Kõik äärmuslased on täpselt ühesugused, valmis oma püha ürituse nimel ükskõik kelle kolmanda ohvriks tooma. Sama p*rse erinevad kannikad, kuna tulemus on täpselt sama.
Isegi kui nad alguses milleginimel kokku lepivad siis varem või hiljem lähevad omavahel karvupidi kokku, MRP on hea näide. Väikerahvad lastakse potist alla sellises maailmas, meie ainus võimalus on seljad kokku panna ja populistitel ninad viltu lüüa koos.
Minumeelest pole vahet, kas mingi rätipea sõidab autoga kuskil rahvamassi või mingi sinisilmne tont läheb saarele ja laseb hunniku lapsi maha - kõik on debiilikud. Lihtsalt mingi kindel kontingent mõlemal pool keskpunkti püüab ennast petta järjepidevalt, et ainult üks neist kahest tondist (vastased) teeb midagi valesti ja teine ainult reageerib. Mõlemad on debiilikud ja tuleks kuskile auku mädanema saata. Lihtne.
Sotsialistid, kommunistid, natsid, maoistid jpt - ma olen võrdselt kõigi debiilikute vastu. Ei saa lihtsalt aru, et mida sa tõestada püüad @Tanel. Ma olen koguaeg sama juttu ajanud.
Parempoolsed rõhuvad isikuvabadusele, vasakpoolsed aga mingile kindlale ühiskonna grupile, mille hüvanguks võib isikuvabadusi piirata.
Ma ei ole küll täheldanud, et EKRE oleks kunagi midagi väga üksikisiku õigustest rääkinud. Ainult käib jutt mingist müstilisest grupist nimega "õiged" eestlased.
@Tanel - Sul on mingi põhimõtteline teema retooriliste küsimustega? Või siis "kas sa oled juba hommikuse konjakijoomise maha jätnud" tüüpi küsimustega?
Igasugune äärmuslus ei vii kuskile mujale kui samasse kohta kus me oleme juba olnud, katkine küna, absoluutselt vahet pole mis sinna sildile on kirjutatud või mis "ülla eesmärgi nimel" kedagi demoniseerima hakatakse või kedagi taga kiusatakse. Kõik on samasugune idiootsus. Absoluutselt igasugune äärmuslus on idiootsus, mida äärmuslikum seda idiootsem.
Sotsiaal* eesliidet mingi idiootide grupi tõttu demoniseerima hakata on ikka kõrgem vaimne pilotaaž.
sakinaga, ei, ma ei toeta EKRE äärmuslust, kui seda küsid, ma ei ole nende elektoraat
anubis, point on selles, et su postitustest kumab läbi igasugu huvitavaid asju, k.a sotsialismi mainimise vältimist kui pahena.
See mind sind kui RE tüübina panebki imestama. Sa peaksid justkui ümberjagamise vastane olema ja toetama ettevõtlust. _________________ HV-s ID-kaardiga autentimine Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakursid
Praegusel poliitmaastikul on nad juba enam kui OK, nad kisuvad ainsaks mõistlusepäraseks alternatiiviks.
Ja noh, tõmmata paralleel Maduro ja SDE vahele on ikka kõrgem pilotaaž.
Spoiler
Pandadel on silmad, terroristidel on silmad. Kokkusattumus, ma ei usu.
Sa ise võrdled siin foorumis koguaeg EKRE-t natsi Saksamaaga. Panda silmad üldse ei meenu ?
Kasutades sinu enda loogikat on Maduro võrdlemine SDE-ga enam kui pädev. Vähemalt on mõlemad samast ajajärgust.
Ehk teisisõnu, sots on sots on sots.
Kes on Eestis kritiseerinud Venetsueelas toimuvat? On mingi lõplik nimekiri kusagil saadaval?
Ma olen üsna kindel, et kui näiteks Sven Mikseri käest sel teemal küsida, siis saaksid umbes samasuguse vastuse kui näiteks Seedri käest. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Ühesõnaga sa ei suutnud toetada enda teesi Eesti sotsiaaldemokraatide osas, viisid teema kõrvale ja tõid sisse Bernie, keda mina küll heaks kiitnud ei ole, ära palun valeta!
Lõpeta oma paralleelreaalsuses elamine ja teistele mingite vaadete omistamine, mida neil tegelikult ei ole.
Märtsis toimunud kohalikel valimistel jäi Türgi president Erdogani kodupartei ilma mitmest Türgi suurlinnast, sealhulgas Istanbulist. Sealse rahva pahameeleks korraldab valitsus seal nüüd uued valimised.
Peaks siis kaotama tasuta koolihariduse, ülikoolihariduse, haigekassa ja pensionisüsteemi. Oleks võimalus makse alandada ja ettevõtluskeskkonda parandada. II sammas juba õnneks kaotatakse.
Tervishoid on enam-vähem ok, kuigi demograafiline surve on peal.
Kusjuures kõrghariduse puhul peaks tõesti mõtlema, kas praegune süsteem jätkusuutlik on (koolitamine + välismaale kolimine).
Chavez also harnessed his popularity among the working class to expand the powers of the presidency and edged the country toward authoritarianism: he ended term limits, effectively took control of the Supreme Court, harassed the press and closed independent outlets, and nationalized hundreds of private businesses and foreign-owned assets, such as oil projects run by ExxonMobil and ConocoPhillips. The reforms paved the way for Maduro to establish a dictatorship years after Chavez’s death. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.