Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1954, 1955, 1956 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Foxxy
HV vaatleja

sõnum 08.05.2019 22:05:08 Mure VIP5305 nimega vasta tsitaadiga

Elamises nüüd kaks (2) pealkirjas nimetatud Youtube appiga boksi- ja jama majas: kuidas neil telefonides vahet teha, molemal ju sama nimi ning eri telefonides kord yks all ja teine peal jne. Kuidas saaks panna nimed näiteks Elutuba ja Saunamaja? Samas offtopik kysimus- Telia telefoninumbrite NIMED- varem oli mul näiteks GSM Robot (on ju hea nimi seadmele?) aga nüüd Minu Telias ja mujal p@risnimed- ja nii koikidel seadmetel...
Parimat, JR
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
p2ep
HV veteran

sõnum 09.05.2019 07:15:57 Re: Mure VIP5305 nimega vasta tsitaadiga

Foxxy kirjutas:
Telia telefoninumbrite NIMED- varem oli mul näiteks GSM Robot (on ju hea nimi seadmele?) aga nüüd Minu Telias ja mujal p@risnimed- ja nii koikidel seadmetel...
Parimat, JR

Iseteeninduses kasutajanime muutmine ei aita?
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.05.2019 07:38:12 Re: Mure VIP5305 nimega vasta tsitaadiga

Foxxy kirjutas:
Elamises nüüd kaks (2) pealkirjas nimetatud Youtube appiga boksi- ja jama majas: kuidas neil telefonides vahet teha, molemal ju sama nimi ning eri telefonides kord yks all ja teine peal jne. Kuidas saaks panna nimed näiteks Elutuba ja Saunamaja? Samas offtopik kysimus- Telia telefoninumbrite NIMED- varem oli mul näiteks GSM Robot (on ju hea nimi seadmele?) aga nüüd Minu Telias ja mujal p@risnimed- ja nii koikidel seadmetel...
Parimat, JR

1. Digiboksi nime määramine tuleb ilmselt Juunis kui "minutv muutub teliatvks". Siis saad määrata igale boksile nime ja see peaks avalduma youtube äpis seadmete nimekirjas.
2. Telia iseteeninduses mobiilinumbrite vaates saad igale numbrile panna kas isikukoodiga inimese nime või kasvõi isikukoodita "GSM Robot".
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
linni
HV kasutaja

sõnum 09.05.2019 10:31:14 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Mis puudutab kaablitigedust tean ma kes oli see tollaaegne geenius . Ütlesin talle et see surnult sündinud üritus. Probleemid conaxi ja kaablitega. Meh.

Ma ei tea paremini toimivat TV lahendust, kui see oli kaabel tv ajal. Rääkimata muudest hüvedest - timeshift, reaalne salvestamine.
Ja ei tea ühtki probleemi ka nüüdse Starman/Elisa kaabliga, mis ema korterit toidab. IP tv on progressi skaalal kaabliga võrreldes mitte samm, vaid kolm tagasi.

Mnator
HV Guru

sõnum 09.05.2019 10:42:42 vasta tsitaadiga

linni kirjutas:
Pailaps kirjutas:
Mis puudutab kaablitigedust tean ma kes oli see tollaaegne geenius . Ütlesin talle et see surnult sündinud üritus. Probleemid conaxi ja kaablitega. Meh.

Ma ei tea paremini toimivat TV lahendust, kui see oli kaabel tv ajal. Rääkimata muudest hüvedest - timeshift, reaalne salvestamine.
Ja ei tea ühtki probleemi ka nüüdse Starman/Elisa kaabliga, mis ema korterit toidab. IP tv on progressi skaalal kaabliga võrreldes mitte samm, vaid kolm tagasi.
ammu ju välja öeldud/ülestunnistatud, et iptv põhieesmärk on suurem kontroll klientide üle icon_wink.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 09.05.2019 11:19:56 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
linni kirjutas:
Pailaps kirjutas:

ammu ju välja öeldud/ülestunnistatud, et iptv põhieesmärk on suurem kontroll klientide üle icon_wink.gif

Huvitavad vandenõuteooriad...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 09.05.2019 11:39:52 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
Mnator kirjutas:
linni kirjutas:
Pailaps kirjutas:

kas soovid väita, et teadsid kaabli puhul sama täpselt iga kliendi kohta igal ajahetkel kes mida parasjagu vaatab kui praegu iptv puhul tead?
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 09.05.2019 11:40:59 vasta tsitaadiga

