Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile [Eesti gildi info esimeses postituses] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.03.2019 17:02:20 vasta tsitaadiga

Kes ütles, et arvutimängud on halvad? Mul on mott nii laes PoE mängida, et magistritöö ca nädalaga kirjutatud icon_lol.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 07.03.2019 16:29:52 vasta tsitaadiga

A-lvin kirjutas:
Kes ütles, et arvutimängud on halvad? Mul on mott nii laes PoE mängida, et magistritöö ca nädalaga kirjutatud icon_lol.gif

ot:
Kui mina omal ajal makatööd kirjutasin, siis öeldi et ei ole ilus kui viimase paari kuu jooksul kirjutatud vaid ikka vähemalt aasta vältel tuleks teha et töö korralik saaks. Pidavat kohe tajutav olema kui kiiruga klopsitud, aga see selleks icon_lol.gif

Raske on oodata küll drool.gif

troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 08.03.2019 12:50:46 vasta tsitaadiga

Ei saa aru mis nüüd juhtus.. eile tahtsin paar tundi Betreyalit toksida aga avastasin end standardliigas. Kas nii on alati olnud et paar päeva enne uue expansioni väljatulekut lõpetatakse vana liiga ära?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
beljo91
HV kasutaja

sõnum 08.03.2019 13:29:48 vasta tsitaadiga

Jah, üldiselt on mingi paus kahe liiga vahel.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 08.03.2019 14:10:50 vasta tsitaadiga

Toetan GGG tegemisi, võtsin neilt Sunspire support paki. 9h jäänud thumbs_up.gif
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 08.03.2019 22:20:16 vasta tsitaadiga

Nonii valmis siin icon_smile.gif
Millega keegi peale läheb?
Võtan ise Soulrend (panen shaper glovesi) ja Bane suppordiks.. ning veel extra Essence Drain bossideks.. vb saab ilma hakkama ka.
ES Leech Supporti proovib ka... Occultistina peale icon_smile.gif
PS! Keegi nägi järgmise nädala MTX? Mingi Mass Effecti kiiver RGB-ga jms icon_biggrin.gif

Keegi tahab siis sellise tree teen.. miinus VIST ES leech noded.. tiba rohkem siin praegu pandud.. lihtsalt kuna ei tea kas võtan neid või mitte icon_biggrin.gif

edit: Mathil cosplayb Zanat icon_lol.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 09.03.2019 00:58:37 vasta tsitaadiga

Eelmine kord jäid Brandid proovimata. Storm Brand tundub huvitav, kuigi ta vist sai nerfi :/
edit: tegin kõige imalama buildi - arc elementalist. Dried Lake'ni jõudsin , aitab praegu. Racerid alla kahe tunniga kuskil Innocence juures juba icon_biggrin.gif

Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 09.03.2019 04:29:01 vasta tsitaadiga

Proovin miskit sellist: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2305560/page/1
Viimase minuti valik, ei jõudnud väga süveneda. Hetkel leveldan vana hea Arciga.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 09.03.2019 21:54:54 vasta tsitaadiga

Ma teen jälle sama Necromanceri buildi mis viimasel kahes liigas .. aga väiksed muudatused teen - rohkem life-i, kiiremad ja/või valusamalt löövad minionid a la Montregul's Grasp-i abil.
Necromanceri mängustiil on mõnus, ühe käega summad minione juurde kui peaks väheks jääma, teisega rüüpad kohvi.

Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 10.03.2019 12:17:33 vasta tsitaadiga

Eestisse naastes tulen ka online taas ja vaatan üle, mis seis guildis on. Ümar jutt sama, mis alati - kel punkte vähegi üle, siis võiks kaaluda guildile annetamist, sest nende eest saan ma osta kohti juurde. Üldiselt kohtade tegemise poliitika on "last seen" alusel, paraku karm aga õiglane. Mina olen sinna alla pannud mõbisada punkti, mind ei tasu süüdistada icon_smile.gif

Täiesti geneerik streamijate värki ilmselt kopeerima ei hakka, eks näis mis tuleb.

siven
HV veteran
siven

sõnum 10.03.2019 13:15:22 vasta tsitaadiga

Metsjeesus kirjutas:
Eestisse naastes tulen ka online taas ja vaatan üle, mis seis guildis on. Ümar jutt sama, mis alati - kel punkte vähegi üle, siis võiks kaaluda guildile annetamist, sest nende eest saan ma osta kohti juurde. Üldiselt kohtade tegemise poliitika on "last seen" alusel, paraku karm aga õiglane. Mina olen sinna alla pannud mõbisada punkti, mind ei tasu süüdistada icon_smile.gif

Täiesti geneerik streamijate värki ilmselt kopeerima ei hakka, eks näis mis tuleb.

ma pakkusin juba eelmine kord korjandus või siis et mind ei kicki donatin 5 euri.
mõnikord jääb mõni liiga vahele... eelmine liiga lasin level 100 ära... see liiga vist jääb vahele kuna teised mängud tulid välja samal ajal.
seega mind ootab jälle kick... pakkumine endiselt jõus. kannan 5 euri ja tahan puutumatust!!!
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 11.03.2019 21:30:50 vasta tsitaadiga

Ma lõpuks siis enamvähem aru saanud mida tahan teha see liiga icon_biggrin.gif
Proovisin standardis käbe oma Deaths Oathi chari ja täitsa lebolt tegi lvl15gemmide ja lvl1 bane-ga T14 bosse..

