praegune kellaaeg 19.06.2025 20:00:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
attrs
HV Guru

|
31.03.2019 18:44:56
|
|
|
Kultuuriline eripära lihtsalt?
Tänaseks on vähemalt see tulemuste tabi vahetamise bugi ära parandatud.
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
31.03.2019 19:52:21
|
|
|
Need on sidesõnad lihtsalt
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
FastPotty
HV kasutaja
|
31.03.2019 22:50:03
|
|
|
Te tõsimeeli arutate MM tasakaalustatuks muutumise suhtes? Te ikka ei saa aru, et kogu see mäng on üles ehitataud WR tulemusele? Inimese "normaalsele" auahnusele?
Tomateid tuleb mängus hoida. Nende WR tuleb hoida 50-55% peal, et nad mängust ära ei läheks.. Mõtle, kui algaja WR oleks 5%, nagu see reaalselt peakski ju olema? WN8 on neil miinuses, aga WR on 52%.
See oleks "kaotatud" mängija. Iga kaotatud mängija on puhas miinus. Aga kelle arvelt see saab tulla? Muidugi edasijõudnute arvelt. Kui maksad hästi ja palju, anname sulle sobivad 60+WR, kui maksad vähem, saad WR 55%. Koonerid peavad leppima 50% WR-ga. Nii lihtne see ongi. Ei pea ju geenius olema, et sellest aru saada? See on ju äri, see pole mingi abiorganisatsioon.
Ma olen teinud seal mängus mitu kontot, iga kord on mul algajana esimesed paarkümmend mängu WR 70%, mis on ebaloogiline. Ühe kontoga istusin 20 mängu lihtsalt nurgas, ei teinud ühtegi lasku, WR oli ikka 66%. Higistad elu eest kuskil 7-8 tieris, teed TOP dämmi ja su WR on 60%...
Edasi kujuneb kõik vastavalt rahalisele panusele. Kui raatsid maksta, saad hea RNG ja WR. Kui ei raatsi, siis mitte. Ma ei usu, et siin oleks ühtegi mängijat, kes ei oleks sentigi maksnud, aga WR oleks 10K mängu järel üle 60%.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
31.03.2019 23:18:48
|
|
|
See jutt ei ole päris adekvaatne, et maksa ja saad tulemusi! Mina olen siin ehe näide!
Maksnud premiumi alates 2012 aasta mai kuust pidevalt + aegajalt kulla süstid jne nänni.
Mis see võiduprotsent on nüüd? 51-52 vist. Nii et see pole päris nii!
Ma muidugi ei viitsigi seda Wn8 jura taga ajada. Ma pole mingi sportlane. Mängin kõike tanke nii kuidas tuju tuleb ja viitsimist on. Tegelikult kuidas aega muude tegevuste kõrvalt on. Ma ei mängi ainult häid tanke. Harutan tasapisi kõik tehnikapuud lahti. Mõni techtree on selline õudus kuubis et paha hakkab!
Aga ma loll ja jonnakas! Tahan lihtsalt kõik lahti grindida.
No ja ega mul on palju ebajoppamist ka muidugi ja eks parajalt jäärapäine
Aga jah, see jutt pole tõsi, et ostad omale paremad tulemused! Ma tegin aasta alguses arvutuse ja ma olen sellesse mängu sisse ladunud peaaegu 1500 kopikatega.
Nägin ja sain omal nahal ära tunda ka selle, et mõlemas tiimis oli 10 artyt! Elasin oma T28`ga vist max 3 minutit
_________________ WOT kasutaja: Abe_Normal |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
01.04.2019 14:17:09
|
|
|
FastPotty kirjutas: |
Te tõsimeeli arutate MM tasakaalustatuks muutumise suhtes? Te ikka ei saa aru, et kogu see mäng on üles ehitataud WR tulemusele? Inimese "normaalsele" auahnusele?
Tomateid tuleb mängus hoida. Nende WR tuleb hoida 50-55% peal, et nad mängust ära ei läheks.. Mõtle, kui algaja WR oleks 5%, nagu see reaalselt peakski ju olema? WN8 on neil miinuses, aga WR on 52%.
See oleks "kaotatud" mängija. Iga kaotatud mängija on puhas miinus. Aga kelle arvelt see saab tulla? Muidugi edasijõudnute arvelt. Kui maksad hästi ja palju, anname sulle sobivad 60+WR, kui maksad vähem, saad WR 55%. Koonerid peavad leppima 50% WR-ga. Nii lihtne see ongi. Ei pea ju geenius olema, et sellest aru saada? See on ju äri, see pole mingi abiorganisatsioon.