Ma pole siiamaani aru saanud, mis siis sügiseks TV pakettidega täpselt muutub.
Saadetakse nimeline meil, "ise ei pea mittemidagitegema", aga täpselt? Oleks mingi "kulla klient, muudame siin veidi pakette ...".
Niipalju kui ma viitsisin selles erikuradiinformatiivses kodulehes kaevata saan ma aru, et mingid kanalid kaovad mul ära kui ma isemittemidagieitee.
prkl
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 09.05.2019 12:31:16 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
armjan kirjutas:
Mnator kirjutas:
linni kirjutas:
Pailaps kirjutas:

kas soovid väita, et teadsid kaabli puhul sama täpselt iga kliendi kohta igal ajahetkel kes mida parasjagu vaatab kui praegu iptv puhul tead?

Mitte, et soovin väita vaid väidagi!
Ei tea ka täna, kui just ekstra ei uurita. Põhjus logisid vaadata tuleb probleemide lahendamise vajadusest, kui teenusega miskit jama. Ei jälgi keegi isiklikult midagi. Ja öelda, et iptv põhieesmärk on kliendi üle suurema kontrolli vajadus, on pehmelt öeldes rumal. Fooliummütsi temaatikale kalduv.
Igal pool ei tasu hunti näha. Ka seadus kaitseb kliente. Sinu poolt mainitu on pigem jälitustegevuse valdkonda kuuluv.

Kui selline mure, siis targem on internetist üldse eemale hoida. Igal pool ohud ja kurjad tegelased jälitamas.
Ei seedi vandenõuteooriaid.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 09.05.2019 12:34:48 vasta tsitaadiga

Ehk tahad öelda et saadete vaadatavuse statistikat te kanalitele ei anna? Julgen selles sügavalt kahelda.
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 09.05.2019 12:51:46 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Ehk tahad öelda et saadete vaadatavuse statistikat te kanalitele ei anna? Julgen selles sügavalt kahelda.

Pole minu asi seda siin öelda. Kuidas see peaks kokku minema "kliendi üle parema kontrolli saamise" osas?!

Sama võib mobiilkõnede kohta öelda. Kõnede väljavõtet saab klient välja võtta, arvel teenuse kasutamise kokkuvõte = parem kontroll kliendi üle?

Isikuandmekaitseseadus. Tutvuge.

Minu poolt sellele kõik. Vandenõuteoreetikute temaatika. Aja raiskamine.
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 09.05.2019 12:57:06 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
Mnator kirjutas:
armjan kirjutas:
[...

Ei tea ka täna, kui just ekstra ei uurita. Põhjus logisid vaadata tuleb probleemide lahendamise vajadusest, kui teenusega miskit jama. Ei jälgi keegi isiklikult midagi. Ja öelda, et iptv põhieesmärk on kliendi üle suurema kontrolli vajadus, on pehmelt öeldes rumal. Fooliummütsi temaatikale kalduv.
Igal pool ei tasu hunti näha. Ka seadus kaitseb kliente. Sinu poolt mainitu on pigem jälitustegevuse valdkonda kuuluv.

Kui selline mure, siis targem on internetist üldse eemale hoida. Igal pool ohud ja kurjad tegelased jälitamas.
einoh, kui tõesti juba kaablitv puhul sul soovi/vajaduse/kohtunõude või mis iganes põhjusel täiesti üksikasjalik info iga kliendi kohta eraldi kättesaadav oli, siis ma tõesti eksisin
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 09.05.2019 12:59:13 vasta tsitaadiga

armjan, kuigi su frustratsioonist võib aru saada, siis päris otse vandenõuteooria alla seda liigitada on minek teise äärmusse.
isikustatud profiili võibolla tõesti ei ehitata kuigi telia süsteemi teadmata ma seda kaugeltki ei välistaks ja isikuandmetete kaitse seadus seda ettevõttesisese kasutuse jaoks (päris) ei keela ka.
aga tahad sa tõesti öelda, et ei käi mingi taseme agregeeritud telemeetria kogumist detailsemal tasemel kui kaabli otsas?

tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 09.05.2019 13:05:46 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
armjan kirjutas:
Mnator kirjutas:
armjan kirjutas:
[...

