Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1942, 1943, 1944 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.04.2019 16:00:35 vasta tsitaadiga

3 telekat korraga kodus töös on mul suhtkoht harva nähtus.
Samas õhtul 2 telekat + 1 telefon/tahvel on küllaltki esinev nähtus.
Ehk siis tulevikus +3€ võrreldes praegusega. thumbs_down.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
seeru
HV veteran

sõnum 02.04.2019 16:40:53 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Lihtsas keeles.

Kaablis ja TeliaTVs muutub ainult see, et vaatajakohti on vaikimisi põhipaketis 2.

Justkui rohkem muutub
Praegu on mul Põhipakett + Lisakanalid + YLE + SVT ehk 6 + 8 + 1 + 1 + salvestus 5 EUR = 21 EUR (Hinna sees ka HBO ja Minu.tv)

siis millalgi 2019 ja edaspidi, et samu kanaleid näha on vajalik Premium pakett hind 39.00 EUR ? (siis lisandub muidugi veel kanalite kompott, mida ei oleks vaja)

Enne veel jõuab vist Lisapakett 2 EUR kallimaks minna?
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.04.2019 16:43:08 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
indrpo kirjutas:
Lihtsas keeles.

Kaablis ja TeliaTVs muutub ainult see, et vaatajakohti on vaikimisi põhipaketis 2.

Justkui rohkem muutub
Praegu on mul Põhipakett + Lisakanalid + YLE ja SVT ehk 6 + 8 + 2 = 16 EUR (Hinna sees ka salvestusteenus, HBO ja Minu.tv)
siis millalgi 2019 ja edaspidi, et samu kanaleid näha on vajalik Premium pakett hind 39.00 EUR ? (siis lisandub muidugi veel kanalite kompott, mida ei oleks vaja)
Enne veel jõuab vist Lisapakett 2 EUR kallimaks minna?

Sellepärast paningi "lihtsas keeles"
Matemaatikat oskame ilmselt kõik teha ja pole raske arvata, et mingis kombinatsioonis näeme hinnatõusu, teisalt on suurem mass taas võiduteel.
1 lapsega noorpere kelle väikeses korteris 1 teler oli, saab lihtsalt TeliaTV kaasa võtta kuni kahes lisaseadmes sama põhipaketi hinna eest.

Sinu kalkulatsioonis võid jätkata täpselt sarnase komplektsusega nagu sul on, lihtsalt minuTV pole enam kaasas salvestusteenusega vaid kuulub uue nimega TeliaTV juba põhipaketi vaatamiskohtade sisse. Siiski hinnakalkulatsioon on sul natuke puus sest salvestuse eest maksad sa kindlasti igakuist 5€ tasu, kui sul veel tasuta kampaania ei kehti.
Kuna igasuguseid lisateenuseid on nii palju ja erinevate hindadega siis neid ma ei hakka oma peas kokku lööma..enne kui enda teenuste valik ette jääb.
Premium paketti ei pea võtma, sellest oli varem juttu, võid vabalt hakata minile lisasid liitma.
Samas kui sul on juba reaalselt korraga 3 ekraani töös, siis on mõistlik vaadata keskmise paketi poole, JUHUL kui vajad hulka lisateenuseid.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 02.04.2019 17:50:28 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:

Siiski hinnakalkulatsioon on sul natuke puus sest salvestuse eest maksad sa kindlasti igakuist 5€ tasu, kui sul veel tasuta kampaania ei kehti.
Kuna igasuguseid lisateenuseid on nii palju ja erinevate hindadega siis neid ma ei hakka oma peas kokku lööma..enne kui enda teenuste valik ette jääb.
Premium paketti ei pea võtma, sellest oli varem juttu, võid vabalt hakata minile lisasid liitma.
Samas kui sul on juba reaalselt korraga 3 ekraani töös, siis on mõistlik vaadata keskmise paketi poole, JUHUL kui vajad hulka lisateenuseid.

Oli jah natuke puust aga selle ma parandasin enne sinu kommentaari ära.

