|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
londiste
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
03.05.2019 13:45:37
|
|
|
Avangeri tegelastega universum võiks kinolinalt kaduda.
Kõik need tegelased sealt lõpust.
Kivist pigistatakse viimaseid sisutuid lugusi.
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.05.2019 14:21:46
|
|
|
Jep paljud negatiivsetest punktidest mis siin välja toodub tulenevad sellest, et inimene on korra filmi näinud ja midagi selle 3 tunni jooksul märkatata jätnud. Minu jaoks oli väga vähe plot holesid või kummalisi otsuseid selles filmis. Samuti kõik eelnevad MCU filmid nähtud.
Aga ma ei taha halvasti öelda kellegi kohta. Me elame ekstreemsuste ajal. Film on kas superhüper megahea või täielik vaatamist mittevääriv rämps. Väga vähe arvamusi kukub nende kahe vahele.
Kui keegi nimetab seda kehvimaks MCU filmiks, siis mul on tõsine kahtlus kas see inimene on näinud kõiki MCU filme, et ta sellise põhjapaneva avaldusega välja tuleb.
Ja teades millise "aga minu" postide jada see põhjustab hindaks mina seniseid MCU filme parimast halvimani järgmiselt:
Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Infinity War (2018)
Captain America: The Winter Soldier (2014)
Guardians of the Galaxy (2014)
Iron Man (2008)
The Avengers (2012)
Thor (2011)
Doctor Strange (2016)
Thor: Ragnarok (2017)
Captain America: The First Avenger (2011)
Captain Marvel (2019)
Spider-Man: Homecoming (2017)
Captain America: Civil War (2016)
Ant-Man (2015)
Thor: The Dark World (2013)
Avengers: Age of Ultron (2015)
Iron Man 3 (2013)
Black Panther (2018)
Ant-Man and the Wasp (2018)
Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
Iron Man 2 (2010)
The Incredible Hulk (2008)
|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
03.05.2019 15:36:11
|
|
|
| IceUul kirjutas: |
| Ertai kirjutas: |
IceUul,
ma olen selles osas nõus, et seal oli palju nõrgemaid osi just tavapublikule. MCU hullemad fännid ja asjasse süübijad ilmselt nautisid filmi. |
Ma arvan just vastupidi, need vead hakkaksid silma just MCU fännidele, teised ilmselt ei mäletaks neid üldse. Ilmselt kui ma oleks ainult vaadanud
paari MCU filmi, siis midagi väga kobiseda poleks, probleemid ei hakkaks silma.
Ma ise olen vaadanud kõik MCU filmid ära ja kõike vähemalt 5x.
Mõtlesin veidi ja kokkuvõtvalt kordan londiste öeldut:
Lõppmäng on üks halvemaid mcu filme üldse.
Paras pudru ja kapsad olid... dexi jutuga ka nõus.
Ja veel mõned rumalad asjad:
Spoiler 
1. Scarlet witch tehti ainult tugevaks, et ta vaene kallim polnudki nende hulgas, kes tagasi toodi ja tal oli vaja thanosele selle eest kättemaksta.
2. Thanos muudeti järgmiseks madmaniks, kes tahtis kogu universumi hävitada.
3. The Ancient One teadis kahtlaselt palju Doctor Strangega seotud tuleviku kohta, aga mitte midagi enda tuleviku ega Thanosega seotud tuleviku kohta, kuigi time stone oli
tal endal ju olemas, millega oleks võinud võimalikke tulevikke vaadata.
4. Vaatamata Thanose laeva lauspommitamisele ei saanud ükski tähtsam tegelane selle tagajärjel surma, seega, milleks seda üldse vaja oli?
