See on päris ränk, et kesklinna piirile tehakse linnak, mis mujal maailmas nimme linnast välja viiakse.
Kui varem sai reklaamida, et kiirelt südalinnas siis edaspidi ainult trammiga variant selliselt mõeldav vist _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Tekkis idee sõita juulis nädalaks Itaaliasse, suuri nõudmisi pole, ilmselt tahaks soojas vees ujuda, mööda mägiteid sõita ja niisama ringi uidata.
Mis linna tasuks maabuda ja mis koostööpartnereid valida nii lennupiletite kui auto osas?
Pmst soovitaks Sardiiniat. Olbiasse saad mõistliku hinnaga Riiast. Leidub ilusaid randu, mägiteid, võimas koobas mere ääres, kena vanalinn Algheros. Ma nädala jooksul, mis seal olin, pealinna ei jõudnudki. Tegin Alghero - Olbia - mingikohtveel - Alghero ringi. Ja elu saarel alati rohkem laid back, kui mandril.
See on päris ränk, et kesklinna piirile tehakse linnak, mis mujal maailmas nimme linnast välja viiakse.
Kui varem sai reklaamida, et kiirelt südalinnas siis edaspidi ainult trammiga variant selliselt mõeldav vist
Milles su probleem täpsemalt seisneb?
Lammutati pilpaküla suvila ära?
Liiklus on probleem. See, mis seal piirkonnas tipptundidel ja ka sellele eelnevalt toimub on juba praegu absurd. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mehed, käige korra väljamaal ja saate teada mia on ummik Juba Vilniuses on hullar ja see on pisike. Eelmine suvi Seoulis pidin pohmakaga taksos ära surema. Londonis sõidavad linnaäärest kesklinna iga päev mitu tundi meil istud tehnika tänaval 20min ja juba on häda _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
pidin naist kümmekond minutit tehnika tänaval autos ootama ja mõtlesin, et loeks pulli pärast, kui paljudes autodes sõidab üle ühe inimese (niivõrd kuivõrd läbi akende näha oli). Kuskil ~150 !!! auto juures sain kahe käe sõrmed täis. vot, kus on probleem.
It is with deep sadness and with a heavy heart that we would like to share with you that, effective immediately, Jet Airways will be suspending all its domestic and international operations.
Late last night we were informed by SBI, on behalf of the consortium of Indian lenders, that they are unable to consider our request for interim funding. Since no emergency funding from the lenders or any other source of funding was forthcoming, it would therefore not have been possible for us to pay for fuel or other critical services to keep the operations going.
Consequently, with immediate effect we are compelled to cancel all our domestic and international flights.
Mehed, käige korra väljamaal ja saate teada mia on ummik Juba Vilniuses on hullar ja see on pisike. Eelmine suvi Seoulis pidin pohmakaga taksos ära surema. Londonis sõidavad linnaäärest kesklinna iga päev mitu tundi meil istud tehnika tänaval 20min ja juba on häda
Jah, olen ka ise Londoni ummikuid nautinud ja ei igatse taga sellist liiklust, kus 500m läbimiseks 30 minutit kulub _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mehed, käige korra väljamaal ja saate teada mia on ummik Juba Vilniuses on hullar ja see on pisike. Eelmine suvi Seoulis pidin pohmakaga taksos ära surema. Londonis sõidavad linnaäärest kesklinna iga päev mitu tundi meil istud tehnika tänaval 20min ja juba on häda
Jah, olen ka ise Londoni ummikuid nautinud ja ei igatse taga sellist liiklust, kus 500m läbimiseks 30 minutit kulub
miks nad jala ei käi sellise liikluskiiryse juures? _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ega siis väljamaal käimine kasvata Eesti riigi rahvaarvu. Ei saa võrrelda linnasid omavahel, mille sõidukite hulk erineb kordades. Suure rahvaarvuga linnas on suured ummikud ja väikese rahvaarvuga Tallinnas, väikesed ummikud. Väiksemas linnas, kus ummikuid tihti ei ole, on ka väikesed ummikud tüütud. Asi on proportsionaalne.
RustyZ kirjutas:
Mehed, käige korra väljamaal ja saate teada mia on ummik
Ega siis väljamaal käimine kasvata Eesti riigi rahvaarvu. Ei saa võrrelda linnasid omavahel, mille sõidukite hulk erineb kordades. Suure rahvaarvuga linnas on suured ummikud ja väikese rahvaarvuga Tallinnas, väikesed ummikud. Väiksemas linnas, kus ummikuid tihti ei ole, on ka väikesed ummikud tüütud. Asi on proportsionaalne.
