Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 978, 979, 980 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
eddvin
HV kasutaja
eddvin

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 11.05.2019 23:09:31 vasta tsitaadiga

Karlsson, OK ja nr 5 resetivad puldi ära aga kui ta korrakski saab ühenduse Arrise boksiga, siis ta ühendab puldi ära (ehk võta arris vooluvõrgust välja nt, kui asub lähedal)
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Killer85
HV veteran

sõnum 13.05.2019 14:15:26 vasta tsitaadiga

Pole pikalt siinmail tv-teenust kasutanud - kas kanalid nagu History või Discovery ongi Telias subtiitriteta või tegu mingi ajutise kalaga?
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
slax
HV kasutaja

sõnum 13.05.2019 14:19:15 vasta tsitaadiga

Killer85 kirjutas:
Pole pikalt siinmail tv-teenust kasutanud - kas kanalid nagu History või Discovery ongi Telias subtiitriteta või tegu mingi ajutise kalaga?

Vali kanal ja kanali seaded, sealt on subtiitrid sees ilusasti?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 13.05.2019 14:20:58 vasta tsitaadiga

Telias tuleb siis iga kanali puhul subtiitrid eraldi määrata?
Nii palju kui klõpsisin, siis teistel kanalitel olid küll kenasti olemas.
tagasi üles
slax
HV kasutaja

sõnum 13.05.2019 14:21:42 vasta tsitaadiga

Killer85 kirjutas:
Telias tuleb siis iga kanali puhul subtiitrid eraldi määrata?
Nii palju kui klõpsisin, siis teistel kanalitel olid küll kenasti olemas.

Ei tule aga äkki lihtsalt maha läinud või keegi kunagi näppinud. Igaksjuhuks üle vaadata
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 13.05.2019 14:39:58 vasta tsitaadiga

Kasutasin esmakordselt digiboxi, seega näppinud küll keegi peale tehniku pole.
Eks vaatan igaks-juhuks hiljem üle thumbs_up.gif
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 14.05.2019 00:01:21 vasta tsitaadiga

Kas kuidagi seda castimise asja välja lülitada lõplikult ei saa ?
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 14.05.2019 08:36:04 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:

Huvitaks samuti...

tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 14.05.2019 09:14:07 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
ufo56 kirjutas:

Huvitaks samuti...

Selle nupu lisamine pidi ju 10000€, nii et vaevalt icon_lol.gif
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 14.05.2019 10:12:04 vasta tsitaadiga

Mida see välja lülitamine juurde annaks? Või miks selle olemasolu segab? icon_rolleyes.gif

Keegi väitis, et ole kus tahad ja cast nupp boksile on olemas. Mul igatahes küll ei ole.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 14.05.2019 12:41:55 vasta tsitaadiga

Tompa kirjutas:
Etz kirjutas:
ufo56 kirjutas:

Huvitaks samuti...

Selle nupu lisamine pidi ju 10000€, nii et vaevalt icon_lol.gif

kes seda väitis, et SELLE nuppu tegemine nii kallis on?
ma tõin ümmarguse näite milline hind võib ühe lihtsa nupu arendusel olla ükskõik mis rakenduses või keskkonnas.
Kuna Arris lisas selle oma tarkvarasse juba enne kui Telia webuisse Youtube lisati siis peab seda Arrisest küsima kas Cast on võimalik algses tarkvara menüüs kuidagi eraldi kinni keerata.
Telia poolt mingit ekstra tegevust ei maksa oodata kuna tegemist ongi ekstra tasuta lisaga, kasuta või ära kasuta. Nagu enne mainisin, kui kodus on ulakad lapsed, sõbrad või naine, pane piniga pin menüüs youtube lukku ja selle küsimisel viskad "back" nuppu ja ära lase ennast häirida. Muutuvad kodused neutraalseks selle nalja peale.

olafsand kirjutas:
Mida see välja lülitamine juurde annaks? Või miks selle olemasolu segab? icon_rolleyes.gif
Keegi väitis, et ole kus tahad ja cast nupp boksile on olemas. Mul igatahes küll ei ole.

Millist "Casti" saab kodust väljas olles kamandada? Tegemist on tavalise lahendusega KODU wifi võrgus kasutamiseks. "keegi" ajas pada.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 14.05.2019 13:16:30 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Millist "Casti" saab kodust väljas olles kamandada? Tegemist on tavalise lahendusega KODU wifi võrgus kasutamiseks. "keegi" ajas pada.

ot:
Abikaasa paneb oma iPhones Spotifyga loo mängima ja saab ükskõik kust selle suunata kodus olevasse Denoni ressiiverisse. Kuigi peaks toimima ainult sisevõrgust.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.05.2019 13:52:11 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
ot:
Abikaasa paneb oma iPhones Spotifyga loo mängima ja saab ükskõik kust selle suunata kodus olevasse Denoni ressiiverisse. Kuigi peaks toimima ainult sisevõrgust.

