Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Enemy Territory märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 236, 237, 238  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
teadmamees
HV veteran

sõnum 04.06.2004 13:31:52 vasta tsitaadiga

ftp.estpak.ee
sealsest cooli pub servust saab kätte.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 46
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 04.06.2004 22:46:34 vasta tsitaadiga

Kuna on ilmnenud et ka teistel on olnud probleeme pbga siis annan veidike p6hjlikuma seletuse.
Kui serveris viskab ette mingit mula nagu indequate O/S privilege siis aitab ehk see.
http://www.punkbuster.com/index.php?page=updatepb.php - vott see leht on imedelaegas icon_biggrin.gif Tõmmake endale sealt selline fail nigu teie OS ile sobib. Toppige see oma PB kausta ning jooksutage. Aega l2heb. Mina jooksutasin seda mitu korda ning kindluse m6ttes lasin veel wolfi kahh yle. Ning tegin imeliigutuse - vajutasin yhte nuppu mis on mingi restardi nupp icon_lol.gif icon_lol.gif Kui see ei aita siis minu m6istus on otsas.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hqkk
HV vaatleja

sõnum 05.06.2004 11:20:16 vasta tsitaadiga

ma ei saa aru tho, mis head või toredat inimesed rifle naadis näevad. Iseenesest on rifle nõrk relv (vähem dammi per minut võrreldes tommi/mp40ga) ja rifle nade on ilgelt leim 'skilli' näitaja. põhimõtteliselt tuleb mulle mängus mingi noob vastu, annan talle trilltrilltrill kolm headshotti ära, vend sureb, aga vend on suutnud ilge skilliga oma vasakut hiirenuppu vajutada ning mingi riflenade põrkab seinast imelottoga mulle otse jalgadesse. just selle pärast ma ETd ei mängigi enam, sest pubis ei loe skill midagi, kui mingid lambad suudavad riflenadega imelakse teha ning mingid kanad istuvad lahingust kilomeetri kaugusel ning laksivad fire supporte spawni ette. gg. ma keelaks bgs rifle nade engi üldse ära, ainult tommi ning ma keeraks covert opsid ka minema, kuna see on nii mõttetu klass kui võimalik. liut/medik/eng/1 panza pure tommi/mp40 skill :)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2004 11:28:47 vasta tsitaadiga

hqkk, tead see sinu jutt meenutab juba kahtlaselt ET uustulnuka juttu - et sa oled liiga nõrk et hakkama saada.
esiteks - rirfle grenade on üks kasulikumaid relvi, ja see nõuab ikka sihtimisoskust ka, mitte nii et laksid suvalisse nurka . Mõttetu virisemine on siinkohal . keegi ei keela sul endal mängida engineeriga. ühesõnaga, kurta võid mängus ja karjuda seal et "n00bn00b, lamer , hacker". aga hakata siin oma puhtlollust näitama on küll häbiasi. ja mis selles rifle grenades nii ebareaalset on? tavaline granaat on sama tugev, kuid lendab ainult pool maad.
covert opsid - osaliselt olen sinuga nõus, osaliselt mitte. Igas teamis on vajalik üks korralik õhutõrje, aga mis kahjuks on suurem negatiivne pool, on see et CO loobivad neid tossukaid pidevalt - skilli mõte kaob ära. istud ja vaatad kuidas mulda lendab. Samas sellest ma saan aru , nt kui 5 minuti jooksul oleks mõlemal tiimil lubatud 1 air strike - saad puhastada vaenlastest mingeid platse vms, aga mitte nii et kolm venda loobivad võidu suitsukaid.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
hqkk
HV vaatleja

sõnum 05.06.2004 11:50:41 vasta tsitaadiga

minusugune noob on eurocupist osa võtnud ning eesti nations teamis olnud aga okei :) ja btw ma olingi clanis eng :P imo oli rtcw süsteem piisavalt hea, kus sniper oli soldier klass, sten on 1. nõrk ning 2. kuumeneb üle, enne kui vaenlane surnud on (muidugi, kui sa headshotte ei tirista) covert opside tossupommid on täiesti mõttetud, 1. clanwaris ei ole võimalik mingit ' coverit ' sellega saavutada, jooksed tossu, aga vaenlane saab aru, et sa seal oled, kui toss visati ja tossust välja saades annavad 6 enemit sulle tina:P satchel on kah mingi leim granaat, campimis relv, pealegi nähtav ja ainult noobid jooksevad selle otsa (tho comm posti õhku laksmiseks mõnikord vajalik) fg42 on by far kõige mõttetum relv mängus ja covi sniperiga peaks 1 headshot ikka tapma, nagu rtcws. rtcw > et :P
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 05.06.2004 12:33:19 vasta tsitaadiga