Aga sa ütle "lihtsas keeles" selle Telia TV uue kanalipaketi tabeli tegijatele edasi, et oleks siis võinud sinna tabelisse veel ühe tulba panna kus plussiga ära märgitud kas mingi kanal on ka eraldi noppena olemas.
Praegu võib küll esimese hooga, oleneb kust kaudu lehele satud, jääda mulje, et noppekanaleid uues teenuses enam ei ole.
Kõik tabelini juhatavad lingid ka ei tööta.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.04.2019 18:02:19 vasta tsitaadiga

seeru, selles suhtes ma ise vastu ei vaidle, detailne info on sealt kas teadlikult või mitte teadlikult puudu.. ei ole sirvinud.
üldtingimused teavitatakse kenasti ette ja ega sinul kui kliendil 01.06.2019 midagi ei muutu. Uued saavad sellest hetkest uut teenust ja sinuga räägitakse sügise poole edasisest... kui sa ise varem ei avasta, et uus tehniline kooslus on kasulikum.
ehk et kuna täna pole uus teenus müügis, ei ole ka tellimiskeskkonnad jms sellele häälestatud.
tagasi üles
jaakjaak22
HV kasutaja

sõnum 02.04.2019 18:13:20 vasta tsitaadiga

MinuTV ja TeliaTV nimed, teenused ja vaatajakohad ühtlustatakse ja seega jääb veel vaid küsimus, kas tehniliselt tehakse TeliaTVst MinuTV või jätkatakse kahe erineva tehnoloogiaga (multicast vs HLS)? Mõttel oleks jumet, ühine tehniline baas, vähem konfimist ruuteritel jne.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 02.04.2019 18:15:47 vasta tsitaadiga

jaakjaak22 kirjutas:
MinuTV ja TeliaTV nimed, teenused ja vaatajakohad ühtlustatakse ja seega jääb veel vaid küsimus, kas tehniliselt tehakse TeliaTVst MinuTV või jätkatakse kahe erineva tehnoloogiaga (multicast vs HLS)? Mõttel oleks jumet, ühine tehniline baas, vähem konfimist ruuteritel jne.

Ma olen ise arvanud, et HLS aga hetkel siiski mitte.
Tehnoloogiliselt jätkub see mis on, multicast ja hls, kaabel vs. 4g jne.
Ehk siis ka ruuterites ei muutu miski.
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 02.04.2019 20:06:33 vasta tsitaadiga

pppd kirjutas:
mini tundus jah suht samaks jäävat, ka hinna poolest, aga praeguse põhi+lisa kasutaja saab 2 euri lisaks ja saab vaatajakohtade piirangu kaela.

indrpo, kas keegi ei tahaks seda kanalite/paketiide võrdluse tabelit (linkida ei saa, geniaalne skriptitud leht) üle käia, seal on praegu osad kanalid topelt ja tekitavad segadust.

Info tabelis saab parandatud.
MINI paketist ei kao kellelgi ühtki kanalit. Kõik, mis täna põhipaketis, jääb MINI paketti.

pppd kirjutas:
pppd kirjutas:
indrpo, kas keegi ei tahaks seda kanalite/paketiide võrdluse tabelit (linkida ei saa, geniaalne skriptitud leht) üle käia, seal on praegu osad kanalid topelt ja tekitavad segadust.

Üks kala on veel, https://www.telia.ee/era/tv/tv-muudatus/#paketid ütleb et HBO peaks Standardis sees olema, samas selles võrdlustabeli Lisateenuste lehel on kirjas, et Standardi jaoks maksab HBO 7€.

Standard paketis on HBO kaasas. Viga saab parandatud.

jaakjaak22 kirjutas:

Jätkatakse ühe teenusega - Telia TV. Tänane MINU.TV saab uue äpi ja veebikeskkonna, võimaluse tellida lisateenuseid ja videolaenutust nagu boksiga. Kui Telia TV olemas, siis vali ise aeg, koht ja sobiv seade (boks, arvuti, telefon vm nutiseade) ja kasuta. Telia püsiühendus + digiboks = näha on kõiki kanaleid. Muul juhul ei saa osa kanalitest näha. Arvestades, et täna on MINU.TVs 35 kanalit (Telia LIVE kanaliga kokku), siis uuenenud Telia TV'ga saad näha juba üle 100 kanali.

seeru kirjutas:
indrpo kirjutas:

Siiski hinnakalkulatsioon on sul natuke puus sest salvestuse eest maksad sa kindlasti igakuist 5€ tasu, kui sul veel tasuta kampaania ei kehti.

Oli jah natuke puust aga selle ma parandasin enne sinu kommentaari ära.

Aga sa ütle "lihtsas keeles" selle Telia TV uue kanalipaketi tabeli tegijatele edasi, et oleks siis võinud sinna tabelisse veel ühe tulba panna kus plussiga ära märgitud kas mingi kanal on ka eraldi noppena olemas.
Praegu võib küll esimese hooga, oleneb kust kaudu lehele satud, jääda mulje, et noppekanaleid uues teenuses enam ei ole.
Kõik tabelini juhatavad lingid ka ei tööta.