Ma olen teinud seal mängus mitu kontot, iga kord on mul algajana esimesed paarkümmend mängu WR 70%, mis on ebaloogiline. Ühe kontoga istusin 20 mängu lihtsalt nurgas, ei teinud ühtegi lasku, WR oli ikka 66%. Higistad elu eest kuskil 7-8 tieris, teed TOP dämmi ja su WR on 60%...
Edasi kujuneb kõik vastavalt rahalisele panusele. Kui raatsid maksta, saad hea RNG ja WR. Kui ei raatsi, siis mitte. Ma ei usu, et siin oleks ühtegi mängijat, kes ei oleks sentigi maksnud, aga WR oleks 10K mängu järel üle 60%. |
Mida ma nüüd lugesin
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
01.04.2019 16:41:21
|
|
|
Mis see WR olema peaks, et rahul oldaks?
FastPotty jutus on ainuke õige mõte on see, et WoT ei ole mittetulundusühing ning kindlasti käib passivne surve WoT'is midagi raha eest osta (näiteks see et näidatakse võrdlust kui palju saad expi/raha premium kontoga või ilma jne.) aga kindlasti see ei ole nii dramaatiline kui FastPotty kirjutab.
Tõesti - ma pole ühtegi premium tanki ostnud, võib-olla sellepärast ongi mu WR 48% aga mind see üldse ei morjenda.
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
ece3n
HV vaatleja
|
01.04.2019 17:08:41
|
|
|
Edasi kujuneb kõik vastavalt rahalisele panusele. Kui raatsid maksta, saad hea RNG ja WR. Kui ei raatsi, siis mitte. Ma ei usu, et siin oleks ühtegi mängijat, kes ei oleks sentigi maksnud, aga WR oleks 10K mängu järel üle 60%. |
palun uninstalli kõik (absoluutselt KÕIK) modid ja siis ütle mulle mis su WR% on? algajatel pole sellest õrna aimugi. veel vähem ütleb sulle/talle mis asi on WN8.
minu konto on loodud 25/11/2012, ning esimesed kaks aastat ei kasutanud ma ühtegi modi ega kasutanud prem kontot. ülejäänud aja olen omanud prem kontot, ning ostnud ka tanke. WR% on ikka alla 50.
endal olnud päevi kus WN8 on 1400+ (minu kohta väga kõva tulemus) kuid WR% alla kümne (12 mängu 1 võit) - vot see paneb vanduma ja siin ei oma juba tähtsust kas oled uus või vana mängija.
teine äärmus on vastupidi, kus võidad 11 mängu 12-st, kuid WN8 on 400, sest sa ei tee mitte midagi kasulikku, isegi mitte super rasketankidega (mida on Samuti juhtunud).
uued mängijad jäävad mängu tänu EGO-le. ei ole väga kindel, kuid arvan, et uus mängija saab T2 tanki kätte ka siis, kui ta sisuliselt istub kuskil nurgaas ja ei tee midagi ning mäng võidetakse tema eest. sama seis on mängijaga, kes üritab midagi teha kuid kaotab. ning kuna T2 on käes, siis tehatakse vähemalt T6-ni välja minna. mis iseenesest ei vaja erilist pingutust.
PS! WN8 on neil miinuses, aga WR on 52%. - palun lingi siia foorumisse mõni algaja kellel on kuni ~2000 mängu ja omab sellist statistikat mida sa siin kirja paned.
bugbrake kirjutas: |
FastPotty jutus on ainuke õige mõte on see, et WoT ei ole mittetulundusühing ning kindlasti käib passivne surve WoT'is midagi raha eest osta (näiteks see et näidatakse võrdlust kui palju saad expi/raha premium kontoga või ilma jne.) aga kindlasti see ei ole nii dramaatiline kui FastPotty kirjutab.