Ei. Ei peaks ainult sisevõrgust töötama. Spotify menüüs on isegi valik olemas selle jaoks - kas sisevõrk või ka välisvõrgust juhtimine.

Kommentaarid: 751 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 564
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 14.05.2019 14:33:47 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Vahur kirjutas:
ot:

Ei. Ei peaks ainult sisevõrgust töötama. Spotify menüüs on isegi valik olemas selle jaoks - kas sisevõrk või ka välisvõrgust juhtimine.

Ei. Ei ole Denon AVR-X3200W ressiiveril Spotify Connect, veel vähem Spotify seadistamise võimalust. Ressiiveri juhendis on ka kirjas, et seadmed ühendada samasse võrku.
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 14.05.2019 14:47:04 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
Betamax kirjutas:
Vahur kirjutas:
ot:

Ei. Ei ole Denon AVR-X3200W ressiiveril Spotify Connect, veel vähem Spotify seadistamise võimalust. Ressiiveri juhendis on ka kirjas, et seadmed ühendada samasse võrku.
Spotify connect on ju. Ressiiver ühendab end ise Spotify serverisse ja kui sa sisevõrgus oled sinna Spotifyst mänginud, saad tulevikus igast teisest võrgust ka seda teha.
https://usa.denon.com/us/product/hometheater/receivers/avrx3200w kirjutas:
Full wireless connectivity is provided by both Wi-Fi and Bluetooth with dual diversity antennas for the most robust signal handling, letting you stream your favorite tracks from streaming services including Pandora, SiriusXM and Spotify Connect and listen to any of thousands of internet radio stations, and stream from your favorite iOS device via AirPlay.

edit: Vaata manuali ka.
http://manuals.denon.com/AVRX3200W/EU/EN/SXQWSYnpjwflgv.php
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 14.05.2019 14:51:38 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
kes seda väitis, et SELLE nuppu tegemine nii kallis on?
ma tõin ümmarguse näite milline hind võib ühe lihtsa nupu arendusel olla ükskõik mis rakenduses või keskkonnas.
Kuna Arris lisas selle oma tarkvarasse juba enne kui Telia webuisse Youtube lisati siis peab seda Arrisest küsima kas Cast on võimalik algses tarkvara menüüs kuidagi eraldi kinni keerata.
Telia poolt mingit ekstra tegevust ei maksa oodata kuna tegemist ongi ekstra tasuta lisaga, kasuta või ära kasuta. Nagu enne mainisin, kui kodus on ulakad lapsed, sõbrad või naine, pane piniga pin menüüs youtube lukku ja selle küsimisel viskad "back" nuppu ja ära lase ennast häirida. Muutuvad kodused neutraalseks selle nalja peale.

See 10000€ jutt on nali. Ära võta isiklikult.
Aga see on sinu poolt küll imelik jutt, et kui midagi lisatakse tasuta, siis mingeid arendus ega parandus töid enam tegema ei pea? icon_rolleyes.gif icon_smile.gif Kui ma ei eksi, siis see Youtube lukku panemine lisati hiljem ja boksi nime muutmine lisati hiljem. thumbs_up.gif
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 14.05.2019 14:59:52 vasta tsitaadiga

raxz kirjutas:
Vahur kirjutas:
Betamax kirjutas:
Vahur kirjutas:
ot:

Spotify connect on ju. Ressiiver ühendab end ise Spotify serverisse ja kui sa sisevõrgus oled sinna Spotifyst mänginud, saad tulevikus igast teisest võrgust ka seda teha.
https://usa.denon.com/us/product/hometheater/receivers/avrx3200w kirjutas:
Full wireless connectivity is provided by both Wi-Fi and Bluetooth with dual diversity antennas for the most robust signal handling, letting you stream your favorite tracks from streaming services including Pandora, SiriusXM and Spotify Connect and listen to any of thousands of internet radio stations, and stream from your favorite iOS device via AirPlay.

edit: Vaata manuali ka.
http://manuals.denon.com/AVRX3200W/EU/EN/SXQWSYnpjwflgv.php

Ma ei öelnudki, et Spotify Connecti pole, vaid, et selle seadistamist pole. Olen seda pilti kasutusjuhendist vaadanud, seal ka joonistatud need läbi sama seadme.