tossukate all ma mõtlesin air strike kutsumist aga noh jah...
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Volthezz
HV kasutaja

sõnum 05.06.2004 12:49:57 vasta tsitaadiga

hqkk vaidlen vastu. Sten on ikka päris hea relv, laseb päris täpselt, see ülekuumenemine on tite asi, seda peab vältima. Ja kui sa strafeid vaenlasega kaasa ja lased pähe v. isegi kõhtu siis on tema surnud. Kui sul on dualid ja sten siis ennetad ülekuumenemist ja võtad dualid kätte ja tapad tüübi ära. Mis siin rasket on ma ei saa aru. Sten on sama nõrk kui teised kui nii öelda, sest kõik smg'd teevad seal sama palju damage't.
SMG- sub machine gun: mp40, thompson, sten.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
hqkk
HV vaatleja

sõnum 05.06.2004 13:55:31 vasta tsitaadiga

Volthezz kirjutas:
hqkk vaidlen vastu. Sten on ikka päris hea relv, laseb päris täpselt, see ülekuumenemine on tite asi, seda peab vältima. Ja kui sa strafeid vaenlasega kaasa ja lased pähe v. isegi kõhtu siis on tema surnud. Kui sul on dualid ja sten siis ennetad ülekuumenemist ja võtad dualid kätte ja tapad tüübi ära. Mis siin rasket on ma ei saa aru. Sten on sama nõrk kui teised kui nii öelda, sest kõik smg'd teevad seal sama palju damage't.
SMG- sub machine gun: mp40, thompson, sten.

vale. sten teeb vähem, 14-30-50 vastavalt bodyshot, kiivriga ja kiivrita headshot.
mp40/tommi teevad 18-40-50, body, kiiver, kiivrita headshot.

aeglasem rate of fire, halvem dam, ülekuumenemine .. well, spread on jah väiksem, kuid see pole oluline :P

pubis võib sul suht fun olla, aga clanwaridel võib steni heaga ära unustada, isegi kui see ei oleks cov opsi relv.

ja clanwari ajal sul dualeid ei ole ega tule :P
tagasi üles
deadmeat
HV kasutaja
deadmeat

sõnum 05.06.2004 13:59:23 vasta tsitaadiga

hqkk kirjutas:

aeglasem rate of fire, halvem dam, ülekuumenemine .. well, spread on jah väiksem, kuid see pole oluline icon_razz.gif

See just ongi oluline.
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 91
tagasi üles
hqkk
HV vaatleja

sõnum 05.06.2004 14:02:00 vasta tsitaadiga

deadmeat kirjutas:
hqkk kirjutas:

aeglasem rate of fire, halvem dam, ülekuumenemine .. well, spread on jah väiksem, kuid see pole oluline :P

See just ongi oluline.

kui steniga pähe lased, siis jah, kui ei lase, siis on jama :| teiste relvade spread nii väga hull ka ei ole (va fg42:P) ning arvestades keskmist tracking aimi, siis on mp40ga efektiivsem vaenlane maha võtta
tagasi üles
Volthezz
HV kasutaja

sõnum 05.06.2004 18:14:26 vasta tsitaadiga

Me ei räägi siin eriti CW'dest vaid mängust, hea asi on steni juures veel see et ta on vaikne ja kui oled vaenlase riietes siis on väga hea teisi vaenlaseid selja tagant lasta ja veel pähe, sest nad ei tea et keegi hakkab neid varsti pähe laskma.
tagasi üles
WiZaRd..
HV vaatleja

sõnum 05.06.2004 20:45:39 vasta tsitaadiga

Sten võib olla v2ga ohtlik relv proffi k2es. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 05.06.2004 20:53:56 vasta tsitaadiga

jah... seda küll icon_wink.gif samas kui acc kipub kõikuma, siis suht kasutu... MP või thomson kindlam
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Volthezz
HV kasutaja

sõnum 05.06.2004 20:57:02 vasta tsitaadiga

Kui nii siis lähivõitluses on flamer väga väga hea.
tagasi üles
WiZaRd..
HV vaatleja

sõnum 05.06.2004 22:00:41 vasta tsitaadiga

Volthezz, flamegun on jah l2hivõitluses parim, aga seda on v2ga lihtne vältida.
tagasi üles
teadmamees
HV veteran

sõnum 05.06.2004 22:07:21 vasta tsitaadiga

see peab ikka eriline urod olema, kes näeb, et ees on flame aga jookseb veel sisse kah sinna. imo nade sucks hard, eriti nilbe on pubis kui mingi ülim noob su oma nadega kuskilt urruaugust maha koksab ja siis kohe tähtsust täis läheb(kui sellise vennaga 1-1te teha ei saaks ta mu mütsigi maha ma usun). ja rtcws on snaiper sitaks mõttekam kui ets.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 46
tagasi üles
Volthezz
HV kasutaja

