Seekord alustasin ise liigat GC miner-ga (saboteur), alguses oli juttu, et ES on nii nerfed, et LL või CI pole enam mõtet mängida. Proovisin Life/MoM, legioni vastu polnud võimalik väga hästi elus püsida, aga siis otsustasin ikkagi vahetada ümber shav's low-life peale. Pärast seda muutus kõik, ES on endiselt ikka VÄGA HEA, minimaalse investeeringuga sai üle 8000 ES kätte. Oleks geari alla rohkem raha pannud ning kahte juppi uuendanud, siis pole probleemi saavutada 9000-10 000 ES. Soovitan kindlalt miine mängida (või lighting trap), kui selline gameplay vastumeelne pole. Väga odavalt saab kõike contenti mängus teha.
Nüüd paar päeva olen olnud täielik meta slave, HH + inspired learning crit cyclone slayer. Kui keegi vajab emblem carryt (3,4,5 stone kõik teretulnud), et saada maksimaalset looti kätte sealt, siis võtke julgelt ühendust: GottaGoSpeeder. Soovitavalt öelge, et HV-st, muidu ei tea, kellega tegu on Võtan ainult minimaalse tasu chaostes ja kõik loot, mis kukub on täielikult teile
Storm Brandiga on kõik vajalik tehtud, ainult ei viitsi lvl 100 peale ajada. Vahepeal muid mänge mänginud, kogun motti, et PoE mängida. Järgmisena võiks teha midagi Slayeriga. LA + Barrage näiteks. _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
Mängisin ka uuesti peale delve liigat - pole just halb liiga - aga muutus kähku igavaks. Delve ka hästi ei toimi - niko on üliharuldane nähtus mappides.
nüüd lvl 86 peal mõtlen, et kas on mõtet edasi mängida või ei - ei näe end suurt osa challengeid lõpetamas.
Mäng vajab midagi radikaalset ja uut end game jaoks - mappimine on igavaks muutunud ja kordi läbi tehtud juba.
Rewardid Legioni käest on nii mitmekesised ja rohked, et minu jaoks pole siiamaani igavaks muutunud. Delve-ga on lihtne, ostad Polished Sulphite scarabi ja kasutad seda mapi peal, millel on üle 120% quantityt + topid sac fragid ka veel juurde lisa quantiks. Saad kindlalt raha tagasi Delves ja T15/T16 mappidest saab 2400-3000 sulphite ühest nodest..
Damn, trade'imine on fun siin pelas. Head Diablo 3'e ajad tulevad meelde, ainult, et PoE's on asi lahedam. Kui droppidega ei vea, siis mõne hea flipi ikka leiab.
Jah, flippime on tõesti alternatiiv. Acquisitioni kasutades on veel selline tore asi, et see filtreerib korraga kõigist tabidest ja kõigilt charidelt, hea ülevaadet saada, mis ja kus on.
Ja müüki saab panna ka seljas olevad asjad, ei pea kuskil premium tabis passima. Olen päris tihti nii liigat alustanud, et kõigepealt mingi odav 5-6link Belly of the Beast selga ja
kohe väikese vaheltkasuga müüki, kui ära läheb, passin sama hinnaga parema rolli selga, kuni max rollid käes.
Selles liigas sain stardikapitali 50c, kui müüsin kogunenud 300 alternationi maha - endal oli selleks ajaks kogunenud vaid 5c ja dropiõnne ümmargune null.
Legion tundub okei, aga kuna ma pole casualina eriti kaugele jõudnud, siis rewardidest pole suuremat kasu kui inkubaatorid samuti stardikapitaliks maha müüa.
Mul jäi päris mitu liigat vahele, Incursion ja Syndicate tunduvad ka täitsa huvitavad, Delvesse pole veel viitsinud süveneda.
Muide, leidsin just ühe 2015 aastast seisnud kõvaketta, millel Path of Exile peal - kogu mäng tiba alla 6Gb. Täna tuli just 1,8Gb patch peale ja kogusuurus juba pea 19Gb.
Asi on pisut kasvanud vahepeal.
