Kas x570 plaatidest, mida välja on kuulutatud, on ka mõni t-topology radadega, et saaks 4x16G klotse 3200+ käima ajada ? _________________ On the other hand, I've turned rivers into blood... kings into cripples... cities into salt. So I don't think that I have to explain myself to you. -Gabriel-
See, et sa nimetad ühte esimest 16 tuumalise 5,42Ghz bechmarki tagasihoidlikuks on pehmelt öeldes ennatlik kui kiip ise tuleb müüki alles mitme kuu pärast.
Ma olen aastaid seda teemat jälginud ja üks asi jääb siin igavesti endiseks - Londiste jaoks pole AMD prosed mitte kunagi piisavalt head...
see on ka ddr4-3600 mäludega.
9900k reference single-core score on nähtavasti 6220, eeldades lineaarset taktiga skaleerumist teeb see ipc vaheks zen2 kasuks 6-7%.
edit: ee, vaadates tulemuste baasi, geekbench ei detecti-registreeri reaalseid taktsagedusi? see peaks siis es vms olema? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
see on ka ddr4-3600 mäludega.
9900k reference single-core score on nähtavasti 6220, eeldades lineaarset taktiga skaleerumist teeb see ipc vaheks zen2 kasuks 6-7%.
edit: ee, vaadates tulemuste baasi, geekbench ei detecti-registreeri reaalseid taktsagedusi? see peaks siis es vms olema?
võtsin benchmark charts > processor benchmarks. seal on eeldatavasti mingi reference skoor?
geekbench tundub muidugi väga mälutundlik olema. su lingitu on ka 3866 mäludega. _________________ - londiste
See, et sa nimetad ühte esimest 16 tuumalise 5,42Ghz bechmarki tagasihoidlikuks on pehmelt öeldes ennatlik kui kiip ise tuleb müüki alles mitme kuu pärast.
Ma olen aastaid seda teemat jälginud ja üks asi jääb siin igavesti endiseks - Londiste jaoks pole AMD prosed mitte kunagi piisavalt head...
On see tõesti nii? Kahju kui asi nii hull on
Minul on olnud mõlemaid aga loogiliselt viimased alates Core2 ajast Inteli poolel. Samas alati peab vaatama ette tulevikku ja mitte maha kandma nii kiirelt mingi Engineer sampli pealt
ehh, ignore ei aita kuidagi tsiteerimise vastu. troll jääb trolliks.
tasub konteksti ka lugeda. Zonerman, sa ütlesid, et see 5.42 on ulme klokk. ei, seda see ln2 jaoks ei ole - nagu öeldud, zen baasil threadripperid käivad 5.3-5.4, tavalised zen+ 5.6-5.7.
miks see pidev engineering sample jutt? zen2 chipletid on olnud valmis kindlasti üle poole aasta, pigem hakkab aasta saama. täna on nädal consumer releaseni ja eriti ln2 puhul on tegu kõigi eelduste kohaselt nendesamade amd sponsitud isenditega. see tulemus peaks olema igati esinduslik näitaja.
pealegi on see kõik akadeemiline arutelu. ln2 tulemused näitavad, kuhu maale arhitektuuri ja tootmisprotsessi kombinatsioon temperatuuri muutujana eemaldamise korral jõuab, ei rohkemat. _________________ - londiste
ehh, ignore ei aita kuidagi tsiteerimise vastu. troll jääb trolliks.
tasub konteksti ka lugeda. Zonerman, sa ütlesid, et see 5.42 on ulme klokk. ei, seda see ln2 jaoks ei ole - nagu öeldud, zen baasil threadripperid käivad 5.3-5.4, tavalised zen+ 5.6-5.7.
miks see pidev engineering sample jutt? zen2 chipletid on olnud valmis kindlasti üle poole aasta, pigem hakkab aasta saama. täna on nädal consumer releaseni ja eriti ln2 puhul on tegu kõigi eelduste kohaselt nendesamade amd sponsitud isenditega. see tulemus peaks olema igati esinduslik näitaja.
pealegi on see kõik akadeemiline arutelu. ln2 tulemused näitavad, kuhu maale arhitektuuri ja tootmisprotsessi kombinatsioon temperatuuri muutujana eemaldamise korral jõuab, ei rohkemat.
Ära võta südamesse, kui mõni sinu veendumus ei ole sama mis teistel. Minul on veendumus et Zen2 saab olema väga hea laiatarbe prose, mis viib arengut edasi konkrentsi osas. Mis puutub LN2'e siis see on alles algus ning alla 1% huvigrupi teema. Siiski huvitav näha mida ja kui palju ruumi on edaspidiseks.