Ja kokkuvõtvalt võib nii öelda:
Spoiler 
Osad kaadrid olid eelmistest filmidest võetud, näiteks vahepeal Thor muutis soengut lühikesest pikaks ja paksust kõhnaks, võitlustseene oli vähe ja need
olid suht kehvasti tehtud, paras säästu film, arvati ilmselt, et niigunii viimane film, et saab inimesi petta sellega, et tehakse 3h filmi, millest 2.5h on mingi
seebi ooper ja niigunii rahvas tuleb vaatama. Et siis kokkuvõtvalt odavalt ja lohakalt tehtud film.
Ja lisaks, kõikidele super kangelaste filmidele pole vaja vägisi happy endinguid külge panna, minu meelest ilma happy endinguteta filmid nagu
Avengers Infinity War ja Watchmen (2009) ongi parimad.
|
kui sa oled kõiki filme vähemalt 5x näinud, siis aru ma ei saa, kuidas sa nii vähe ikkagi paljude asjade kohta tead või mööda paned.
Spoiler 
1. Scarlet Witch on üks tugevaimate võimetega karakter, ta pole vastupidav, aga ründevõimed on tal ikka täiesti kõval tasemel, CMiga samal tasemel ehk. Ja seotud emotsioonidega- tema jaoks võitlus Thanosega jätkus ju mõne hetke pärast - ta ei seedinud seda 5a - snap kadus ära ja snap - tuli tagasi hetkega - täidetud samade emotsioonidega, seekord sai ta otse Thanose ette võtta. Infinity Waris ühe käega ju hävitas kivi Visioni peas, teisega hoidis muljetavaldavalt tagasi Thanost, kes kasutas kive . See oli juba siis võimas vaatepilt. Thanos reaalselt hingeldab kui läbi murrab lõpuks, ta isegi ei hingeldanud Titani peal kui Iron man, Strange ja co ta ette võtsid. Endgame'is oli ainsana ta pilk hirmu täis, kui SW ta ette võttis.
2. Thanos muutus väga kibestunuks peale seda, kui näeb, et täidab oma eesmärgi, aga ikka hakatakse jebima = plaan täielikult ei tööta. Mõtles, et pole siis enam "merciful" vaid "julm" . vähemalt minu tõlgendus.
3. Ancient One ütles nii Dr Stange'is kui ka Endgame'is, et ta on alati näinud kõike kuni oma surmani. Et edasi ei näe - vb oli see tema enda valik võibolla seotud kuidagi muuga, ei tea. Aga igati loogiline, et ta teadis, see oli varem juba öeldud korduvalt.
4. Tähtsad tegelased ei saagi filmis surma pommitamise käigus, see on hollywood, see polnud ka Thanose eesmärk: põhipoint oli siiski end vabastada Scarlet Witchi küüsist pommitamise abiga - mitte vastaseid maha tappa.
mul endal hype polnud üliülisuur, võtsin vabalt, teadsin et seotakse otsad, lasin üllatada. Meeldis. Kohati oli küll SLOPPY (ma ei viitsi pikalt kirjutada, mis häiris, aga oli kohti)
aga minu jaoks üle keskmise MCU film kindlasti.
|
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
03.05.2019 16:01:32
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
[...] Ja teades millise "aga minu" postide jada see põhjustab hindaks mina seniseid MCU filme parimast halvimani järgmiselt:
Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Infinity War (2018)
Captain America: The Winter Soldier (2014)
Guardians of the Galaxy (2014)
Iron Man (2008)
The Avengers (2012)
Thor (2011)
Doctor Strange (2016)
Thor: Ragnarok (2017)
Captain America: The First Avenger (2011)
Captain Marvel (2019)
Spider-Man: Homecoming (2017)
Captain America: Civil War (2016)
Ant-Man (2015)
Thor: The Dark World (2013)
Avengers: Age of Ultron (2015)
Iron Man 3 (2013)
Black Panther (2018)
Ant-Man and the Wasp (2018)
Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
Iron Man 2 (2010)
The Incredible Hulk (2008) |
Oof, them's fightin' words!