9 päeva tagasi tegin tegelase, seega päris kiire minu kohta. Oleks kohe eesmärgiks võtnud 100, siis oleks küll vist 2x kiiremini läinud, aga esimesed päevad ongi buildi õppimise ja arendamise periood. Hea liiga, kus 100 teha 5-way legioni või pure breachstonedega
Eldest, vaatan hetkel su eilset streami ja.. sul pärast sellist diskot on ikka kõik korras? Aga jah, dmg tundub jõhker, ise nikerdan endiselt oma esimese chariga ja pelan Frost Blade'i. Sheet dps on isegi 500k ja cold pen on ligi 90%, et teeb dämmi küll. Aga kohati ei püsi ikka üldse elus ja see exp loss on suht boner killer selles mängus..võiks olla aeglasem exp gain vms.. mapi/bossi jooksul saad surra ainult 6x eniveis. Ei viitsi uut chair ka teha, aga Slayeriga oleks kogu build vast parem.
Eldest, vaatan hetkel su eilset streami ja.. sul pärast sellist diskot on ikka kõik korras? Aga jah, dmg tundub jõhker, ise nikerdan endiselt oma esimese chariga ja pelan Frost Blade'i. Sheet dps on isegi 500k ja cold pen on ligi 90%, et teeb dämmi küll. Aga kohati ei püsi ikka üldse elus ja see exp loss on suht boner killer selles mängus..võiks olla aeglasem exp gain vms.. mapi/bossi jooksul saad surra ainult 6x eniveis. Ei viitsi uut chair ka teha, aga Slayeriga oleks kogu build vast parem.
Võid oma profiili/tegelase lingi anda, viskame pilgu peale, äkki oskab midagi soovitada, et paremini elus püsiks
Eldest, mul on vaja lvl 100 saada:P Siis oleks tangisema buildiga 6000+ hp ja dodge 50+, need 10 lisa passive pointi oleks suureks abiks. Pärast viskan lingi, hetkel leidsin jälle mingit huvitavat nänni ja kõik itemid ja gemid on laiali.
Aga muidu Frost Blade Raider Ranger, u 5000-5500 elu, flaskiga on evasion rate 60% (peaks seda tegelt vist kõrgemaks pushima), dodge chance on 30% (pole teisi passiveid sealt edasi võtnud), mõnikord on flask peal, millel +10% dodge. Helm on Starkonja, millel hetkel isegi Immortal Calli longer duration peal, IC on 2+ sekki.
Ma ei kurdaks selle suremise üle, kui exp lossi poleks. Ma olen harjunud Diablo 3'e mängima ja minu meelest on see Ok, kui SCs saad tunnis 5-7-10x surma, selline suremise rate on Ok, kuna ei häiri veel mängmist. Saaks iga run 5-10 surma, siis on tüütu ja tasub natuke tangisemaks ehitada. Aga kui PoEs 5-10 tunnis surra, siis pmst on sama level koguaeg:) Aga jah, kui saan asjad paika, viskan lingi.
Otsi sealt lvl 89 yyoteko. Hetkel niisama möllasin dual curse'iga, kuigi dämmi sai päris heaks juba..in game buffidega 600k+ ja cold pen peaks olema ligi 100%. 10% jäi lightning resi capist puudu, aga selle leian vööle peale.
See tundub tõesti rohkem SC glass cannoni build, eks kõik evasion buildid on suht sellised. Nendega viskadki täringut Legioni vastu, et kas saad 1-shot'i või mitte. Ma sain ühe dmg mod-ga T16 mapis näiteks one-shoti 8.2k ES pealt.. Ma arvan, et sul muud polegi teha, kui geari pealt dps-i juurde saad, siis tree pealt dps vahetada life vastu + Phase Acrobatics võtta (jewel slotid on head, nendega saad mõlemat panna). Kindlasti resistid ära cappida nagu ise mainisid. Hea oleks str/int saada geari pealt, saaksid tree-lt 2-3 skillpointi juurde.