Aga ju siis peabki Apple seadmetega töötama see, et saad kaugelt juhtida. Minu erinevate Android telefonidega ja Windowsiga läpakal pole kordagi seda võimalust olnud, alati on vajalik olnud samas võrgus olek.
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 14.05.2019 15:06:42 vasta tsitaadiga

Spotify connecti ei saagi ega peagi seadistama. Ressiiver ise ühendab Spotify serverisse ja saab aru kes tohib eemalt sinu ressiiverisse mängida.
Samamoodi ei seadistata Airplayd, sest see lihtsalt töötab.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 14.05.2019 15:14:54 vasta tsitaadiga

raxz, ma tean seda. Mina ütlesin ainult sisevõrgust castimise peale, et Denoni ressiiveris töötab Spotify Apple seadmetega ka kaugelt. Sellepeale ütles Betamax, et Spotify menüüst saab seda juhtida ning mina vastasin, et pole seadistamise võimalust ressiiveris.

icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.05.2019 15:25:55 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
raxz, ma tean seda. Mina ütlesin ainult sisevõrgust castimise peale, et Denoni ressiiveris töötab Spotify Apple seadmetega ka kaugelt. Sellepeale ütles Betamax, et Spotify menüüst saab seda juhtida ning mina vastasin, et pole seadistamise võimalust ressiiveris.

icon_rolleyes.gif

No siis kirjutagi, et sul on superägevinge ressiiver taolise vinge funktsiooniga, palun. Sa reaalselt kirjutad sellest, et su naine võib suvalisest kohast iPhone'iga Spotify loo ressiiverisse suunata - ma võin sama teha oma Samsungi telefoniga ja suunata loo arvutiga ühendatud suvalisse ressiiverisse. Pole nagu midagi erilist. Funktsioon on juba ammu Spotify'l olemas. Me pole hiromandid ega tea su kodust hi-tech IoT setuppi.

tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 14.05.2019 15:34:56 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Vahur kirjutas:

icon_rolleyes.gif

No siis kirjutagi, et sul on superägevinge ressiiver taolise vinge funktsiooniga, palun. Sa reaalselt kirjutad sellest, et su naine võib suvalisest kohast iPhone'iga Spotify loo ressiiverisse suunata - ma võin sama teha oma Samsungi telefoniga ja suunata loo arvutiga ühendatud suvalisse ressiiverisse. Pole nagu midagi erilist. Funktsioon on juba ammu Spotify'l olemas. Me pole hiromandid ega tea su kodust hi-tech IoT setuppi.

Väga Hi-Tech tõesti lahendus mis juba mitmeid aastaid olemas olnud.
Sinu setup kõlab rohkem kui laulu arvutisse suunamine mis siis kasutab ressiiverit heliväljundina.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 14.05.2019 16:09:34 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:

tsitaat:

Foxxy mainis siin jah, et tal kodust ära olles on ka "Cast to" all digiboks näha, seetõttu ma selle välja tõin. Mul tõesti tekib see endal ainult kodus ja samas võrgus boksiga olles. icon_smile.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Foxxy
HV vaatleja

sõnum 15.05.2019 15:03:37 vasta tsitaadiga

Jah siiani on ülekandmise all igal pool maailmas näha minu 2 digiboxi- aga õnneks ülekanne neisse (enam) ei aktiveeru. Samas kadusid Telia boxide sidumisel Youtube on TV äpiga ülekandmise valikutest Chromecasti seadmed- võta nüüd kinni milles asi, hekel pole aega uurida (kevadtööd...)
Parimat, JR
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 16.05.2019 12:00:37 vasta tsitaadiga

Mida Telia arvestuse järgi see paar nädalat tähendab?
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 16.05.2019 12:00:45 vasta tsitaadiga

Enneolematu saladus tuli välja. Robotkaamerad ja tehisintellekt hakkavad pordiülekandeid Telia LIVE kanalie tegema. Spordiülekanded on spordihuvilisele nagu mina teretulnud! thumbs_up.gif Naiste koondise võrk on esimene katsetus.
Miks seda saladuses pidi hoidma ma ei mõista? icon_neutral.gif Tahetakse Google-t ja Apple-t järgi teha? icon_neutral.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 16.05.2019 12:43:15 vasta tsitaadiga

Tompa kirjutas:
Enneolematu saladus tuli välja. Robotkaamerad ja tehisintellekt hakkavad pordiülekandeid Telia LIVE kanalie tegema. Spordiülekanded on spordihuvilisele nagu mina teretulnud! thumbs_up.gif Naiste koondise võrk on esimene katsetus.
Miks seda saladuses pidi hoidma ma ei mõista? icon_neutral.gif Tahetakse Google-t ja Apple-t järgi teha? icon_neutral.gif

Ei hoita saladuses, aga nagu ütlesid - see on alles esimene katsetus reaalselt laivis. Kui see läheb hästi, küll siis vast tullakse ka avalikkuse ette.

tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 16.05.2019 13:06:32 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Tompa kirjutas:

Ei hoita saladuses, aga nagu ütlesid - see on alles esimene katsetus reaalselt laivis. Kui see läheb hästi, küll siis vast tullakse ka avalikkuse ette.