Peace
Mida väiksemaks tootmisprotsess läheb, seda keerulisem on GHz'e kõrgemale ajada. Ning see pole mitte ainult AMD puhul, sama on ka Intelil. Ma ei usu seda, et kui nad lõpuks oma 7nm tootmise tööle saavad, siis tulevad mingid 5.2-5.5Ghz prosed. Endiselt 5ghz saab olema nn out of the box max. _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Zonerman, sa ütlesid, et see 5.42 on ulme klokk. ei, seda see ln2 jaoks ei ole - nagu öeldud, zen baasil threadripperid käivad 5.3-5.4, tavalised zen+ 5.6-5.7.
Ulme klokk on liialdus jah aga tegemist on siiski eeskujuliku tulemusega. Sinu meelest on samas tegu tagasihoidliku tulemusega. Minu meelest ei ole. Ega Inteli omad kah üle 6Ghz naljalt ei lähe.
londiste kirjutas:
miks see pidev engineering sample jutt? zen2 chipletid on olnud valmis kindlasti üle poole aasta, pigem hakkab aasta saama.
Chipletid võivad valmis olla aga see ei tähenda, et 3950X samuti valmis on. Kui see nii lihtne oleks, et paneme aga kaks chipletti peale ja väljastame, siis oleks meil nädala lõpuks 3950X müügis. Seega tegu on hetkel ikkagi ES-ga mida näitab ka madalam 3.3Ghz baasklokk vs lubatud retail 3.5Ghz.
Enamus AAA titleid mis kaasa on antud viimasel ajal on single player mängud olnud. Teed korra story läbi ja kõik. 3 kuu subscriptioniga annab teha oluliselt rohkem mänge "läbi" kui need 1-2 mis tavaliselt "päriseks" kaasa saab.
Ma sain igatahes uuendusega ka selle ekraani mustaks minemise mida eelpool kurdeti.
Enam kinni ei jooksnud samas... kakkusin siis nüüd ühe HDMI ka tagant ära.
//
Samas Endless Space on idle jooksnud 4 päeva. Ehk sain jamale jälile
MSI X470 puhul tundub ok olevat:
Description
- Update AMD ComboPI1.0.0.3
- Support Ryzen 3000 series CPU.
- Change BIOS UI to GSE-Lite mode.
//
E: uuendasin ka ära kuna oli list ka igasugu stabiilsust parandavatest asjadest selles 1a ajavahemikus, mis emaplaat väljas olnud.
Eks näeb kas nüüd kaladest prii
Sa vist uuendasid üle 1a BIOS'i? _________________
MSI b450 tomahawk ja uusim 7C02v18 bios - tundub, et fan curve on bugine. Mingi hetk ei saanud enam osadel fan headeritel ventika kiiruseid muuta (bios ei tunnistanud sisestatud väärtuseid vaid oli lukus vanadel väärtustel). Aitas ainult biosi algseadete taastamine mitmel korral kuni sain lõpuks endale sobiva seadistuse paika.
MSI X470 puhul tundub ok olevat:
Description
- Update AMD ComboPI1.0.0.3
- Support Ryzen 3000 series CPU.
- Change BIOS UI to GSE-Lite mode.
//
E: uuendasin ka ära kuna oli list ka igasugu stabiilsust parandavatest asjadest selles 1a ajavahemikus, mis emaplaat väljas olnud.
Eks näeb kas nüüd kaladest prii
Sa vist uuendasid üle 1a BIOS'i?
Noob jah
Aga ei tea jah mis kala oli ja kas tuleb taas kollitama, kuna lapsele näidatakse sealt multikaid ka siis tuleb kohe kisa
Jõle kummalised tulemused. Eriti Ubisofti mängudes. Far Cry 5's kaotab 3900X isegi 7700K-le aga Assasins Creedis võidab 3700X isegi 9900K'd.
CB R15 single thread on 207 vs 213 (9900K). Märgatav edasiminek Zen+ pealt aga ei ületa veel 9900K tulemust.
Need tulemused näitavad vist pigem eriti Far Cry puhul, et IPC'st ja puhvermälust üksi on vähe. Mõni mäng tahab ikka saada ka kõrgemaid kellasid või ongi Intelile optimeeritud. Ega GTA V on teine selline.
Muidugi need on esmased tulemused. Huvitav kas revieweritel on käes ka uusim X570 kiibistiku draiver? Kodulehel veel pole. See olevat vajalik koostöös Win10 1903 versiooniga, et topology awereness ja clock ramping hästi toimiks.
10+ core CPUd tahavad tõenäoliselt ikka mängimiseks käsitsi seadistamist. 3900x selletõttu tõenäoliselt võib mõningate anomaaliatega testides silma paista.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.