Igatahes hetkel siis BANE 4link Curse helmis, mis niidab lebolt ja ootan kuno DO kukub, SSF mängin.
DO annab lihtsalt mõnusa safety ja kiire prahi eemaldamise. Jooksed enamus ajast kas Phase Runiga või Flame Dashid.

LISAKS 4link Essence Drain ka.. korralikult dotte single targetile endgames.
Võibolla võtan siiski Vile Bastioni Ascendancy kuna ei tunne, et dammist just väga puudust tuleks.. aga VB-ga oleks päris kena survival icon_smile.gif Igatahes testimis faasis ja alati saab lihtsalt switchida

Olen lahke ja jagan Pastebini ka icon_biggrin.gif vb teen hiljem video kui DO käes ja endgames icon_smile.gif
https://pastebin.com/b5LEAYmH

tagasi üles
tarts608
HV kasutaja
tarts608

sõnum 12.03.2019 16:29:13 vasta tsitaadiga

spiritual aid tõesti nii hea boost, et selle alla 10 skillpointi laduda?
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 15.03.2019 03:16:54 vasta tsitaadiga

tarts608 kirjutas:
spiritual aid tõesti nii hea boost, et selle alla 10 skillpointi laduda?

Nii ja naa, kui tunned, et dammist puudust mine sinna, kui mitte võta ES node üles või võibolla üldse Phase Acro, kuigi sellega kaotad räigelt ES-i.
Tegin oma esimese build guide ka PoE foorumi!

[3.6] Tanel's CI Occultist BANE + DEATH´S OATH w/ Blight & Essence Drain CHEAP SUPER STRONG STARTER!
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2458430

Lisasin kiire early video ka ilma DO-ta.

Link

tagasi üles
MOP
HV vaatleja

sõnum 15.03.2019 15:49:13 vasta tsitaadiga

Mängin esimest korda dot occultisti ja seni on päris äge olnud. peale ~500 chrome deaths oathi investeerimist googeldasin lõpuks kuidas asi toimuma peaks ja nüüd sain umbes 150 jewelleriga 3b2g icon_biggrin.gif
Räägi, mis juhtudel sa bane üldse kasutad? ma järgin suht analoogset set-upi, DO/ED, Allelopathy jne.

e: oskab äkki keegi aidata, kas konsooli kasutajat saab ka POB linkida?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 15.03.2019 23:27:46 vasta tsitaadiga

MOP kirjutas:
Mängin esimest korda dot occultisti ja seni on päris äge olnud. peale ~500 chrome deaths oathi investeerimist googeldasin lõpuks kuidas asi toimuma peaks ja nüüd sain umbes 150 jewelleriga 3b2g icon_biggrin.gif
Räägi, mis juhtudel sa bane üldse kasutad? ma järgin suht analoogset set-upi, DO/ED, Allelopathy jne.

e: oskab äkki keegi aidata, kas konsooli kasutajat saab ka POB linkida?

Jeweleridega jah kõige odavam vast.
Bane spammin koguaeg, pm hoian nuppu all ja liigutan hiirt icon_razz.gif kõik sureb. Videos seal lõpus näed kuidas seisan ja spämmin. Oleks DO veel ka... omfg icon_biggrin.gif nii busted.
Põhimõtteliselt BANE kustutab kõik ühe kahe tapiga.. kui mingi elukas üleval püsib veel siis esimesena ED välja siis Bane ja kolmandaks Blight ning VAAL blight icon_razz.gif kui meeles pean siis wither totem ka maha vahepeal icon_biggrin.gif

tagasi üles
MOP
HV vaatleja

sõnum 16.03.2019 13:46:02 vasta tsitaadiga

Hmm ok, jään death aura ja blighti juurde veel. Single targetiks panen armorisse ED sisse.
Hetkel on mul suurim mure str, ES ja residega peenhäälestamine icon_biggrin.gif Bootsidega on mäng jube kitsi olnud.
tagasi üles
troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 16.03.2019 16:22:48 vasta tsitaadiga

Bane on päris tore.. muidu näeb build ette et Ball Lightning + Cast on Hit + Vulnerability aga kuna mingi hetk dropiti mulle Bane siis otsustasin proovida. Käsitsi spämmides Bane + Vulnerability on palju toredam, kui mingi support gem juurde panna saab veel paremaks. Whispers of Doom on ka ainult 5 punkti kaugusel mu tavalisest passive tree-st, päris ahvatlev.