Nt ma pole ühtegi premium tanki ostnud, võib-olla sellepärast ongi mu WR 48% aga mind see üldse ei morjenda. |
passiivne surve on PREMIUM TANKID. vanasti olid prem tankid kehvemad kui õiged tankid (ainus hea asi nende juures oli meeskonna traeenimine + krediit), tänapäeval on absoluutselt kõik prem tankid tava tankidest paremad.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
01.04.2019 17:44:56
|
|
|
Suht arukad vastused siin vandenõuteooriatele
Lisaks veel, et WN8 ja WR% käivad koos nagu paarisrakend, kui räägime juba statistiliselt olulisest arvust mängudest. Nii nagu on võimatu leida WN8 2900+ mängijat kellel oleks WR 48%, on ka võimatu leida WR 60% mängijat kellel oleks WN8 punane. (Isegi võttes arvesse, et teoreetiliselt on võimalik tugeva platooniga selliste WR üles ajada. Praktikas nende tugevate närvid ei pea kuigi kaua vastu lihtsalt sellist mängustiili kõrvalt vaadates.)
FastPotty, kui sul on XVM, tee mängu alguses mõni kord screenshotte ja siis vaata neid numbreid seal. Ma nt mängisin see nv ja kuna kõik paremad mängijad olid 0.7.0 modes, siis nägin ikka selliseid tiime... no kui sa näed kalli prem tanki peal mingit venda kellel on WR 43% ja WN8 270, siis sa saad aru, et ainult raha eest selles mängus küll statse ei saa...
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomak28
HV kasutaja
|
02.04.2019 20:43:44
|
|
|
QB free2play account: https://en.wot-life.com/eu/player/PlaysforFree-558656234/
Ehk, siis null senti pandud konto alla. Tuleb arvestada asjaolu, et ta ei mängi selle kontoga ainult ühte tüüpi OP tanki, nagu t67 jne. vaid grindib reaalselt erinevaid liine, selles mõttes võiks öelada, et 59% overall wr pole üldse paha...
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
03.04.2019 01:00:51
|
|
|
Noh hoiame pöialt!
Aga FBś "rõõmustasid" nad veel ühe uudisega Panen copy/paste
Both Japanese heavies will have the stats of their top guns (14-cm and 15-cm) tweaked. The former’s rounds will increase in armour penetration (from 249 mm to 252 mm for the standard shell and from 282 mm to 290 mm for the special shell). The changes to the 15-cm cannon (“HE gun”) will be more severe. The damage of its basic HE round will decrease from 1,100 to 900 points, and the special round will change from HE to HESH, with armour penetration increasing to 192 mm and damage decreasing from 1,400 to 750 points.
Besides all that, the top Japanese heavy will become more mobile, gaining 4 km/h in the top forward speed, 3 km/h in top reverse speed, and 3 degrees in hull traverse rate. Its specific power will grow, and gun dispersion on the move and while turning will decrease.
These stat adjustments will reduce the overall HE damage output on the top Japanese heavies, without revising the basic concept of these vehicles. The changes described above will make the 15-cm gun less efficient, especially against high-tier adversaries. At the same time, the alternate gun will fare better, in part because of the general changes to the parameters of the Tier X tank, and players will have a more substantial choice between the two playstyles
The stats of the British queen of alpha strikes, the FV 4005, are about to change too. Most of the tweaks deal with the chassis. The top forward speed will decrease (from 35 km/h to 32 km/h), and the top reverse will drop from 12 km/h to 8 km/h. The same will happen to the engine power (down to 850 hp from 950 hp) and the hull traverse rate will reduce to 26 degrees from 30 degrees. The gun itself will have less accuracy (with dispersion upped from 0.38 to 0.42) and will take longer to aim (3.75 seconds vs 3 seconds).
With these adjustments implemented, the FV 4005 will retain its key feature—HESH shells with high armour penetration allowing for colossal alpha—with the overall effectiveness of the vehicle decreasing only slightly. The FV 4005 will continue to be a mighty combatant able to take out an enemy with a single strike, yet it will need more time to prepare that shot.
As always, these values may be subject to change depending on the test results, remember to stay up to date with the news for any changes.
41
Nii et ainuke põhjus grindida jaapani heavy kaob! Terve see liin on neetult raske olnud aga nüüd kui mul on Type 4 nii natuke puudu, hakkavad nemad tõprad jälle nerfima....
FV 4005 nerfist mul väga palju kahju pole, tegelikult oli seda liini arendada suht lõbus. Aga Type ....minu personaalse arvamuse järgi on seda liini kõige raskem läbi pureda!