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
03.05.2019 22:47:27
|
|
|
| oliver. kirjutas: |
| elukaz kirjutas: |
ma ei tea ma ei suutnud lõpuni vaadata  |
Läksid kinost poole pealt ära või panid kellegi väriseva käega filmitud cam ripi moblas pausile? |
Ikka kinos, muidu koomuskid eriti peale ei lähe aga pooljuhuslikult sai Guardians Of Galaxy 2 vaadatud ja see pani meelt muutma. Lootsin et midagi samaväärset aga ei. Vbolla on asi puudulikus soundtrackis.
Kämrippi sai kunagi dataneti ajal proovitud, jäi ka viimaseks.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
3 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mcmudakäkk
HV vaatleja
|
03.05.2019 23:08:34
|
|
|
| elukaz, kui sa eelnevaid MCU filme vaadanud pole, siis ilmselt tundubki Endgame mõttetu ja arusaamatu.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
03.05.2019 23:13:55
|
|
|
MCU esimene või esimesed filmid olid juba mõttetud. Äkki läks haibi peale vaatama või lapsega
|
|
| Kommentaarid: 675 loe/lisa |
   |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
03.05.2019 23:52:42
|
|
|
Mis on MCU?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
04.05.2019 00:02:45
|
|
|
elukaz, Marvel Cinematic Universe, ehk Marveli seeria.
Ma olen keskmise möödukusega fänn, mulle film meeldis - paljude karakteride lood edukalt ühte 3-tunnisesse eeposesse kokku pressitud, üpris sujuvalt. Köik, kes väidavad vastupidist on kibestunud ja/või rumalad. Väga muljetavaldav saavutus Kevin Feige & Co poolt, et suutsid enamus hardkoor fännidest ära rahuldada ja üleüldse aegade köige suurema filmifrantsiisi üles ehitada.
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
04.05.2019 06:57:30
|
|
|
| Ma tunnistan ülesse, et ma olen täiesti kibestunud peale seda viimast filmi. Sellepärast ka vastavad tähelepanekud. Samas, ma ei saa aru, kas see on normaalne, et kui on massist erinev arvamus, siis tuleb kohe solvama hakata?
|
|
| Kommentaarid: 219 loe/lisa |
   |
4 :: |
188 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
04.05.2019 09:35:29
|
|
|
| Slazenger kirjutas: |
| Köik, kes väidavad vastupidist on kibestunud ja/või rumalad. |
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
04.05.2019 13:49:21
|
|
|
ma ei tea ma ei suutnud lõpuni vaadata  |
Läksid kinost poole pealt ära või panid kellegi väriseva käega filmitud cam ripi moblas pausile? |
Ikka kinos, muidu koomuskid eriti peale ei lähe aga pooljuhuslikult sai Guardians Of Galaxy 2 vaadatud ja see pani meelt muutma. Lootsin et midagi samaväärset aga ei. Vbolla on asi puudulikus soundtrackis.
Kämrippi sai kunagi dataneti ajal proovitud, jäi ka viimaseks. |
Kui Infinity War pole näinud, siis Endgame pole vist eriti mõistlik vaatama minna ka.
Pmst sama kui alustada raamatu lugemist raamatu keskelt.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
04.05.2019 14:11:02
|
|
|
käisin sõbraga vaatamas, ta näinud osasid MCU filme, mõnda üksikut rohkem kui üks kord. Ta kiitis Endgame'i taevani.
Ma olen MCU'st näinud kõiki filme ja sarju. Paljusid filme mitu korda. Lemmikute hulka kuuluvad Thor Ragnarok, Guardians on the Galaxy, Iron Man, Infinity War, The Winter Soldier.
Spoiler 
Endgame'ist meeldis see, et Jarvis oli Agent Carterist sisse toodud. Capten America deja vu liftis ja kuidas Scarlet Witch Thanosega tegeles. Lisaks need stseenid, kus Valkyrie oli (põhjustel  ). Midagi muud meeldejäävat nagu polnudki, unustatav film nagu Capten Marvel.