Kõik lisateenused ja noppekanalid, mis täna Telia TV põhipaketis, on samuti tellitavad MINI paketiga.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 02.04.2019 21:11:35 vasta tsitaadiga

Kas mitte pole siin juttu olnud sellest, et selleks et live TV saaks pausile panna (Timeshift) peab Telia TV üle minema samale tehnoloogiale(HLS) mis Minu TV?
KKK-s Kas midagi uut on ka tulemas, on kirjas: Peagi on valmiv hetkel juba käimasoleva saate pausile paneku funktsioon.
tagasi üles
laf1247
HV vaatleja

sõnum 02.04.2019 21:45:06 vasta tsitaadiga

Kas ma saan õieti aru?

Hetkel on mul kodus TeliaTV + salvestamine, millega kaasneb minuTV, seega maakodus on tellitud ainult 4G internet.

Ehk. internet + lisakanalid + salvestamine + 4G internet 20/5 (21+8+5+21=55eur)

Siis hiljem võtan nt. Standard paketi + Koduinternet + 4Ginternet (16+21+21=58eur)

Hind tõuseb 3 eur, aga saan maakoju oluliselt rohkem kanaleid mida vaadata + HBO

Salvestamist tegelikult ei kasuta, kui selle juurde võtaks siis tõuseks hind muidugi rohkem.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 02.04.2019 22:08:01 vasta tsitaadiga

laf1247 kirjutas:

Salvestamist tegelikult ei kasuta, kui selle juurde võtaks siis tõuseks hind muidugi rohkem.

Kui järelvaatamist kasutad, siis see ongi see salvestus.
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 02.04.2019 22:12:45 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
laf1247 kirjutas:

ei ole
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
kauposss
HV vaatleja

sõnum 02.04.2019 23:03:53 vasta tsitaadiga

ja mul on ühe teleka taga kaks boksi ja lisaks veel üks telekas ühe boksiga lastetoas. Kokku kolm boksi, seega nagu kolm vaatajakohta?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 02.04.2019 23:08:41 vasta tsitaadiga

kauposss, kui kõigist 3-st pilti samaaegselt soovid saada siis - JAH
jaakjaak22
HV kasutaja

sõnum 02.04.2019 23:13:14 vasta tsitaadiga

laf1247 kirjutas:
Kas ma saan õieti aru?

Hetkel on mul kodus TeliaTV + salvestamine, millega kaasneb minuTV, seega maakodus on tellitud ainult 4G internet.

Siis hiljem võtan nt. Standard paketi + Koduinternet + 4Ginternet (16+21+21=58eur)

Hind tõuseb 3 eur, aga saan maakoju oluliselt rohkem kanaleid mida vaadata + HBO

Siiamaani oli kõige mõistlikum oma Mobiilse Elu paketi andmemaht vähemalt 16GB peale ajada, siis oli maakodus võrguühenduse+MinuTV kogukuluks 3.50EUR/kuus dataSIM+digiboksi eest ehk poole odavam ja samas kvaliteetsem kui antenniga Zuum icon_wink.gif Järgmisest kuust kaotavad kahjuks selle piiramatult ja mahukuluta MinuTV üle 4G ära.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 03.04.2019 01:54:45 vasta tsitaadiga

alpha kirjutas:
seeru kirjutas:
laf1247 kirjutas:

ei ole

on küll (salvestusteenust polegi Telias olemas. Järelevaatamisele on lihtsalt selline nimi pandud - Salvestusteenus)
Kui sa seal enda arust midagi 2 nädalaks salvestad (see on ka selline tinglik, proovi näiteks 10-ne päeva vanust saadet 2 nädalaks "salvestada"), siis tegelikult paned üldisesse infovoogu lihtsalt järjehoidjaid.
beer_yum.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.04.2019 07:24:32 vasta tsitaadiga

Ega järelvaatamised ei tule ka õhust ja armastusest, 24x7x365 ragistavad serverid salvestada, maht täis saab "nagu turvakaamerate" salvestil, hakkavad tagant asjad ära kustuma, antud juhul siis 14 päeva. See on ka teenus mille eest makstakse.

ps põhipaketi kordustv jääb ka alles
tagasi üles
SirVorkars
Kreisi kasutaja
SirVorkars

sõnum 03.04.2019 07:57:45 vasta tsitaadiga

Kordustv, järelvaatamine, salvestamine... mis veel?
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 56
tagasi üles
Inspiro
HV kasutaja

sõnum 03.04.2019 08:18:57 vasta tsitaadiga

jaakjaak22 kirjutas:
Kas ma saan õieti aru?

jaakjaak22 Vaata oma arvutuskäik üle, arvutuskäiku ei lisanud sa TeliaTV põhipaketi maksumust.