Pidevalt oled low tier, madalam masin ujub külje alla ja sa ei saa sinna midagi teha, kohutavalt aeglased ja kohmakad kirstud ja no krt....põhimõtteliselt on kolmes tiirus sul top gun sama! Jah see tier 8 toru on parema penega, aga dämm ikka lahja heavy hohta! Jämeda toruga võid ainult artysi tappa, sest väikesed liiga kiired ja suurtest läbi ei lase.... aga noh...jonnakas ja loll nagu ma olen, eks ma vist liini lõpuni kuidagi venitan...
_________________ WOT kasutaja: Abe_Normal |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
arny
Kreisi kasutaja
|
03.04.2019 08:08:19
|
|
|
Selle type 5 võib vist jah maha kanda nüüd. See 192 pene ei lähe isegi t8 läbi ja flankida sellega ju ei saa. See tava HE ei tee ju üle 200 dmg, üldiselt 100 ümber. Peab nüüd selle premm moonaga ringi kärutama ja nautima sest pärast jääb vist nurka seisma.
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
03.04.2019 08:23:23
|
|
|
Lihtsam on ikka võtta moonaks silver,gold mürske kuna wot-i pelamise taktika on aastatega sitax muutunud.
Tanki pole mõtet maha kanda veel pene pärast.Ise pelan veel lõviga ja wot paneb seda isegi top1 kuigi see on tänapäeval absurd aga full moonaga jääb ellu isegi
|
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
2 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.04.2019 09:47:00
|
|
|
arny kirjutas: |
Selle type 5 võib vist jah maha kanda nüüd. See 192 pene ei lähe isegi t8 läbi ja flankida sellega ju ei saa. See tava HE ei tee ju üle 200 dmg, üldiselt 100 ümber. Peab nüüd selle premm moonaga ringi kärutama ja nautima sest pärast jääb vist nurka seisma. |
192mm 750 dam HESH on ikka väga korralik laks kõigi pehmete ja poolpehmete vastu, ja neid kohtab tierides 8-10 küllaga. Dispersioon ja mobiilsus lähevad ka paremaks, tähendab, saab teha täpsemaid laske ja masinat veidi raskem flankida. Üldiselt enamik super heavy tanke omavad kõrge vastase puhul ikkagi tõsiseid weakspotte HE vastu (katusel, mootorikattel) kui ainult kahur oleks piisavalt täpne, et neid tabada. Eks lives näeb täpsemalt, aga ma veel ei kannaks seda tankiliini maha, võib olla, et heade mängijate käes hakkavad just paremini peformima.
Ma ise ka O-Ho peal hetkel, niiet jõuan omal käel proovida mõlemat varianti kui hästi läheb.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomak28
HV kasutaja
|
03.04.2019 13:04:14
|
|
|
erick kirjutas: |
arny kirjutas: |
Selle type 5 võib vist jah maha kanda nüüd. See 192 pene ei lähe isegi t8 läbi ja flankida sellega ju ei saa. See tava HE ei tee ju üle 200 dmg, üldiselt 100 ümber. Peab nüüd selle premm moonaga ringi kärutama ja nautima sest pärast jääb vist nurka seisma. |
192mm 750 dam HESH on ikka väga korralik laks kõigi pehmete ja poolpehmete vastu, ja neid kohtab tierides 8-10 küllaga. Dispersioon ja mobiilsus lähevad ka paremaks, tähendab, saab teha täpsemaid laske ja masinat veidi raskem flankida. Üldiselt enamik super heavy tanke omavad kõrge vastase puhul ikkagi tõsiseid weakspotte HE vastu (katusel, mootorikattel) kui ainult kahur oleks piisavalt täpne, et neid tabada. Eks lives näeb täpsemalt, aga ma veel ei kannaks seda tankiliini maha, võib olla, et heade mängijate käes hakkavad just paremini peformima.
Ma ise ka O-Ho peal hetkel, niiet jõuan omal käel proovida mõlemat varianti kui hästi läheb. |
Endale meeldib see muudatus, vähem low skill cap / high impact tanke - seda parem.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
03.04.2019 15:39:20
|
|
|
ma ei saa aru mis nutt siin käib ,et type 5 op???
tavaliselt kui me platis laseme me lausa naudime type 5-te farmimist...
nagu ta laseb sind 1 korra ja sa lased teda 3-4 korda vastu lisaks kui sa kellegagi platis ta on juba surnud type jõuab teha healjuhul 2 lasku...
vajutad nr 2 ja farmi ainult damage...
ise ka seda kirstu mängind... kohutavalt kõver gun ja kohutavalt aeglane... lisaks armor on sul 0000 kõik lasevad sulle full goldi ja see läheb läbi nagu võist.
