Võin füüsilisi plaate ka osta kasutatult, selles mõttes... ei otsigi illegaalseid mooduseid vaid väidan, et isegi mitte illegaalsetel meetoditel on pea võimatu leida ja ehk keegi oskab hüva nõu anda.
Leidsin SoundCloudist Jareki e-maili ka, kirjutasin otse talle. Eks näis, kas saab targemaks. Vaatan, et discogs on üks plaat täitsa olemas nendest, mida eriti soovin, aga Rootsis. Peab uurima.
ka-la, discogs lehelt olen kunagi paar vanemat plaati ostnud. Tookord polnud müüjad küll vastu kui postiga Eestisse peab saatma ja postikulu kinni maksan ehk küsida tasub
Video 50 sekundil algab loo "I only miss you when i'm breathing" mingisugune remix - kas keegi oskab leida YT või mujalt selles mu videos kõlava õige loo?
Suured tänud ette!
Video 50 sekundil algab loo "I only miss you when i'm breathing" mingisugune remix - kas keegi oskab leida YT või mujalt selles mu videos kõlava õige loo?
Suured tänud ette!
Telefonis olev programm ei suutnud tuvastada ja Google abiga ei jõudnud ka selle jälile, kes just seda konkreetset versiooni esitab ja umbes mis aasta võis siis olla? Äkki kellelgi näkkab infoga paremini.
Sellele lindile peaks olema salvestatud tõenäoliselt kas 70- või 80-ndatel. 90-ndate paar esimest aastat on ka teoreetiliselt võimalik, aga vähem tõenäoline.
viimati muutis Mobileman 22.12.2019 01:54:18, muudetud 2 korda
Ega ta vanem pole kui originaal.
Selle esitajani jõudsin ka, aga küsimus tekkis sellest, et ei ole päris 1:1, et huvitav millal see versioon tehti. Ja kas on ikka sama esitaja. Ma ei saa kindalt aru, nagu oleks ja nagu ei oleks ka.
Hea töö, kiitus!
See tundub küll õige asi olema. Välja antud 1980. Lindile salvestamise aega ei oska praegu ennustada, kindlasti uus "välismaa" muusika nii kiiresti Eestis kättesaadavaks ei saanud nagu praegusel ajal. Võibolla kuulates lindilt teisi lugusid ja tuvastades nende välja andmise aastad, saab midagi öelda, arvatavasti see lint siis millalgi 80-ndate algusepoole on salvestatud.
Oi jeerum, Zakk wilde, judas priest, helloween, krawitz, rammstein, mis veel siia 2020 tuuakse? Ok rammsteini pilet olemas õnneks... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Uuesti abi vaja, ükski mu telefonis olev muusika tuvastamise programm (proovisin kahte erinevat) ei suutnud seda tuvastada ja nende laulusõnade põhjal millest aru sain (arvasin aru saama), ei leidnud ka midagi:
https://www.youtube.com/watch?v=6ULhNtv0Fgk&feature=youtu.be
Ajaks pakuksin jällegi 70...80-ndad, ei oska aimatagi kas tegu on kellegi originaal-lauluga või mitte. Ise ei leia mingit infot selle kohta.
E: leidsin.
Esitaja küll väidetavalt ei ole see , kes video kirjelduses on nimetatud, esitajaks leidsin esialgu "The Hiltonaires", aga teise info kohaselt on "Air Mail", 1971 a. välja antud albumilt: https://www.ultratop.be/nl/album/2d00b/The-Air-Mail-Get-It-On
Kummitab üks EDMi biit. Meenutab Solveigi Intoxicatedi biiti siit: https://youtu.be/94Rq2TX0wj4?t=27
dun dun dun-dun, dun-dun-dun-dun. Hästi sarnane rütm aga tümm on tummisem.
Lugu ise on mingi 5-7 aastat vana ilmselt kui mitte rohkem. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ja ei, ei ole Sandstorm kui keegi seda nalja ka teha tahab _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Metsatöll plaanib:
Oleme hetkel nõu pidamas kolida Metsatöllu kontserdid Teie kodudesse. "Live-Stream" kontserdid on üks võimalus ulguda katkuajal koos meiega! Lisainfot varsti... https://www.facebook.com/Metsatoll/posts/10158002462329491
Video, mis peas kummitab aga ei hümise enam on selline. Stiili ka ei mäleta enam. Meenub see, et miskid 2 nimetame siis gängideks, saavad omavahel kokku, ühed on riietatud räppariteks ja teised on sellised rocki stiilis ja siis edasi toiumb brake dance võistlus nende vahel. Video ise leaib aset kuskil linna vahel. Stiililt selline kollakas oranž foon oli ka nagu.... Nägin seda kunagi 10+ aastat tagasi
Millist tähendust bändi W.A.S.P. nimele keegi teab? Loomulikult ei ole mõtet netist seda otsida, ikka seda mida oled alati teadnud või arvanud tähenduseks olema. Paistab, et mingil perioodil on levinud nime kohta selline versioon, millele praegusel hetkel küll kusagilt kinnitust ei leia.
Ilmselt hakati selle tähekombinatsiooniga kokku sobivaid erinevaid tähendusi erinevate inimeste poolt välja mõtlema, tont seda teab mida bänd ise selle all algselt mõtles. Võib ka olla nii, et algselt küll mõeldi ühte varianti, aga hiljem "ametlikult" käidi välja teine. Ise kuulsin u. 30 a tagasi sellist varianti: We Are Satan`s Prayers.
Millist tähendust bändi W.A.S.P. nimele keegi teab? Loomulikult ei ole mõtet netist seda otsida, ikka seda mida oled alati teadnud või arvanud tähenduseks olema. Paistab, et mingil perioodil on levinud nime kohta selline versioon, millele praegusel hetkel küll kusagilt kinnitust ei leia.
Ksut ma hangin endale sellise loo nagu Printshop - Läksin maale?
Ehk keegi teab kedagi? Plaati neil nagu pole, spotifys ka mitte. Aga RockFM aeg-ajalt ikka mängib _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Ma ei tea aga ilmselt sellepärast osad uued bändid paari-laulu-bändiks jäävadki kui ainult raadiotele jagavad oma kraami. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Neil mingi esinemine youtubes ka. Aga ma lihtsalt mõtlesin, et kui keegi teab kedagi, siis minu käest võib tulla lugu raha vastu vahetama _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Neil mingi esinemine youtubes ka. Aga ma lihtsalt mõtlesin, et kui keegi teab kedagi, siis minu käest võib tulla lugu raha vastu vahetama
Küsi bändiliikmetelt, kas ja kuidas nende loomingut osta saaks:
tsitaat:
Ansambel «Printshop» sai valmis uue eestikeelse looga
Uus lugu kannab nime «Läksin maale». Muusika ja sõnad kirjutasid Andrus Uuspõld, Jaanus Tüli, Jaanus Putting, Peep Baum. Loo salvestas ja mixis Jaanus Tüli. Ansamblisse Printshop kuuluvad: vokaalina Kristiina-Sandra Saumann ja Andrus Uuspõld vokaali ja basskitarri mängijana. Kitarridel mängivad Jaanus Putting ja Peep Baum. Löökriistadel Jaanus Tüli.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.