TeliaTV 6EUR, lisakanalid 8EUR, salvestamine 5EUR on kokku 19EUR, uue süsteemi järgi Standard on 16EUR, võidad hinnas 3EUR
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 03.04.2019 08:30:01 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
Kui Telia TV olemas, siis vali ise aeg, koht ja sobiv seade (boks, arvuti, telefon vm nutiseade) ja kasuta. Telia püsiühendus + digiboks = näha on kõiki kanaleid. Muul juhul ei saa osa kanalitest näha.

Sobiv seade võiks olla ka Apple TV. Palun tehke ka Apple TV äpp. Kui kaks vaataja kohta on MINI-s, siis ise valin kas vaatan Telia boksist, Apple TV-s, tahvlist või arvutist.
Ma nagu ei näe põhjust miks mitte Apple TV äpp teha. Ja miks mitte ka Android TV äpp. thumbs_up.gif See annaks Telia TV-le suure lisaväärtuse. icon_wink.gif
tagasi üles
aeropiloot
HV kasutaja
aeropiloot

sõnum 03.04.2019 09:41:09 vasta tsitaadiga

Tompa kirjutas:
Sobiv seade võiks olla ka Apple TV. Palun tehke ka Apple TV äpp. Ja miks mitte ka Android TV äpp. thumbs_up.gif See annaks Telia TV-le suure lisaväärtuse. icon_wink.gif

+1. See oleks minu silmis kordades suurem lisaväärtus kui "100+" kanalit icon_wink.gif
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 18
tagasi üles
laf1247
HV vaatleja

sõnum 03.04.2019 09:41:12 vasta tsitaadiga

Inspiro kirjutas:
laf1247 kirjutas:
Kas ma saan õieti aru?

laf1247 Vaata oma arvutuskäik üle, arvutuskäiku ei lisanud sa TeliaTV põhipaketi maksumust.

TeliaTV 6EUR, lisakanalid 8EUR, salvestamine 5EUR on kokku 19EUR, uue süsteemi järgi Standard on 16EUR, võidad hinnas 3EUR

Jäi kuidagi puudu jah. Seega 61 vs 58. Seda muidugi ilma salvestuseta, koos sellega tuleks 61 vs 63. +2 eur

Kui lisada ka korter siis saaks ka sinna tv teenuse tellimata jätta. Kui saab hakkama kolme vaatajakohaga icon_biggrin.gif
tagasi üles
ahto42
HV kasutaja

sõnum 03.04.2019 10:25:46 vasta tsitaadiga

Oehh, Miks see vaatajakohtade piirang tuli? Serveri toru läks kitsamaks? Enamustel ikkagi 3 telekat:elutuba+magamistuba+lastetuba.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
hobihall
Kreisi kasutaja

sõnum 03.04.2019 10:52:53 vasta tsitaadiga

ahto42 kirjutas:
Oehh, Miks see vaatajakohtade piirang tuli? Serveri toru läks kitsamaks? Enamustel ikkagi 3 telekat:elutuba+magamistuba+lastetuba.

Raha vedeles maas ju, otsustati see üles korjata. Optika puhul ei näe muud põhjendust

olafsand kirjutas:
Inspiro, samas kolmanda jne koha jaoks peab boksi nagunii ostma/üürima? Siis nagu vaatajakoht võiks ikka ilma tasuta olla icon_smile.gif

Nõus
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.04.2019 10:56:07 vasta tsitaadiga

ahto42 kirjutas:

Reaalselt ei ole vaatajakohtade piirangut, ühel ajal vaatamise piirang on.
See lihtsalt on loogilisem kui pannakse ühte panna TeliaTV vaatamised digiboksides ja nutiseadmetes või arvutis.
Neid kohti ei saa piiramatult panna muidu on mõnel sõbral pool suguvõsa (ka "soome ehitajaid") selle taga..nagu näiteks isegi jagatakse Spotifyd, Netflixi jms. teenuseid.
Ehk siis Võeti ka reaalselt välja klientide digibokside arvud, palju neid korraga tarbitakse jms.

Näiteks võib teler olla saunas, köögis, magamistoas, lastetoas, elutoas. Perekond tarbib ikka neid erinevatel aegadel ja üldiselt tuleb kahe ekraaniga välja, boonuseks siis ka liikvel olles vaatamine.
Samuti saab nüüd 4G klient oma minutv teenuse soodsamaks, kui enne maksis kahe ekraani eest, siis nüüd jääb ainult põhipaketi hind mis sisaldab juba kahte ekraani.

Minu jaoks lihtsam ja loogilisem, et kliendil on üks konkreetne tv teenus ja menüü ning peaaegu ka samaväärne sisu.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1942, 1943, 1944 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.