ja proovige type 5 mängida full kuld moonaga vaata mis kredo laksu see paneb... mängisin mõned mängud miski 6 äkki oli koos toit ja gold kaotasin kredo üle 500k ja mängud olid kõik viisaka damagega.
nüüd kui nad selle kirstu ära ka veel nerfivad siis ma isegi ei kujuta ette mis ta roll enam on... hetkel vähemalt sai hull down is7 ja muid loomi natukenegi karistada.
samas võtame obj 279E mis on täis loom ja sai buffi veel:D??? täiesti retard tank... jah mul on see olemas ja sõidand tavaliselt peale vajutan 2x rr ja piu piu it works.
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
03.04.2019 17:45:30
|
|
|
siven, 3v1 olekski normaalne nautida farmimist, aga sa proovi 1v1 nt mingi teise superheavyga talle vastu minna, eriti kui distants tiba suurem. Ei ole nii meeldiv. Tema teeb iga lasuga ~500 dam, sõltumata sellest kuhu tabab sind, ja tõmbab reloadiks tagasi varju - sina pead teda pennima, et teha sama dam vastu, mis kusagil 150m+ pealt on 50/50 chance isegi kulda lastes (eeldades, et Type 5 oskab soomust ka hoida).
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
03.04.2019 18:26:02
|
|
|
Selliseid kohti on õnneks suurt vähe kus HT saab üheaegselt soomust hoida, lasule välja sõita ja seejärel veel kiirelt varjuda ka.
WG on kaardid ikka suht "kinni keeranud", alati jääb kas mingi kivi-, katuse- või majanurk nii ette et positsioon poleks ideaalne.
0.5 täpsus on ka paras ikaldus. Saaks aru kui Type 5 oleks Mausi täpsusega kahur peal.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
03.04.2019 19:10:58
|
|
|
type 5-ga sa küll väga mingit armorit ei kasuta sa oled siga aeglane ja peale lasku läheb siga kaua aega ,et coverisse jõuda ...
50-50 chance peneda heatiga? tier 8-ga võibolla. tier 8 ei peagi tegelema type 5 super heavyga.
lisaks iga lask 500+ damage on ka liialdus... mine mängi ja lase ise ...
ma olen korduvalt lasknud nt e3 0 damage samamoodi is7 ja maus.
jah olen noobe ka tagant laksnud ja lased 1300 ja rohkemgi sisse... aga see ikka naljakas kui sa saad tagant peneda mediumeid mis on kiired...
lisaks mausile ma tahan su 500+ laske näha:D premm moonaga saad 300-400 lagi
ei tea mina oma mängukaaslastega ei tunne küll ,et type 5 oleks op. las noobid mängivad sellega ja spämmivad oma kulda kaotades masiivselt krediiti.
ainuke katkine asi on ja jäääb arty... vaadake skilli viimast videot artydes... no skill needed ühe käega lööd pihku teisega clickid ja 4k damage .
https://www.youtube.com/watch?v=z8VHU2Ob0QU&t=835s
ise mängisin ka artyt ainult sest oli vaja ,et saada 279e ja ma lihtsalt ei saa aru kuidas saab nii katkine asi mängus olla.
täiesti no skill needed tank ja mehaanika.
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomak28
HV kasutaja
|
04.04.2019 12:14:41
|
|
|
Jap, ainsad seletused, kui teed 0 dämmi type 5 / type 4 HE kahuriga on siis kui lased mööda tegelikult (mis iganes server lag jne), mürsk ledndab vastasest piisavalt kaugele, et splashi raadius ei ulata vastase tankini. Või siis lased lasu vastu gun'i. Mis ei lähe dmg model'i alla wot'is.
Mis puudutab artyt, siis noh, sellest pole mõtet ju rääkida Kuigi, teatud learning curve artyl on, nagu ikka HE mehaanikal. Näiteks tugeva soomusega tankidele pole mõtet otsetabust teha (kuna tabad tõenäoliselt armori tugevat osa, või trackide piirkonda(spaced armor)) vaid plashida tema kõrvale. Andes võimaluse HE'l splahida superheavy põhja, kus asub nende kõige õrnem soomus. Muidugi on artyl alati läbi rng võimalus otsesihtimisega tabada superheavy mootorikate jne. Aga selline sihtimisstiil pole üldiselt jätkusuutlik dmg mõttes. Lisaks, muidugi kaardi lugemisoskus jen. et ei saa öelda päris, et 0 skilli vaja artyga Aga noh, üldiselt kui sa need oskused kätte saad, siis sisult arenguruumi rohkem pole ka...