Steve rääkis 2/3 filmi jooksul, et tuleb edasi liikuda ja ilmselgelt lõpuks ikkagi ei liikunud
_________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mcmudakäkk
HV vaatleja
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
04.05.2019 18:30:10
|
|
|
Endgame
Spoiler 
Ma olen sellest kõik ära vaadanud ja mõned ka mitu korda, kuid lõpus oli tegelt päris palju küsimusi, eriti selle ajarände osas seal.
1) Kui Kpt. Ameerika käis kõiki kive tagasi viimas täpselt samasse ajahetke kust need võeti, kuidas siis Must Lesk ikkagist surnuks jäi. Seda kivi ei saa ju niisama tagasi viia.
2) Kui ta jäi ajaluku ja oma elu armastusega kokku elama, suure tõenäosusega siis sealt samast ajast kus ta esialgu tessarakiga merre kukkus ja ära külmus, kas siis terve ajalugu poleks pidanud olema ümber kirjutatud? Lisaks lisa mälestused kogu Avengeri tiimile, või jäi ta erakuks ja ei suhelnud nendega oma uue ajajoonega?
3) Kui Thanos tuleviku rändas ja seal peksa sai, kas siis kogu see üritus poleks pidanud uppi lendama.....
4) Nubila killis enda mineviku tegelase ära, tuleviku oma jäi eksisteerima, sama mis 3) ....
Räägiti küll terve film, et midagi ei tohi muuta ja bla bla, kuid keerati nii julmalt kõik pea peale ilma tagajärgedeta.
Muidu väga hea seebikas kõik kokku, võtan mingi aeg kätte ja vaatan järjest normaalse ajajoonena ära, äkki leian vastuseid. Samas viimase osaga tekitati väga palju endale vastu rääkimist.
|
|
| Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
142 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
04.05.2019 23:43:57
|
|
|
Äkki koomiksifilmidele eraldi teema ? Vanakooli filmide vaatajad saavad edasi jaurata ning koomiksi-multika fännid omaette.
Hapukurgihooaeg ja tuletasin meelde The Icemani https://www.imdb.com/title/tt1491044/?ref_=nv_sr_3?ref_=nv_sr_3
Michael Shannon 10/10 nagu alati.
John Wick: Chapter 3 kinno tulemas. Action mis koomiksi värgile ehk sarnanane ja kinno minek kindlasti. Robotid, rohelised mehikesed, dinusaurused jms. puuduvad
|
|
   |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
04.05.2019 23:55:15
|
|
|
Teeme siis küsitluse, mis on parim koomiksi film. Minu poolt kümme punkti kindlasti Watchmen-ile
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mcmudakäkk
HV vaatleja
|
05.05.2019 08:40:31
|
|
|
| Ma ei saa ka aru, milles probleem. Film on film. Mis seal imelikku on, et hetke kõige populaarsemast filmist nii palju räägitakse?
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
05.05.2019 09:37:08
|
|
|
| mcmudakäkk kirjutas: |
| Ma ei saa ka aru, milles probleem. Film on film. Mis seal imelikku on, et hetke kõige populaarsemast filmist nii palju räägitakse? |
See ei tohiks lasteaia ealiste foorum olla ju?