Selle buildiga peadki kogu aeg valvel olema ja liikuma, jälgima mis ekraanil toimub, et kuskilt mingi suur pauk sisse ei lendaks
Saad kindlasti kogu contenti mängus teha sellega, ei tohiks probleemi olla. Lycosidae on ka hea valik tihti, ei tea kuidas sulle sobiks, aga selle arvelt saaks tree pealt accuracy noded ära kaotada.
Kui DPS probleem pole, siis äkki üks curse enfeeble vastu vahetada?
Äkki keegi oskab kommenteerida, (vaal)molten shell vs immortal call teemal?
Edit:
https://pathofexile.gamepedia.com/Flesh_and_Stone + Arrow Dancing ka veel juurde on hea
See on mõnus build igatahes! Mängisin ise ka mõni aasta tagasi mitu liigat seda, väga nauditav (eelistasin küll clearimiseks frost blades ja bosside tapmiseks molten strike)
Hmm..see Flesh and Stone võib päris hea olla, enam-vähem sama, mis Enfeeble, aga saab vahetada dämmi ja defi vahel. Frostbite'st peab siis loobuma, aga hetkel on niigi parim sheet dmg, mis kokku olen saanud, et natuke võib sealt ära anda küll. Natuke orbe relvade alla paneks, siis saaks ehk veel tree pealt kärpida.
Strength on meelega päris mitme jupi peal, aga mõne jupi kasutu statsi saaks tõesti inti vastu vahetada. Aga ma suts katsetan hetkel 4700 hp peal, hetkel 2x dmg kui varem oli 5500 hp peal, et võib-olla kui kõik eest ära pühkida, siis pole kedagi peale bosside, kellel oleks aega dämmi teha. Kuigi 5500 oli nagu üsna turvaline, et kui mingi ime läbi 6500 kokku kraapida ja korralik evasion chest osta, siis oleks ehk täitsa asi juba.
Igal juhul tänud. Proovin mõned asjad läbi ja saan ehk buildi natuke paremini jooksma.
Ma siin vahepeal mingi tosin buildi mappideni viinud ja melee seast ütleks, et Blade Flurry on üli OP vs teised. Kuidagi väga kena damage ja area, et gameplay mõnusalt smooth oleks. Ilmselt Berserker oleks super nutty aga kuna seal oleks vaja Heamophilia kindaid, et clear kiire oleks siis Gladiaator hetkel tundub kõige parem ikkagi olema kuna saab Rage Supporti kasutada ja oled nagu hübriid Berserker Gladiaatori Challenger Charged teevad ka veidi tasasemaks asja vs Berserker _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
HDTanel, Kuidas sa viitsid neid elukaid leveldada? Ma ei suuda endale teist chari ka teha, et paremate Ascendancy'te vahel valida oleks:P Hetkel olen lihtsalt No Ragrets Orbe ostnud ja tree ära nullinud, kui midagi proovida olen tahtnud, aga kahjuks Ascendancy'id saan ikka ainult kolme vahel valida.
Eile viskasin muidu niisama Frost Bladei asemel Blade Flurry peale, midagi muud ära ei muutnud ja damage oli isegi olemas. Kui sul enda char veel komplekne, äkki viskad linki? Võib-olla tuunin natuke su hero järgi.
HDTanel, Kuidas sa viitsid neid elukaid leveldada? Ma ei suuda endale teist chari ka teha, et paremate Ascendancy'te vahel valida oleks:P Hetkel olen lihtsalt No Ragrets Orbe ostnud ja tree ära nullinud, kui midagi proovida olen tahtnud, aga kahjuks Ascendancy'id saan ikka ainult kolme vahel valida.
Eile viskasin muidu niisama Frost Bladei asemel Blade Flurry peale, midagi muud ära ei muutnud ja damage oli isegi olemas. Kui sul enda char veel komplekne, äkki viskad linki? Võib-olla tuunin natuke su hero järgi.
Tegin full cold damage cyclone'i..ei ole mingi mega damage, aga buffidega tuleb 2.5M ära, lisaks natuke -res'i ja cold pen'i. T16 mapid on ezpz, 100% elus ei püsi, aga pole väga hullu.. vist on üks kord, kus pole mapi ära suutnud lõpetada ja see ka oma kala, kuna jäi mingi dibil mod peale.