RustyZ kirjutas:
Mehed, käige korra väljamaal ja saate teada mia on ummik
Mis see proportsionlsus asja puutub. Aeg on aeg. 15min siin ummikus passida on ka 15min mujal. Inimene tahab töölt koju saada - siin passid 30min tehnikas, seal passid 1,5 tundi kuskil kinni. Vahemaa vahemaaks. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kui kellelgi Finnairi punkte hakkab aeguma ja ei tea mida tarka nendega teha, siis aegumise asemel võib need mulle kinkida
PS
Mul on 22500 punni aga ei saa aru millal aeguvad. See counter nöitab et 2 kuud aega silver tasemeni jõuda. Siis aeguvadki? _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kui kellelgi Finnairi punkte hakkab aeguma ja ei tea mida tarka nendega teha, siis aegumise asemel võib need mulle kinkida
PS
Mul on 22500 punni aga ei saa aru millal aeguvad. See counter nöitab et 2 kuud aega silver tasemeni jõuda. Siis aeguvadki?
tsitaat:
Teie preemiapunktid ei aegu, kui teenite või kasutate punkte vähemalt kord iga 18 kuu jooksul.
Mul nii kirjas _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ma juhuslikult nägin FB Marketplace-is kuulutust, et ostetakse Finnairi punkte. Mul oli neid vist miski 26000. Pakuti nende eest 100€ ja olin nõus. Raha kanti kiirelt üle, ma mingi skeemiga punktid talle ja kõik rahul
Loomulikult kantakse raha kohe. Mine vaata palju 26k punkte finnairis maksavad
Spoiler
Kui pole plaan reisida, siis miks mitte maha parseldada _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tunduvad suhteliselt mitteolulised asjad olevat. Palju see kokku maksma läheb?
USA-s Enterprise'ist autot rentides võtsin vist selle kõige-kõige kindlustuse. Öeldi, et sellise kindlustusega lihtsalt annan võtmed pärast ükskõik, millist intsidenti neile üle, nad sõidutavad mind koju (antud juhul siis inimeste juurde, kelle pool peatusin) ja rohkem ma oma pead ei pea asjaga vaevama. Maksis vist 200 dollarit lisaks, aga mulle oli meelerahu olulisem _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
Alamo.co.uk puhul midagi eriti juurde lisada ja maha võtta ei saa. Collision damaga waiver full käib auto kohta. Puudu on Supplemental Liability Protection - kolmandale osapoolele põhjustatud kahju vms. _________________ möhhh..
Selle Personal Accident Insurance'i võtaksin. Võrdle lisaks sellega, mida su reisikindlustus katab. See on ikkagi Ameerika - kõiksugu absurdsete jamade ja skeemitamiste maa. Keegi näeb su autot ja ehmub, kukub pikali ja saab trauma - kohtuasi. Napakas näide, aga täiesti võimalik
Ehk siis vali sellised lahendused, mis aega ja raha säästavad mingi jama korral. Pärast oled riigis lõksus, kuni kohtuveskid vms jahvatavad. _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
Ega kellelgi ei juhtu olema kogemusi Jaapaniga? Sain pileti järgmiseks aastaks kevad märtsi lõpupoole kuni apr algus 2 nädalat. Plaan külastada Osakat, Kyotot ja võibolla ka Tokyot.
Häid ideaid mida külastada, mida mitte?
Kõige suurem mure näib erinevaid infoallikaid uurides ikkagi keeleprobleem. Kohalikud pidid küll olema abivalmid ja sõbralikud, kuid inglise keele oskus pidavatväga madal olema.
Olen käinud, sisemaal sai reisitud Shinkansen kiirrongiga (I klassi 7 päeva pilet ca 370 eur), aga see tasub igas mõttes ära.
Panin ise kinni skyscanneris Tln-Hel-Osaka ja tagasi samuti 2 nädalat.
Plaan oli 6p Kyoto plus Osaka the rest and nüüd kahetsen et ei pannud plaani Tokyot. Ilus kevadine aeg, kui kirsipuud õites, peaks Fuji mäe vaate ja Tokyo ka lisama
Mõtlesin ise ka Rail Passile ja et peaks sellega ikka Tokyos ära käima, teel siis ka Fuji. Vaatasin et 3h sinna. RP bulletiga. Tagasi siis viimane õhtu Osakasse, hotelli ja järgmine hommik lend tagasi.
Väike aja ohverdus, aga see bullet train jaapanis on vist puhas rõõm
Käisin täna Louvre'is. Mingid mustad pakkusid väljaspool järjekorda pileteid müüa. Tean juba ammusest ajast, et taoliseid sahkerdajaid tasub vältida. Samas mõtlesin, et kuidas nemad need piletid kätte saavad - tulevad hommikul vara järjekorda? 1h järjekorras seismist, aga välja ei mõelnud. Kui muuseumist lahkusin, siis need samad mustad olid karjakaupa kohal ja nõudsid mu kasutatud piletit. Kena skeem. Seega tasub seal muusemi järjekorra juures olevaid silte järgida - don't buy tickets from street sellers _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
Pole aimugi. Lõugasid seal üksteise võidu: "Gimme ur tickit, gimme ur tickit"
Ma tavaliselt jätan sellised asjad suveniiriks, aga tüübid olid suhteliselt agressiivsed. Tõenäoliselt suur osa väljujatest annabki neile kasutatud pileti ära. _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
Mine ikka _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.