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
04.04.2019 13:06:55
|
|
|
No kui mängijal on juba kaarti- ja situatsioonide lugemisoskus siis on ta üldine tase arvatavasti juba niigi hea.
Ma olen artyt missioonide jaoks omajagu "klikkinud" (1 tier X, 3 tier 9 garaazis) ning kui pole tegemist just päris lageda kaardiga, siis pead ikka suht meetri täpsusega teadma kuhu mingi artyga minna et kindlaid positsioone lasta. Niisama paigal istudes dmg suurt ei tee.
Aga jah, nt. Prokhorovka, Malinovka, Murovanka on sellised mida võib tõesti õllekõrvale või filmi vaadates mängida.
Keda vene keel ei häiri siis võib vaadata nt. 19CaHTuMeTPoB eilset 3h striimi - https://www.youtube.com/watch?v=Cx6aPIUu_Fo
Ta peaks olema üks parimaid arty mängijaid mängus.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
04.04.2019 15:12:27
|
|
|
bladerunner, see üsna lege vend jah, hea et ta seal RU serveris toimetab
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
FastPotty
HV kasutaja
|
04.04.2019 20:07:49
|
|
|
ece3n kirjutas: |
palun uninstalli kõik (absoluutselt KÕIK) modid ja siis ütle mulle mis su WR% on? algajatel pole sellest õrna aimugi. veel vähem ütleb sulle/talle mis asi on WN8.
minu konto on loodud 25/11/2012, ning esimesed kaks aastat ei kasutanud ma ühtegi modi ega kasutanud prem kontot. ülejäänud aja olen omanud prem kontot, ning ostnud ka tanke. WR% on ikka alla 50.
endal olnud päevi kus WN8 on 1400+ (minu kohta väga kõva tulemus) kuid WR% alla kümne (12 mängu 1 võit) - vot see paneb vanduma ja siin ei oma juba tähtsust kas oled uus või vana mängija.
teine äärmus on vastupidi, kus võidad 11 mängu 12-st, kuid WN8 on 400, sest sa ei tee mitte midagi kasulikku, isegi mitte super rasketankidega (mida on Samuti juhtunud).
uued mängijad jäävad mängu tänu EGO-le. ei ole väga kindel, kuid arvan, et uus mängija saab T2 tanki kätte ka siis, kui ta sisuliselt istub kuskil nurgaas ja ei tee midagi ning mäng võidetakse tema eest. sama seis on mängijaga, kes üritab midagi teha kuid kaotab. ning kuna T2 on käes, siis tehatakse vähemalt T6-ni välja minna. mis iseenesest ei vaja erilist pingutust.
PS! WN8 on neil miinuses, aga WR on 52%. - palun lingi siia foorumisse mõni algaja kellel on kuni ~2000 mängu ja omab sellist statistikat mida sa siin kirja paned.
bugbrake kirjutas: |
Nt ma pole ühtegi premium tanki ostnud, võib-olla sellepärast ongi mu WR 48% aga mind see üldse ei morjenda. |
passiivne surve on PREMIUM TANKID. vanasti olid prem tankid kehvemad kui õiged tankid (ainus hea asi nende juures oli meeskonna traeenimine + krediit), tänapäeval on absoluutselt kõik prem tankid tava tankidest paremad. |
Pean sind kahjuks kurvastama. Mul ei ole ÜHTEGI MOD-i. MITTE ÜHTEGI. Pole kunagi olnudki. On kastike paremal all nurgas, nagu wot seda pakub ja nii ongi. Igasugused MOD-id on nõrkadele. Lihtsalt nii ongi, et nõrkadele. Mina mängin kaks aastat seda mängu nii nagu wot seda on pakkunud ja ma pole eluilmas kasutanud mitte ühtegi modifikatsiooni. Pettusega oma tulemuste tõstmine - see on lihtsalt naeruväärne ja näitab inimese nõrkust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
04.04.2019 21:56:35
|
|
|
Mil viisil tõstab kasutaja tulemust nt. MOD mis näitab tema päeva mängude statistikat - WR, teenitud XP ja krediit?
Loomulikult võib peale igat mängu andmed ka Excelisse sisestada või lausa paberit ja arvelauda selleks kasutada.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|