsi võitlus on mobiilsena vägagi head.
Nagu aru saan, siis füüsilisel kujul on mängud tihti odavamad kui digitaalsel kujul neid osta?
Kust te enda mänge hangite? _________________ RUUMIK - 3D printeri filamendid Eesti laos!
pigem ikka vastupidi.
digitaalsetel on pealegi pidevalt soodukad, pmst on enamus parimaid mänge mingil hetkel soodukaga olnud siin või seal eshopis. tuleb lihtsalt silm peal hoida paaril erineval eshopil (soodukad on erinevad regiooniti).
Mul on tekkinud jõhker Switchi soetamise soov, aga ma olen selle sooviga ka nö teelahkmele jõudnud, et kas hetkeseisuga tasub veel ära? Välismaistel saitidel pigem ei soosita hetkel Switchi ostu, kuna konsool juba 2a väljas olnud ja oodata on nn 2.0 versiooni konsoolist. Samas aga pole mitte kellelgi mingeid teadmisi uuendatud Switchist - millal tuleb, mis moel tuleb jne. Oletatakse lihtsalt, et teoreetiliselt võiks 2019 suvi-sügis tulla täiendatud Switch (a'la rohkem mälu, parem aku, parem ekraan, paremad puldid vms).
Et siis millal oletatavalt see praegune Switch nö ajale jalgu võiks jääda, kui arvestada, et keskmiseks konsooli elueaks peetakse 5a? Kui praegu osta, siis 3a mängin ja tunnen juba, et piir on ees?
Teisalt, et ehk oleks mõttekas 2DS poole vaadata.
Samas põhiline asi, miks konsooli tahaks oleks just see, et lapsega koos ka mängida, mitte et ta üksi nurgas seda teeks - seda saab ka telefonis teha. Varasemaid DSi mänge ka ei oma, seega mängude osas nullist alustamine niikuinii.
Switchi-omajaist sõpru meil paraku ei ole, nagu keegi siin mainis, et see võiks üks oluline aspekt ka olla, et konsoolist viimast välja pigistada. _________________ insta
kacmesi, kui lapsega koos soovid mängida, siis 3DS/2DS (sama platvorm, viimasel puudb 3D tugi) jääb valikust välja, kuna (lokaalse) mitmikmängu toega mänge pole just ülemäära palju + sul on vaja ka teist konsooli ja enamus juhtudel ka teist koopiat mängust (topeltkulud).
Soovitaks natuke Switch'i ostuga oodata - E3 (juunis) pole kaugel ja siis infot ka uute mudelite kohta rohkem _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
kacmesi, mul endal oli aasta otsa tiksunud mõte, et võiks switchi omada. Nüüd mõned kuud tagasi siiski otsustasin, et pean ära ostma.
Hetkel pole kahetsenud. Pisiku sain sõbra juurest kui seal sõpradega koos mängimas oleme käinud (sama konsooli taga: mario kart, smash bros, mario party, mario tennis jne). Olles enne switchi soetamist mänginud järjepidevalt ainult Wow'i, siis peab ütlema, et olen suutnud leida endale uue (single player) mängu mida väga pikalt ja tihedalt olen mänginud - Zelda. Tõsiselt tore mäng. Eelnevalt on olnud Wii ja Xbox 360 ja PS3 kui need välja tulid, aga sinna pole ühelegi mängule niipalju aega andnud kui hetkel Zeldale. Samuti tüdrukule meeldib switch ja mängib seal Crashi ja Rayman'i.
Mängides ise olen kasutanud väga handheld modes ja pean seda kiitma. Ilmselt see on ka see aspekt, millepärast Zelda ja ja üldse Switchiga mängimine nii tore on.
Ajastus on jah võib-olla mitte kõige parem kuna selle aasta uudiseid E3 pole veel tulnud. Lisaks tuleb mainida, et kahjuks on Switchi mängud ei kaota ajaga hinda ja paljud tunduvad vägagi kallid. _________________ RUUMIK - 3D printeri filamendid Eesti laos!