sõnum 05.06.2004 23:57:38 vasta tsitaadiga

1vs1 seda kuuleb pubides tihti. Oi sellega on naljakaid lugusid, kus lõpuks tüüp ei tule kohale ega midagi v. annab servu mis vajab passi ja tavaliselt on asi alguse saanud nade killist v. siis artivast vaenlasest.
tagasi üles
mambo10
HV kasutaja

sõnum 06.06.2004 09:27:24 vasta tsitaadiga

no imo rifle granade on 1 osa mängust, leppige sellega icon_smile.gif Ise olen 100% eng cw/praccide ajal ja sellest ajast 50% RG. Oleneb muidugi olukorrast ja btw- hk on noob! icon_razz.gif
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
hqkk
HV vaatleja

sõnum 06.06.2004 15:54:13 vasta tsitaadiga

mambo10 kirjutas:
no imo rifle granade on 1 osa mängust, leppige sellega :) Ise olen 100% eng cw/praccide ajal ja sellest ajast 50% RG. Oleneb muidugi olukorrast ja btw- hk on noob! :P

kuna ma enam ei mängi ETd, siis jah:P ja sina oled väike vastik leimer :p ja ma ei lepi sellega b_riflegrenades 0 ja rahu majas.
tagasi üles
Volthezz
HV kasutaja

sõnum 06.06.2004 23:31:30 vasta tsitaadiga

Riflenades are lame, Selfkillerid on ka mõttetud vennad. Servudes kus selfkillimine on keelatud võiks selfkillimise ajal tyybi xp 0'i viia. icon_smile.gif siis oleks nii äge, mõni ei tea sellest aga on paadunud selfkiller, küll siis alles tuleb pikk hala.
tagasi üles
hentz
HV Guru
hentz

sõnum 06.06.2004 23:33:38 vasta tsitaadiga

hqkk, enam ei m2ngi siis ära otsusta ka kuidas peavad asjad olema?! pole nagu enam sinu asi , või kuidas?
tagasi üles
hqkk
HV vaatleja

sõnum 06.06.2004 23:58:44 vasta tsitaadiga

hentz kirjutas:
hqkk, enam ei m2ngi siis ära otsusta ka kuidas peavad asjad olema?! pole nagu enam sinu asi , või kuidas?

"mängimine" clani tasandil ja "mängimine" pubi tasandil on veidi erinevad asjad, aga hüva, kisub offtopikuks ja flameks veidi :)
tagasi üles
axis
HV kasutaja

sõnum 07.06.2004 09:36:40 vasta tsitaadiga

kui hqkk oleks mode siis oleks see teema lukus beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 07.06.2004 14:51:37 vasta tsitaadiga

axis kirjutas:
kui hqkk oleks mode siis oleks see teema lukus beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif

Siis täname jumalat et ta seda pole icon_wink.gif Ja muideks eriti ei loe see, et sa oled SMG'ga mingi elueliit. Kui ikka tulevad sulle 3 smg ownerit ühes kambas vastu ja sa nad rifle nadega ja riflega maha saad, siis ei loe see, et sina oled lame, vaid et nad on maas. Rifle nade on eksperdi käes VÄGA efektiivne ja ohtlik relv. Eriti kaitsmisel. Kui tahad aint SMG skilli näidata, siis mängi midagi mõttetut nagu näiteks SOF2 vms icon_razz1.gif

Elof
HV Guru
Elof

sõnum 07.06.2004 15:31:07 vasta tsitaadiga

Krt mäng on tehtud nii nagu ta on tehtud.
Kui ei meeldi siis ei sunni keegi mängima.
Erinevad relvad ongi loodud selleks, et oleks mitmekülgsem, minu arvates oleks täiesti mõttetu see mäng kui relvadeks oleks ainult nuga, püstol ja automaat. See oleks täiesti nüri pedantse täpsuse tagaajamine. Hiirega ümberkäimist saab ka mujal õppida, ning selleks pole see mäng IMO loodud. Seega mõttetu on viriseda selle kallal, et erinevaid tapmisviise on võimalik kasutada. Igal tegelasel on omad eelised ning tuleb õppida neid kasutama, mitte virisema.

N.ö. leimerid saab ju kick'ida muuseas icon_rolleyes.gif
ja siis saab "1337" medicute meeskond edasi kakelda.
(Ükski teine tegelane ei kuulu "3l337"i, räägivad "1337"d icon_lol.gif )
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Enemy Territory mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 236, 237, 238  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.