Synthesise craftimine on aga päris nüri värk, ma level 40 ja pole kolme samasuguse põhjaga asja saanud et saaks selle ühe questi tehtud.. palju õnne neile kellel ainult 4 stash tabi on icon_smile.gif

indu
HV veteran
indu

sõnum 16.03.2019 18:08:29 vasta tsitaadiga

Minu jaoks igav liiga icon_sad.gif
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.03.2019 22:18:10 vasta tsitaadiga

indu, liiga ise jah lappes veidi. Näha on, et kiirustatud.. ma loodan lihtsalt, et see edasi ei kandi edasistesse liigadesse. Tundub nagu aega oleks liiga vähe arenduse ja testimise jaoks enne kui launch. Liiga mehhaanikat mõtet vaid mappides korra läbi joosta aga seda kaartide kokku liimimist võib pm täies mahus skippida, midagi erilist seal nagunii pole. Grimro tegi hea video kus näitas looti kui tegi maximum modide ja MF geariga contenti. Muidugi eks modid võivad varieeruda ka aga no jummel, mis aeg sinna alla läheks, et väike ekstra boonus saada. Crafting on ka selline, et väga raske midagi kasutatavat isegi saada.. rääkimata väga headest asjadest..
tagasi üles
Eldest
HV kasutaja
Eldest

sõnum 17.03.2019 15:24:31 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
indu, liiga ise jah lappes veidi. Näha on, et kiirustatud.. ma loodan lihtsalt, et see edasi ei kandi edasistesse liigadesse. Tundub nagu aega oleks liiga vähe arenduse ja testimise jaoks enne kui launch. Liiga mehhaanikat mõtet vaid mappides korra läbi joosta aga seda kaartide kokku liimimist võib pm täies mahus skippida, midagi erilist seal nagunii pole. Grimro tegi hea video kus näitas looti kui tegi maximum modide ja MF geariga contenti. Muidugi eks modid võivad varieeruda ka aga no jummel, mis aeg sinna alla läheks, et väike ekstra boonus saada. Crafting on ka selline, et väga raske midagi kasutatavat isegi saada.. rääkimata väga headest asjadest..

Seal MF videos olid nii low level alad, et piinlik hakkas. Samas olen ise ka arvamusel, et liiga reward on liiga madal selle vaeva eest, mida nägema peab. Praegu level 83 alasid farmides, kus on mod "monsters drop items x levels higher" saab vahepeal päris head raha, sest paljud ilvl 86 item based maksavad ikkagi midagi, eriti kui saad sinna juurde mod'i, et võivad kukkuda shaper/elder itemid.

Crafting on tõesti väga underwhelming, sest õiget kombinatsiooni kokku saada tundub väga raske. Ma ei viitsi midagi üles eriti enam korjata, keskendun praegu ainult wand/scepter peale ja vaatan, kas annab midagi teha.

Delve/Incursion/T15-T16 mapid on see-eest väga hea raha endiselt (suurem osa rahast tuleb mappide müümisest, lvl 83 tempel ~ 200c eelmine run), uber elderi käest ka mõned head dropid saanud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 17.03.2019 18:14:16 vasta tsitaadiga

See synthesis on jube grind kahjuks. Ignoreerin täielikult, teen maps+inc+delve.
MOP
HV vaatleja

sõnum 18.03.2019 11:08:21 vasta tsitaadiga

Hooaeg kui selline oma uuenduste ja reworkidega on isegi täitsa tore. Kas ma saan õigesti aru, et scarabid võeti käibelt maha ja betrayali teemat üldse enam pole? Millegipärast on nende slotid mul stashis ikka sees.
Muidu see sünteesimine on minu jaoks veel küsimärk. Ei saa täpselt aru, mille järgi ta uue itemi tüübigi valib, sest sisse ma saan panna ju nt armor ja ES helm sloti asju. Modidega on vist nii, et hallid jäävad alles ja uued on rng?
Labürinti ma korra proovisin koostada, aga hetkel kaardid jms content huvitavam.

Oma progressist nii palju, et joppasin plaguemaw setist selle scepteri ja nüüd võtab DO täitsa jumet. Järgmine samm on delvest see linnake leida, et saaks armori 6socida. Äkki see hooaeg on püsivust nii palju, et lähen shaperini välja icon_biggrin.gif

E: Suurim pöial läheb GGGle minu meelest unique tabi eest. Juba Diablo2 aegadel oli mul väike Pokemoni mentaliteet, et saaks kõik kokku, aga ruumi lihtsalt polnud. Konsoolil seal opereerimine veits bugine on, aga vähemalt efektiivset ruumi tuli ikka sitaks juurde.
tagasi üles
tarts608
HV kasutaja
tarts608

sõnum 18.03.2019 17:03:46 vasta tsitaadiga

betrayal algab alates act9
MOP
HV vaatleja

sõnum 18.03.2019 19:05:11 vasta tsitaadiga

Kuidas see võimalik on, et kordagi saanud pole?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Path of Exile [Eesti gildi info esimeses postituses] mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 78, 79, 80 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.