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
05.05.2019 09:49:39
|
|
|
| Oliverk, Minuteada pole veel leiutatud reitingusüsteemi kus filme tohib vaadata ainult teatud vanuseni. Seega see, et täiskasvanud koomiksifilme vaatavad ja selle üle arutlevad ei tohiks kedagi üllatada. |
No ikka võib-lastefilmide teemas näiteks. Muidu on see nagu suvaline anubise poolt hõivatud teema kuhu kunagi klikkida poel mõtet, sest ühesugust ila täis kirjutatud koguaeg. Tahaks siit ikka põnevaid vihjeid saada filmide kohta mis endal äkki vahele jäänud.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
05.05.2019 09:51:30
|
|
|
| Oliverk kirjutas: |
| Oliverk, Minuteada pole veel leiutatud reitingusüsteemi kus filme tohib vaadata ainult teatud vanuseni. Seega see, et täiskasvanud koomiksifilme vaatavad ja selle üle arutlevad ei tohiks kedagi üllatada. |
No ikka võib-lastefilmide teemas näiteks. Muidu on see nagu suvaline anubise poolt hõivatud teema kuhu kunagi klikkida poel mõtet, sest ühesugust ila täis kirjutatud koguaeg. Tahaks siit ikka põnevaid vihjeid saada filmide kohta mis endal äkki vahele jäänud. |
hetkel see film lihtsalt aktuaalne ja selle ümber arutletakse. teine kord on teised filmid.
_________________ |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
05.05.2019 09:54:05
|
|
|
Kõlab juba nagu autoteema, kus osad tahavad rääkida auto remontimisest, hooldusest ja nippidest, teised ainult liisingumaksetest ja kütusehindadest.
Maitsed on erinevad, see et Oliverk ja Alari A. arust on MCU filmid lastefilmid - jäägu teile oma arvamus, igalühel on sellele õigus. Siiski, on tegemist filmidega ja tegemist on filmiteemaga.
John Wick 3 ootan küll väga huviga, eelmised kaks olid imo suurepärased.
Edit: "lasteaia filmide" inimestele - vaadake tänapäeval levinud populaarseid animatsioone, lapsed ei saa sealsetest innuendodest, viidetest ja naljadest mitte muhvigi aru.
|
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
05.05.2019 09:58:26
|
|
|
Oliveri ja Alari meelest tähendab koomiksifilmide nautimine seda, et need inimesed midagi muud ei tahagi vaadata mis on muidugi äärmine üldistamine. John Wick 3 tõotab tulla jälle korralik madin. Kui just ei ilmu keegi välja kes kaebleb, et hobused ja mõõgad ei kõlba actionfilmi ja madinafilme vaatavad ainult kantpead kes peaks neid filme arutama eraldi teemas
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
05.05.2019 10:22:59
|
|
|
| Pidasin sihtgrupi silmas teismeelised ehk lapsed.
|
|
   |
549 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
05.05.2019 11:55:36
|
|
|
Sai vaadatud Bohemian Rhapsody-d. Vaadatud treilerid ja loetud arvustused, seega oli kõik ootuspärane.
Ma jäin rahule, kuna ma läksingi üht oma lemmikut kuulama. Heitlus oma sex orjentatsiooni teemal mind eriti ei huvitand. No mida seal huvituda? See et pede oli, seda teavad ju kõik, ja seda ka et ta aids-i suri. Kah asi.
Laulu Innuendo ja selle laulu võimalikku saamis-loomislugu, oleksin ka tahtnud kuulda. Aga noh, ega kõike ka alati saa.
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alain
HV kasutaja

|
05.05.2019 14:56:56
|
|
|
| Oliverk kirjutas: |
| mcmudakäkk kirjutas: |
| Ma ei saa ka aru, milles probleem. Film on film. Mis seal imelikku on, et hetke kõige populaarsemast filmist nii palju räägitakse? |
See ei tohiks lasteaia ealiste foorum olla ju? |
See viimane lause ongi lasteaia tasemel.
Mina ka ei saa aru miks on vaja vinguda ja vigiseda koguaeg. Inimesi igasuguse maitsemeelega, ega see anna õgust kedagi solvama hakata.
Mulle meeldisid näiteks Endgame ja Tõde ja Õigus mõelmad, mis ma nüüd siis olen, titt või penskar?
John Wick, esimene oli ok, teine mitte nii väga, kolmas jääb ilmselt koduinno vaatamiseks, koomuksi filmides üdiselt sisu rohkem kui Wickis,
aga te ei näe mind teisi sellepärast maha tegemas.