einoh, kui tõesti juba kaablitv puhul sul soovi/vajaduse/kohtunõude või mis iganes põhjusel täiesti üksikasjalik info iga kliendi kohta eraldi kättesaadav oli, siis ma tõesti eksisin

Ei huvita politseid, kohut ja teab, keda veel see, mis kanalit klient vaatas, kaua vaatas, mis lisapakette tellis või lõpetas.
Kainet mõistust!!!

londiste kirjutas:
armjan, kuigi su frustratsioonist võib aru saada, siis päris otse vandenõuteooria alla seda liigitada on minek teise äärmusse.
isikustatud profiili võibolla tõesti ei ehitata kuigi telia süsteemi teadmata ma seda kaugeltki ei välistaks ja isikuandmetete kaitse seadus seda ettevõttesisese kasutuse jaoks (päris) ei keela ka.
aga tahad sa tõesti öelda, et ei käi mingi taseme agregeeritud telemeetria kogumist detailsemal tasemel kui kaabli otsas?

Andmed tekivad. Need EI OLE kliendi kontrollimise jaoks!
See on iva, millele tähelepanu pööran.
Ka ettevõttesiseselt kehtivad samad seadused!
Telekomidele kehtivad väga ranged reeglid.

Kui tegemist on semantilise arusaamatusega, siis tasub enne postitamist mõelda, kas mõte, mida öeldakse, on üheselt arusaadav.
Kliendi üle parem kontroll = kahtlane tegevus.
Kui selle all mõeldi, et on rohkem infot, mille abil saab paremat teenust pakkuda, vigasid lokaliseerida, siis tasub selliselt ka kirjutada.

Sõnadel on kontekstis tähendused!
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 09.05.2019 13:09:42 vasta tsitaadiga

huvitav, miks sa keerutad ja vandenõuteooriat peale pressid aga selget vastust ei taha välja öelda
(viimasest postitusest siiski kumab ridade vahelt midagi.....) icon_cool.gif
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 09.05.2019 13:14:03 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
huvitav, miks sa keerutad ja vandenõuteooriat peale pressid aga selget vastust ei taha välja öelda
(viimasest postitusest siiski kumab ridade vahelt midagi.....) icon_cool.gif

Andmed tekivad, IT. Kellele siin see üllatus on? Tule eile meile.
Aga see ei tähenda, et ettevõte tahab kliente kontrollida!
Ole täpne küsimuse esitamisega.

Arvates, et ettevõte võttis kasutusele iptv ja eemaldas kaabli selleks, et kliendi üle oleks parem kontroll kulub pigem vandenõu teemasse.
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 09.05.2019 13:26:11 vasta tsitaadiga

armjan, tehnikute ja koodikirjutajate ja analoogsete töötajate silmis ehk tõesti vandenõuteooria
aga mine süvene turustajate ja vaadatavuste analüüsijate ja kõrgjutkonna töösse (kes on poliitikutega migil määral koostööd tegemas või lihtsalt sõprussidemeis) ja su arvamus võib teatud korrektiive saada
ja muuseas, täiesti isikustatud info väljanoppimine võib seejuures ollagi ainult kohtu nõudel kellegi töö, eespool mainitud valdkonnad ei vaja üldsegi isikustatud infot, neil on hoopis vaja info maksimaalset täpsust (ja minu eespool olevad postitused pidasidki teatud mõttes rohkem silmas kaabli ja iptv vastavat erinevust)
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 09.05.2019 13:35:32 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
armjan, tehnikute ja koodikirjutajate ja analoogsete töötajate silmis ehk tõesti vandenõuteooria
aga mine süvene turustajate ja vaadatavuste analüüsijate ja kõrgjutkonna töösse (kes on poliitikutega migil määral koostööd tegemas või lihtsalt sõprussidemeis) ja su arvamus võib teatud korrektiive saada
ja muuseas, täiesti isikustatud info väljanoppimine võib seejuures ollagi ainult kohtu nõudel kellegi töö, eespool mainitud valdkonnad ei vaja üldsegi isikustatud infot, neil on hoopis vaja info maksimaalset täpsust (ja minu eespool olevad postitused pidasidki teatud mõttes rohkem silmas kaabli ja iptv vastavat erinevust)

Miks eeldad, et ma arenduses olen ja mitte just seal turustajate, analuusijate ja nn kõrgema lähedal?...
Usun, et oman head ülevaadet kogu TV valdkonnast, kuid see selleks.