Minu info tuleb telia.ee lehelt, mul pole oma sala kanaleid. icon_sad.gif Lihtsal ma ei saa aru sellest Maalehe uudisest kus Neudorf rääkis sellest, aga täpsemalt veel ei tahtnud rääkida? icon_smile.gif
Aga võibolla see polegi veel see enneolematu teenus millest tema rääkis? icon_smile.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 16.05.2019 13:09:41 vasta tsitaadiga

Kujuta nüüd ette, et tuled asjaga turule suure hurraaga ja sellel avastatakse tõsiseid puuduseid või tuleb sootuks ümber teha. Ma juba näen vaimusilmas näiteks siin foorumis tekkivat furoori, kui selline asi juhtuks. Ja otse loomulikult negatiivset. Ja otse loomulikult meenutatakse seda aastaid icon_lol.gif
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 17.05.2019 09:33:37 vasta tsitaadiga

Tundub, et see testkanal on nüüdsest nähtav.
Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
leits
HV Guru
leits

sõnum 17.05.2019 09:55:03 vasta tsitaadiga

Täna Euroliiga final 4 hakkab. Tellides TVPlay Spordikanalid nädalavahetuseks (esmaspäev tellimus lõpetada), kas arve saab paari päeva eest või kogu summas 7€?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 17.05.2019 09:58:11 vasta tsitaadiga

Telia tahab ikka kogu kuu summat saada, vanasti sai küll jah minutikaupa tellida.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 17.05.2019 10:15:19 vasta tsitaadiga

Nagu ikka, 1. kuu täishinnaga, edasi vastavalt kasutatud päevade arvule.
indrpo
HV Guru

sõnum 17.05.2019 11:57:30 vasta tsitaadiga

Nii tõesti oli, hetkeseisu ei tea kas arvestus juba on või muutub päevapõhiseks alles juunis koos ühtse TeliaTVga st kui minutv muutub TeliaTVs.
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 17.05.2019 12:16:21 vasta tsitaadiga

Märgin ära, et enam ei ole salvestamise teenusena kättesaadav Skynews(kas maikuust?).
bladerunner
HV Guru

sõnum 17.05.2019 13:22:48 vasta tsitaadiga

Kohalike kanalite salvestused võiksid veidi kauem kui 14p kättesaadavad olla. 21p (või lausa 28p) oleks teinekord abiks.
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 17.05.2019 15:09:07 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
Märgin ära, et enam ei ole salvestamise teenusena kättesaadav Skynews(kas maikuust?).

Eemaldasime salvestuse osadel muusika ja uudistekanalitel.

Nende asemel sai salvestuse vip comedy, TVPlay spordid, pjatnitsa ja TNT4 kanal.
Tulevikus viime salvestused tagasi ja lisame ka teistele kanalitele, millel tana see puudub.
Muudatus tehti 13.05.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 17.05.2019 15:34:51 vasta tsitaadiga

TVPLAY SPORTS salvestamine thumbs_up.gif
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 17.05.2019 17:24:40 vasta tsitaadiga

Telia TV test kanal on lukus? Sama pilti näeb siit https://levira.com/ai/
TVPlay sport salvestus on kõige parem uudis üldse. thumbs_up.gif
tagasi üles
Mirc
HV kasutaja
Mirc

sõnum 17.05.2019 17:30:09 vasta tsitaadiga

S6 pulti pole siiamaani tulnud müüki?

Ilmselt ei ole tulemas ja ei ole infot ka, et oleks tulemas?
Mul väiksed lapsad majas, siis mitme puldiga lihtsam asjatada. Ei saa pulti laual hoida, muidu see lõhutakse esimesel võimalusel ära.
Vana boxiga oli palju mugavam majandada.

Nüüd pult kuskile kaob, siis terve perega otsime. icon_biggrin.gif

Karlakass
HV vaatleja
Karlakass

sõnum 17.05.2019 18:06:19 vasta tsitaadiga

Mirc kirjutas:
S6 pulti pole siiamaani tulnud müüki?