Andke nüüd kuuma, kes end puudutatuna tundis, võtan kõik löögid näoga vastu
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
05.05.2019 21:45:51
|
|
|
| Ma pole ühtki John Wicki veel vaadanud. Tuleb üks hea vihmane nädalavahetus vaatan esimesed kaks ära.
|
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
06.05.2019 07:56:52
|
|
|
| Ma pole ühtki John Wicki veel vaadanud. Tuleb üks hea vihmane nädalavahetus vaatan esimesed kaks ära. |
Nüüd kui kolmas kohe välja tulemas siis kindlasti hea mõte
Endale läksid ka wickid hästi peale. Teise osa pilt ja heli kodukinoga vaadates üks parimaid hetkel.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
06.05.2019 13:14:20
|
|
|
| Ma pole ühtki John Wicki veel vaadanud. Tuleb üks hea vihmane nädalavahetus vaatan esimesed kaks ära. |
Ei maksa väga palju oodata, efektid on head, aga stsenaarium on nagu mingi teismelise või bollywoodi stsenaristi kirjutatud.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kyrvas
HV vaatleja
|
06.05.2019 13:18:30
|
|
|
| Alari A. kirjutas: |
Äkki koomiksifilmidele eraldi teema ? Vanakooli filmide vaatajad saavad edasi jaurata ning koomiksi-multika fännid omaette.
Hapukurgihooaeg ja tuletasin meelde The Icemani https://www.imdb.com/title/tt1491044/?ref_=nv_sr_3?ref_=nv_sr_3
Michael Shannon 10/10 nagu alati.
John Wick: Chapter 3 kinno tulemas. Action mis koomiksi värgile ehk sarnanane ja kinno minek kindlasti. Robotid, rohelised mehikesed, dinusaurused jms. puuduvad  |
Ei saa nõustuda sinuga.
Shannon on vähemalt 12/10
No homo
|
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
06.05.2019 21:51:05
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| Betamax kirjutas: |
Skardi friday-night alternatiivuniversumis see info ei päde. |
Box office-i töötamisest on teil üsna hämar arusaam, aga no worries, HV ju  |
Tahad oma arvamuses korrektuure teha?
|
|
| Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
07.05.2019 09:51:23
|
|
|
Ma olen arvamusel, et kassatulu peaks maksimaalselt arvestama 10-20 aasta võrdluses.
Isegi kui inflatsiooni arvestada, on hulk muid faktoreid, mida tavaliselt ei arvestata a la linastumisaeg, konkurents jne.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
07.05.2019 11:45:02
|
|
|
Tahad oma arvamuses korrektuure teha?  |
Milleks? Endgame ei ületa Avatari isegi Hiina toel, mis Avatari ajal elik aastal 2009, oli endiselt paras keskaegne urgas boxoffitsa koha pealt. Eelmise nädala serious underperformance USA-s pani kabelimatsu, kuna oodatud 155-160 milli asemel tuli ainult 146. See nädal tuleb Pikachu (millest tuleb esimene tõeliselt edukas mängust tehtud film nii kriitikute kui ka kassaedu mõistes) ja nädal hiljem juba Aladdin. Endgame oli räigelt frontloaded and it shows.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
07.05.2019 11:48:14
|
|
|
| um, anna aega atra seada.. avatar tõmbas selle 2,7miljardit kokku mitme kuuga, samas kui engame jaoks läks 2miljardi kogumiseks aega pealt nädalat.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
07.05.2019 12:37:55
|
|
|
Scart, Pikachu? Aladdin? Ära tee halba nalja . See on small leagues võrreldes Avengeritega. Mõlemad võtavad heal juhul paarkümmend milli. Esimene mis tõsiselt ohustab on alles Godzilla kuu lõpus. |
Mis sa arvad, mitmelt tuhandelt ekraanilt Endgame selle nädala lõpuks kaob, kuna uued filmid tulevad peale? Minu kommentaar Endgame'i frontloadingu kohta läks vist silmist mööda seekord.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
07.05.2019 12:38:53
|
|
|
lisage tulusse mu 4 euri, lähen täna vaatama.