Sattusin teist korda elus scammeri ohvriks. Olin tükk aega 6-link armori jaoks raha kogunud ja vaatasin, et kena 6-link Carcass Jack 3 exaltiga müügis. Kutt pani trade aknasse 4-link 6sloti ja mina usaldava inimesena muidugi läksin õnge.
Selliseid asju juhtub, kui laupäeva öösel kell 6 kaubelda. Mõtlesin siis, et tühja kah, laksin oma viimased fusingud ka peale. 3 fusingut ja 6-link, Well-Connected achievement ka käes, esimene kuuslink, mis ma ise teinud olen.
3 exalti pole õnneks väga suur häving, aga natuke vihale ajab kindlasti. Ja kuna craftiga julmalt vedas, siis vast oli päris hea tunne pärast. Ise tünga pole veel saanud, aga on selliseid tüüpe, kes loodavad sellele, et viskan asja trade'i kasti ja panen ruttu accept, nemad mudugi oma eset/orbi sinna ei pane:) Siiani pole õnneks lohakaks muutunud ja vaatan nänni üle.
Uut chari pole viitsinud ikka teha..aga Raider Cold Cyclone 3,6 milli dps on päris kobe. Ma sellist buildi pole isegi näinud kuskil, aga kindlasti on kunagi keegi teinud. Area on Clawdega mudugi väike ja võib-olla peaks mõnda swordi varianti proovima, aga jah..cyclone skill ise on nii busted ja klapib ülimalt hästi igast supportidega kokku.
Sattusin teist korda elus scammeri ohvriks. Olin tükk aega 6-link armori jaoks raha kogunud ja vaatasin, et kena 6-link Carcass Jack 3 exaltiga müügis. Kutt pani trade aknasse 4-link 6sloti ja mina usaldava inimesena muidugi läksin õnge.
Selliseid asju juhtub, kui laupäeva öösel kell 6 kaubelda. Mõtlesin siis, et tühja kah, laksin oma viimased fusingud ka peale. 3 fusingut ja 6-link, Well-Connected achievement ka käes, esimene kuuslink, mis ma ise teinud olen.
Ise olen oma 4000h jooksul ka ühe korra sellise asja õnge läinud, nüüd igakord vaatan hoolikalt 10 sekki, et kas on ikka õige item
Kui keegi midagi palju odavamalt müüki paneb või üritab kiiresti ärida, siis tasub tähelepanelik olla. Tore, et lugu kokkuvõttes hästi lahenes sul
Olen nüüd tagasi trade liigas ja peab mainima, et Tornado Shot Champion on üli OP.. haige damage ja clear speed koos haige life pooliga tänu Vaal Molten Shellile.
Ilmselt uus liiga on just Rangerile pühendatud niisiis saabki kenasti soojaks teha ennast kui nad TS ei nerfi.. imo pole vaja, pigem on see Headhunter, mis suuremat kontrolli vajaks.
Kes tahab siin on link buildile, soovitan soojalt: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2560435/page/1
Vahepeal võtsin ka aja ja tegin ühe kiire montaazi Path of Exilest.. kogusin kõik trailerid kokku, mis väljas on ja mixisin midagi huvitavat kokku.
Loodetavasti lisavad mingi replay editori, et saaks midagi täiesti uut teha
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Tegin kerge eestikeelse video sellest Tornado Shot Championist millega nüüd mänginud olen ja mis pm parim build on olnud millega eales siin mängus mänginud olen
Sain oma videoga TOP10-sse saab kerge Shaperi T-Särgikese
Mõned videod tulid ikka päris head välja võistluses.. ise ennast TOP3-e poleks pannud kuna reaalselt ei filminud ühtegi kaadrit ise.. aga noo põhjusega.. vennad pole replay editori lisanud..
Loodetavasti kunagi tuleb, saab midagi ägedat üles filmida https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2615303#p22291624 _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Jääb tõenäoliselt vahele. Mäng on ennast minu jaoks ammendanud ..praeguseks. _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.