Ma oleks võinud ka ise alguses küsimuse täpsustamist sinult paluda.
Teenuse kohta on ülevaade, loomulikult. Seal pole isikustatud üksikkliente vaid koondina. Ei huvita Teliat see, mida keegi kindel tellib, vaatab, millal tellib, vaatab.
Aga kui sul huvi, mis andmeid kasutatakse ja kas klient on kaitstud, saad esitada päringu info@Telia.ee.
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 09.05.2019 13:46:29 vasta tsitaadiga

ma oskan ilma otsest päringut esitamatagi ära arvata mis firmat (kui niisugust) ennast huvitada võib
aga lisaks on veel võimalusi ja on vaid aja ja poliitilise surve küsimus, et millal ja mis määral neid kasutusele võetakse (ja nagu ikka, poliitsurve korral isegi lausa seaduste jõuga)
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 09.05.2019 14:02:13 vasta tsitaadiga

See on ikka jube huvitav info, et mis kanalit sa vaatad icon_lol.gif

Tahad ehk veel väita, et mingi töötaja spetsiaalselt käib ja vaatab mida mõni inimene vaatab ja siis irvitab vaatamisharjumuste üle?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mnator
HV Guru

sõnum 09.05.2019 14:08:22 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
See on ikka jube huvitav info, et mis kanalit sa vaatad icon_lol.gif

Tahad ehk veel väita, et mingi töötaja spetsiaalselt käib ja vaatab mida mõni inimene vaatab ja siis irvitab vaatamisharjumuste üle?
seda firma huvides? --- too väide pole minult ju, loe hoolikamalt ja katsu mõttest kah ikka aru saada
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 09.05.2019 14:16:57 vasta tsitaadiga

Ah unusta ära. Ei hakka ma mingisugusesse vandenõuteooriasse süvenema. Tõmba fooliummüts kenasti kõrvadeni ja ela rahulikult edasi.
Mnator
HV Guru

sõnum 09.05.2019 14:31:20 vasta tsitaadiga

vandenõuteooriad, nagu juba eespool öeldud, jäävad rahumeeli sulle ja telialastele
reaalsete seaduste vastu ja järjest süveneva kontrolli üle internetis sind fooliummüts kahjuks ei aita (selle eest hoolitseb tõenäoliselt ansip&co hoolega....)
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 09.05.2019 18:11:02 Re: Mure VIP5305 nimega vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Foxxy kirjutas:
Parimat, JR

1. Digiboksi nime määramine tuleb ilmselt Juunis kui "minutv muutub teliatvks". Siis saad määrata igale boksile nime ja see peaks avalduma youtube äpis seadmete nimekirjas.
2. Telia iseteeninduses mobiilinumbrite vaates saad igale numbrile panna kas isikukoodiga inimese nime või kasvõi isikukoodita "GSM Robot".

Peale boksi nime on veel turvaprobleeme selle Youtube castimisega. Mul tulevad sõbrad külla ja saavad oma telefonist ilma minu kontrollita Youtube mängima panna. Kuskil seadetes peaks saama seda ka välja lülitada. Jah sõbral on ligipääs minu WiFi võrgule, aga ma ei soovi, et ta saaks minu boksi oma Youtube videosi saata.
Samuti on siiani HBO teenusel puudu profiilid, nagu Netflixis. Alustan vaatamist ühes toas ja sooviks jätkata teises toas. Eriti veel ku juunis tuleb võimalus jätkata ka mobiilis. Ilma profiilideta ei toimi see nii nagu mina Netflixis harjunud olen. Samuti tunnen HBOs puudust automaatselt järgmise osa käima panekust ja introst üle hüppamisest.
tagasi üles
erko
Kreisi kasutaja

sõnum 09.05.2019 18:13:36 vasta tsitaadiga

Mnator, sa alustasid väitest, et iptv tehnoloogia on Telia ülestunnistuse kohaselt klientide paremaks kontrollimiseks. Seleta parem lahti, mida sa kontrollimise all mõtled ja mismoodi see iptv-s parem on kui kaabeltv-s. Ja siis võiksid leida ka viite/allika, kus selline ülestunnistus sellisel kujul tehtud oli. Mulle tundub et see on taas sinu või kellegi teise poolt ekslik tõlgendus või valesti mõistmine.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1954, 1955, 1956 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.