Ilmselt ei ole tulemas ja ei ole infot ka, et oleks tulemas?
Mul väiksed lapsad majas, siis mitme puldiga lihtsam asjatada. Ei saa pulti laual hoida, muidu see lõhutakse esimesel võimalusel ära.
Vana boxiga oli palju mugavam majandada.

Nüüd pult kuskile kaob, siis terve perega otsime. icon_biggrin.gif

Pane kummipaelaga teleka ette lakke - kui käest lased siis sups! kenasti laeall ja silme ees kogu aeg, ei pea otsima ega midagi. icon_lol.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 17.05.2019 19:05:01 vasta tsitaadiga

Paarita telekapult boksiga tagavaraks
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 18.05.2019 11:12:14 vasta tsitaadiga

S4 numbriteta pult mitte kuidagi ei paaritu boxiga ära. On mingit triki selleks veel peale telia lehel olevate õpetuste?
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 18.05.2019 15:11:37 vasta tsitaadiga

Jann1 kirjutas:
S4 numbriteta pult mitte kuidagi ei paaritu boxiga ära. On mingit triki selleks veel peale telia lehel olevate õpetuste?

uue arrisega paaritub ainult s6 pult ja automaatselt.
Kõik vasasemad s4 ja 5 puldid paarituvad 1113 boksiga läbi menüü

kõik puldid omavad IRi ja töötavad automaatselt ka niisama.
tagasi üles
jaakjaak22
HV kasutaja

sõnum 19.05.2019 16:51:14 vasta tsitaadiga

Järgmisest kuust ilmnev uues kuues TeliaTV paistab olema ikkagi olema nö “MinuTV kõigile”. Juba praegu, kui lükata Telia koduühenduse otsas kolmanda partei ruuter ilma VLAN4 seadistuseta, siis digibox käivitub, töötavad kanalid 0-9, Youtube jne. Samuti võimaldab soovi korral olla ka full MinuTV kliendiks. Tulu tuleb ikka kuutasuliselt sisult, mitte ühekordsest ruuterimüügist, nii et muu tootja lisavõimalustega ruuterit või ühest ruuterist keerulisemat topoloogiat eelistaval kasutajal saab pisut kergem olema. Youtube’i äpi osas suured tänud Teliale, uus Arris on minu arsenalis esimene seade, mis reaalselt mängib 4K sisu thumbs_up.gif (75Mbps, andmeid ülekande kohta näeb putukamärgi alt). Isegi 4K teleka taga AppleTV 4K YT äpp näitab tegelikult FHD sisu.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.05.2019 19:40:56 vasta tsitaadiga

jaakjaak22, kogu krediiti ei saa Telia võtta, YT oli Arrise diil Youtubega uue boksiga, Telia lisas lihtsalt menüüsse rakenduse ligipääsu.
But of course, better than anyone else, kiidan takka, on osutunud mitmes olukorras elupäästvaks lahenduseks. icon_smile.gif

Mis puudutab minutv to teliatv muutumist siis kõik pole nii roosiline kui kirjeldad. kuigi kõik saab olema TeliaTV siis jääb taustale ikkagi kaks platvormi, multicast ja hls. st. korralik hd pilt Telia kaablis vlan kaudu ja tavaline mitte fhd rida kanalitest mis saab olema nähtavad kõikides muudes võrkudes peale telia kaabli.

Seega alternatiivipoiss peaks ikka oma vlani kaablis kasutama kui võimalik.
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 19.05.2019 19:44:39 vasta tsitaadiga

Kas mitu vaatajakohta saab nii kah kui ruuteri TV pordist kaabel switchi ja siis niipalju kui switchis porte on või peavad erinevad vaatajakohad kindlasti ruuteri TV portides olema?
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.05.2019 21:56:12 vasta tsitaadiga

mannatera kirjutas:
Kas mitu vaatajakohta saab nii kah kui ruuteri TV pordist kaabel switchi ja siis niipalju kui switchis porte on või peavad erinevad vaatajakohad kindlasti ruuteri TV portides olema?

saab ka switchiga.
tagasi üles
mannatera
Kreisi kasutaja
mannatera

sõnum 19.05.2019 21:57:35 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
mannatera kirjutas:

saab ka switchiga.

Tänud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
slax
HV kasutaja

sõnum 19.05.2019 23:57:24 vasta tsitaadiga

Kas kuidagi saab eemaldada kanaleid üksikult, mitte kategooriana?
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 20.05.2019 00:31:31 vasta tsitaadiga

Hetkel paremat võimalust kui oma lemmiklist teha pole.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 978, 979, 980 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.