Ma ise avastasin Nintendo DS Lite kui olin 18 aastane ja tollest olin siis küll vaimustuses. Täiskasvanueas lustisin Animal Crossingu ja Mario Partyga nii et vähe pole. Tol ajal seadsin unistuseks, et kunagi tahaks oma DS'i omada, aga kuna rohkem arvutimängudega tegelenud, siis pole siiani näinud pointi osta ka, sest reaalselt elu kõrvalt sellist aega enam pole, et mingit väikest ekraani toksida. Nüüd kui omal laps, siis tundub see Nintendoga mängudemaailma tee rajamine nagu must do, eriti kui ise ka sai NESiga alustatud. Nintendo mängud on minu arust lihtsalt nii coolid, et mul on kahju veidi isegi nendest lastest, kellele Xbox/PS ostetakse ja kes Nintendost täiega võõrutatakse, öeldes, et see mingi sitt asi (paistab, et suurel osal inimestel siiski Nintendo vaimustust pole).
See pigem hea, et mängud ajaga hinda ei kaota. Umbes sama teema, nagu legodega. Samas võiks oletada, et Switchi mängud hakkavad ka edaspidi konsoolipidi mingit aega sobituma.
Ajastust ei anna ära kiruda. E3 ei päästa midagi. Isegi kui seal midagi teatatakse, siis seda, et oodata tuleb veel mitu mitu kuud ehk siis uut Switchi on selle tempoga heal juhul jõuludeks oodata siiski. Mida ma nii kaua teen oma taltsutamatu ihaga?
Samas kui suveni ära kannatab, siis suvel nagunii mänguhimu veidi raugeb. Tuleb see kevad vist kuidagi vastu pidada jah. Muidugi kui just väga hea hinnaga Switchi järelturul ei märka - siis ikka tasub ära ju? Uuest peast ei tundu kindlasti hetkel mõttekas. _________________ insta
Kui tuleb uus konsool, siis kindlasti switchi mängud kukuvad. Lihtsalt kui suuta osta just natuke enne uue konsooli tulekut, siis mängu väärtuse kukkumine on palju suurem, aga see selleks.
Ise ostsin ka kasutatult ning sain hea hinnaga. Kui vaba raha on ning oled ka Nintendo usku, siis miks mitte soetada. _________________ RUUMIK - 3D printeri filamendid Eesti laos!
Miks peaks mängud seoses uue konsooliga kukkuma? Tõenäoliselt ikka ei tule konkreetne süsteemi väljavahetamine ja praegused Switchi mängud ühilduvad ka uue versiooniga Switchist. Spekulatsioonid on, et tuleb a'la Swich Pro vms versioon.
Samamoodi nagu 3DS mängud ühilduvad 2DSiga jne. _________________ insta
Nagu eelpool juba mainisin, siis 3DS/2DS on sama platvorm, 2DS konsoolil puudb lihtsalt 3D tugi. Nendega ühilduvad ka Nintendo DS mängud, mis erinevalt 3DS mängudest on regioonivabad
Uue mudeli tulekuga kukub kindlasti algse Switch'i hind/väärtus järelturul... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Kuni 25. aprillini Nintendo eShop Blockbuster Sale kuni -60%.
Super Mario Odyssey, Zelda, Arms, Mario+Rabbids, Rayman, Doom, LA Noire, Skyrim, Dark Souls, Fifa 19, Overcooked 2, Octopath Traveler, Wolfenstein, Crash Bandicoot, Street Fighter, Xenoblade jt. _________________ raamatupidamine | laadakalender
Mdea paljud siit Twitchi kasutavad, aga Twitch Primega Nintendo Online praktiliselt aastaks tasuta.
Spoiler
Prime esimesed 6 kuud €2.99/month. Vaja olla Prime liige 60 päeva, et claimida 12month offer (kokku 6€).
vs €3.99/month, €19.99/year mida Nintendo Online ise küsib.
Mario maker 2 on nii addicting ja levelite tegemine ka. terve mu elu on olnud unistus teha SMB3 sequel ja nüüd saab ise leveleid luua nagu olekski see järg . Kellelgi teistel ka see mäng on? Sooviks teie leveleid ka proovida . _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kas kuskil on olemas nimekiri mängudest, mis ei toeta Handheld mode?
Koheselt meenuvad 1-2-Switch, Arms, Snipperclips, Just Dance ja Labo asjad...
Aga nende tarbeks saab Joy-con’id juurde osta nagu ka stand’i _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Armsi ja Snipperclipsi saab mängida küll handheld mode'is, aga single playerina.
SIIN artiklis info, mis ei toeta handheld'i - Labo, 1-2Switch, Super Mario Party, Just Dance, Fitness Boxing - seega suht enamikke mänge ikka saab. : )[/img]
See tuleb ju alles septembris välja... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.