_________________ |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
07.05.2019 13:21:42
|
|
|
| Scart kirjutas: |
Tahad oma arvamuses korrektuure teha?  |
Milleks? Endgame ei ületa Avatari isegi Hiina toel, mis Avatari ajal elik aastal 2009, oli endiselt paras keskaegne urgas boxoffitsa koha pealt. Eelmise nädala serious underperformance USA-s pani kabelimatsu, kuna oodatud 155-160 milli asemel tuli ainult 146. See nädal tuleb Pikachu (millest tuleb esimene tõeliselt edukas mängust tehtud film nii kriitikute kui ka kassaedu mõistes) ja nädal hiljem juba Aladdin. Endgame oli räigelt frontloaded and it shows. |
Serious underperformance ja kabelimats = 2. parim 2. nädalavahetus läbi ajaloo
Jäi alla ainult Star Wars VII-le, mille teine nädalavahetus oli 25-27. detsembril. Sedagi vaid paari milliga.
Tüüpiline Scart
|
|
   |
239 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
07.05.2019 14:48:13
|
|
|
Selles mõttes on Scartil õigus, et uuemad suuremad filmid tulevad peale (mida Avatari linastuse ajal ju ei olnud). Avatari publik oli ka ilmselt kirjum kui Endgame'i oma ja Endgame'i vaadatavus langes järsemalt kui prognoositi.
Pikachu võib korralik pauk luuavarrest tulla (aga ei pruugi). Aladdin võib ka korralikult põruda.
Seda, kas ta Endgame Avatari tulu ületab, ma prognoosida ei julge kuigi oleks äge.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
07.05.2019 15:04:32
|
|
|
| Avatari ajal ei tulnud tõesti paar kuud miskit suurt peale. Endgame võib ületada, aga ei pruugi. Küll on aga naljakas, kuidas Scart, nagu ikka, ainult absoluutides räägib.
|
|
   |
239 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
07.05.2019 15:05:13
|
|
|
Mul on abikaasaga väiksed dringid vahel, et kas Endgame paneb Eestis Titanicule kinos vaatamiste arvuga ära . Tõde ja õigust ei ületata Eestis ilmselt niipea 257 k vaatamist - see on põhimõtteliselt kogu vähegi kinos käiv publik kokku.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
| Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
07.05.2019 15:58:20
|
|
|
Serious underperformance ja kabelimats = 2. parim 2. nädalavahetus läbi ajaloo
Jäi alla ainult Star Wars VII-le, mille teine nädalavahetus oli 25-27. detsembril. Sedagi vaid paari milliga.
Tüüpiline Scart  |
Oodati 160 miljonit, seega tegu oli üsna tõsise underperforminguga. Ehk taaskord, Endgame oli frontloaded as fuck. Avatari püüdmiseks oleks pidanud teine weekend olema vähemalt 160 miljonit, sest järgmise nädalavahetuse drop on minimaalselt 55-60%, film kaotab enamiku IMAX-i ekraanidest (USA-s uhas IMAX-i kett kaks nädalat järjest ainult Endgame-i näidata, sest kogu film võeti üles nende kaameratega ja seega on üleni ekraani pilt. Väga mitmed teised suured ketid näitasid Endgame-i näiteks kolm ööpäeva ühtejutti, millest ka see hullumeelne OW), peale tuleb väga tõsine counter-programming ehk Pikachu ning järgmine potentsiaalne Disney megahitt Aladdin. Mai 17-18 nädalavahetus lõikab viimased jalad ja sealt edasi hakkab roomamine kusagile 2.5 - 2.6 miljardi peale.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|