Pakun et nvidia ehk laseb uued draiverid ka välja?
Nvidial tuli Deluxe'i stardipäeval (22. veeb) juba uus GameReady driver (419.17) välja, mille põhiline kirjeldus oli:
tsitaat:
Provides the optimal gaming experience for Anthem and DiRT Rally 2.0.
Arvan, et mõeldi siin all VR-i jaoks paremini optimeeritud drivereid.
Võib-olla tõesti, sorri.
Endal 1080ti 4K's jookseb peaaegu-Ultra (motion blur on maas vist ja mõni ebaoluline asi veel) peal vihmaga 45-55 vahel, lihtsamates oludes napilt 60 ringi, pidin ka natuke maha võtma ikkagi lõpuks sätteid. Aga mäng näeb kuradi hea välja küll, niiet arusaadav et nõuab rohkem kui DR1 omalajal.
Kahju ainult, et FFB hetkel selle ilusa graafikaga maapinnale ei vasta - märjal asfaldil on vahel väga ägedaid peegelduvaid lompe näha, kus ootaks et rool kiskuma hakkaks jne. Hetkel tundub et need lombid on kõik ainult visuaalsed ja tegelikult sõitu ei muuda. Sama on teiste AI sõitjate tekitatud roobastega, ei kisu samuti kuhugipoole ja rooliga tuntavad pole. Aga neid sai vist isegi graafikasätetest välja lülitada, niiet need ongi mõeldud vist ainult visuaalseks täienduseks
Ei mõelnud VRi jaoks. Pean vaatama kas endal updatesin enne mängimist ära. Thx. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Väga hea aeg puldiga, aeg rool muretseda
Ma olen mitu tundi seda katset üritanud, küll erineva seadistusega, erineva ffb seadetega, aga alla 2:54 ei saa, kui nüüd vaadata global leaderboardi, siis näitab esimese ajaks 2:50, mismoodi või kus kohast veel see 4sekki tuleb aru ma ei saa.
PS väikse shortcuti leidsin ka kohe katse alguses, annab eelise ~0.3sek, abiks ikka
Ilge mõte on sellise jama peale aega raisata.
Minge sõitke online vms. Siis tuleb välja kes on äss.
Hispaanlaste ja prantslastega väga ei tõmba, eestlaste pundiga oleksin käpp, võiks veel ühise vestluse ka teha, hea kõrvale lobiseda ja võidu sõita _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
eem parandasin veits aega Kuigi endiselt mõned kurvid läksid lappe ja mingi no selline sekund vähemalt on veel võimalik parandada
Spoiler
E: juba parandasin veidi aega Rohkem Ma ei tea vist ei näpista niisama sõiduga suurt kui just auto seadete kallale ei lähe ja miskit ideaalset setupit ei areta Enne lõppu olin juba valmis pulti käest viskama sest seal hea 50x auto üle katuse keeranud
Ise olen hetkel aint 95a imprezaga last ja new zealand lemmik - seal parim rütm. Usa ka okei. Poolas kerge viga teha ja üle kuudi panna.
A no need videod on siin next level. Peaks ka neid uuemaid vingeid autosid proovima.
Dj-E ära jahu. Time trialis lähvad ajad online leaderboardi ka.
A mõne online sessiooni teeks küll. 2e sõbrag oleme õhtuti veidi teind. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
So what, et läheb leaderboardi? See näitab lihtsalt kui palju keegi viitsib pingutada ja aega raisata, et see üks õnnelik katse kirja saada. Minge online kus pole restarte. Siis on pinge vähe kõrgem.
So what, et läheb leaderboardi? See näitab lihtsalt kui palju keegi viitsib pingutada ja aega raisata, et see üks õnnelik katse kirja saada. Minge online kus pole restarte. Siis on pinge vähe kõrgem.
Sellega olen nõus jah aga ma usun et nad on seal ka kiired. Lihtsalt rohkem kindla peale välja. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Sellega olen nõus jah aga ma usun et nad on seal ka kiired. Lihtsalt rohkem kindla peale välja.
Äkki siis õhtul teeme 22 ajal mingi sõidu. Ma ise olen küll paras sitahäda, sest see mäng ajab hirmu nahka ja selja higiseks aga mõnus sõita ikka.
Sellega olen nõus jah aga ma usun et nad on seal ka kiired. Lihtsalt rohkem kindla peale välja.
Äkki siis õhtul teeme 22 ajal mingi sõidu. Ma ise olen küll paras sitahäda, sest see mäng ajab hirmu nahka ja selja higiseks aga mõnus sõita ikka.
Igaksjuhuks ütlen ma PC peal.
Viskan õhtul siia disco ja teen sin a vastava chati juurde. Ei ütle kindlalt et täna 22 sõitu teen. Võibolla 21 pigem. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
huvitav kas siin minusuguseid amatööre veel leidub? salatoimik, marko-, fgth jt Tänaku kaugete sugulaste vasta hakkaks päris kiirelt igav vist
11 katset läks aega, enne kui üldse lõpuni jõudsin .. 6 neist olid @0.33 kandis peale hüpet paremale puusse või vasakule puuriita ca 160kmh ja massin ribadeks
Muffyn ma videot ei vaadand aga ma arvan et mina ja mu seltskond umbes sellisel normaalse inimese tasemel _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Muffyn ma videot ei vaadand aga ma arvan et mina ja mu seltskond umbes sellisel normaalse inimese tasemel
ot:
sinu ja rotikesega julgeb isegi sõita enivei.. tegime kunagi spintiresile vahelduseks dirt 3e, minu mäletamistmööda olime kõik enamvähem samasse auku kehvade aegadega
Igaksjuhuks ütlen ma PC peal.
Viskan õhtul siia disco ja teen sin a vastava chati juurde. Ei ütle kindlalt et täna 22 sõitu teen. Võibolla 21 pigem.
Ma olen kah pc peal. Mingi Discord mind ei huvita. Peaasi, et lobby olemas ja saaks sõita eestlastega.
Reedel sai Euronicsi e-poest tellimus tehtud, lubati tarneajaks 0-3 tp. Siiani vaikus, helistasin ja keegi midagi ei tea.
Tahaks ka juba lõpuks mängima hakata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.